Ay olmaz mııııı. İçimde kazı çalışması yapıyor sanki. Bazen aynı yeri tırmalıyor, ya da çok ileri ittiriyor karnımı çok canımı yakıyor. Aman kıpırdasınlar da varsın canımız yansın, hareket hissetmeyince de huzursuz oluyoruzBebek bazen hareket ederken cok canım yanıyor yerimden zıplıyorum size de oluyor mu
Ooo olmaz mı hatta şöyle anlatayım bazen özellikle geceleri bir tarafta toparlanma ile uyanıyorum. Ardından ayağa kalktığımda öyle bir esniyor ki ayakları karnımdan, başı kasıktan çıkacak sanki. Birkaç dakika sonra rahatlayıp geçiyor.Bebek bazen hareket ederken cok canım yanıyor yerimden zıplıyorum size de oluyor mu
Bebek bazen hareket ederken cok canım yanıyor yerimden zıplıyorum size de oluyor mu
Evet ben de girdim şirketin detaylı açıklamalarını okudum. Verdikleri ücret doğum sonrası oluşabilecek herhangi bir komplikasyonu kapsamıyor. Yani sana 11bin dolar diyorsa en azından bir 11bin de ihtiyaten yanında olması lazım. Şimdi bu kur farkıyla ancak çok zengin olanların yapabileceği bir şey zaten Amerika'da doğum.
Bu anlarda hep doğum anındaki rahatlamayı hayal ediyorum. Bebek çıktığı anda nasıl bir mutluluk hormonu salgılanıyor vücut nasıl rahatlıyor muhteşem bir duyguAy olmaz mııııı. İçimde kazı çalışması yapıyor sanki. Bazen aynı yeri tırmalıyor, ya da çok ileri ittiriyor karnımı çok canımı yakıyor. Aman kıpırdasınlar da varsın canımız yansın, hareket hissetmeyince de huzursuz oluyoruzBize her türlü rahat yok
Bayıldım videoya bu sefer bende ten tene temas yapacağım kesinliklebende emzirme ile ilgili birşeyler okuyor ve bakıyordum yurtdışında bazı yerler doğar doğmaz bebeği annenin çıplak göbeğinin üstüne koyuyorlar hiçbi yerini yıkamadan bebek annesinin göbeği üzerinde resmen hareket ediyor annenin göğsüne ulaşıyor ve emiyor hiç duymamıştım var mı Tr de yapan acaba bu uygulamayı?
Videosunu da ekledim
(Emzirme Sanatı kitap Doğumdan sonraki ilk saatlerde emzirmek)
Videoyu görünce doğurup emziresim geldi benimdeBayıldım videoya bu sefer bende ten tene temas yapacağım kesinlikle
Öyle çakallıklar yapıyorlar ki faturayi şikayet e demeyelim diye devletin makul gördüğü doğum ücretini faturaya yazıyorlar geriye kalan ücretleri ıvır zıvır servettir kapı süsüdür ekleme yaparak tamamliyorlar.Ben hic bu şekilde fatura görmedim. Bu hizmetler sağlık hizmeti olmadığından bence faturaya hizmet olarak yansıtamazlar, dogum diye cıkacaktır fatura
Az önce başka bir yerde cevap yazmıştım ben de bu soruya.Öyle çakallıklar yapıyorlar ki faturayi şikayet e demeyelim diye devletin makul gördüğü doğum ücretini faturaya yazıyorlar geriye kalan ücretleri ıvır zıvır servettir kapı süsüdür ekleme yaparak tamamliyorlar.
Ben kayseride yaşıyorum dünyam hastanesinde normal ve genel. Anestezi li sezeryan ücreti 6750 TL. Eğer normal doğumda epidural istersem ekstra 4400 TL ödeme çıkarmış. Sezeryan da spinal tercih edersem 1200 TL ekstra çıkarmış.
Sanırım doğum olana kadar uykusuz gecelere alışmamız lazım. Doğduktan sonraki güzel günler için deyip sabredeceğizBu gece ben de uyuyamadim. Sanki uzerine yatip sikistiriyormusum gibi geliyor. Ne yana donsem pitir pitir tekmeliyor rahat edemuyorum.
Sanirim 03:30-05:00 arasi emzirme alt degistirme pispislama merasimimiz olacak her geceSanırım doğum olana kadar uykusuz gecelere alışmamız lazım. Doğduktan sonraki güzel günler için deyip sabredeceğiz
Günaydın, ben de böyleyim ama bel yastığım tek tarafımda oluyor hafif eğimli uyumuş oluyorum direkt sırt üstümdeğil. Bi de rahatsız olsan uyanırsın zaten :)Günaydinlar bir mide yanmasiyla uyandim ya ben gece hep kendimi sirtüstü uyurken buluyorum
Gunaydin benimde lökosit 50 uzeriydi suan kac bilmem bayramdan sonra gel dedi tekrar bakar mi acaba ben mi hatirlatsam kan ilacimida icmiyorum 1 haftadir saldim iyice herseyiGünaydın Kızlar, Dün idrar tahlili yaptırdım yine lökosit 25 her şey tavan o kadar antibiyotik kullandım fitil kullandım yok banamısın demedi yayarın doktor randevum var bakalım ne diyecek. kolesterole de baktılar oda tavan trigliserid mi ne öyle bi değer varya 364 çıkmış en yüksek 150 olması gerekirken. gebelik şekerim falanda yok magnezyum düşük kan düşük üzüldüm ya
Ay evet hep soracak oluyorum, cogumuz yasimizi gecen yil yazdirdik, 1 yas fazlasiyla mi duzeltsem mi diye. Ben ozellikle 34 demistim kendime, Ocakta 34 olacagimdan ve 34te doguracagimdan ama sanirim cogu kisi o anki yasini soyledi.
Aynen o zamanlar 27idim bugun 28 oldum buda bana 1 sene gider zaten .. aynen o anki yaşı yazdirdik hepAy evet hep soracak oluyorum, cogumuz yasimizi gecen yil yazdirdik, 1 yas fazlasiyla mi duzeltsem mi diye. Ben ozellikle 34 demistim kendime, Ocakta 34 olacagimdan ve 34te doguracagimdan ama sanirim cogu kisi o anki yasini soyledi.
E dogumun baslamis senin durdurmuyorlar mi ?sabah 5 te başlayan ve durmayan sancılarla hastaneye geldik. 35+0 olunca daha erken diye korktum 3 saat bekleyip sancı geçmeyince geldik. Açılma baktılar 2 cm dedi şimdi nst bitsin diye bekliyorum. Sancılar yarım saatte bir yokluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?