2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde aynı bugün ya 2 kere falan çok hafif hissettim sabahtan beri, halbuki aşırı hareketliydi kaç gündür, tedirgin oldum biraz
Soguk su ic diyor burda doktorlar. Oyle oynuyolarmis ama ben soguk icince hemen hastalaniyorum. Ben hissettim sonradan cokca. Icim rahatladi, insallah sen de hissedersin.

Ben genelde yorulup gerildigimde ayakta kaldığımda hareketleri direk azalıyor dinlenip sola yatınca çok iyi geliyor ama ara ara hareket azalması oluyo bence normal bir durum endişe etme
Bugun hep oturuyordum aslinda ama uykucu gunuydu herhalde. Ayakta olunca ben de qz hissediyorum ama bugun otururken de az hissedince takildim. Simdi acildi baya sag olsun, rahatladim.

Kaşıntı yeni başladı doktora gitmedim. Antibiyotik zaten idrar yolu enfeksiyonundan dolayı kullanıyorum doktora gidince diyecegim

Tesekkür ederim bnde burun akıntısı vs yok bogaz acısı ve agrısı var kuru öksürük var.cok sukur hic atesim de cıkmadı ama geceleri fena terliyorum Halsizlik de var, zararsız bir antibiyotik icecem bakalım
Ben kovit geçirdiğinde sesin kisilmisti. Tek ses kısıklığı ile covit çıktım. Öksürük burun akıntısı yoktu.
İnşallah covit değilsindir ama ihmal etme.
Boğaz ağrısı için sıcak şeyler icm kuru öksürük gece artıyorsa basın yüksek yatmayı dene.

Selamlar,

Ben hala anne bebek bakım çantası almadım, alanlar ne aldı acaba :)

Bazı çantalar küçük gibi geldi gözüme belkide yeter bilemiyorum. Yeni alan, önerisi olan annelerimiz, anne adaylarımız varsa tecrübe beklerim :)

Merhaba bugun doktora gittim 31+3 haftalık oldum kızım 1900 gram olmuş cok mu tombis içime cok dert oldu şekerim var insülin kullaniyorum bir iki haftadir cok bozmustum

Eklentiler

• IMG_20220704_145023.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 67
Ben bunu aldım. Her yerinde fermuar falan var. Çok beğendim. Bana göre çok kullanışlı çünkü çok sık uzun yolculuk yapıyoruz. Valiz gibi bile kullanırım Baby Balloon Bag Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Merhaba bugun doktora gittim 31+3 haftalık oldum kızım 1900 gram olmuş cok mu tombis içime cok dert oldu şekerim var insülin kullaniyorum bir iki haftadir cok bozmustum
Bence değil. Benim 32+1 de 1840gr idi.

Benimde bugün kv dedi karnın aşağıya mı iniyor sanki diye. Kasıklarımın alt yanında fena sancılar arttı. Az biraz yürüyeyim hemen başlıyor sancılar ama bende ısrarla yürümeye devam ediyorum. Banu çiftçinin 40 haftada gebelik videolarında diyor; bu hafta bebek dönüp kanala girdi ya ondan karın aşağıya iniyor diye. Nefes almak kolaylaşır biraz rahatlarsınız diyordu

Bence güzel bir teşvik olmuş beğendim ben yani

Çanta kullanışlı duruyor da benim yasimda artık çok genç işi gibi sanki Ben de ya alt açma mati olsun veya yeri olsun ben alayım istiyorum

İyi günlerde kullan cnm

Evet kızlar durum güncellemesi yapıyorum bugün doktora gittim biliyorsunuz Özeli bırakıp üniversiteye başladı idim ama bugün itibari ile vazgeçtik . Kafasını 2 hafta önde ölçtü diye bir ton kan testi istedi idi neyse bugün sonuç göstermeye gittim her gittiğinde farklı doktor ve bir dolu asistan oluyor orda zaten muayene de uzun sürüyor ve sen hiç bir sey Görmüyorsun zira cihaz da eski zaten tam 50 dk kadar kafasını ölçmeye çalıştı başta ölçer gibi oldu orda dediler ki gayet normal çıktı sonda bir türlü olcemedi ilk defa böyle oldu filan dediler ter aktı benden böğrümü deldi bakcam diye basımda tam 7 kişi filan vardı kilosunu sordum 2300 dedi olcebildigini sanmıyorum resmen Nokia 3310 kullanıyor oradaki asistanlar yazık ya nasıl öğrensinler o cihazlarla. Neyse indirim filan ayarlamaya çalışıp özele gidecem yine ben velhasıl böyle durumlar.

Hastanenin muayene ve doğum ücretlerinde değişiklik olmuş bir miktar kalbim kırıldı
Ayyy ne kadar olmussss ben gitçem yakında ozele hatta yarın mi bi koşu gitsem fiyatların son durumunu bilmiyorum 1 aydır gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…