2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek bazen hareket ederken cok canım yanıyor yerimden zıplıyorum size de oluyor mu
Ay olmaz mııııı. İçimde kazı çalışması yapıyor sanki. Bazen aynı yeri tırmalıyor, ya da çok ileri ittiriyor karnımı çok canımı yakıyor. Aman kıpırdasınlar da varsın canımız yansın, hareket hissetmeyince de huzursuz oluyoruz Bize her türlü rahat yok

Bebek bazen hareket ederken cok canım yanıyor yerimden zıplıyorum size de oluyor mu
Ooo olmaz mı hatta şöyle anlatayım bazen özellikle geceleri bir tarafta toparlanma ile uyanıyorum. Ardından ayağa kalktığımda öyle bir esniyor ki ayakları karnımdan, başı kasıktan çıkacak sanki. Birkaç dakika sonra rahatlayıp geçiyor.

Göbeğimi 4 5 parmak sağında bir yerde yer yaptı. Hareket edince sanki içersen biri kalem batırıyor gibi canım yanıyor saçma gelecek biliyorum ama fena yani

Kur dusukken 5 sene once kredi ile yapılabilirdi belki ama şimdi namumkun

Bu anlarda hep doğum anındaki rahatlamayı hayal ediyorum. Bebek çıktığı anda nasıl bir mutluluk hormonu salgılanıyor vücut nasıl rahatlıyor muhteşem bir duygu Doğumdan 1 gün sonra insan kendini Amazon kadını gibi hissediyor

Bayıldım videoya bu sefer bende ten tene temas yapacağım kesinlikle

Ben hic bu şekilde fatura görmedim. Bu hizmetler sağlık hizmeti olmadığından bence faturaya hizmet olarak yansıtamazlar, dogum diye cıkacaktır fatura
Öyle çakallıklar yapıyorlar ki faturayi şikayet e demeyelim diye devletin makul gördüğü doğum ücretini faturaya yazıyorlar geriye kalan ücretleri ıvır zıvır servettir kapı süsüdür ekleme yaparak tamamliyorlar.

Ben kayseride yaşıyorum dünyam hastanesinde normal ve genel. Anestezi li sezeryan ücreti 6750 TL. Eğer normal doğumda epidural istersem ekstra 4400 TL ödeme çıkarmış. Sezeryan da spinal tercih edersem 1200 TL ekstra çıkarmış.

Az önce başka bir yerde cevap yazmıştım ben de bu soruya.

Günaydın Kızlar, Dün idrar tahlili yaptırdım yine lökosit 25 her şey tavan o kadar antibiyotik kullandım fitil kullandım yok banamısın demedi ya yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek. kolesterole de baktılar oda tavan trigliserid mi ne öyle bi değer varya 364 çıkmış en yüksek 150 olması gerekirken. gebelik şekerim falanda yok magnezyum düşük kan düşük üzüldüm ya

Gunaydin benimde lökosit 50 uzeriydi suan kac bilmem bayramdan sonra gel dedi tekrar bakar mi acaba ben mi hatirlatsam kan ilacimida icmiyorum 1 haftadir saldim iyice herseyi

Gunaydin cümleten .. cok alakasiz olucak ama M Mirune benim yaşı 28 yazar misin sana zahmet .. 27 kücük kaldi
Ay evet hep soracak oluyorum, cogumuz yasimizi gecen yil yazdirdik, 1 yas fazlasiyla mi duzeltsem mi diye. Ben ozellikle 34 demistim kendime, Ocakta 34 olacagimdan ve 34te doguracagimdan ama sanirim cogu kisi o anki yasini soyledi.

Ay evet hep soracak oluyorum, cogumuz yasimizi gecen yil yazdirdik, 1 yas fazlasiyla mi duzeltsem mi diye. Ben ozellikle 34 demistim kendime, Ocakta 34 olacagimdan ve 34te doguracagimdan ama sanirim cogu kisi o anki yasini soyledi.
Aynen o zamanlar 27idim bugun 28 oldum buda bana 1 sene gider zaten .. aynen o anki yaşı yazdirdik hep sanada zahmet olucak boyle

E dogumun baslamis senin durdurmuyorlar mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…