2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çilek mobilyadan alacağım bende beğişiği alacağımız zaman.

Kızlar ik uyarmıs bizim müdürü shifti degistirdi a yaptı. Benimde bugün kontrolüm vardı. Rapor almadım devam edeceğim iki hafta daha. İki hafta sonrasına randevu verdi. Nst ye de o zaman sokacak. Raporuda alır otururum artık evde.
42-43 cm civarıymıs. Cok kücük degilmi kafam takıldı. Doktor normal diyor ama. Kilosu 2590 olmus iki hafta önce 2105 di.
38. Hafta gibi almayı düsünüyor . Agustosun 2 sini istiyoruz. İnş saglıkla gelsinde

Benim gün gün değişebiliyor bazı günler dediğin gibi çok durgun bazı günler aşırı hareketli. Bugün aşırı hareketli gününde mesela
benim de bazen az hareket ediyor, bazen çok. her pazar haftayı tamamlıyoruz, o gün genelde çok uyuyor. ama bugün pazartesi az hareketi devam edince dikkat kesildim. inşallah yeniden hareketlenir.
Benmki de 2 3 gundur daha az ama daha sert hareketler yapio kipirdiycak yeri kalmadi yavrumun
belki de kızımın boyu daha kısaydı, oğlumun uzun olduğundan yeri daralmıştır gerçekten.

Ben genelde yorulup gerildigimde ayakta kaldığımda hareketleri direk azalıyor dinlenip sola yatınca çok iyi geliyor ama ara ara hareket azalması oluyo bence normal bir durum endişe etme

Benim kızların odası beşiği filan hep çilek mobilya ve çok çok memnunum öneririm bende hemde güzel modelleri oluyor
Şifonyer ve dolabının takımı var beşik olarak onu alacağız. İçine yatağı da ordan alacağım. Tek sorun cibindirik elimde var ama bağlanma yeri yok onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Ekstra almak ekstra masraf olur diye düşünüyorum. Ucuzdan değil.

Ben aldığım yıllarda cibinlik kenar koruyucu bağlamalı olan seti ve battaniyeyi hediye etmişlerdi ben büyüyen karyola almıştım beşikten karyolaaya çevirdik 6 buçuk yaşındaki kızım ondan yatıyor şimdi yeniden beşiğe ceviricez kısmetse ben çok memnun kaldım 2 kizimida büyüttü nasipse 3. Kızıma inşallah birde dolabı imkanın warsa 3 kapılı olandan al çok daha kullanışlı 2li olan yetmez sana

Reflü yatağı olarak neler aldınız
Bana arkadaşım wreceek sevi baby reflü yatağı diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam daha gidip almadm çünkü birde gelinim gönderecek onunki daha çok babynest tipi olan reflü yatağından ikisinide kullanicam inşallah bakalm

Yün dösekte buyudu 2 cocukta yine ayni dosegi yaptim uzerinede carsafini gecirdim
Onlarda da hep yünde büyümüşler bi denicem bakalım düzgün olursa kullanırım, ilk çocukta ince yapmıştı o tam idealdi yüzüstü de dönse sıkıntı olmadı hep yüzüstü uyudu benim oğlan zaten hala öyle. Ama bu yastık gibi kabarık neyse üstünde babasını yatırırm biraz düzler

Ay şimdi vermezler onu. Zaten netten alacağız. Sanmıyorum yani. Ama keşke öyle bir şey yapsalar ne güzel olurdu şifonyer ve gardırop böyle aldık. Beşikte bunu alacağız işte. Büyüyor bu da dediğin gibi. Uzun yıllar gider.

Eklentiler

• Screenshot_20220116-152243_Chrome.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20220116-152224_Chrome.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20220116-152128_Chrome.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 35
Ay çok güzel hepsi güle güle güzel dinlerde kullansın bebiş

Benim kızların odası böyle mağazadan almstm sende mağazadan alrsan teklif edersin şansını dene hiç hediye wermednz filan de benim mobilyanin en güzel yanı üstündeki tüm kuş yazılar filan hep sticker yapıştırma şeklinde ilerde büyüdüklerinde onları çıkarttırcaz düz krem renk olucak odaları nasipse

Senin takım çok hoş sağlıkla gelip şenlendirsn inşallah ben beşik alsmtm 2 yaşında odasını ayirinca direk böyle odasında yatrmstm hiç zorluk çekmedim gecistede ben zaten hasta bile olsalar asla kendi yatagima almadm yatrmadm uyutmadm hep ayrı bir yatağı olduğunu bildiler belkide ondan bana bağımlı olmadılar odalarını ayırırken de sorun yaşamadım

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-04-19-46-21-781_com.android.chrome.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 60
Tam bir kız bebiş odası. biz cinsiyet bilmiyorduk aldığımızda o yüzden renksiz aldık böyle. Hem kız hem erkek kullanır diye. Mağaza bize uzak ama alacağımız zaman eşimle Bi konuşayım olmazsa öyle yaparız bizde. Tabi verirlerse hediye olarak hiç umudum yok. Bu arada bizim evde ekstra bebek için oda yok sobalı ev olduğu için. O yüzden bir süre bizim yatak odasında yatacak maalesef. Artık alışırsada yapacak bir şey yok

Ahaha weiriler belki insafa gelip ayy ben 2 yıl yatrdm odamızda ama yatağıma almadm asla bir kere bile sonrada misler gibi odasında uuyudu ilk zamanalr o uyuyana kadar bekledim kitap filan okudum mesela sonra tamamen alstı sen kararlı olursan çocukta sana göre şekil alıyor ben yatağımı kimseyle paylaşamam o yüzden hiç sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…