2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkür ederim bnde burun akıntısı vs yok bogaz acısı ve agrısı var kuru öksürük var.cok sukur hic atesim de cıkmadı ama geceleri fena terliyorum Halsizlik de var, zararsız bir antibiyotik icecem bakalım

Kızlar bebek yatağı olarak ne kullanıyorsunuz hazır yatak üstüne ekstra şilte döşek bişey koyan var mı? Bizim normal yatağı var ama üstüne koymak için yün şilte verdi kv daha iyi sağlıklı olurmuş diye.. O da biraz kabarık ve yumuşak kullanmayı istemiyorum. Benim bildiğim kadarıyla biraz sert eyakın olması gerekiyor hem omurilik sağlığı için hem de ilerleyen zamanlarda kendisi dönüp ettiğinde burnu kapanmasın diye..

2 çorap ve yorgan mı kizz 30 derecede nasıl giyiyosun ben bildiğim pikeyle atletle yatyrm salonun camida açık eve serin gelsin diye
Valla üşüyorum ben zaten soguk seven bi insan dwğilim annem hamilelik yaza gelecek zorlanacan dedi 28 yıllık kızını tanıyamamış, hala üşüyorum hele simsi hastayım hep üşüyorum

Aynen öyle son zamanlarda iyice bağışıklığımiz düştü analık=zorluklar yükleniyor su haftalarda sağlıkla geçsin yeni zorluklar yüklenmeye başlayacaktır sağlıkla gelsinler minnoslar
Amiiin tek isteğimiz o valla bi gelsinler gül yüzlerini görelim tüm sıkıntılarımız biter inş

Gittim puseti ustune oturan arabalara söylendim söylendim joie litetrax 4 aldim ne almaya gittim ne aldim Delirella leclerci ankarada bulamadim baginin sürüşü çok hantal geldi joie'yi gosterdi adam bunun sürüşü cok iyi dedi vallahi doona pratikliginde bi sürüşü keyfi var tek elle tak diye kapaniyor sadece puseti ustune koyuyosun dana gibi oluyo amaa zaten kişin cok binmeyecek dedim baktim e bebekte etiket degistiriyorlar zamlari kitliyolar zam etiketi ben agzimi açana kadar buna da gelir diye 6000 tlye aldim bagi puset aparat derken 12bine falan geliyodu S Semasimo Demisti sanirim tente uzunlugu onemli yön degil diye tentesi bayaaa bi uzun ay üstümden büyük bir yük kalkti ya fotosunu da ekledim

Eklentiler

• Screenshot_20220704-131221_Trendyol.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 59
Eski msjları çok birikince okuyamamıştım, çok geçmiş olsun, inş antibiyotikle atlatırsın kısa sürede..

Tesekkür ederim. İnş ben kovid değilimdir bikac gün antibiyotik kullanavağım bakalım. peki kovid olunca kan sulandırıcı gerekiyor mu sana öyle bişey dediler mi? 5 6 gündür multivitanımın bittiği için içmiyorum acaba ondan da mı oldu bi de bugun aile hekimine c vitamını içeyim mi dedim oyle yükael dozda c vitamini içme dedi. Multivitaminini al yeter dedi

Ayy inşallah o kadar sürmez bayram da geliyor zehir olur valla

Cok gecmis olsun canim.

Merhaba kizlar.Nasil gidiyor?
Merhaba, iyi diyelim bu hallerimize şükür , yoksa mide yanması artık gündüz dik vaziyette bile oluyor, göbekten rahat pozisyona geçememe, habire tuvalet, aşırı tatlılar dondurmalar isteyip yiyememe falan da cabası sizin nasıl gidiyor?

Covid normal hastalıklardan çok daha ağır geçiyor insan farkediyor istersen test wer için rahat etsin

Ben sert yatak üstüne annemin verdiği alezi kullanacağım.alez dediğim de cok ince elyafla yaptırmış annem zamanınında kız kardesim için saklıyomus. Güzel de oldu yataga, öyle bebek dönerse bogulacak yumusaklıkta ve kalınlıkta değil

Tesekkür ederim bnde burun akıntısı vs yok bogaz acısı ve agrısı var kuru öksürük var.cok sukur hic atesim de cıkmadı ama geceleri fena terliyorum Halsizlik de var, zararsız bir antibiyotik icecem bakalım
enfeksiyon yoksa antibiyotik içmeye gerek yok aslında. soğuk algınlığı kendiliğinden geçiyor. doktora gittin değil mi? ne dedi ? enfeksiyon muymuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…