Dolgulu alez duymamıştım iyiymiş, bende direk yatağın üstüne yatırmak istiyorum aslında içim daha rahat edecek.. Şiltesi yastık gibi bizim nerdeyse dümdüz durmuyoaz koyulsa içine daha iyi olurmuş, aslında bebişlerin ağırlığıyla içine gömülmez ama rahat edemem... Neyse kv gönlü kalmasın diye bi denicem baktım olmuyo çıkarırım direk.. Hastanelerin ki semsert bi sünger bazısı taş gibi nerdeyse..Ben sert yatak üstüne annemin verdiği alezi kullanacağım.alez dediğim de cok ince elyafla yaptırmış annem zamanınında kız kardesim için saklıyomus. Güzel de oldu yataga, öyle bebek dönerse bogulacak yumusaklıkta ve kalınlıkta değil
Ya evet bi gece bi gündüz bakmasam birikmiş oluyo vakit olmuyo bida hepsini okumayaSağolasınbazen ben de vakit bulamıyorum okuyamıyorum cok birikiyor
Kızlar bebek yatağı olarak ne kullanıyorsunuz hazır yatak üstüne ekstra şilte döşek bişey koyan var mı? Bizim normal yatağı var ama üstüne koymak için yün şilte verdi kv daha iyi sağlıklı olurmuş diye.. O da biraz kabarık ve yumuşak kullanmayı istemiyorum. Benim bildiğim kadarıyla biraz sert eyakın olması gerekiyor hem omurilik sağlığı için hem de ilerleyen zamanlarda kendisi dönüp ettiğinde burnu kapanmasın diye..
Haydi gecmis olsun:) güzel olmuş, saglikla kullan cnm insallahGittim puseti ustune oturan arabalara söylendim söylendim joie litetrax 4 aldim ne almaya gittim ne aldimDelirella leclerci ankarada bulamadim baginin sürüşü çok hantal geldi joie'yi gosterdi adam bunun sürüşü cok iyi dedi vallahi doona pratikliginde bi sürüşü keyfi var tek elle tak diye kapaniyor sadece puseti ustune koyuyosun dana gibi oluyo amaa zaten kişin cok binmeyecek dedim baktim e bebekte etiket degistiriyorlar zamlari kitliyolar zam etiketi ben agzimi açana kadar buna da gelir diye 6000 tlye aldim bagi puset aparat derken 12bine falan geliyodu @Semasimo Demisti sanirim tente uzunlugu onemli yön degil diye tentesi bayaaa bi uzun ay üstümden büyük bir yük kalkti ya fotosunu da ekledim
MagnezincArkadaşlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bizim yatak da öyle aslında ne sert ne yumuşak orta sert dediklerinden sanırım..Ben mobilya bakarken hep yarı ortopedik yatak olması gerektiğini söylediler. Ne cok yumusak ne de çok sert
Umarım cnm çok geçmiş olsun tekrardanAyy inşallah o kadar sürmez bayram da geliyor zehir olur valla
Sagol canim yardimlarindan ötürü çok tesekkür ederimBen mobilya bakarken hep yarı ortopedik yatak olması gerektiğini söylediler. Ne cok yumusak ne de çok sert
Haydi gecmis olsun:) güzel olmuş, saglikla kullan cnm insallah
Magnezinc
Ne demek cnmSagol canim yardimlarindan ötürü çok tesekkür ederim
Magnezinc c kategorisinde değil mi? Ben mi yanlış araştırdım acaba banada onu yazmış sağlık ocağı kategorisi c olunca içemedimBen mobilya bakarken hep yarı ortopedik yatak olması gerektiğini söylediler. Ne cok yumusak ne de çok sert
Haydi gecmis olsun:) güzel olmuş, saglikla kullan cnm insallah
Magnezinc
Ben de bunun aynısından aldım. Çok tavsiye ettiler sürüşü çok rahat gerçekten görüntüsü çok da önemli değil bence önemli olan kullanışlı olması. Şubat e bebek indiriminden 3600 e aldık ne kadar artmışGittim puseti ustune oturan arabalara söylendim söylendim joie litetrax 4 aldim ne almaya gittim ne aldimDelirella leclerci ankarada bulamadim baginin sürüşü çok hantal geldi joie'yi gosterdi adam bunun sürüşü cok iyi dedi vallahi doona pratikliginde bi sürüşü keyfi var tek elle tak diye kapaniyor sadece puseti ustune koyuyosun dana gibi oluyo amaa zaten kişin cok binmeyecek dedim baktim e bebekte etiket degistiriyorlar zamlari kitliyolar zam etiketi ben agzimi açana kadar buna da gelir diye 6000 tlye aldim bagi puset aparat derken 12bine falan geliyodu @Semasimo Demisti sanirim tente uzunlugu onemli yön degil diye tentesi bayaaa bi uzun ay üstümden büyük bir yük kalkti ya fotosunu da ekledim
Magnezinc c kategorisinde değil mi? Ben mi yanlış araştırdım acaba banada onu yazmış sağlık ocağı kategorisi c olunca içemedim
Benim gün gün değişebiliyor bazı günler dediğin gibi çok durgun bazı günler aşırı hareketli. Bugün aşırı hareketli gününde meselabenim haftalarımda olup bebeğinin hareketleri azalan var mı? bu haftalarda hareketleri değişir çok yeri kalmadığı için diyolar ama kızımda öyle olmamıştı. 39a kadar yani doğana kadar hareketliydi. sanki bebeğim daha az hareket ediyor 2-3 gün öncesine göre.
Benmki de 2 3 gundur daha az ama daha sert hareketler yapio kipirdiycak yeri kalmadi yavrumunbenim haftalarımda olup bebeğinin hareketleri azalan var mı? bu haftalarda hareketleri değişir çok yeri kalmadığı için diyolar ama kızımda öyle olmamıştı. 39a kadar yani doğana kadar hareketliydi. sanki bebeğim daha az hareket ediyor 2-3 gün öncesine göre.
Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme içinEvet kategorisi C ama c kategorisini ilaç turu bazında ele alıyor doktorlar. Zorunlu bir durum olmadıkça antibiyotikte C kategorisi vermezken vitamin mineral desteğinde olabiliyor. Bana dahiliye doktoru yazmıştı, kendi doktoruma uygunluğunu danistim ki ben riskli gebeyim doktorum da perinatolog riskli gebelik uzmanı, sabah akşam kullanımı gerektiğine rağmen ok verdi.
Tabi yine son karar kullanicinin
Bende magnezinc kullanıyordum endokrin doktoru onu degistirsin dedi sonra doktorumu değiştirince oda ocean exramag olarak değiştirdiEvet kategorisi C ama c kategorisini ilaç turu bazında ele alıyor doktorlar. Zorunlu bir durum olmadıkça antibiyotikte C kategorisi vermezken vitamin mineral desteğinde olabiliyor. Bana dahiliye doktoru yazmıştı, kendi doktoruma uygunluğunu danistim ki ben riskli gebeyim doktorum da perinatolog riskli gebelik uzmanı, sabah akşam kullanımı gerektiğine rağmen ok verdi.
Tabi yine son karar kullanicinin
Yün dösekte buyudu 2 cocukta yine ayni dosegi yaptim uzerinede carsafini gecirdimKızlar bebek yatağı olarak ne kullanıyorsunuz hazır yatak üstüne ekstra şilte döşek bişey koyan var mı? Bizim normal yatağı var ama üstüne koymak için yün şilte verdi kv daha iyi sağlıklı olurmuş diye.. O da biraz kabarık ve yumuşak kullanmayı istemiyorum. Benim bildiğim kadarıyla biraz sert eyakın olması gerekiyor hem omurilik sağlığı için hem de ilerleyen zamanlarda kendisi dönüp ettiğinde burnu kapanmasın diye..
Vallahi ya ev alsam bu kadar zorlanmam eminim yaniNe demek cnm
Bakarken ben de çok zorlanmıştim,sanarsın ev satın alıyorum
Erken almissin canim sen ben bagiye bakmistim e bebekte o 6290 di 8990 olmuş 2 ayda ve yeni zam etiketi takıyorlardi urunlere bende hemen aldim oyle olunca askari ucrete minicik zam geldi fiyatlari bindirdiler hemenBen de bunun aynısından aldım. Çok tavsiye ettiler sürüşü çok rahat gerçekten görüntüsü çok da önemli değil bence önemli olan kullanışlı olması. Şubat e bebek indiriminden 3600 e aldık ne kadar artmış
Ben magnorm kullanıyorum suda eritilen.. çokda memnunum doktorum tavsiye etmişti onu kullan diye..Arkadaşlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Ben vicium kullanyrm eğer yanlış yazmadysamArkadaşlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?