Tesekkür ederim bnde burun akıntısı vs yok bogaz acısı ve agrısı var kuru öksürük var.cok sukur hic atesim de cıkmadı ama geceleri fena terliyorum Halsizlik de var, zararsız bir antibiyotik icecem bakalımateşin varsa 2 paracetamol içebilirsin 6 saatte 1. burnun tıkalıysa burnunu da okyanus suyu, deniz suyu vb. doğal spreylerle temizleyebilirsin. zaten doktora gitsen de bir ilaç vermeyeceklerdir. çayını iç kendine iyi bakmaya çalış, geçer muhtemelen birkaç günde. ben 3 kez hasta oldum 3 kez ateş çıkardım. doktor gebelikte bağışıklık sistemi düşüyor en yazık ki normal hastalanman falan dedi. ama kızımda böyle olmamıştı. bir de hormonlardan terliyoruz, sonra açılıyoruz, üşüyoruz, sonra yine terliyoruz, üşütebiliyor insan. geçmiş olsun çok.
Valla üşüyorum ben2 çorap ve yorgan mı kizz 30 derecede nasıl giyiyosun ben bildiğim pikeyle atletle yatyrm salonun camida açık eve serin gelsin diye
Amiiin tek isteğimiz o valla bi gelsinler gül yüzlerini görelim tüm sıkıntılarımız biter inşAynen öyle son zamanlarda iyice bağışıklığımiz düştü analık=zorluklar yükleniyorsu haftalarda sağlıkla geçsin yeni zorluklar yüklenmeye başlayacaktır sağlıkla gelsinler minnoslar
Eski msjları çok birikince okuyamamıştım, çok geçmiş olsun, inş antibiyotikle atlatırsın kısa sürede..Tesekkür ederim canım, bugun daha da kötüleşince aile hekimime gittim ateş yok ama sürekli terleme var, azitro diye bi antibiyotik, nac ve aferim forte diye bir ilac verdi. Kendi doktorumu aradım. Doktorum antibiyotiği içelirsin dedi. Nac da içilirmiş ama önce bi amtibiyotiği iç bakalım dedi. Aferin forte yi kullanmıyoruz dedi. Zaten aile hekimi de bu ilac c grubu ama bi sakınca yok demişti demekki varmıs, simdilik antibiyotik içeceğim gecer insallahtek korkum acana korona olanilir mi, korona olanlara kan sulandırıcı veriyolar ya pıhtılasma olmasın vs diye. Hastalıgı atlatırım da boyle bişey gwlir mi basıma acabq
Tesekkür ederim. İnş ben kovid değilimdir bikac gün antibiyotik kullanavağım bakalım. peki kovid olunca kan sulandırıcı gerekiyor mu sana öyle bişey dediler mi? 5 6 gündür multivitanımın bittiği için içmiyorum acaba ondan da mı olduGeçmiş olsun. Ben de önceki hafta böyle hastaydım griptir vs dedim ama test yapınca anladım ki covid olmuşum ağır geçmedi hatta 5-6 günde iyileştim. Size her hastalıkta vitaminleri extra almanızı öneririm farklı bir şeyse dr danışın tabi.
Ayy inşallah o kadar sürmez bayram da geliyor zehir olur vallaCnm kesinlikle doktoruna haber ver muhtemelen dahiliyeye görünmeni isticektir. Üst solunum enfeksiyonu geçiren o kişi benim dahiliye antibiyotik doktoruma sordum kullanmamda bi sakınca olmadığını söyledi kullanmama rağmen 3 haftaya anca geçti benimkisi umarım seninki o kadar uzun sürmez geçmiş olsun
Tesekkür ederim canım inşallahEski msjları çok birikince okuyamamıştım, çok geçmiş olsun, inş antibiyotikle atlatırsın kısa sürede..
Benden de +1Yalniz değilsin, valal ozlemeyecegim
Cok gecmis olsun canim.Tesekkür ederim canım, bugun daha da kötüleşince aile hekimime gittim ateş yok ama sürekli terleme var, azitro diye bi antibiyotik, nac ve aferim forte diye bir ilac verdi. Kendi doktorumu aradım. Doktorum antibiyotiği içelirsin dedi. Nac da içilirmiş ama önce bi amtibiyotiği iç bakalım dedi. Aferin forte yi kullanmıyoruz dedi. Zaten aile hekimi de bu ilac c grubu ama bi sakınca yok demişti demekki varmıs, simdilik antibiyotik içeceğim gecer insallahtek korkum acana korona olanilir mi, korona olanlara kan sulandırıcı veriyolar ya pıhtılasma olmasın vs diye. Hastalıgı atlatırım da boyle bişey gwlir mi basıma acabq
Merhaba, iyi diyelim bu hallerimize şükürMerhaba kizlar.Nasil gidiyor?
Kız aynı haftadayızzz, bakalım hangimiz önce doguracagız hoşgeldin.benıde ekler mısınız kız bebek beklenen dogum tarıhı 30.08.2022 yas 39
Kireç filan olmasınArkadaşlar benim meşrubatligimin dibinde donmus limonata kalıntısı var komşuya vermiştim tam yikayamamis dibine oturmuş şu da islemiyor şu girmeyen yere girmiş bı gün suyun içinde beklettim yine çıkmadı napmaliyim sizce
Eki Görüntüle 3093839
Covid normal hastalıklardan çok daha ağır geçiyor insan farkediyor istersen test wer için rahat etsinTesekkür ederim canım, bugun daha da kötüleşince aile hekimime gittim ateş yok ama sürekli terleme var, azitro diye bi antibiyotik, nac ve aferim forte diye bir ilac verdi. Kendi doktorumu aradım. Doktorum antibiyotiği içelirsin dedi. Nac da içilirmiş ama önce bi amtibiyotiği iç bakalım dedi. Aferin forte yi kullanmıyoruz dedi. Zaten aile hekimi de bu ilac c grubu ama bi sakınca yok demişti demekki varmıs, simdilik antibiyotik içeceğim gecer insallahtek korkum acana korona olanilir mi, korona olanlara kan sulandırıcı veriyolar ya pıhtılasma olmasın vs diye. Hastalıgı atlatırım da boyle bişey gwlir mi basıma acabq
O zaman normal bu beniö cunku gündüz iyiyim noluyosa gece oluyor bna hic katlanmak istemiyorum testeCovid normal hastalıklardan çok daha ağır geçiyor insan farkediyor istersen test wer için rahat etsin
Ben sert yatak üstüne annemin verdiği alezi kullanacağım.alez dediğim de cok ince elyafla yaptırmış annem zamanınında kız kardesim için saklıyomus. Güzel de oldu yataga, öyle bebek dönerse bogulacak yumusaklıkta ve kalınlıkta değilKızlar bebek yatağı olarak ne kullanıyorsunuz hazır yatak üstüne ekstra şilte döşek bişey koyan var mı? Bizim normal yatağı var ama üstüne koymak için yün şilte verdi kv daha iyi sağlıklı olurmuş diye.. O da biraz kabarık ve yumuşak kullanmayı istemiyorum. Benim bildiğim kadarıyla biraz sert eyakın olması gerekiyor hem omurilik sağlığı için hem de ilerleyen zamanlarda kendisi dönüp ettiğinde burnu kapanmasın diye..
SağolasınEski msjları çok birikince okuyamamıştım, çok geçmiş olsun, inş antibiyotikle atlatırsın kısa sürede..
enfeksiyon yoksa antibiyotik içmeye gerek yok aslında. soğuk algınlığı kendiliğinden geçiyor. doktora gittin değil mi? ne dedi ? enfeksiyon muymuş?Tesekkür ederim bnde burun akıntısı vs yok bogaz acısı ve agrısı var kuru öksürük var.cok sukur hic atesim de cıkmadı ama geceleri fena terliyorum Halsizlik de var, zararsız bir antibiyotik icecem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?