- 9 Kasım 2018
- 453
- 454
- 103
- 29
Bilmiyorum ki yarın kontrolüm var daha detaylı bilgiler almaya çalışacağım bakalımDoguma 1 ay kala bazi hastaneler fiyati sabitliyo sizin hastanede yok mu ki acaba
İkeanın yatakları güzel oluyor bizim arkadaş bizden sonra almıştı çok memnunlardı.. Hiç ikea aklımıza gelmemişti... Evet dümdüz zemin gibi olmalı bence de hem mantıken hem araştırdığım kadarıyla da. Ben şilte olayını iptal e dicem sanırım..Beşik ve yatağı ikea marka benim canım. Ama bildiğim yumuşak pofidik içine gömülecek bişeyde yatmaması lazım. Dümdüz olması lazım
Ben de bugün baktım piere cardin in reflü yatağına puanı 3.5larda falandı direk geçtim, okumadım yorumları gerçi ama nasıl ürün güzel mi?Pierre cardin marka aldim ben trendyoldan
Baya değişikler olmuş farkına varabileceğin, düştü demek ki ne zaman düşmesi gerekiyor normalde acaba.. Bana da 29. haftamda iyice aşağıda düşmüş demişti bi kaç kişi, o zamandan beri karnım büyüdükçe yukarıda gibi, şimdilerde daha da yukarıda hissediyorum göğsümün 3-4 parmak altında tekmeleri.. Ne korkutmuştu kız beni karnın baya düşmüş deyince erken doğuracam diye.. Ben de ağrı sancı hissi yok çok bazen adet ağrısı gibi bişey oluyor nadiren, sertleşme kasılma ara ara oluyor..Karnin cok düsmüş diyolar.. zaten bebegin hareketlerini hic mide tarafima dogru hissetmiyorum kasik bolgesinde kafasi var elimi degince sislik geliyo midede hareketi onceden azda olsa vardi simdi oda kalmadi.. hep asagida karnim iyice kucagima oturdu artik acta olsam tokta olsam gogus ve mide mesafem baya cogaldi aniden vajinama bir agri sanci kasilmalar vs artti sizde durum nasil ..
Afkurma ne demek ben de klavyeden yanlış yazıldı heralde diye düşündüm ama yerine uygun bi kelime oturtamadıydımAy sen nerelisin canım afkurma bizim oralarda çok denir ben trabzonluyum
Ben oğlumda Anne bebek çantası almamıştım, normal sırt çantam vardı biraz büyük boy madam Coco nın makyaj çantası gibi küçük orta boy çantaları vardı kıyafet bez altaçma falan ayrı ayrı ona koyarak kullandım.. Sırt çantamın kendi gözleri de yeterli oldu extra şeyler için, Mama emzik vs kullanmadık belki o yüzden ihtiyaç duymamışımdır.. Şimdi de yine mama ihtiyaç olursa o zaman alırım heralde diye beklemedeyim onun termos mama kabı biberon u ılıtmak için soğuk suyu vs ıvır zıvırı çok oluyo gibi.. Mama olayı olmazsa yine almıyim diyorum..Selamlar,
Ben hala anne bebek bakım çantası almadım, alanlar ne aldı acaba :)
Bazı çantalar küçük gibi geldi gözüme belkide yeter bilemiyorum. Yeni alan, önerisi olan annelerimiz, anne adaylarımız varsa tecrübe beklerim :)
Aa yünün alerji durumu mu var, eşim de babası da alienin yarıdan fazlası hep alerjik bideeBen de senin gibi biliyorum bir de yün alerji de yapabilir. Abimin de benim de alerjimiz vardı mesela annem biz küçükken tüm gün yatakları oamuklularla değiştirmek zorunda kaldı. Şilteye gerek yok aslında ama büyükler böyle pofuduk pofuduk yatsin istiyor
Evet aynen hastanedekiler de öyle hep serte yakın ve dümdüz.. Aldım evet o alezlerden, zaten şilteyi koyunca o pofudukluğundan alezin lastikleri yetmedi yatağa yukarıda kaldı..Zaten herkes jesinlikle sert zemin öneriyor hem omurga gelişimi için hem de bogukma vs olmasın diye allah korusun, ince alezler de var carsaf gibi olmazsa onlardan alırsın
Ayy inanmıyorum haziranda zam gelecek demişti bana bi kaç hastane ve sigorta şirketleri araştırma yaparken ama artış oranları baya yüksek olmuş bu kadar düşünmemiştim, sezaryen 2bin artmış nerdeyse o nasıl zam, bizimki ne oldu acaba yarın kontrolde öğreneyim.. Çok sinir bozucu..Muayene 210 idi 285 olmuş. Normal doğum 3500 idi 4600 olmuş. Sezeryan 5500idi 7300 olmuş
Çok geçmiş olsun, parol için diyorsan bişey olmaz Allahın izniyle onu düşünme, mecbur kalıp çok daha sık ağrı kesici yada çok daha başka ilaçlar içtiğimiz oluyor sıkıntı olmuyor.. İnş geçer hafifler de uyur dinlenirsin..Kafayı yiyeceğim artık gerçekten sabrım tükeniyorsol bacağım komple kalmadan başlayarak ağrıyor hemde çok ama çok ağrıyor. Geçen hafta da sağ böyleydi. Parol içtim dayanamıyorum diye. Geçen hafta da içmiştim. İnşallah Bi şey olmaz. uyku uyutmuyor. Tam daldım diyorum kasılma ağrısı ile uyanıyorum.
Onlarla ilgisi olabilir mi bilmiyorum hiç.. sanki pek ilgisi olmaz gibi ama, bilen ya da arkadaşlar yazarlar.. Benim de bi ara akıp meme ucunda kuruyordu hareketimin çok yoğun olduğu zamanlar extra etkilemedi.. Ama sonrasında o olan akıntı da kesildi benim meme ucunda bilirken bişey yok artık hiç.. Hatta bazen aklıma geliyo süt mü olmayacak az mı olacak falan diye kuruntu yapacağım tutuyo..Kızlar benim 6. Aydan itibaren az az da olsa daha çok sağ göğsümden sıvı geliyordu bugün biraz fazla pilates ve yürüyüş yaptım ve iki göğsümden de çok sıvı gelmeye başladı göğüs pedi koymaya başladım düşünün. Acaba bugün yaptıklarım doğumu mu tetikledi saçma bir düşünce gibi gelmiş olabilir belki size ama aklıma bı şey gelmiyor ya da doğuma yaklaştık diye mi böyle
Benim de bı ara akmamaya başlamıştı şu son 2 3 gündür yeniden akmaya başladı ama bugün bir başka aktı yani şaşırdım kaldım. Kuruntu yapma bence iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Konuyla biraz alakasız ama 5 6 7 temmuz olumlama yapmamız gereken günler nette görmüştüm inşallah hayırlısıyla doğum da yaparız sütümüz gelir bebişimizi de beslerizÇok geçmiş olsun, parol için diyorsan bişey olmaz Allahın izniyle onu düşünme, mecbur kalıp çok daha sık ağrı kesici yada çok daha başka ilaçlar içtiğimiz oluyor sıkıntı olmuyor.. İnş geçer hafifler de uyur dinlenirsin..
Onlarla ilgisi olabilir mi bilmiyorum hiç.. sanki pek ilgisi olmaz gibi ama, bilen ya da arkadaşlar yazarlar.. Benim de bi ara akıp meme ucunda kuruyordu hareketimin çok yoğun olduğu zamanlar extra etkilemedi.. Ama sonrasında o olan akıntı da kesildi benim meme ucunda bilirken bişey yok artık hiç.. Hatta bazen aklıma geliyo süt mü olmayacak az mı olacak falan diye kuruntu yapacağım tutuyo..
Ben yorulduğum gün bebeğin de hareketleri azalıyor. Ben hareketleri en çok yatarken hissediyorum o yüzden yoğunluktan dolayı yatamayınca da azalmış gibi geliyor ama günü gününe uymuyor.
Heh iyi olmuş. Hak verilmez alınır diyorlar ya bazı durumlarda sesini çıkarmak gerekiyor. Bebek haftasına göre normal aralıkta değil mi sana neden küçük geldi? 2 haftada neredeyse yarım kilo almış. Bu haftalarda hızlı gelişiyorlar zaten.
Aman canım iyi olda. Ama iyi hissetmezsen hemen doktora gozuk.Gündüz gayet iyiyim ondan içim rahat hafif bir bogaz acısu oluyor, bana gece bişi oluyor o yuzden içim rahat biraz covit olsaydı gece gunduz mahvederdi
Rahatlatıyorsa sevindim. Kuru hava mahvetiyor evet. Bol bol su iç kurumasin boğazın çok geçmiş olsun.Bem zaten karadeniz insanıyım konyanın kuru havası gece mahvediyor bogazımı, ilk evlendiğim yıl alışana kadar havaya besyüz kez bogaz enfeksiyonu bogaz agrısı vs gecirdim. Buhar makinesi calıstırıyorum o cok rahatlatıyor su an,
SağolasınRahatlatıyorsa sevindim. Kuru hava mahvetiyor evet. Bol bol su iç kurumasin boğazın çok geçmiş olsun.
Kastamonuluyum aslen bizde de cok kullanilirAy sen nerelisin canım afkurma bizim oralarda çok denir ben trabzonluyum
Evet hantal bir araba degil sürüşü mükemmel ötesi hafif tek tuşla pıt diye kapaniyor sevdim yaniBen de senin gibi biliyorum bir de yün alerji de yapabilir. Abimin de benim de alerjimiz vardı mesela annem biz küçükken tüm gün yatakları oamuklularla değiştirmek zorunda kaldı. Şilteye gerek yok aslında ama büyükler böyle pofuduk pofuduk yatsin istiyor
Oh gözün aydın. Gayet iyi duruyor bence. Aman zaten ana kucağını kaç ay takacaksın arabanın üstüne. Asıl araba önemli o da çok ağır hantal bir şey gibi durmuyor bence rahat kullanırsın bunu. İnce bastonlar kışın kullanışsız oluyor bununla yaz kış rahat edersin.
Valla ben hic yorumlara bakmadim kiİkeanın yatakları güzel oluyor bizim arkadaş bizden sonra almıştı çok memnunlardı.. Hiç ikea aklımıza gelmemişti... Evet dümdüz zemin gibi olmalı bence de hem mantıken hem araştırdığım kadarıyla da. Ben şilte olayını iptal e dicem sanırım..
Ben de bugün baktım piere cardin in reflü yatağına puanı 3.5larda falandı direk geçtim, okumadım yorumları gerçi ama nasıl ürün güzel mi?
Baya değişikler olmuş farkına varabileceğin, düştü demek ki ne zaman düşmesi gerekiyor normalde acaba.. Bana da 29. haftamda iyice aşağıda düşmüş demişti bi kaç kişi, o zamandan beri karnım büyüdükçe yukarıda gibi, şimdilerde daha da yukarıda hissediyorum göğsümün 3-4 parmak altında tekmeleri.. Ne korkutmuştu kız beni karnın baya düşmüş deyince erken doğuracam diye.. Ben de ağrı sancı hissi yok çok bazen adet ağrısı gibi bişey oluyor nadiren, sertleşme kasılma ara ara oluyor..
Afkurma ne demek ben de klavyeden yanlış yazıldı heralde diye düşündüm ama yerine uygun bi kelime oturtamadıydım
Ben oğlumda Anne bebek çantası almamıştım, normal sırt çantam vardı biraz büyük boy madam Coco nın makyaj çantası gibi küçük orta boy çantaları vardı kıyafet bez altaçma falan ayrı ayrı ona koyarak kullandım.. Sırt çantamın kendi gözleri de yeterli oldu extra şeyler için, Mama emzik vs kullanmadık belki o yüzden ihtiyaç duymamışımdır.. Şimdi de yine mama ihtiyaç olursa o zaman alırım heralde diye beklemedeyim onun termos mama kabı biberon u ılıtmak için soğuk suyu vs ıvır zıvırı çok oluyo gibi.. Mama olayı olmazsa yine almıyim diyorum..
Aa yünün alerji durumu mu var, eşim de babası da alienin yarıdan fazlası hep alerjik bideeeşimin yastığını da bi değiştirip bakayım.. Şimdi söylesem alerji yapabilirmiş diye asla kabul etmez kv.. Bence de aynen şilteye gerek yok hiç ama hayır istemiyorum kullanmam da diyemedim dediğin gibi pofuduk olsun istiyor.. Ama emrivaki gelişiyor olaylar maalesef, ilkinde kullandım zaten inceydi o neyseki düzdü pofudukluğu yoktu.. Ama alerjiyi duyunca tamamen vazgeçtim şuan oğlum da alerjik tetikliyücü olmuş olabilir..
Evet aynen hastanedekiler de öyle hep serte yakın ve dümdüz.. Aldım evet o alezlerden, zaten şilteyi koyunca o pofudukluğundan alezin lastikleri yetmedi yatağa yukarıda kaldı..
Ayy inanmıyorum haziranda zam gelecek demişti bana bi kaç hastane ve sigorta şirketleri araştırma yaparken ama artış oranları baya yüksek olmuş bu kadar düşünmemiştim, sezaryen 2bin artmış nerdeyse o nasıl zam, bizimki ne oldu acaba yarın kontrolde öğreneyim.. Çok sinir bozucu..
Allah yardımcımız olsun valla son haftalar zor geciyor, azıcık daha sabretcezKafayı yiyeceğim artık gerçekten sabrım tükeniyorsol bacağım komple kalmadan başlayarak ağrıyor hemde çok ama çok ağrıyor. Geçen hafta da sağ böyleydi. Parol içtim dayanamıyorum diye. Geçen hafta da içmiştim. İnşallah Bi şey olmaz. uyku uyutmuyor. Tam daldım diyorum kasılma ağrısı ile uyanıyorum.
İdrar yolu enfeksiyonu mu ben ilk hamilleigim de sürekli tuvalette sürekli enfeksiyonum vardı bir türlü geçmedi şimdi bunda da çıkıyor tek kullanımlık olan tozlardan içtim ama idrarım durmuyor ki faydasını göreyim uykum berbat geceden beri 10 kez kalktım herhalde tuvaleteBugun itibariyle antibiyotige baslıyorum kızlar, canım sıkkın valla, sabah kalktım yine cok körüyüm. Enfeksiyon bebeğe zarar verir ilac içmezsem, ilaç içersem o bebeğin bağışıklığını vs etkiler mi diye düşünmekten yoruldum iki ucu boklu degnek
Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun aslinda her sabah 1 tk bala 1 sarimsagi ezip içsen antibiyotiğe gerek kalmaz gibi canim benim antibiyotik alerjim var gebelikte kullanilarbilen antibiyotiklere de alerjim varmiş sadece2 güvenli antibiyotigim var alerji kartimda doktorum bunlar gebelikte kullanilmaz aşiri dikkat et dese de ben surekli hasta oldum ilk zamanlar kozalak şurubu ve sarımsakli balla iyileştim hepBugun itibariyle antibiyotige baslıyorum kızlar, canım sıkkın valla, sabah kalktım yine cok körüyüm. Enfeksiyon bebeğe zarar verir ilac içmezsem, ilaç içersem o bebeğin bağışıklığını vs etkiler mi diye düşünmekten yoruldum iki ucu boklu degnek
Yok benimki boğaz tüm kış durdul durduk yazın ortasımda hasta olduk, bogazım cok kötü yaa malesefİdrar yolu enfeksiyonu mu ben ilk hamilleigim de sürekli tuvalette sürekli enfeksiyonum vardı bir türlü geçmedi şimdi bunda da çıkıyor tek kullanımlık olan tozlardan içtim ama idrarım durmuyor ki faydasını göreyim uykum berbat geceden beri 10 kez kalktım herhalde tuvalete
Nioli yaği kullan canim art de huile marka hergün çamaşirina damlat enfeksiyon kapincada 1 maşrapa suya 3 damla damlatip tahret al hemen geciriyor ama bu markaninki sadece orjinalmiş aklinda bulunsun ben hep disari cikarken damlatiyorum yanimda da lysoll dezenfektan tasiyorum kayinvalidemde bile kime gidersem gideyim lysoll yanimdadir ve cok sukur kapmadimİdrar yolu enfeksiyonu mu ben ilk hamilleigim de sürekli tuvalette sürekli enfeksiyonum vardı bir türlü geçmedi şimdi bunda da çıkıyor tek kullanımlık olan tozlardan içtim ama idrarım durmuyor ki faydasını göreyim uykum berbat geceden beri 10 kez kalktım herhalde tuvalete
Pardon sonradan farkettım antibiyotik için mutlaka ben bir kaç kez içtim ilk hamilleigim de zaten benzer ilaçları veriyorlar bi zararını görmedim çok şükürYok benimki boğaz tüm kış durdul durduk yazın ortasımda hasta olduk, bogazım cok kötü yaa malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?