2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bağışlasın ikisinide bende 1 Kız 1 oğlan olsun sağlıklı hayırlı olsunlar yeter. Kıza tik attım 2 sene sonra nasipse oğlana da tik attım mı benden bu kadar diyeceğim abooo eğer baktığımızda benzeyecekse benim kız ortaya karışık Bi şey çıkacak
Yalniz değilsin, valal ozlemeyecegim
Ay yok özlenmez bence. Gerçekten çok zor bir süreçmiş. Her gün farklı her ay farklı sıkıntı çıkıyor.

Hic duymadım desem
Ben de hiç duymamıştım. Googleda aratınca çıktı. Sözümona %25inde bulunuyormuşmuş kadınların. Cinsel yolla bulaşmıyormuş. Taşıyıcı 200 anneden 1 tanesinde bebeğe geçirebiliyormuş doğumda. 200/1 oranı yani. Yine sözümona tehlikeliymiş bebek için. Ama bilemiyorum, Türkiye'de hiç testi yapılmadan doğum yapılıyorsa bu kadar riskli bir şey olmasa gerek.

merhaba Turkıye hastanesini mi doğum için dusunuyorsunuz bende gecen hafta gıdıp gorustum dr sectınız mı çok kararsızım

Klimaya rağmen gece uyuyamadım sıcak bastı. Ağlayacağım artık cidden. Yine uykusuzum. Bu arada göğüs ucu kremine başladım. Yarın 35+0 olacağım. 1 hafta sonrada yani haftaya salı günü doğurabileceğim ne varsa yapmaya başlayacağım. Tavsiyeleriniz üzere artıkın muzlu süt içiyorum. Nazar ettiniz diyetime sağdık kalamamaya başladım. sürekli Bi kaçamak yapıyorum. Dün dondurma+kocaman dürüm yedim.... Bi önceki gün beyaz ekmekle reçeli kahvaltı yaptım.. bugün tutacağım boğazımı ama inanıyorum zaman ilerledikçe daha çok zorlanıyorum.

benıde ekler mısınız kız bebek beklenen dogum tarıhı 30.08.2022 yas 39

Ben cin i merak ediyorum. O nüfusta yapilmiyorsa bsey olmuyordur

Her geçen daha da ağırlaşıyoruz… yürüyüşlerim bile çok yavaşladı artık şu bayram bi geçseydi hayırlısıyla doğumlar sonradan başlar diye düşünüyorum

Arkadaşlar benim meşrubatligimin dibinde donmus limonata kalıntısı var komşuya vermiştim tam yikayamamis dibine oturmuş şu da islemiyor şu girmeyen yere girmiş bı gün suyun içinde beklettim yine çıkmadı napmaliyim sizce

Eklentiler

• 1656925668607946827334755650525.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 58
Canım evde bir canavar var önce telefonu attı baktı ekran tam gitmedi bu defa da suya attı

Ayy ikizler mi oldu Rabbım analı babalı büyütsün inşallah

Son düzlüğe girdik valla doğurmaya geçseydi iyiydi artık rüyalarıma giriyor hergün doğuruyorum

Her geçen daha da ağırlaşıyoruz… yürüyüşlerim bile çok yavaşladı artık şu bayram bi geçseydi hayırlısıyla doğumlar sonradan başlar diye düşünüyorum
Senin haftalarda olan arkadaşların başlar artık

Temmuzu sağlıkla atlatırsam insallah ağustos başında senin haftada swzeryan olacağım ben de

Komsuya goturup ben bunu sana boyle vermemistim demelisinya nasil yapiosa temizlesin ya da alsin aynisimdan ayip denen bisi var nasi getrmis oyle

merhaba Turkıye hastanesini mi doğum için dusunuyorsunuz bende gecen hafta gıdıp gorustum dr sectınız mı çok kararsızım
Ben hem doktorum bayramda izinli olduğu için hem de rahim agzinda yoğun varislerim olduğundan ikinxi bir doktor görüşü alayım diye gidecektim. Korona zamanı bir B planım olması da iyi olur demiştim. Ayşe Meryem Uslu'yu çok methettiler ama randevuyu teee temmuz sonuna verdiği için vazgeçtim o zamana zaten doğuma çok az kalmış ya da doğurmuş olacağım hiç gidip kafamı karıştırmama değmez diye düşündüm. Ama orada bu doktorda doğum yapan arkadaşım çok memnundu.

Rami Hastanesini sevdim inşallah 18 temmuzdan önce gelmez de kendi doktorumda doğururum. Zaten 19una da kuaför randevusu aldım, kırmızı balyajımı yaptırmadan doğurmam inşallah

Ben cin i merak ediyorum. O nüfusta yapilmiyorsa bsey olmuyordur
Çin zaten nüfusunu nasıl azaltacağını şaşırmış durumda. Kalan sağlar bizimdir de diyor olabilirler Avrupa'da ise
millet yeterli doğursun, genç nufus artsın diye yapmadıklarını bırakmıyorlar Hiç bir fireye tahammülleri yok

Donmuş altında çıkmıyor suda girmiyor oraya napicam
Nasıl girmiş su girmeyen yere? Limonata olduğuna emin misin? Makineye falan mı attı ki acaba? Su girmiyorsa mantık olarak senin içine koyduğun şeyi de etkilememesi lazım. Bir su koy dene bakalım tadi kokusu değişmezse görmezden gel bu bu şekilde kullan. Komşuna da müsait bir zamanda yeri gelince söylersin böyle böyle olmuş nasıl olmuş anlamadım diye. Bir daha bir şeyini isterse ya vermezsin ya da daha dikkatli kullanması konusunda tekrar uyarırsın.

Tesekkür ederim canım, bugun daha da kötüleşince aile hekimime gittim ateş yok ama sürekli terleme var, azitro diye bi antibiyotik, nac ve aferim forte diye bir ilac verdi. Kendi doktorumu aradım. Doktorum antibiyotiği içelirsin dedi. Nac da içilirmiş ama önce bi amtibiyotiği iç bakalım dedi. Aferin forte yi kullanmıyoruz dedi. Zaten aile hekimi de bu ilac c grubu ama bi sakınca yok demişti demekki varmıs, simdilik antibiyotik içeceğim gecer insallah tek korkum acana korona olanilir mi, korona olanlara kan sulandırıcı veriyolar ya pıhtılasma olmasın vs diye. Hastalıgı atlatırım da boyle bişey gwlir mi basıma acabq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…