Ah sorma gerçekten 1 çocuk daha yaptık ya şükürler olsun rabbimeAynen canım bıkıyorlar şükür ozaman kardeş yapabildiğimize. Milletin kocası cocuk diye tutturur bizde tam tersi
Doktoru bile boyleyse sokaktaki insaniAh sorma gerçekten 1 çocuk daha yaptık ya şükürler olsun rabbimeBana neden kardeş yapmıyorsunuz diye soranlara (onlara neyse) eşim istemiyor diyordum salak gibi (gençlik=cahillik işte) kız meğer kimse de inanmıyormuş ya banaaaa ben suçu eşime atıyorum sanıyorlarmış sonradan farkettim. Çünkü Cezayir'de 3 çocuk bizdeki tek çocuk gibi. Kadınlar birbirlerine "ay daha fazla yapamıcam 3 çocukla kalıcam, sağlığım el vermiyor" diyorlar Bir de bana "amaaaan sen ne bakıyorsun ona, korunmayı bırak, sonra da aaa korunurken nasıl da oldu hayret," dersin diyorlardı E sana yapılsa aynısı hoşuna gidecek mi ne düşüncesizlik. Prezervatifi del diyen bile oldu baktım bu muahbbetlerin sonu yok millette de had hudud yok, e dediğime de inanmıyorlar ondan sonra soranlara nasip kısmet deneye başladım. Kesin istiyoruz da olmuyor falan sandılar Daha detaylı soracak olana da bu bizim özelimiz dedim kapadım ağzını İnsanlar ne düşüncesiz bir problemimiz olsaydı kesin psikolojim iyice bozulurdu.
Asıl ilk doktor muayenemiz çok komikti. Oğlum da kardeşimi görücem dedi beraber gittik. Doktor baktı bizim oğlan 8 yaşında koca dana.
- Kaçınci gebelik?
- İkinci
-İlk gebeliğin üzerinden ne kadar geçti?
- 8 yıl
- Öncesinde kaç düşük var?
- Hiç yok
- Tedaviyle mi oldu?
- Hayır
- Uzun süre çocuk istediniz de olmadı mı?
- Hayır, korunmayı bıraktığımızın 2. Ayında hamile kaldım
- (Adam da kendini dedikoducu teyze gibi hissetti herhalde ki) Kusura bakmayın, çocuğu büyük görünce böyle sorular sordum, tıbbi geçmişi bilmem gerekiyor
Amaaaan Doktorcum boşver ben alıştım yıllardır diyemedim tabi. Önemli değil, hiç bir sağlık problemimiz yok, kişisel kararımız bu yönde oldu diyebildim sadece
Ayyy aynen beni tabi doğum telaşları sardı sezaryen olcak ama üniversitede olcak ahhh hoca da olsa idi parasını vermeye razı idim ama doluydu hepsi ücretsiz bölümünde olcak her gittiğimde farklı asistan dedim ki siz asistanmısinizGünaydın canım şu temmuzu Bi yarılasak artık
O da daha bunların daha iyi günleri olduğunun farkında demek ki lohusalık da bitsin dediğine göre hazırlıklıbenim lohusalık şimdiden başladı sanırım :) geçen tv izlerken bi anda adama uyuz oldum sana uyuzum sebebini bilmiyorum dedimertesi günü arabayla dışarı çıktık niyeyse sinirlendim durduk yere yine bide normalde biz birbirimize sataşırız tv izlerken bide benimki ten bağımlısı sürekli dokunur bana, son bikaç gündür dedim allah aşkına uzak dur benden zaten daralıyorum üzerimde ağırlık var rahat olmak istiyorum bırak beni dedim :) iyi ki anlıyor o da durumumu bunlar iyi günlerin lohusalıkta bitsin bi gör sen diyo
Haberlerde farklı zamanlarda döllenme demişti ama bilmiyorum detay vermediler o kadarKiz bu çift rahimli digan bayanlarda olabiliyormuş ben doktora sormuştum
Valla 2 araba arasinda kaldim artikarini eksilerini yazdim bir kağıda artik karar veriyorum gibi
Ah sorma gerçekten 1 çocuk daha yaptık ya şükürler olsun rabbimeBana neden kardeş yapmıyorsunuz diye soranlara (onlara neyse) eşim istemiyor diyordum salak gibi (gençlik=cahillik işte) kız meğer kimse de inanmıyormuş ya banaaaa ben suçu eşime atıyorum sanıyorlarmış sonradan farkettim. Çünkü Cezayir'de 3 çocuk bizdeki tek çocuk gibi. Kadınlar birbirlerine "ay daha fazla yapamıcam 3 çocukla kalıcam, sağlığım el vermiyor" diyorlar Bir de bana "amaaaan sen ne bakıyorsun ona, korunmayı bırak, sonra da aaa korunurken nasıl da oldu hayret," dersin diyorlardı E sana yapılsa aynısı hoşuna gidecek mi ne düşüncesizlik. Prezervatifi del diyen bile oldu baktım bu muahbbetlerin sonu yok millette de had hudud yok, e dediğime de inanmıyorlar ondan sonra soranlara nasip kısmet deneye başladım. Kesin istiyoruz da olmuyor falan sandılar Daha detaylı soracak olana da bu bizim özelimiz dedim kapadım ağzını İnsanlar ne düşüncesiz bir problemimiz olsaydı kesin psikolojim iyice bozulurdu.
Asıl ilk doktor muayenemiz çok komikti. Oğlum da kardeşimi görücem dedi beraber gittik. Doktor baktı bizim oğlan 8 yaşında koca dana.
- Kaçınci gebelik?
- İkinci
-İlk gebeliğin üzerinden ne kadar geçti?
- 8 yıl
- Öncesinde kaç düşük var?
- Hiç yok
- Tedaviyle mi oldu?
- Hayır
- Uzun süre çocuk istediniz de olmadı mı?
- Hayır, korunmayı bıraktığımızın 2. Ayında hamile kaldım
- (Adam da kendini dedikoducu teyze gibi hissetti herhalde ki) Kusura bakmayın, çocuğu büyük görünce böyle sorular sordum, tıbbi geçmişi bilmem gerekiyor
Amaaaan Doktorcum boşver ben alıştım yıllardır diyemedim tabi. Önemli değil, hiç bir sağlık problemimiz yok, kişisel kararımız bu yönde oldu diyebildim sadece
HahahaO da daha bunların daha iyi günleri olduğunun farkında demek ki lohusalık da bitsin dediğine göre hazırlıklı
Dur daha herşeye ağlıcaz, adam dibimizden ayrılmazken benimle yeterince ilgilenmiyorsun diye trip atıcaz
Ben "bebeğin gazını eşim neden benden daha iyi çıkarabiliyor, ben iyi bir anne değil miyim" diye ağlamıştımHalbuki şimdi olsa "aşkım ben senin kadar beceremiyorum, al sen çıkar gazını der döner totomu mis gibi uyurum"
Aklına kötüyü getirme 2 sezeryan da çok korkmuştum ölecem felan diyeAyyy aynen beni tabi doğum telaşları sardı sezaryen olcak ama üniversitede olcak ahhh hoca da olsa idi parasını vermeye razı idim ama doluydu hepsi ücretsiz bölümünde olcak her gittiğimde farklı asistan dedim ki siz asistanmısinizkabul de etmiyor doktoruz bizi beğenmiyor musunuz diyor daha çocuk ya ay ne bilim tirsiyorum aletleri çok eski çocuk görünmüyor bile İnşallah doğum sıkıntısız olur. Şeker sonuçlarım gayet iyi çıkmış bakalım bana takip vercek mi sonuç gösterme sırası bile full cekiyor bugün görünebilirsem ne ala bi de bayram ağzı ondan yığılma var sanırım. Allahimm hayırla kavuşayım çocuğuma
farkında hatta kendi dedi maşallah hamileliğinde bana çektirmedin iyi geçti hamileliğin diye :) dengesizlikler bundan sonra başlıyor sanırım :)O da daha bunların daha iyi günleri olduğunun farkında demek ki lohusalık da bitsin dediğine göre hazırlıklı
Dur daha herşeye ağlıcaz, adam dibimizden ayrılmazken benimle yeterince ilgilenmiyorsun diye trip atıcaz
Ben "bebeğin gazını eşim neden benden daha iyi çıkarabiliyor, ben iyi bir anne değil miyim" diye ağlamıştımHalbuki şimdi olsa "aşkım ben senin kadar beceremiyorum, al sen çıkar gazını der döner totomu mis gibi uyurum"
Ha birde gece yatarken yastiklari üst üste koyup sag bacagimi havada birakiyordum onu deneyi unuttum hatta ben gündüzde yatiyodum oyle ama senin cocuk vardi sanirim firsat bulamayabilirsinTeşekkür ederim cok sağolun yorumunuz için deniyicem canim masajı
Kiz gebe kalinca yumurtlama durmuyormhHaberlerde farklı zamanlarda döllenme demişti ama bilmiyorum detay vermediler o kadar
bi hastalık çeşidi varmış süperfetasyon, hamileyken tekrar hamile kalabiliyormuşsun :)Ha birde gece yatarken yastiklari üst üste koyup sag bacagimi havada birakiyordum onu deneyi unuttum hatta ben gündüzde yatiyodum oyle ama senin cocuk vardi sanirim firsat bulamayabilirsin
Kiz gebe kalinca yumurtlama durmuyormh
Töbe bismillahbi hastalık çeşidi varmış süperfetasyon, hamileyken tekrar hamile kalabiliyormuşsun :)
Bazılarında durmuyor herhalde. Gebelik süresince regl olanlar var. Onla alakalı olabilir mi?Ha birde gece yatarken yastiklari üst üste koyup sag bacagimi havada birakiyordum onu deneyi unuttum hatta ben gündüzde yatiyodum oyle ama senin cocuk vardi sanirim firsat bulamayabilirsin
Doğumdan sonra da aman dikkat edelimBazılarında durmuyor herhalde. Gebelik süresince regl olanlar var. Onla alakalı olabilir mi?
Hahaha aynen öyle.Doğumdan sonra da aman dikkat edelimAyy Allahim isteyenlere versinnn bazıları doğurmayı seviyor ben 2sini sağlıklı hayırlıca büyütürsem bin şükür.Allah herkesin kalbine göre versin
Kızlar Dalin'in likit pudrasını kendi üzerimde test ettim isilik olan yerlerimi iyileştirmedai malesef. Toz pudra gibi değil etkisi malesefZaten üzerinde de losyon+pudra yazıyor. Bilmiyorum devamlı kullanımda isiliği engeller mi ama tedavi ediciliği yok. Normal pudranin tozları da ciğerlerine kaçıp enfeksiyon yapabiliyormuş. Oğlumda hiç kullanmadım ama 20 günlükken Cezayir'e dönmüştüm orada zaten klimalı ortamda büyüdü. Şimdi Eylül ortasına kadar buradayım insalalh kızçem isilik olmaz. Babası da ben de aynıyız cildiniz
Hastalanınca 3 gün banyo yapamadım ya hemen isilik olmuşum, hem de bu soğukta2 gün sonra yürüyüşlere baslamam lazım, havalar da ısınır yavaş yavaş. Normalde de hep spor öncesi ve sonrası duş alırım. Evden çıkmadan mutlaka duş alırım ama artık pudrayı başımdan aşağıya boca etmem falan lazım herhalde
Sanirim test bu @tulipas
Deli dana gibi dolaşıyorum yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum bazen Allah nasip ederse 2 benim için de çok ideal hayırlı evlat olsunlar Allah olmayanlara da tattırsın . Bir kızım bir oğlum olmuş olcakHahaha aynen öyle.Sıkı Bi koruma yapmak lazım en az 2 yıl düşünmüyorum. En fazla da 2 bebiş. anca toparlar adapte olurum. Bi de hamileliğim bana göre çok zor geçti.
Yalniz değilsin, valal ozlemeyecegimHahaha aynen öyle.Sıkı Bi koruma yapmak lazım en az 2 yıl düşünmüyorum. En fazla da 2 bebiş. anca toparlar adapte olurum. Bi de hamileliğim bana göre çok zor geçti.
Merhaba,Merhaba ben de İngiltere deyim. Dr ya da ebe henüz bahsetmedi böyle bir testten. Adını hatırlarsanız yazar mısınız sorarım ben de..
Gündüz uyuyabiliyorum kizlar oyuncaklarla oynuyor seslerinden ne kadar uyuyabilsem artikHa birde gece yatarken yastiklari üst üste koyup sag bacagimi havada birakiyordum onu deneyi unuttum hatta ben gündüzde yatiyodum oyle ama senin cocuk vardi sanirim firsat bulamayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?