2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çoğu özel hastane fatura vermek istemiyor ki, fatura isteyince bir kalıyorlar. Hemen hastanede ki müdür geliyor problem ne diye soruyor. Başlıyorlar işte biz böyle hizmet veriyoruz buranın adı var bunun bir karşılığı var o zaman gelmeyeceksiniz vs. Hatta fatura vermek yerine indirim yapıyorlar ama baya başına 3-5 personel toplanıyor. Eşim sürekli yapıyorda bunu ben uzaktan izliyorum

Ama faturaya lohusa şerbeti süsleme. Vs diye fazla ücreti o. Şekilde yazıp. Kolayını bulmuşlar, ne yapacağız bu durumda
Hah bunu sorcaktim. 2 dogum paketi var. Standart ve vip. Standardin icinde de bebek takimi lohusa serbeti foto cekimi virt zirt dolu bisi var. Onlarsiz alternatif yok zaten. Faturaya yaziolarsa nasl olcak

bende emzirme ile ilgili birşeyler okuyor ve bakıyordum yurtdışında bazı yerler doğar doğmaz bebeği annenin çıplak göbeğinin üstüne koyuyorlar hiçbi yerini yıkamadan bebek annesinin göbeği üzerinde resmen hareket ediyor annenin göğsüne ulaşıyor ve emiyor hiç duymamıştım var mı Tr de yapan acaba bu uygulamayı?
Videosunu da ekledim
(Emzirme Sanatı kitap Doğumdan sonraki ilk saatlerde emzirmek)

Fatura mi fis mi alcaz bi de o da var cahillikten olcem

Yalniz kadin doguma sanki usulen istirak etmis gibi. Asla dogum yapar.gibi degil allahim nasip et

Bende cok merak ediyorum bizi neler bekliyor nasıl olur zaman yaklaştıkça en ufak ayrıntı beynimde dolanıp duruyor cevabın icin sağol insallah sorunsuz atlatırız hem bu süreci hemde doğum sonrasını insallah

Bugün de bitti 1 Temmuz diyeceğiz ve şaka gibi ama artık doğumlarımız yavaş yavaş başlayacak. Çok duygulandım. Aylardır her sorunumuzu sevincimizi derdimizi paylaştık. Ay Bi tuhafım sanki ben 15 inden sonra doğuracak gibiyim inşallah 20 si ile 30 u arası doğururum.

Hayırlısıyla alsak kucağımıza bebişlerimizi inşallah Bana da öyle geliyor sanki 15 temmuzdan sonra bizlerde dökülmeye başlayacağız

Genelde vatandaş böyle diyor, asagıda benim basvurularımın örnek kararları var. Biri 200 tl lik akdın dogum muayenem, normalde fiyat 250 olmasına ragmen avukat indirimi ile 200 tl ödedim. İndirimli fiyatı şikayet ettiğimde bile 3,44 tl yüksek cıktı. Normal vatandaş gibi 250 tl odeseydim 54 tl geri ödenecekti tarafıma. Diğer de kaıdn dogum muayenem sonrası alınan kan tetkikleri için verdiğim 101 tl. Kan tahlilinin ücretsiz yani muayene içinde olması gerektiğinden hepsini iade ettiler. Daha birçok bu şekilde başvurum var.

Eklentiler

• IMG-20220630-WA0017.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20220630-WA0016.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 50
Bu da ayrı bi hezimet. Vergi usul kanununa göre her verdiğin hizmetin faturasını kesmek kestiğin faturayı istem halinde derhal tüketiciye ibraz etmek zorundasın. Kanuna göre suç teşkil ediyor ve idari para cezası gerektiriyor. Sizi maliyeye şikayet ederiz deyin. Vergi kanununa göre faturamızı vermek zorundasınız deyin

Ay insallah ben de ben de. Bayramdan hemen sonra bile dogurabilirim.

Hah bunu sorcaktim. 2 dogum paketi var. Standart ve vip. Standardin icinde de bebek takimi lohusa serbeti foto cekimi virt zirt dolu bisi var. Onlarsiz alternatif yok zaten. Faturaya yaziolarsa nasl olcak
Ben hic bu şekilde fatura görmedim. Bu hizmetler sağlık hizmeti olmadığından bence faturaya hizmet olarak yansıtamazlar, dogum diye cıkacaktır fatura

Bublarin hepsi icin dogumdan sonra basvurmak gerek aslinda. 450 tl muayene 80 tl nst kan idrar herseye para oduyorum ben

Hayırlısıyla alsak kucağımıza bebişlerimizi inşallah Bana da öyle geliyor sanki 15 temmuzdan sonra bizlerde dökülmeye başlayacağız
Amin amin inşallah Takip ettiğim tüm topikler öyle oldu. Bizimde öyle olacak
Ay insallah ben de ben de. Bayramdan hemen sonra bile dogurabilirim.
Hadi inşallah. Bende öyle istiyorum ama en azından 37 haftalık olayım

Amin amin inşallah Takip ettiğim tüm topikler öyle oldu. Bizimde öyle olacak

Hadi inşallah. Bende öyle istiyorum ama en azından 37 haftalık olayım
Benm 36 dan sonra oglan gram.gram kilo almisti ilerde gidip sanirim 37 haftaya uyumlu dogdu sonra. Belki 37 de dogsa enfeksiyon da kapmamis olcakti benden. Fazladan 3 hafta tasidim bos bos

Bublarin hepsi icin dogumdan sonra basvurmak gerek aslinda. 450 tl muayene 80 tl nst kan idrar herseye para oduyorum ben
Evet faturasını alıp basvurun. Ben gecende 700 tl bayıldım hastaneye. Bana sgk mesaj atmıs. E devlet sgk numara kayıt kısmından kaydedince sgk mesaj atıyor. Adınıza hastaneye 155 tl ödeme yapıldı diye. Bu da demek oluyor ki hastane 310 tl alması gerekirken benden 700 tl almıs faturasını alıyorum hepsinin sırası gelecek dogumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…