2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim karnim hala yukarda valla. tekmeler de yukarda, gobek deliginin uzerinde. 13 gun var 37. haftanin dolmasina. 37 dolsun da sonra karnim dusebilir

Ben de senin gibi biliyorum bir de yün alerji de yapabilir. Abimin de benim de alerjimiz vardı mesela annem biz küçükken tüm gün yatakları oamuklularla değiştirmek zorunda kaldı. Şilteye gerek yok aslında ama büyükler böyle pofuduk pofuduk yatsin istiyor
Oh gözün aydın. Gayet iyi duruyor bence. Aman zaten ana kucağını kaç ay takacaksın arabanın üstüne. Asıl araba önemli o da çok ağır hantal bir şey gibi durmuyor bence rahat kullanırsın bunu. İnce bastonlar kışın kullanışsız oluyor bununla yaz kış rahat edersin.

Son 99 gun ikili hanelere dustuk diye seviniyorduk. Bakin şimdi 13 gun kaldi 37. Haftaya. Saka gibi sadece 13

Aynen.senin iyice bsey kalmamis :)

Benim sipa da 1 ay uslu uslu durursa ağustosun.ilk haftası 36 gibi ben de peşinden gelirim.

Aynen kasiklarimda agrim artti benimde yuruyus cok zorluyo artik birde kımıl kımıl bi yerleri var kasiklarimda ama anlamadim bi turlu mide yanmam nefes almam baya rahatladi benimde

enfeksiyon yoksa antibiyotik içmeye gerek yok aslında. soğuk algınlığı kendiliğinden geçiyor. doktora gittin değil mi? ne dedi ? enfeksiyon muymuş?
Aile hekimim yazdı bazı ilaclar oyle bi agızdan kontrolle sadece. azitro antibiyotik , nac efervesan tablet, aferin forte diye kendü doktorumu aradım sadece antibiyotiği iç dedi. Zaten aferin forte yi hamileler içemiyomus, eşime de eczacı nac ın içinde domuz bilmemnesi var, cok gerekli değilse antibiyotiği de içmesin demiş bebege geciyomus, aldırdım ama icmedim bu gece de kötü olursam o zaman içeceğim sonuna kadar direniyoruö

Zaten herkes jesinlikle sert zemin öneriyor hem omurga gelişimi için hem de bogukma vs olmasın diye allah korusun, ince alezler de var carsaf gibi olmazsa onlardan alırsın

Canım ihmal etme. Ben geçen akşam acilde idim. Covitli vardı doktora sordum bu ara vakalar arttı dedi. İhmal etme.
Gündüz gayet iyiyim ondan içim rahat hafif bir bogaz acısu oluyor, bana gece bişi oluyor o yuzden içim rahat biraz covit olsaydı gece gunduz mahvederdi

Bem zaten karadeniz insanıyım konyanın kuru havası gece mahvediyor bogazımı, ilk evlendiğim yıl alışana kadar havaya besyüz kez bogaz enfeksiyonu bogaz agrısı vs gecirdim. Buhar makinesi calıstırıyorum o cok rahatlatıyor su an,

Son 99 gun ikili hanelere dustuk diye seviniyorduk. Bakin şimdi 13 gun kaldi 37. Haftaya. Saka gibi sadece 13
Benim de 14 güncükk kaldı baya baya tirsar oldumm37+3 ya da 37+4 de benim gönlümün efendisi gelir artık inşallah üstelik bugün sol ayağım şişti odem oldu off offf

Ay çok iyi hatırlıyorum o konuşmaları Az önce Temmuz annelerinde 40+5 te doğuramayan birini okudum kalktım adaçayımı yaptım içiyorum 36.haftaya girdi diye bi rahatlama geldi bana

Ben yorulduğum gün bebeğin de hareketleri azalıyor. Ben hareketleri en çok yatarken hissediyorum o yüzden yoğunluktan dolayı yatamayınca da azalmış gibi geliyor ama günü gününe uymuyor.

Heh iyi olmuş. Hak verilmez alınır diyorlar ya bazı durumlarda sesini çıkarmak gerekiyor. Bebek haftasına göre normal aralıkta değil mi sana neden küçük geldi? 2 haftada neredeyse yarım kilo almış. Bu haftalarda hızlı gelişiyorlar zaten.

Benim karnim hala yukarda valla. tekmeler de yukarda, gobek deliginin uzerinde. 13 gun var 37. haftanin dolmasina. 37 dolsun da sonra karnim dusebilir
Bana kendimde bir değişiklik var gibi gelmedi ama kv inmiş deyince gelip geçip aynada bakıyorum Karın düşsün düşmesin sıkıntı değil ilkte doğuma giderken bile tepe gibiydi karnım hiç düşmemişti. Ama bu son haftalardaki karnın alt kısmındaki yalancı doğum ağrıları fena ya.

Ayyy ben de ben de burada sordum not aldım falan ama bir süre sonra hepsi gözüme aynı görünmeye başladı
Pierre Cardin marka çantalar nasıl acaba dolapta gördüm bir tane gayet iyi duruyor 90 TL ama elimde kalır diye korkuyorum Almışken sağlam bir şey olsun istiyorum. Annem bir çantacı var ona gidelim diyor ama hastalandım ona da bakamadık.

Cok fazla kabarik olmasina gerek yok ki derdine ne olmusta o kadar yuksek yapmis yunde olsa ince olsun yeterli aynen babasi yuvarlansin uzerinde anca iner
Ay ne bileyim kız kız kız diye çok istiyordu arzusuna ulaşınca gaza mı geldi ne oldu bende bilmiyorum, oğlanı sallamadığından incecik yapmış heralde

Nokia 3310'a çok güldüm yaaa gercekten yazık asistanlara. Ben hep diyorum doğum herhangi bir ameliyat vs değil imkan.varsa şartları zorlayarak da olsa özelde doğurmak lazım. O kadar sancı çekicez süreci içimizin rahat edeceği bir doktorun takip etmesi çok rahatlatıcı.

Ayy hep böyle dedim dedim inşallah doktorum izindeyken doğurmam Büyük konuşmuyorum Allah'ım Kocam gelmeden ve doktorum izinden dönmeden önce doğurmayayım da sonrasında da ilki gibi 42lere kadar uzamasın hayırla zamanında sağlıkla gelsin kuzucum.

Kafayı yiyeceğim artık gerçekten sabrım tükeniyor sol bacağım komple kalmadan başlayarak ağrıyor hemde çok ama çok ağrıyor. Geçen hafta da sağ böyleydi. Parol içtim dayanamıyorum diye. Geçen hafta da içmiştim. İnşallah Bi şey olmaz. uyku uyutmuyor. Tam daldım diyorum kasılma ağrısı ile uyanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…