Üstüne ne örteceksiniz örtü var mı bu yataklaraBana arkadaşım wreceek sevi baby reflü yatağı diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam daha gidip almadm çünkübirde gelinim gönderecek onunki daha çok babynest tipi olan reflü yatağından ikisinide kullanicam inşallah bakalm
Ay yok bende yatağımda yatırmayı düşünmüyorum zaten. Beşik yanımız da olur onda yatar. Bakalım erkenden kitap okumaya başlayacağım.Ahaha weiriler belki insafa gelipayy ben 2 yıl yatrdm odamızda ama yatağıma almadm asla bir kere bile sonrada misler gibi odasında uuyudu ilk zamanalr o uyuyana kadar bekledim kitap filan okudum mesela sonra tamamen alstı sen kararlı olursan çocukta sana göre şekil alıyor ben yatağımı kimseyle paylaşamam o yüzden hiç sorun olmadı
Bu yatağı aldım ben.Reflü yatağı olarak neler aldınız
Direk böyle mi yatırılıyor yoksa üstü için bi örtüsü falan var mıBu yatağı aldım ben.
Canım çıkarılıp yıkanabiliyor. Ben yıkadım ama yine de müslin falan severim üzerine.Direk böyle mi yatırılıyor yoksa üstü için bi örtüsü falan var mı
Benimde aynı bugün ya 2 kere falan çok hafif hissettim sabahtan beri, halbuki aşırı hareketliydi kaç gündür, tedirgin oldum birazbenim haftalarımda olup bebeğinin hareketleri azalan var mı? bu haftalarda hareketleri değişir çok yeri kalmadığı için diyolar ama kızımda öyle olmamıştı. 39a kadar yani doğana kadar hareketliydi. sanki bebeğim daha az hareket ediyor 2-3 gün öncesine göre.
Cok fazla kabarik olmasina gerek yok ki derdine ne olmusta o kadar yuksek yapmis yunde olsa ince olsun yeterli aynen babasi yuvarlansin uzerinde anca inerOnlarda da hep yünde büyümüşler bi denicem bakalım düzgün olursa kullanırım, ilk çocukta ince yapmıştı o tam idealdi yüzüstü de dönse sıkıntı olmadı hep yüzüstü uyudu benim oğlan zaten hala öyle. Ama bu yastık gibi kabarık neyse üstünde babasını yatırırm biraz düzler
Başla başla canım benim bence çok güzel oluyor hem çok kıymetli bir öğretiAy yok bende yatağımda yatırmayı düşünmüyorum zaten. Beşik yanımız da olur onda yatar. Bakalım erkenden kitap okumaya başlayacağım.
Yok örtü yok sen kendin battaniyelerinden örtersin benim arkadaşlarım Müslin pike çarşaf seti yaptırıyor onu sermeyi düşünüyorm bakalm tam kafamda net değilÜstüne ne örteceksiniz örtü var mı bu yataklara
En azından sizden görüyor beynine işliyor. Bizde eşimle öyle yapmayı düşünüyoruz. Kitap okuma saatleri falan. Kuralları bende severim. Kendim içim bile takıntılarım kurallarım var evin içinde. Eşimde alışkanlık edindi hatta bazı şeyleriBaşla başla canım benim bence çok güzel oluyor hem çok kıymetli bir öğretibiz ailecek kitap okuma saati yaparz ama işte küçük kız daha yeni 1. Sınıf olacagı için okumayi bilmiyor o da boya yaparken sıkılıyor bize salça oluyor ama yinede güzel oluyor darısı sana inşallah aynen alma yatağına mesela ben yatacağı yafa uykusu geldiği zaman hep yatak odasında uyuturdm öyle koltuk üstünde filan hiç yatırmadm bazı net kurallarim War ewin cadaloz anası olabilirim
Öyle oluyor zamanla onlarda öğreniyorEn azından sizden görüyor beynine işliyor. Bizde eşimle öyle yapmayı düşünüyoruz. Kitap okuma saatleri falan. Kuralları bende severim. Kendim içim bile takıntılarım kurallarım var evin içinde. Eşimde alışkanlık edindi hatta bazı şeyleri
Magnimore plus kullanıyorum 2adet her gece yatmadan önceArkadaşlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bende ilk oğlumda joie almıştım hem traveli hem baston arabası var evde marka olarak çok memnunum kızlar. Bir problem yedek parça vs olunca hemen ebebekte yaptırabiliyorsunuzBen de bunun aynısından aldım. Çok tavsiye ettiler sürüşü çok rahat gerçekten görüntüsü çok da önemli değil bence önemli olan kullanışlı olması. Şubat e bebek indiriminden 3600 e aldık ne kadar artmış
Beşik ve yatağı ikea marka benim canım. Ama bildiğim yumuşak pofidik içine gömülecek bişeyde yatmaması lazım. Dümdüz olması lazımKızlar bebek yatağı olarak ne kullanıyorsunuz hazır yatak üstüne ekstra şilte döşek bişey koyan var mı? Bizim normal yatağı var ama üstüne koymak için yün şilte verdi kv daha iyi sağlıklı olurmuş diye.. O da biraz kabarık ve yumuşak kullanmayı istemiyorum. Benim bildiğim kadarıyla biraz sert eyakın olması gerekiyor hem omurilik sağlığı için hem de ilerleyen zamanlarda kendisi dönüp ettiğinde burnu kapanmasın diye..
Pierre cardin marka aldim ben trendyoldanReflü yatağı olarak neler aldınız
Örtüsü yok, Müslin filan örterim heralde bilgim yok benimdeÜstüne ne örteceksiniz örtü var mı bu yataklara
Bana gelecek olanda bunun pembesiBu yatağı aldım ben.
Benimki daha dönmedi sanirim at koşturuyor canim aciyor bazen bana da her an dogurursun diyolar millet afkurmayi çok seviyorKarnin cok düsmüş diyolar.. zaten bebegin hareketlerini hic mide tarafima dogru hissetmiyorum kasik bolgesinde kafasi var elimi degince sislik geliyo midede hareketi onceden azda olsa vardi simdi oda kalmadi.. hep asagida karnim iyice kucagima oturdu artik acta olsam tokta olsam gogus ve mide mesafem baya cogaldi aniden vajinama bir agri sanci kasilmalar vs artti sizde durum nasil ..
Ay sen nerelisin canım afkurma bizim oralarda çok denir ben trabzonluyumBenimki daha dönmedi sanirim at koşturuyor canim aciyor bazen bana da her an dogurursun diyolar millet afkurmayi çok seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?