Soguk su ic diyor burda doktorlar. Oyle oynuyolarmis ama ben soguk icince hemen hastalaniyorum. Ben hissettim sonradan cokca. Icim rahatladi, insallah sen de hissedersin.Benimde aynı bugün ya 2 kere falan çok hafif hissettim sabahtan beri, halbuki aşırı hareketliydi kaç gündür, tedirgin oldum biraz
Bugun hep oturuyordum aslinda ama uykucu gunuydu herhalde. Ayakta olunca ben de qz hissediyorum ama bugun otururken de az hissedince takildim. Simdi acildi baya sag olsun, rahatladim.Ben genelde yorulup gerildigimde ayakta kaldığımda hareketleri direk azalıyor dinlenip sola yatınca çok iyi geliyor ama ara ara hareket azalması oluyo bence normal bir durum endişe etme
Çok sewindimm ah bu yaramazlarBugun hep oturuyordum aslinda ama uykucu gunuydu herhalde. Ayakta olunca ben de qz hissediyorum ama bugun otururken de az hissedince takildim. Simdi acildi baya sag olsun, rahatladim.
Benimki hala çok hareketsiz tekme falan atmıyor ama hıçkırmaya başladı bunada şükürBugun hep oturuyordum aslinda ama uykucu gunuydu herhalde. Ayakta olunca ben de qz hissediyorum ama bugun otururken de az hissedince takildim. Simdi acildi baya sag olsun, rahatladim.
Kaşıntı yeni başladı doktora gitmedim. Antibiyotik zaten idrar yolu enfeksiyonundan dolayı kullanıyorum doktora gidince diyecegimBu ablalarini geçecek gibi bakalım. Temmuz sonuna doğru 3 kiloyu bulur bence.
Nisa hastanesi karalayıcısı geldi haaaanıııımBen ilk doğumumu Nisa'da yaptım o zaman da Medipol'e bağlıydı ama adı Nisa'ydı. Ben de, benden sonra gidenler de hiç memnun kalmadı hastaneden. Arkadaşım 6-7 cm açıklıkla gitmesine rağmen suni sancı verdiler. Genel olarak doğumun doğal sürecine çok müdahale eden bir hastane. Bir an önce doğurtup oda boşaltma derdindeler genellikle. Sezaryen ise neyse de normal doğum için hiç tavsiye etmem. Gerçi biz 5 günlük yoğun bakım sürecinde de hiç memnun kalmadık, düzgün bilgi vermediler.
Kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir. Ben daha yeni tedavi oldum. Antibiyotik+fitil+her tuvalete girdiğimde yıkamak için antiseptik bir sıvı verdi doktor. Tedavi edilmesi gereken bir durum.Sana ilaç vermediler mi? O antiseptik kaşıntıyı baya azaltıyor.
Canım ihmal etme. Ben geçen akşam acilde idim. Covitli vardı doktora sordum bu ara vakalar arttı dedi. İhmal etme.O zaman normal bu beniö cunku gündüz iyiyim noluyosa gece oluyor bna hic katlanmak istemiyorum teste
Ben kovit geçirdiğinde sesin kisilmisti. Tek ses kısıklığı ile covit çıktım. Öksürük burun akıntısı yoktu.Tesekkür ederim bnde burun akıntısı vs yok bogaz acısı ve agrısı var kuru öksürük var.cok sukur hic atesim de cıkmadı ama geceleri fena terliyorum Halsizlik de var, zararsız bir antibiyotik icecem bakalım
Ben bunu aldım. Her yerinde fermuar falan var. Çok beğendim. Bana göre çok kullanışlı çünkü çok sık uzun yolculuk yapıyoruz. Valiz gibi bile kullanırımSelamlar,
Ben hala anne bebek bakım çantası almadım, alanlar ne aldı acaba :)
Bazı çantalar küçük gibi geldi gözüme belkide yeter bilemiyorum. Yeni alan, önerisi olan annelerimiz, anne adaylarımız varsa tecrübe beklerim :)
Bence değil. Benim 32+1 de 1840gr idi.Merhaba bugun doktora gittim 31+3 haftalık oldum kızım 1900 gram olmuş cok mu tombis içime cok dert oldu şekerim var insülin kullaniyorum bir iki haftadir cok bozmustum
Benimde bugün kv dedi karnın aşağıya mı iniyor sanki diye. Kasıklarımın alt yanında fena sancılar arttı. Az biraz yürüyeyim hemen başlıyor sancılar ama bende ısrarla yürümeye devam ediyorum. Banu çiftçinin 40 haftada gebelik videolarında diyor; bu hafta bebek dönüp kanala girdi ya ondan karın aşağıya iniyor diye. Nefes almak kolaylaşır biraz rahatlarsınız diyorduKarnin cok düsmüş diyolar.. zaten bebegin hareketlerini hic mide tarafima dogru hissetmiyorum kasik bolgesinde kafasi var elimi degince sislik geliyo midede hareketi onceden azda olsa vardi simdi oda kalmadi.. hep asagida karnim iyice kucagima oturdu artik acta olsam tokta olsam gogus ve mide mesafem baya cogaldi aniden vajinama bir agri sanci kasilmalar vs artti sizde durum nasil ..
Bence güzel bir teşvik olmuş beğendim ben yaniBen tamamladim egitimimi setifikayi gidip almak lazim ama evime uzak .. suan o hastaneyi sartlamiyorum o an durum neyi gosterir hic bilmiyorum .. annem kizimda vardi simdi esimi yazdirdim refakatci .. evet devlet hastanesinde aliyolar ama dogum aninda cikarilcak sadece sanci cekerken yaninda ve dogumdan sonra yaninda olucak bizim ebemizde bunu belirtti ozellikle..
Çanta kullanışlı duruyor da benim yasimda artık çok genç işi gibi sankiBen bunu aldım. Her yerinde fermuar falan var. Çok beğendim. Bana göre çok kullanışlı çünkü çok sık uzun yolculuk yapıyoruz. Valiz gibi bile kullanırımBaby Balloon Bag Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bence değil. Benim 32+1 de 1840gr idi.
Bu tükenmiş ama bunun sade renkleri de vardı. Aslında almak istediğim bu çantaydı lakin almadımÇanta kullanışlı duruyor da benim yasimda artık çok genç işi gibi sankiBen de ya alt açma mati olsun veya yeri olsun ben alayım istiyorum
İyi günlerde kullan cnm
Senin aldığının deseni daha güzel canta da güzel bosver. Puantiye hiç sevmemBu tükenmiş ama bunun sade renkleri de vardı. Aslında almak istediğim bu çantaydı lakin almadımbrandbaby Anne Ve Bebek Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ay tamam o zaman teşekkür ederimSenin aldığının deseni daha güzel canta da güzel bosver. Puantiye hiç sevmem
Sağlıkla kullan minnosunla :)Ay tamam o zaman teşekkür ederimvalla onu da severek kullanacağım
Ayyy ne kadar olmussss ben gitçem yakında ozele hatta yarın mi bi koşu gitsem fiyatların son durumunu bilmiyorum 1 aydır gitmiyorumHastanenin muayene ve doğum ücretlerinde değişiklik olmuş bir miktar kalbim kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?