Amin inşallah hepimiz bebişlerimizle sağlıkla kullanalımSağlıkla kullan minnosunla :)
Benim karnim hala yukarda valla. tekmeler de yukarda, gobek deliginin uzerinde. 13 gun var 37. haftanin dolmasina. 37 dolsun da sonra karnim dusebilirBenimde bugün kv dedi karnın aşağıya mı iniyor sanki diye. Kasıklarımın alt yanında fena sancılar arttı. Az biraz yürüyeyim hemen başlıyor sancılar ama bende ısrarla yürümeye devam ediyorum. Banu çiftçinin 40 haftada gebelik videolarında diyor; bu hafta bebek dönüp kanala girdi ya ondan karın aşağıya iniyor diye. Nefes almak kolaylaşır biraz rahatlarsınız diyordu
Ben de senin gibi biliyorum bir de yün alerji de yapabilir. Abimin de benim de alerjimiz vardı mesela annem biz küçükken tüm gün yatakları oamuklularla değiştirmek zorunda kaldı. Şilteye gerek yok aslında ama büyükler böyle pofuduk pofuduk yatsin istiyorKızlar bebek yatağı olarak ne kullanıyorsunuz hazır yatak üstüne ekstra şilte döşek bişey koyan var mı? Bizim normal yatağı var ama üstüne koymak için yün şilte verdi kv daha iyi sağlıklı olurmuş diye.. O da biraz kabarık ve yumuşak kullanmayı istemiyorum. Benim bildiğim kadarıyla biraz sert eyakın olması gerekiyor hem omurilik sağlığı için hem de ilerleyen zamanlarda kendisi dönüp ettiğinde burnu kapanmasın diye..
Oh gözün aydın. Gayet iyi duruyor bence. Aman zaten ana kucağını kaç ay takacaksın arabanın üstüne. Asıl araba önemli o da çok ağır hantal bir şey gibi durmuyor bence rahat kullanırsın bunu. İnce bastonlar kışın kullanışsız oluyor bununla yaz kış rahat edersin.Gittim puseti ustune oturan arabalara söylendim söylendim joie litetrax 4 aldim ne almaya gittim ne aldimDelirella leclerci ankarada bulamadim baginin sürüşü çok hantal geldi joie'yi gosterdi adam bunun sürüşü cok iyi dedi vallahi doona pratikliginde bi sürüşü keyfi var tek elle tak diye kapaniyor sadece puseti ustune koyuyosun dana gibi oluyo amaa zaten kişin cok binmeyecek dedim baktim e bebekte etiket degistiriyorlar zamlari kitliyolar zam etiketi ben agzimi açana kadar buna da gelir diye 6000 tlye aldim bagi puset aparat derken 12bine falan geliyodu S Semasimo Demisti sanirim tente uzunlugu onemli yön degil diye tentesi bayaaa bi uzun ay üstümden büyük bir yük kalkti ya fotosunu da ekledim
Son 99 gun ikili hanelere dustuk diye seviniyorduk. Bakin şimdi 13 gun kaldi 37. Haftaya. Saka gibi sadece 13
Aynen kasiklarimda agrim artti benimde yuruyus cok zorluyo artik birde kımıl kımıl bi yerleri var kasiklarimda ama anlamadim bi turlu mide yanmam nefes almam baya rahatladi benimdeBenimde bugün kv dedi karnın aşağıya mı iniyor sanki diye. Kasıklarımın alt yanında fena sancılar arttı. Az biraz yürüyeyim hemen başlıyor sancılar ama bende ısrarla yürümeye devam ediyorum. Banu çiftçinin 40 haftada gebelik videolarında diyor; bu hafta bebek dönüp kanala girdi ya ondan karın aşağıya iniyor diye. Nefes almak kolaylaşır biraz rahatlarsınız diyordu
Aile hekimim yazdı bazı ilaclar oyle bi agızdan kontrolle sadece. azitro antibiyotik , nac efervesan tablet, aferin forte diye kendü doktorumu aradım sadece antibiyotiği iç dedi. Zaten aferin forte yi hamileler içemiyomus, eşime de eczacı nac ın içinde domuz bilmemnesi var, cok gerekli değilse antibiyotiği de içmesin demiş bebege geciyomus, aldırdım ama icmedim bu gece de kötü olursam o zaman içeceğim sonuna kadar direniyoruöenfeksiyon yoksa antibiyotik içmeye gerek yok aslında. soğuk algınlığı kendiliğinden geçiyor. doktora gittin değil mi? ne dedi ? enfeksiyon muymuş?
Zaten herkes jesinlikle sert zemin öneriyor hem omurga gelişimi için hem de bogukma vs olmasın diye allah korusun, ince alezler de var carsaf gibi olmazsa onlardan alırsınDolgulu alez duymamıştım iyiymiş, bende direk yatağın üstüne yatırmak istiyorum aslında içim daha rahat edecek.. Şiltesi yastık gibi bizim nerdeyse dümdüz durmuyoaz koyulsa içine daha iyi olurmuş, aslında bebişlerin ağırlığıyla içine gömülmez ama rahat edemem... Neyse kv gönlü kalmasın diye bi denicem baktım olmuyo çıkarırım direk.. Hastanelerin ki semsert bi sünger bazısı taş gibi nerdeyse..
Ya evet bi gece bi gündüz bakmasam birikmiş oluyo vakit olmuyo bida hepsini okumayabenim bildirimler de sıkıntı çok geç geliyo yada gelmiyor bazen hiç niyeyse..
Gündüz gayet iyiyim ondan içim rahat hafif bir bogaz acısu oluyor, bana gece bişi oluyor o yuzden içim rahat biraz covit olsaydı gece gunduz mahvederdiCanım ihmal etme. Ben geçen akşam acilde idim. Covitli vardı doktora sordum bu ara vakalar arttı dedi. İhmal etme.
Bem zaten karadeniz insanıyım konyanın kuru havası gece mahvediyor bogazımı, ilk evlendiğim yıl alışana kadar havaya besyüz kez bogaz enfeksiyonu bogaz agrısı vs gecirdim. Buhar makinesi calıstırıyorum o cok rahatlatıyor su an,Ben kovit geçirdiğinde sesin kisilmisti. Tek ses kısıklığı ile covit çıktım. Öksürük burun akıntısı yoktu.
İnşallah covit değilsindir ama ihmal etme.
Boğaz ağrısı için sıcak şeyler icm kuru öksürük gece artıyorsa basın yüksek yatmayı dene.
Benim de 14 güncükk kaldıSon 99 gun ikili hanelere dustuk diye seviniyorduk. Bakin şimdi 13 gun kaldi 37. Haftaya. Saka gibi sadece 13
Ay çok iyi hatırlıyorum o konuşmalarıSon 99 gun ikili hanelere dustuk diye seviniyorduk. Bakin şimdi 13 gun kaldi 37. Haftaya. Saka gibi sadece 13
Ben yorulduğum gün bebeğin de hareketleri azalıyor. Ben hareketleri en çok yatarken hissediyorum o yüzden yoğunluktan dolayı yatamayınca da azalmış gibi geliyor ama günü gününe uymuyor.benim haftalarımda olup bebeğinin hareketleri azalan var mı? bu haftalarda hareketleri değişir çok yeri kalmadığı için diyolar ama kızımda öyle olmamıştı. 39a kadar yani doğana kadar hareketliydi. sanki bebeğim daha az hareket ediyor 2-3 gün öncesine göre.
Heh iyi olmuş. Hak verilmez alınır diyorlar ya bazı durumlarda sesini çıkarmak gerekiyor. Bebek haftasına göre normal aralıkta değil mi sana neden küçük geldi? 2 haftada neredeyse yarım kilo almış. Bu haftalarda hızlı gelişiyorlar zaten.Kızlar ik uyarmıs bizim müdürü shifti degistirdi a yaptı. Benimde bugün kontrolüm vardı. Rapor almadım devam edeceğim iki hafta daha. İki hafta sonrasına randevu verdi. Nst ye de o zaman sokacak. Raporuda alır otururum artık evde.
42-43 cm civarıymıs. Cok kücük degilmi kafam takıldı. Doktor normal diyor ama. Kilosu 2590 olmus iki hafta önce 2105 di.
38. Hafta gibi almayı düsünüyor . Agustosun 2 sini istiyoruz. İnş saglıkla gelsinde
Bana kendimde bir değişiklik var gibi gelmedi ama kv inmiş deyince gelip geçip aynada bakıyorumBenim karnim hala yukarda valla. tekmeler de yukarda, gobek deliginin uzerinde. 13 gun var 37. haftanin dolmasina. 37 dolsun da sonra karnim dusebilir
Ayyy ben de ben deSelamlar,
Ben hala anne bebek bakım çantası almadım, alanlar ne aldı acaba :)
Bazı çantalar küçük gibi geldi gözüme belkide yeter bilemiyorum. Yeni alan, önerisi olan annelerimiz, anne adaylarımız varsa tecrübe beklerim :)
Muayene 210 idi 285 olmuş. Normal doğum 3500 idi 4600 olmuş. Sezeryan 5500idi 7300 olmuşAyyy ne kadar olmussss ben gitçem yakında ozele hatta yarın mi bi koşu gitsem fiyatların son durumunu bilmiyorum 1 aydır gitmiyorum
Doguma 1 ay kala bazi hastaneler fiyati sabitliyo sizin hastanede yok mu ki acabaMuayene 210 idi 285 olmuş. Normal doğum 3500 idi 4600 olmuş. Sezeryan 5500idi 7300 olmuş
Ay ne bileyim kız kız kız diye çok istiyordu arzusuna ulaşınca gaza mı geldi ne oldu bende bilmiyorum, oğlanı sallamadığından incecik yapmış heraldeCok fazla kabarik olmasina gerek yok ki derdine ne olmusta o kadar yuksek yapmis yunde olsa ince olsun yeterli aynen babasi yuvarlansin uzerinde anca iner
Nokia 3310'a çok güldüm yaaa gercekten yazık asistanlara. Ben hep diyorum doğum herhangi bir ameliyat vs değil imkan.varsa şartları zorlayarak da olsa özelde doğurmak lazım. O kadar sancı çekicez süreci içimizin rahat edeceği bir doktorun takip etmesi çok rahatlatıcı.Evet kızlar durum güncellemesi yapıyorum bugün doktora gittim biliyorsunuz Özeli bırakıp üniversiteye başladı idim ama bugün itibari ile vazgeçtik . Kafasını 2 hafta önde ölçtü diye bir ton kan testi istedi idi neyse bugün sonuç göstermeye gittim her gittiğinde farklı doktor ve bir dolu asistan oluyor orda zaten muayene de uzun sürüyor ve sen hiç bir sey Görmüyorsun zira cihaz da eski zaten tam 50 dk kadar kafasını ölçmeye çalıştı başta ölçer gibi oldu orda dediler ki gayet normal çıktı sonda bir türlü olcemedi ilk defa böyle oldu filan dediler ter aktı benden böğrümü deldi bakcam diye basımda tam 7 kişi filan vardı kilosunu sordum 2300 dediolcebildigini sanmıyorum resmen Nokia 3310 kullanıyor oradaki asistanlar yazık ya nasıl öğrensinler o cihazlarla. Neyse indirim filan ayarlamaya çalışıp özele gidecem yine ben velhasıl böyle durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?