Dua saatine falan denk gelir şoma agzimi acmiyotum 37 38 iyi allahimKeske cikarsak simdi cikarcam hemen o kadar hazirimama cikmazzzz
Valla benimki sagda yatinca cok tepiniyor solda da yine soldan tepindigi icin böğrümü deliyor evladim sagolsunBen o koskoca U şeklinde hamile yastığının içinde bile sırtüstü buluyordum kendimi. Şimdi annemde hamile yastığıyla sığamadım yatağa 2 küçük kırlent koydum iki tarafıma hem göbeğimin altına hem sırtıma koymuyorum. Gece boyu sürekli bir sağa bir sola dönüyorum sırt üstü denk gelsem de kırlent hafif eğim sağlıyor ki yeterliymiş zaten o eğim. Kız da en çok yatarken içerde kıpır kıpır. Rahat ettiği pozisyonda kıpırdar demişti bir doktor videoda onu düşünüp içimi rahatlatıyorum yoksa sanki içerde çırpınıyor gibi rahatsız olmuş içeriden sürekli dürtüp duruyor gibi hareketleri.
Evet canim muhasebeci her ay isleyecegim demis esime toplu oara mi olsun ay ay mi duye de sormuşSgk ile anlasmalı yerden 32+0 rapor alıyorsun canım eşimin şirketinde muhasebe birimi o raporu bilir nasıl gireceğini. Ay ay bildirirlerse daha hızlı yatarmış onu söyliyim bana öyle dedi bizim muhasebeci.
İlaclik durumda degilim cok sukur suan nefes almakta cok zorlanıyorum ben yaHadi inşallah az kaldı ama senin 32 ye. Bence 35 te görürsün sen inanıyorum
Keşke temmuz ortası falan gelse. Benim için çok iyi olur. Hem bebekte yol için toparlar benim lohusalıkta biterdi.
Benimde kaç defa oldu. Resmen matkapla oluyor sağ böğrümü. Gıcırdıyor gibi değişik Bi his acı veriyor.
Peki benimde aynı saatte uyanık olmam. Nedense Tuvalet diye kalktım uyku tutmadı bir türlü.
Of bende öyleyim ama sırt üstü yatınca ağrı çöküyor her yerime nefes alamıyorum sağa zaten yatamıyorum. Solda da artık boynum dayanmıyor. En son uyanıp oturuyorum gece gece. Mide yanması için renni mi neydi Bi ilaç vardı onu kullanabilirsin baya iyi geliyor.
Ben hala 27 yaşındayım. Kasımda 28 olacağımhamile olduğumu doğum günümde öğrendim çünkü
Canım çok geçmiş olsun. 35 ten sonra müdahale edilmediğini bana da söylemişlerdi. Haftan iyi hiç korkma. Tabiki inşallah bebişte biraz daha durmaya karar verir. Hakkınızda hayırlısı olsun bize de haber ver iyi ve müsait olunca
Böyle istekli gidersek evrene msj gönderip doğuracağız.
Çok içten konuşmuşuz ya. Hemen beklemiyordum. Şöyle 15 inden sonra falan.Ayyyy temmuzda bizim topik de başlar doğurmaya dedik dedik. 1 temmuzda bismillah başladık galibaHayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Mutlaka yaz buraya. 2 cm açıklık ve yarım saatte bir düzenli sancı doğum başlamış demek artık. Muhtemelen yatırırlar seni
Aynenn 37den sonra hemen gelsin insallah bir avazdaHadi inşallah az kaldı ama senin 32 ye. Bence 35 te görürsün sen inanıyorum
Keşke temmuz ortası falan gelse. Benim için çok iyi olur. Hem bebekte yol için toparlar benim lohusalıkta biterdi.
Benimde kaç defa oldu. Resmen matkapla oluyor sağ böğrümü. Gıcırdıyor gibi değişik Bi his acı veriyor.
Peki benimde aynı saatte uyanık olmam. Nedense Tuvalet diye kalktım uyku tutmadı bir türlü.
Of bende öyleyim ama sırt üstü yatınca ağrı çöküyor her yerime nefes alamıyorum sağa zaten yatamıyorum. Solda da artık boynum dayanmıyor. En son uyanıp oturuyorum gece gece. Mide yanması için renni mi neydi Bi ilaç vardı onu kullanabilirsin baya iyi geliyor.
Ben hala 27 yaşındayım. Kasımda 28 olacağımhamile olduğumu doğum günümde öğrendim çünkü
Canım çok geçmiş olsun. 35 ten sonra müdahale edilmediğini bana da söylemişlerdi. Haftan iyi hiç korkma. Tabiki inşallah bebişte biraz daha durmaya karar verir. Hakkınızda hayırlısı olsun bize de haber ver iyi ve müsait olunca
Böyle istekli gidersek evrene msj gönderip doğuracağız.
İyi o zaman canım sevindim. Hava bunaltıcıysa ya da bebiş ciğerleri baskı yapıyorsa o yüzdendir. Benimde oluyor ama sıcaktan. Sanki biri boğazımı sıkıyor gibi. Derin nefes almakta zorlanıyorumDua saatine falan denk gelir şoma agzimi acmiyotum 37 38 iyi allahim
Valla benimki sagda yatinca cok tepiniyor solda da yine soldan tepindigi icin böğrümü deliyor evladim sagolsun
Evet canim muhasebeci her ay isleyecegim demis esime toplu oara mi olsun ay ay mi duye de sormuş
İlaclik durumda degilim cok sukur suan nefes almakta cok zorlanıyorum ben ya
Amirinin inşallah. 36 ya Bi gireyim doğurmak için her şeyi yapcam. Cam falan silerim derin temizlik yaparım.Aynenn 37den sonra hemen gelsin insallah bir avazda
Düzelmiş demekki yok oyle birsey dediBez ve ıslak mendil yazmamışsın canım ama koydun mu bilmiyorum. Ben kafa yastığı falan da koydum. Koyduklarını unuttum. Hiç tulum koymadım mesela. 3 takım 5li koydum 1 takım battaniye ile doğumhaneye verilecek kısma ekledim. Kağıt havlu koydum pişik kremi.
Çok geçmiş olsun. Son haftalarda böyle mi oluyor acaba ya da hava değişimleri de olabilir. Bende öyleyim hasta gibiyim. Hiç bir şeye halim yok.
Bu kafa büyüklüğü meselesi çoğu bebekte oluyor. Kafanı takma Hiç.
İnan bende bu sandıklarını yemekten tiksindim artık. Et tavuk görmek istemiyorum. Ağlayarak yiyorum midem ağzıma geliyor her seferinde. Geçen gün neredeyse aç gezdim yiyemedim. En sonunda eşim dayanamadı bizimle ye dedi yüksek çıkarsa çıksın falan dedi. Çünkü sabrım tükendi artık. Hani insan farklı şeyler yemek istiyor. Mesela tostu çok özledim beyaz ekmekle... Yani ben bu kadar dikkat edip sağlıklı besleniyorum evet ama neden bu bebe geriledi diye düşündüm. Sonra sağolun buradaki kızlar destek oldu takmayacağım artık. Dediğiniz gibi olan bu minyon olacak herhalde. Yeter ki sağlıklı olsun başka Bi şey istemiyorum.
Gel sarılalım... Valla bende Bi bugün uyudum. O da parça bölük. Karnım ağrıyor. Sadece sola yatabiliyorum omzum ağrıyor falan derken yok uyuyamıyorum
Minyon doğacak bizim bebeler. Ben artık kolay çıkartmaya odaklandım2.5 geçsin yeter.
Iyy o kuruluşları ben duşta temizliyorum. Daha iyi oluyor. Yoksa çok acıyor dokunamıyorum. Şimdiden başlayalım mı kullanmaya? Ben kararsız kaldım korkuyorum dokunmaya. Nasıl olacak sabah akşam mı süreceğiz?
Ben sadece kremi kullanacağım ama ne zaman başlayayım karar veremedim.
Ben 34+2 deyiz. Bence kıyaslamak çok yanlış şahsen ben istemsiz bir şekilde bu kafaya girince çok üzüldüm. Hiç gerek yokmuş. Sonuçta her bebek kendine özel. Minyon olanda var iri olanda. Takılma sende bunlara.sağlıklı olsunlar yeter.
Kız anaaa hissetsin boşverbende bebemi sıkıştırdığımı düşünüp rahat uyuyamıyorum. Canım yanacak bi yerine bir şey olacak falan diye. Valla dün bi duş aldım ılık pek iyi geldi saçlarım da ıslak yattım gece üşümüşüm bile. Ama sadece sola yatabildiğim için uyuyamıyorum boynum tutuluyor.
Bi ara hafiflemişti hareketleri 2-3 gün.. bugün yine iyi çok şükür, bazı hareketlerinde acayip gözüm kararıyor o an zıplıyorum yerimden.. Sol tarafımda bi organa mı denlgeliyor ne oluyor kendimden geçiyo gibi oluyorum acıdan..
Ay olmaz mııııı. İçimde kazı çalışması yapıyor sanki. Bazen aynı yeri tırmalıyor, ya da çok ileri ittiriyor karnımı çok canımı yakıyor. Aman kıpırdasınlar da varsın canımız yansın, hareket hissetmeyince de huzursuz oluyoruzBize her türlü rahat yok
Ooo olmaz mı hatta şöyle anlatayım bazen özellikle geceleri bir tarafta toparlanma ile uyanıyorum. Ardından ayağa kalktığımda öyle bir esniyor ki ayakları karnımdan, başı kasıktan çıkacak sanki. Birkaç dakika sonra rahatlayıp geçiyor.
Ayy demekki bi bende olmuyor herkesin bebesi böyle, oynasa bi dert oynamasa bi dertGöbeğimi 4 5 parmak sağında bir yerde yer yaptı. Hareket edince sanki içersen biri kalem batırıyor gibi canım yanıyorsaçma gelecek biliyorum ama fena yani
Ben de geceleri rahat uyuyotım tuvalet dışında gündüzleri cok kötü oluyorum oturamıyorum filanBu gece ben de uyuyamadim. Sanki uzerine yatip sikistiriyormusum gibi geliyor. Ne yana donsem pitir pitir tekmeliyor rahat edemuyorum.
İlk baslarda ben de kendimi hrp sırt üstü yatarken buluyordum ama artık alıştım herhalde hep yan yatıyorum. Mide yanması herkeste basladı bu haftalardaGünaydinlar bir mide yanmasiyla uyandim ya ben gece hep kendimi sirtüstü uyurken buluyorum
Trigliserid bende de yüksek cıktı iç yaglanman artmış demek oluyor kolestrol de yükseliyır.ben seker diyeti yaptım. Yumurtayı günde bir yıyorum sütü yarım yaglı içiyotum tereyag yok sıvı yag cok az un seker zaten yok 1 ayda normale döndü benim değerGünaydın Kızlar, Dün idrar tahlili yaptırdım yine lökosit 25 her şey tavan o kadar antibiyotik kullandım fitil kullandım yok banamısın demedi yayarın doktor randevum var bakalım ne diyecek. kolesterole de baktılar oda tavan trigliserid mi ne öyle bi değer varya 364 çıkmış en yüksek 150 olması gerekirken. gebelik şekerim falanda yok magnezyum düşük kan düşük üzüldüm ya
Hadddiii dogum mu başladı yani şimdisabah 5 te başlayan ve durmayan sancılarla hastaneye geldik. 35+0 olunca daha erken diye korktum 3 saat bekleyip sancı geçmeyince geldik. Açılma baktılar 2 cm dedi şimdi nst bitsin diye bekliyorum. Sancılar yarım saatte bir yokluyor
Ben tuvaletten cıktıgımda tekrar tuvalete giriyorumgünaydın kızlar, bir kaç gündür yorumlarda aranızda değilim ama zaman buldukça açıp okuyorum.
yanımdaki arkadaş izindeydi bugün geldi, son 2 haftam bayramla birlikte.
artık yürüyecek oturacak halim kalmadı. 2-3 gündür kalça ağrım vardı ama bugün kalçam çok fazla ağrıyor acaba bebek kanala mı indi o yüzden mi anlayamadım. adım atamıyorum artık, normalde ağrı eşiğim yüksektir şikayet etmem ama bugün çok farklıhayalimde yürüyüşler yapacaktım, hareketli hamile olacaktım. son bir kaç haftadır markete gitmeyi bile gözüm yemiyor. tuvalet sorunu haddini aştı zaten gece saat başı kalkıyorum, işyerinde aynı şekilde. su içmesem içim yanıyor duramıyorum. soğuk soğuk suları dikiyorum kafaya, umarım hasta olmam
Canım doğummu başladı kiz bende 35+3 deyim hala var diyorum demekki her an herşey olabilir yani bizde haber versabah 5 te başlayan ve durmayan sancılarla hastaneye geldik. 35+0 olunca daha erken diye korktum 3 saat bekleyip sancı geçmeyince geldik. Açılma baktılar 2 cm dedi şimdi nst bitsin diye bekliyorum. Sancılar yarım saatte bir yokluyor
sanıyorum doğumun başlamış ama endişelenme. 35 hafta çok iyi bir hafta. doktorum da hep böyle diyor bana. içini ferah tut. bol şans diliyorum ve güzel haberlerini bekliyorum.sabah 5 te başlayan ve durmayan sancılarla hastaneye geldik. 35+0 olunca daha erken diye korktum 3 saat bekleyip sancı geçmeyince geldik. Açılma baktılar 2 cm dedi şimdi nst bitsin diye bekliyorum. Sancılar yarım saatte bir yokluyor
Kiz bende hemen simdi gelsin demiyorum zaten Allah korusun kimsenin ki erken gelmesin.. agustosun ilk haftasi yada 2. Haftasi bekliyorum .. 42 hafta olursa agustosun sonuna denk geliyo benim ki o yuzden 38 39 ideal ama yine olmaz bak gorCiğer gelistirici iğne falan yaptılar mı? Durdurulabilecek gibi mıymış? Bu haftada geç prematüre sayiliyor diye biliyorum genelde sorunsuz oluyor ama yine de durdurulabilirlerse karnında ne kadar dursa kar.
Ben Eylül'de 35 olucam diye 34 yazdırdım doğum günüm gelmeden yaşımı büyütmem
Kiz dur daha erken doğum da iyi bir şey değil. Kuveze girme ihtimali ve kuvezde kalma süresi artıyor. Çocuğun bağırsakları tam gelişmediği için daha çok gaz sorunu oluyor falan. Ne erken ne geç vaktinde gelsinler inşallah diye dua edelim bence. 38 sonrası iyidir senin için Ağustos başı yani 1 ay sonra
ah korkulu haftaların bitmiş en azından. hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğin. güzel haberlerini bekliyoruzsabah 5 te başlayan ve durmayan sancılarla hastaneye geldik. 35+0 olunca daha erken diye korktum 3 saat bekleyip sancı geçmeyince geldik. Açılma baktılar 2 cm dedi şimdi nst bitsin diye bekliyorum. Sancılar yarım saatte bir yokluyor
Böbreğini ağrıyor olabilir mi? Günde ne kadar su içiyorsun?Kızlar benim yine sol yanım agrimaya başladı yan taraf değilde birazdaha arka sırt tarafi
Derin temizlik konusu hic ise yaramiyor benden demesiAmirinin inşallah. 36 ya Bi gireyim doğurmak için her şeyi yapcam. Cam falan silerim derin temizlik yaparım.
Bende okullar kapandi 2 haftalik surecde temizlik isim oldu simdi her isim bitti suan asiri hareketsizim evin icinde dolanmakla bisey olmaz ki boyle iyice uyusuk oldum bende 43e kadar doguramam boyle olursam.. o kadar cok oturuyorum ki wcye kalkarken bile yuruyemiyorum kitlendim iyice2 gündür izinliyim sözüm ona izin günlerini bekledim yapacak işlerim var diye. meğer beni hayata bağlayan işmiş. izinli olunca tüm gün yatıyorum. içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor 2 gündür. çok ağırlaştım ya. böyle yatmaya devam edersem 40a kadar doğuramam herhalde istesem de.
Ya sen niye her seferinde tüm umutlarımı yıkıyorsunDerin temizlik konusu hic ise yaramiyor benden demesi
Ya sen niye her seferinde tüm umutlarımı yıkıyorsun
Biz sana destek oluyoruz bu sefer 38 de doğuracaksın diyoruz sen kendin evrene negatif enerji veriyorsunumut yikmak degilde tecrube diyelim canımm .. benim umutlarimi yikiyolar ama ben bisey diyomuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?