Ay keşke bebde agustosun 2. Haftasi doguruversemBugün de bitti1 Temmuz diyeceğiz ve şaka gibi ama artık doğumlarımız yavaş yavaş başlayacak. Çok duygulandım. Aylardır her sorunumuzu sevincimizi derdimizi paylaştık. Ay Bi tuhafım sanki ben 15 inden sonra doğuracak gibiyim inşallah 20 si ile 30 u arası doğururum.
Bel yastigi falan kullanmiyorum rahatsiz olmak ne kelime rahat ediyorumGünaydın, ben de böyleyim ama bel yastığım tek tarafımda oluyor hafif eğimli uyumuş oluyorum direkt sırt üstümdeğil. Bi de rahatsız olsan uyanırsın zaten :)
Ay canim haber ver bize ❤sabah 5 te başlayan ve durmayan sancılarla hastaneye geldik. 35+0 olunca daha erken diye korktum 3 saat bekleyip sancı geçmeyince geldik. Açılma baktılar 2 cm dedi şimdi nst bitsin diye bekliyorum. Sancılar yarım saatte bir yokluyor
35 bittikten sonra durdurmayız dedi. Sancılara göre bakıp karar vereceklermişE dogumun baslamis senin durdurmuyorlar mi ?
Aa oyle mi hakkinizda hayirlisi olsun o zman kazasiz belasiz35 bittikten sonra durdurmayız dedi. Sancılara göre bakıp karar vereceklermiş
Agustosun 2. Haftasi benim ama sana yetisirim merak etme yalniz kalmazsinAy keşke bebde agustosun 2. Haftasi doguruversem
Bel yastigi falan kullanmiyorum rahatsiz olmak ne kelime rahat ediyorumyan yatmaktan bacaklarim çürüyor çünkü yatagim aşiri pofuduk o yuzden sirtüstü yattigimi hissetmiyorun
Ay canim haber ver bize ❤
Benimki 25 agustos gozukuyor yaAgustosun 2. Haftasi benim ama sana yetisirim merak etme yalniz kalmazsin
Ben 31 imAy evet hep soracak oluyorum, cogumuz yasimizi gecen yil yazdirdik, 1 yas fazlasiyla mi duzeltsem mi diye. Ben ozellikle 34 demistim kendime, Ocakta 34 olacagimdan ve 34te doguracagimdan ama sanirim cogu kisi o anki yasini soyledi.
Keske cikarsak simdi cikarcam hemen o kadar hazirimBenimki 25 agustos gozukuyor yao kadar dayanamam ben cocugum ciksin artik meraktan çatlıyorum
Ayy hayirli haberler insallah ultrasona vs aldilar misabah 5 te başlayan ve durmayan sancılarla hastaneye geldik. 35+0 olunca daha erken diye korktum 3 saat bekleyip sancı geçmeyince geldik. Açılma baktılar 2 cm dedi şimdi nst bitsin diye bekliyorum. Sancılar yarım saatte bir yokluyor
Ben o koskoca U şeklinde hamile yastığının içinde bile sırtüstü buluyordum kendimi. Şimdi annemde hamile yastığıyla sığamadım yatağa 2 küçük kırlent koydum iki tarafıma hem göbeğimin altına hem sırtıma koymuyorum. Gece boyu sürekli bir sağa bir sola dönüyorum sırt üstü denk gelsem de kırlent hafif eğim sağlıyor ki yeterliymiş zaten o eğim. Kız da en çok yatarken içerde kıpır kıpır. Rahat ettiği pozisyonda kıpırdar demişti bir doktor videoda onu düşünüp içimi rahatlatıyorum yoksa sanki içerde çırpınıyor gibi rahatsız olmuş içeriden sürekli dürtüp duruyor gibi hareketleri.Günaydinlar bir mide yanmasiyla uyandim ya ben gece hep kendimi sirtüstü uyurken buluyorum
Ay resmen doguruyo musun saglikla hayirla kavus insallah datisi bana. Resmen bir gece ansizin gelebilirim diyo bebeler35 bittikten sonra durdurmayız dedi. Sancılara göre bakıp karar vereceklermiş
Bu kuşak farkli galiba darisi bize insallah su 40lılar bi insin artik 38 39haftalara demiAy resmen doguruyo musun saglikla hayirla kavus insallah datisi bana. Resmen bir gece ansizin gelebilirim diyo bebeler
Sgk ile anlasmalı yerden 32+0 rapor alıyorsun canım eşimin şirketinde muhasebe birimi o raporu bilir nasıl gireceğini. Ay ay bildirirlerse daha hızlı yatarmış onu söyliyim bana öyle dedi bizim muhasebeci.Günaydin kizlarr 32+0 dan selamlar bugün dogum izni icin rapor almaya gidecegim kizlar ben calismiyorum ama eşimin şirketinde sigortaliyim o yuzden calişabilir falan almayacagim dogum parasi için başvurmam gereken biryer var mi
Ciğer gelistirici iğne falan yaptılar mı? Durdurulabilecek gibi mıymış? Bu haftada geç prematüre sayiliyor diye biliyorum genelde sorunsuz oluyor ama yine de durdurulabilirlerse karnında ne kadar dursa kar.sabah 5 te başlayan ve durmayan sancılarla hastaneye geldik. 35+0 olunca daha erken diye korktum 3 saat bekleyip sancı geçmeyince geldik. Açılma baktılar 2 cm dedi şimdi nst bitsin diye bekliyorum. Sancılar yarım saatte bir yokluyor
Ben Eylül'de 35 olucam diye 34 yazdırdım doğum günüm gelmeden yaşımı büyütmemAy evet hep soracak oluyorum, cogumuz yasimizi gecen yil yazdirdik, 1 yas fazlasiyla mi duzeltsem mi diye. Ben ozellikle 34 demistim kendime, Ocakta 34 olacagimdan ve 34te doguracagimdan ama sanirim cogu kisi o anki yasini soyledi.
Kiz dur daha erken doğum da iyi bir şey değil. Kuveze girme ihtimali ve kuvezde kalma süresi artıyor. Çocuğun bağırsakları tam gelişmediği için daha çok gaz sorunu oluyor falan. Ne erken ne geç vaktinde gelsinler inşallah diye dua edelim bence. 38 sonrası iyidir senin için Ağustos başı yani 1 ay sonraKeske cikarsak simdi cikarcam hemen o kadar hazirimama cikmazzzz
Maşallah iyi doğmuş darısı bana inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alalım32+0 da 1900 çıktı takma kafana yemene dikkat et düzene girer. Oğluşumun birine doguma yakın 3kg olursa iyi demişti doktor ama çocuk 3650 dogdu. Kızım da normal haftasında ilerliyor.
Ya maşallah 1 aylık bebek gibi doğmuş resmenSen beslenemesen de bebek ihtiyacı olan besini senin depolardan karşılıyor merak etme. 1 hafta geriliği çok önemsemiyorlar ölçüm hatası bile olabilir. Benim oğlana 50 cm demişlerdi 56 cm doğdu mesela. Zaten çok abartı bir gerilik ya da ilerilik durumu olursa doktor mutlaka uyarır merak etme.
Ben o rahatlamayı yaşayamadığım için hiç bilmiyorum. Normal doğumun tek bir avantajini dahi mi yaşamaz insan, yaşamadım. Doğum sonrası benim için travma resmen, 45 dk boyunca dikiş atıldı ve asla uyuşmadı.Toparlamam oturabilmem haftalar aldı. Başından sonuna suni sanciyla ve zorlu bir doğum olmasına rağmen doğumdan korkmuyorum ama doğum sonrasından korkuyorumBu anlarda hep doğum anındaki rahatlamayı hayal ediyorum. Bebek çıktığı anda nasıl bir mutluluk hormonu salgılanıyor vücut nasıl rahatlıyor muhteşem bir duyguDoğumdan 1 gün sonra insan kendini Amazon kadını gibi hissediyor
Hadi inşallah az kaldı ama senin 32 ye. Bence 35 te görürsün sen inanıyorumValla doktorum ilk hedefi 32 idi, inşallah bir iki.gune 32 yim, ikinci hedef 35.hafta bakalım..sonra sen sağ ben selamet
Keşke temmuz ortası falan gelse. Benim için çok iyi olur. Hem bebekte yol için toparlar benim lohusalıkta biterdi.Valla bekleyene de bisi yapamiosun. Hele 36 dan sonra her gece bu gece sancim.tutar kesin diye yatip her sabah bu gece de dogurmadim diye uyaniyosun. Son ay cok zor bi de sicaklara.denk gelicek ki eyvahlar. Ama gecmiyo mu geciyo. Ben ilkini dogurali 4 bucuk.yil olmus yarin anaokuluna kayda goturcem. Sorsan hic tasimamia hic dogurmamis gibiyim. Sanki bu haliyle kucagima.birakilmis
Benimde kaç defa oldu. Resmen matkapla oluyor sağ böğrümü. Gıcırdıyor gibi değişik Bi his acı veriyor.Bebek bazen hareket ederken cok canım yanıyor yerimden zıplıyorum size de oluyor mu
Peki benimde aynı saatte uyanık olmam. Nedense Tuvalet diye kalktım uyku tutmadı bir türlü.Bu gece ben de uyuyamadim. Sanki uzerine yatip sikistiriyormusum gibi geliyor. Ne yana donsem pitir pitir tekmeliyor rahat edemuyorum.
Of bende öyleyim ama sırt üstü yatınca ağrı çöküyor her yerime nefes alamıyorum sağa zaten yatamıyorum. Solda da artık boynum dayanmıyor. En son uyanıp oturuyorum gece gece. Mide yanması için renni mi neydi Bi ilaç vardı onu kullanabilirsin baya iyi geliyor.Günaydinlar bir mide yanmasiyla uyandim ya ben gece hep kendimi sirtüstü uyurken buluyorum
Ben hala 27 yaşındayım. Kasımda 28 olacağımAy evet hep soracak oluyorum, cogumuz yasimizi gecen yil yazdirdik, 1 yas fazlasiyla mi duzeltsem mi diye. Ben ozellikle 34 demistim kendime, Ocakta 34 olacagimdan ve 34te doguracagimdan ama sanirim cogu kisi o anki yasini soyledi.
Canım çok geçmiş olsun. 35 ten sonra müdahale edilmediğini bana da söylemişlerdi. Haftan iyi hiç korkma. Tabiki inşallah bebişte biraz daha durmaya karar verir. Hakkınızda hayırlısı olsun bize de haber ver iyi ve müsait oluncasabah 5 te başlayan ve durmayan sancılarla hastaneye geldik. 35+0 olunca daha erken diye korktum 3 saat bekleyip sancı geçmeyince geldik. Açılma baktılar 2 cm dedi şimdi nst bitsin diye bekliyorum. Sancılar yarım saatte bir yokluyor
Böyle istekli gidersek evrene msj gönderip doğuracağız.Ay keşke bebde agustosun 2. Haftasi doguruversem
Bel yastigi falan kullanmiyorum rahatsiz olmak ne kelime rahat ediyorumyan yatmaktan bacaklarim çürüyor çünkü yatagim aşiri pofuduk o yuzden sirtüstü yattigimi hissetmiyorun
Ay canim haber ver bize ❤
35 bittikten sonra durdurmayız dedi. Sancılara göre bakıp karar vereceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?