2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay keşke bebde agustosun 2. Haftasi doguruversem
Günaydın, ben de böyleyim ama bel yastığım tek tarafımda oluyor hafif eğimli uyumuş oluyorum direkt sırt üstümdeğil. Bi de rahatsız olsan uyanırsın zaten :)
Bel yastigi falan kullanmiyorum rahatsiz olmak ne kelime rahat ediyorum yan yatmaktan bacaklarim çürüyor çünkü yatagim aşiri pofuduk o yuzden sirtüstü yattigimi hissetmiyorun
Ay canim haber ver bize ❤

Agustosun 2. Haftasi benim ama sana yetisirim merak etme yalniz kalmazsin

Ayy hayirli haberler insallah ultrasona vs aldilar mi

Günaydinlar bir mide yanmasiyla uyandim ya ben gece hep kendimi sirtüstü uyurken buluyorum
Ben o koskoca U şeklinde hamile yastığının içinde bile sırtüstü buluyordum kendimi. Şimdi annemde hamile yastığıyla sığamadım yatağa 2 küçük kırlent koydum iki tarafıma hem göbeğimin altına hem sırtıma koymuyorum. Gece boyu sürekli bir sağa bir sola dönüyorum sırt üstü denk gelsem de kırlent hafif eğim sağlıyor ki yeterliymiş zaten o eğim. Kız da en çok yatarken içerde kıpır kıpır. Rahat ettiği pozisyonda kıpırdar demişti bir doktor videoda onu düşünüp içimi rahatlatıyorum yoksa sanki içerde çırpınıyor gibi rahatsız olmuş içeriden sürekli dürtüp duruyor gibi hareketleri.

Günaydin kizlarr 32+0 dan selamlar bugün dogum izni icin rapor almaya gidecegim kizlar ben calismiyorum ama eşimin şirketinde sigortaliyim o yuzden calişabilir falan almayacagim dogum parasi için başvurmam gereken biryer var mi
Sgk ile anlasmalı yerden 32+0 rapor alıyorsun canım eşimin şirketinde muhasebe birimi o raporu bilir nasıl gireceğini. Ay ay bildirirlerse daha hızlı yatarmış onu söyliyim bana öyle dedi bizim muhasebeci.

günaydın kızlar, bir kaç gündür yorumlarda aranızda değilim ama zaman buldukça açıp okuyorum.
yanımdaki arkadaş izindeydi bugün geldi, son 2 haftam bayramla birlikte.
artık yürüyecek oturacak halim kalmadı. 2-3 gündür kalça ağrım vardı ama bugün kalçam çok fazla ağrıyor acaba bebek kanala mı indi o yüzden mi anlayamadım. adım atamıyorum artık, normalde ağrı eşiğim yüksektir şikayet etmem ama bugün çok farklı hayalimde yürüyüşler yapacaktım, hareketli hamile olacaktım. son bir kaç haftadır markete gitmeyi bile gözüm yemiyor. tuvalet sorunu haddini aştı zaten gece saat başı kalkıyorum, işyerinde aynı şekilde. su içmesem içim yanıyor duramıyorum. soğuk soğuk suları dikiyorum kafaya, umarım hasta olmam

Ciğer gelistirici iğne falan yaptılar mı? Durdurulabilecek gibi mıymış? Bu haftada geç prematüre sayiliyor diye biliyorum genelde sorunsuz oluyor ama yine de durdurulabilirlerse karnında ne kadar dursa kar.
Ay evet hep soracak oluyorum, cogumuz yasimizi gecen yil yazdirdik, 1 yas fazlasiyla mi duzeltsem mi diye. Ben ozellikle 34 demistim kendime, Ocakta 34 olacagimdan ve 34te doguracagimdan ama sanirim cogu kisi o anki yasini soyledi.
Ben Eylül'de 35 olucam diye 34 yazdırdım doğum günüm gelmeden yaşımı büyütmem
Keske cikarsak simdi cikarcam hemen o kadar hazirim ama cikmazzzz
Kiz dur daha erken doğum da iyi bir şey değil. Kuveze girme ihtimali ve kuvezde kalma süresi artıyor. Çocuğun bağırsakları tam gelişmediği için daha çok gaz sorunu oluyor falan. Ne erken ne geç vaktinde gelsinler inşallah diye dua edelim bence. 38 sonrası iyidir senin için Ağustos başı yani 1 ay sonra

Ya maşallah 1 aylık bebek gibi doğmuş resmen

Ben o rahatlamayı yaşayamadığım için hiç bilmiyorum. Normal doğumun tek bir avantajini dahi mi yaşamaz insan, yaşamadım. Doğum sonrası benim için travma resmen, 45 dk boyunca dikiş atıldı ve asla uyuşmadı.Toparlamam oturabilmem haftalar aldı. Başından sonuna suni sanciyla ve zorlu bir doğum olmasına rağmen doğumdan korkmuyorum ama doğum sonrasından korkuyorum inşallah bu sefer en doğalından dikişsiz normal bir doğumum olur. Doğum sonrasi o rahatlama hissini, hemen toparlamayı falan yaşarım.

Valla doktorum ilk hedefi 32 idi, inşallah bir iki.gune 32 yim, ikinci hedef 35.hafta bakalım..sonra sen sağ ben selamet
Hadi inşallah az kaldı ama senin 32 ye. Bence 35 te görürsün sen inanıyorum
Keşke temmuz ortası falan gelse. Benim için çok iyi olur. Hem bebekte yol için toparlar benim lohusalıkta biterdi.
Bebek bazen hareket ederken cok canım yanıyor yerimden zıplıyorum size de oluyor mu
Benimde kaç defa oldu. Resmen matkapla oluyor sağ böğrümü. Gıcırdıyor gibi değişik Bi his acı veriyor.
Bu gece ben de uyuyamadim. Sanki uzerine yatip sikistiriyormusum gibi geliyor. Ne yana donsem pitir pitir tekmeliyor rahat edemuyorum.
Peki benimde aynı saatte uyanık olmam. Nedense Tuvalet diye kalktım uyku tutmadı bir türlü.
Günaydinlar bir mide yanmasiyla uyandim ya ben gece hep kendimi sirtüstü uyurken buluyorum
Of bende öyleyim ama sırt üstü yatınca ağrı çöküyor her yerime nefes alamıyorum sağa zaten yatamıyorum. Solda da artık boynum dayanmıyor. En son uyanıp oturuyorum gece gece. Mide yanması için renni mi neydi Bi ilaç vardı onu kullanabilirsin baya iyi geliyor.
Ay evet hep soracak oluyorum, cogumuz yasimizi gecen yil yazdirdik, 1 yas fazlasiyla mi duzeltsem mi diye. Ben ozellikle 34 demistim kendime, Ocakta 34 olacagimdan ve 34te doguracagimdan ama sanirim cogu kisi o anki yasini soyledi.
Ben hala 27 yaşındayım. Kasımda 28 olacağım hamile olduğumu doğum günümde öğrendim çünkü
Canım çok geçmiş olsun. 35 ten sonra müdahale edilmediğini bana da söylemişlerdi. Haftan iyi hiç korkma. Tabiki inşallah bebişte biraz daha durmaya karar verir. Hakkınızda hayırlısı olsun bize de haber ver iyi ve müsait olunca
Böyle istekli gidersek evrene msj gönderip doğuracağız.

Ayyyy temmuzda bizim topik de başlar doğurmaya dedik dedik. 1 temmuzda bismillah başladık galiba Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Mutlaka yaz buraya. 2 cm açıklık ve yarım saatte bir düzenli sancı doğum başlamış demek artık. Muhtemelen yatırırlar seni
35 bittikten sonra durdurmayız dedi. Sancılara göre bakıp karar vereceklermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…