2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dolgulu alez duymamıştım iyiymiş, bende direk yatağın üstüne yatırmak istiyorum aslında içim daha rahat edecek.. Şiltesi yastık gibi bizim nerdeyse dümdüz durmuyoaz koyulsa içine daha iyi olurmuş, aslında bebişlerin ağırlığıyla içine gömülmez ama rahat edemem... Neyse kv gönlü kalmasın diye bi denicem baktım olmuyo çıkarırım direk.. Hastanelerin ki semsert bi sünger bazısı taş gibi nerdeyse..
Sağolasın bazen ben de vakit bulamıyorum okuyamıyorum cok birikiyor
Ya evet bi gece bi gündüz bakmasam birikmiş oluyo vakit olmuyo bida hepsini okumayabenim bildirimler de sıkıntı çok geç geliyo yada gelmiyor bazen hiç niyeyse..

Ben mobilya bakarken hep yarı ortopedik yatak olması gerektiğini söylediler. Ne cok yumusak ne de çok sert

Haydi gecmis olsun:) güzel olmuş, saglikla kullan cnm insallah

Arkadaşlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Magnezinc

Ben mobilya bakarken hep yarı ortopedik yatak olması gerektiğini söylediler. Ne cok yumusak ne de çok sert

Magnezinc
Sagol canim yardimlarindan ötürü çok tesekkür ederim

Magnezinc
Magnezinc c kategorisinde değil mi? Ben mi yanlış araştırdım acaba banada onu yazmış sağlık ocağı kategorisi c olunca içemedim

Ben de bunun aynısından aldım. Çok tavsiye ettiler sürüşü çok rahat gerçekten görüntüsü çok da önemli değil bence önemli olan kullanışlı olması. Şubat e bebek indiriminden 3600 e aldık ne kadar artmış

Magnezinc c kategorisinde değil mi? Ben mi yanlış araştırdım acaba banada onu yazmış sağlık ocağı kategorisi c olunca içemedim

Evet kategorisi C ama c kategorisini ilaç turu bazında ele alıyor doktorlar. Zorunlu bir durum olmadıkça antibiyotikte C kategorisi vermezken vitamin mineral desteğinde olabiliyor. Bana dahiliye doktoru yazmıştı, kendi doktoruma uygunluğunu danistim ki ben riskli gebeyim doktorum da perinatolog riskli gebelik uzmanı, sabah akşam kullanımı gerektiğine rağmen ok verdi.

Tabi yine son karar kullanicinin

benim haftalarımda olup bebeğinin hareketleri azalan var mı? bu haftalarda hareketleri değişir çok yeri kalmadığı için diyolar ama kızımda öyle olmamıştı. 39a kadar yani doğana kadar hareketliydi. sanki bebeğim daha az hareket ediyor 2-3 gün öncesine göre.

Benim gün gün değişebiliyor bazı günler dediğin gibi çok durgun bazı günler aşırı hareketli. Bugün aşırı hareketli gününde mesela

Benmki de 2 3 gundur daha az ama daha sert hareketler yapio kipirdiycak yeri kalmadi yavrumun

Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Bende magnezinc kullanıyordum endokrin doktoru onu degistirsin dedi sonra doktorumu değiştirince oda ocean exramag olarak değiştirdi

Yün dösekte buyudu 2 cocukta yine ayni dosegi yaptim uzerinede carsafini gecirdim

Erken almissin canim sen ben bagiye bakmistim e bebekte o 6290 di 8990 olmuş 2 ayda ve yeni zam etiketi takıyorlardi urunlere bende hemen aldim oyle olunca askari ucrete minicik zam geldi fiyatlari bindirdiler hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…