Çilek mobilyadan alacağım bende beğişiği alacağımız zaman.Kızlar bebek yatağı olarak ne kullanıyorsunuz hazır yatak üstüne ekstra şilte döşek bişey koyan var mı? Bizim normal yatağı var ama üstüne koymak için yün şilte verdi kv daha iyi sağlıklı olurmuş diye.. O da biraz kabarık ve yumuşak kullanmayı istemiyorum. Benim bildiğim kadarıyla biraz sert eyakın olması gerekiyor hem omurilik sağlığı için hem de ilerleyen zamanlarda kendisi dönüp ettiğinde burnu kapanmasın diye..
Magnorm kullanıyordum ama şeker çıkınca doktorum bıraktırdı. Zorda kalmadıkça kullanmıyorumArkadaşlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Ben ocean extramag kullaniyorum içinde tüm magnezyumlar var ve helal sertifikalıArkadaşlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
benim de bazen az hareket ediyor, bazen çok. her pazar haftayı tamamlıyoruz, o gün genelde çok uyuyor. ama bugün pazartesi az hareketi devam edince dikkat kesildim. inşallah yeniden hareketlenir.Benim gün gün değişebiliyor bazı günler dediğin gibi çok durgun bazı günler aşırı hareketli. Bugün aşırı hareketli gününde mesela
belki de kızımın boyu daha kısaydı, oğlumun uzun olduğundan yeri daralmıştır gerçekten.Benmki de 2 3 gundur daha az ama daha sert hareketler yapio kipirdiycak yeri kalmadi yavrumun
Ben genelde yorulup gerildigimde ayakta kaldığımda hareketleri direk azalıyor dinlenip sola yatınca çok iyi geliyor ama ara ara hareket azalması oluyo bence normal bir durum endişe etmebenim haftalarımda olup bebeğinin hareketleri azalan var mı? bu haftalarda hareketleri değişir çok yeri kalmadığı için diyolar ama kızımda öyle olmamıştı. 39a kadar yani doğana kadar hareketliydi. sanki bebeğim daha az hareket ediyor 2-3 gün öncesine göre.
Benim kızların odası beşiği filan hep çilek mobilya ve çok çok memnunum öneririm bende hemde güzel modelleri oluyorÇilek mobilyadan alacağım bende beğişiği alacağımız zaman.
Şifonyer ve dolabının takımı var beşik olarak onu alacağız. İçine yatağı da ordan alacağım. Tek sorun cibindirik elimde var ama bağlanma yeri yok onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Ekstra almak ekstra masraf olur diye düşünüyorum. Ucuzdan değil.Benim kızların odası beşiği filan hep çilek mobilya ve çok çok memnunum öneririm bende hemde güzel modelleri oluyor
Ben aldığım yıllarda cibinlik kenar koruyucu bağlamalı olan seti ve battaniyeyi hediye etmişlerdiŞifonyer ve dolabının takımı var beşik olarak onu alacağız. İçine yatağı da ordan alacağım. Tek sorun cibindirik elimde var ama bağlanma yeri yok onu nasıl yapacağım bilmiyorum. Ekstra almak ekstra masraf olur diye düşünüyorum. Ucuzdan değil.
Bana arkadaşım wreceek sevi baby reflü yatağı diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam daha gidip almadm çünküReflü yatağı olarak neler aldınız
Onlarda da hep yünde büyümüşler bi denicem bakalım düzgün olursa kullanırım, ilk çocukta ince yapmıştı o tam idealdi yüzüstü de dönse sıkıntı olmadı hep yüzüstü uyudu benim oğlan zaten hala öyle. Ama bu yastık gibi kabarık neyse üstünde babasını yatırırm biraz düzlerYün dösekte buyudu 2 cocukta yine ayni dosegi yaptim uzerinede carsafini gecirdim
Ay şimdi vermezler onu. Zaten netten alacağız. Sanmıyorum yani. Ama keşke öyle bir şey yapsalar ne güzel olurduBen aldığım yıllarda cibinlik kenar koruyucu bağlamalı olan seti ve battaniyeyi hediye etmişlerdiben büyüyen karyola almıştım beşikten karyolaaya çevirdik 6 buçuk yaşındaki kızım ondan yatıyor şimdi yeniden beşiğe ceviricez kısmetse ben çok memnun kaldım 2 kizimida büyüttü nasipse 3. Kızıma inşallah birde dolabı imkanın warsa 3 kapılı olandan al çok daha kullanışlı 2li olan yetmez sana
Ay çok güzel hepsi güle güle güzel dinlerde kullansın bebişAy şimdi vermezler onu. Zaten netten alacağız. Sanmıyorum yani. Ama keşke öyle bir şey yapsalar ne güzel olurduşifonyer ve gardırop böyle aldık. Beşikte bunu alacağız işte. Büyüyor bu da dediğin gibi. Uzun yıllar gider.
Teşekkür ederizAy çok güzel hepsi güle güle güzel dinlerde kullansın bebiş
Benim kızların odası böyle mağazadan almstm sende mağazadan alrsan teklif edersin şansını dene hiç hediye wermednz filan deAy şimdi vermezler onu. Zaten netten alacağız. Sanmıyorum yani. Ama keşke öyle bir şey yapsalar ne güzel olurduşifonyer ve gardırop böyle aldık. Beşikte bunu alacağız işte. Büyüyor bu da dediğin gibi. Uzun yıllar gider.
Tam bir kız bebiş odası.Benim kızların odası böyle mağazadan almstm sende mağazadan alrsan teklif edersin şansını dene hiç hediye wermednz filan debenim mobilyanin en güzel yanı üstündeki tüm kuş yazılar filan hep sticker yapıştırma şeklinde ilerde büyüdüklerinde onları çıkarttırcaz düz krem renk olucak odaları nasipse
Senin takım çok hoş sağlıkla gelip şenlendirsn inşallah ben beşik alsmtm 2 yaşında odasını ayirinca direk böyle odasında yatrmstm hiç zorluk çekmedim gecistede ben zaten hasta bile olsalar asla kendi yatagima almadm yatrmadm uyutmadm hep ayrı bir yatağı olduğunu bildiler belkide ondan bana bağımlı olmadılar odalarını ayırırken de sorun yaşamadım
Ahaha weiriler belki insafa gelipTam bir kız bebiş odası.biz cinsiyet bilmiyorduk aldığımızda o yüzden renksiz aldık böyle. Hem kız hem erkek kullanır diye. Mağaza bize uzak ama alacağımız zaman eşimle Bi konuşayım olmazsa öyle yaparız bizde. Tabi verirlerse hediye olarak hiç umudum yok. Bu arada bizim evde ekstra bebek için oda yok sobalı ev olduğu için. O yüzden bir süre bizim yatak odasında yatacak maalesef. Artık alışırsada yapacak bir şey yok
Ben ablamdan aldım sevi bebe reflü yatağıReflü yatağı olarak neler aldınız
Üstüne ne örteceksiniz örtü var mı bu yataklaraBen ablamdan aldım sevi bebe reflü yatağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?