2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Üstüne ne örteceksiniz örtü var mı bu yataklara

Ay yok bende yatağımda yatırmayı düşünmüyorum zaten. Beşik yanımız da olur onda yatar. Bakalım erkenden kitap okumaya başlayacağım.

Benimde aynı bugün ya 2 kere falan çok hafif hissettim sabahtan beri, halbuki aşırı hareketliydi kaç gündür, tedirgin oldum biraz

Cok fazla kabarik olmasina gerek yok ki derdine ne olmusta o kadar yuksek yapmis yunde olsa ince olsun yeterli aynen babasi yuvarlansin uzerinde anca iner

Ay yok bende yatağımda yatırmayı düşünmüyorum zaten. Beşik yanımız da olur onda yatar. Bakalım erkenden kitap okumaya başlayacağım.
Başla başla canım benim bence çok güzel oluyor hem çok kıymetli bir öğreti biz ailecek kitap okuma saati yaparz ama işte küçük kız daha yeni 1. Sınıf olacagı için okumayi bilmiyor o da boya yaparken sıkılıyor bize salça oluyor ama yinede güzel oluyor darısı sana inşallah aynen alma yatağına mesela ben yatacağı yafa uykusu geldiği zaman hep yatak odasında uyuturdm öyle koltuk üstünde filan hiç yatırmadm bazı net kurallarim War ewin cadaloz anası olabilirim

En azından sizden görüyor beynine işliyor. Bizde eşimle öyle yapmayı düşünüyoruz. Kitap okuma saatleri falan. Kuralları bende severim. Kendim içim bile takıntılarım kurallarım var evin içinde. Eşimde alışkanlık edindi hatta bazı şeyleri

Öyle oluyor zamanla onlarda öğreniyor

Bende ilk oğlumda joie almıştım hem traveli hem baston arabası var evde marka olarak çok memnunum kızlar. Bir problem yedek parça vs olunca hemen ebebekte yaptırabiliyorsunuz

Beşik ve yatağı ikea marka benim canım. Ama bildiğim yumuşak pofidik içine gömülecek bişeyde yatmaması lazım. Dümdüz olması lazım

Karnin cok düsmüş diyolar.. zaten bebegin hareketlerini hic mide tarafima dogru hissetmiyorum kasik bolgesinde kafasi var elimi degince sislik geliyo midede hareketi onceden azda olsa vardi simdi oda kalmadi.. hep asagida karnim iyice kucagima oturdu artik acta olsam tokta olsam gogus ve mide mesafem baya cogaldi aniden vajinama bir agri sanci kasilmalar vs artti sizde durum nasil ..

Üstüne ne örteceksiniz örtü var mı bu yataklara
Örtüsü yok, Müslin filan örterim heralde bilgim yok benimde sordum ablam ne örtmüş diye. Ben park yatak aldım onun içine yataş 70*110 yatak da aldım, 5 aya kadar filan reflü yatağını kullanacağım sonra yatağa geçeceğim.

Benimki daha dönmedi sanirim at koşturuyor canim aciyor bazen bana da her an dogurursun diyolar millet afkurmayi çok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…