2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Keske cikarsak simdi cikarcam hemen o kadar hazirim ama cikmazzzz
Dua saatine falan denk gelir şoma agzimi acmiyotum 37 38 iyi allahim
Valla benimki sagda yatinca cok tepiniyor solda da yine soldan tepindigi icin böğrümü deliyor evladim sagolsun
Sgk ile anlasmalı yerden 32+0 rapor alıyorsun canım eşimin şirketinde muhasebe birimi o raporu bilir nasıl gireceğini. Ay ay bildirirlerse daha hızlı yatarmış onu söyliyim bana öyle dedi bizim muhasebeci.
Evet canim muhasebeci her ay isleyecegim demis esime toplu oara mi olsun ay ay mi duye de sormuş
İlaclik durumda degilim cok sukur suan nefes almakta cok zorlanıyorum ben ya

Çok içten konuşmuşuz ya. Hemen beklemiyordum. Şöyle 15 inden sonra falan.

Aynenn 37den sonra hemen gelsin insallah bir avazda

İyi o zaman canım sevindim. Hava bunaltıcıysa ya da bebiş ciğerleri baskı yapıyorsa o yüzdendir. Benimde oluyor ama sıcaktan. Sanki biri boğazımı sıkıyor gibi. Derin nefes almakta zorlanıyorum

Düzelmiş demekki yok oyle birsey dedi

Göbeğimi 4 5 parmak sağında bir yerde yer yaptı. Hareket edince sanki içersen biri kalem batırıyor gibi canım yanıyor saçma gelecek biliyorum ama fena yani
Ayy demekki bi bende olmuyor herkesin bebesi böyle, oynasa bi dert oynamasa bi dert
Bu gece ben de uyuyamadim. Sanki uzerine yatip sikistiriyormusum gibi geliyor. Ne yana donsem pitir pitir tekmeliyor rahat edemuyorum.
Ben de geceleri rahat uyuyotım tuvalet dışında gündüzleri cok kötü oluyorum oturamıyorum filan
Günaydinlar bir mide yanmasiyla uyandim ya ben gece hep kendimi sirtüstü uyurken buluyorum
İlk baslarda ben de kendimi hrp sırt üstü yatarken buluyordum ama artık alıştım herhalde hep yan yatıyorum. Mide yanması herkeste basladı bu haftalarda
Trigliserid bende de yüksek cıktı iç yaglanman artmış demek oluyor kolestrol de yükseliyır.ben seker diyeti yaptım. Yumurtayı günde bir yıyorum sütü yarım yaglı içiyotum tereyag yok sıvı yag cok az un seker zaten yok 1 ayda normale döndü benim değer
Hadddiii dogum mu başladı yani şimdi rabbim sağlıkla gelmelerini hiç kuveze girmeden eve götürmeyi nasip etsin inşallah sana da kolaylıklar versin, güzel haberlrr bekliyoruz
Ben tuvaletten cıktıgımda tekrar tuvalete giriyorum

Canım doğummu başladı kiz bende 35+3 deyim hala var diyorum demekki her an herşey olabilir yani bizde haber ver

sanıyorum doğumun başlamış ama endişelenme. 35 hafta çok iyi bir hafta. doktorum da hep böyle diyor bana. içini ferah tut. bol şans diliyorum ve güzel haberlerini bekliyorum.

Kiz bende hemen simdi gelsin demiyorum zaten Allah korusun kimsenin ki erken gelmesin.. agustosun ilk haftasi yada 2. Haftasi bekliyorum .. 42 hafta olursa agustosun sonuna denk geliyo benim ki o yuzden 38 39 ideal ama yine olmaz bak gor

2 gündür izinliyim sözüm ona izin günlerini bekledim yapacak işlerim var diye. meğer beni hayata bağlayan işmiş. izinli olunca tüm gün yatıyorum. içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor 2 gündür. çok ağırlaştım ya. böyle yatmaya devam edersem 40a kadar doğuramam herhalde istesem de.

ah korkulu haftaların bitmiş en azından. hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğin. güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar benim yine sol yanım agrimaya başladı yan taraf değilde birazdaha arka sırt tarafi

Bende okullar kapandi 2 haftalik surecde temizlik isim oldu simdi her isim bitti suan asiri hareketsizim evin icinde dolanmakla bisey olmaz ki boyle iyice uyusuk oldum bende 43e kadar doguramam boyle olursam.. o kadar cok oturuyorum ki wcye kalkarken bile yuruyemiyorum kitlendim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…