- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Eşin doğuluydu dimi senin yanliş hatirlamiyosam genelde yanlış anlama amacım aşagilamak vs değil doğulularda çok oluyor böyle benim eşimin arkadaşi da urfali tam bir hanzo ama seninkinin yaninda istanbul beyefendisi kalir gerçi o da şehirde büyüdügünden annesinden habersiz adim atmaz mesela zor birde beraber yaşamişsin yıllarca iyi bile dayanmissin degişir mi biraz zor degişirsede geç olurYa aslında şükür kavga dovusumuz yok ama o seferler dedim ayağım şişmiş yueuyelim akşamları biraz nereye gidicen hamilesin otur oturduğun yerde dedi birde sana hic yaranilmiyor dedi dedim niye nereye goturuyon götürüyorum ya diyor goturdugude kaynanam gile dedim goturuyorum dediğin gil anne gile oda oglen orda bırakıyon aksam çıkıp geliyorsun sanki nereye götürüyorsun kiz kaynanam gilden 1 seneden fazladır 2 sene olacak eylülde onların yanında olsam hiç hiç çıkamam ayrıldığımdan beridir arada 3 4 defa falan lahmacun yemeye götürdü falan o yuzden şükrediyorum kaynanam gilde olsaydık bunları bile goremiyicektim diyorum ya ben yasadiklarimi anlatsam yorulurum yazmaktan inanki usendugimdem yazmiyorum keşke sesli sesli anlatsamda sizde dinleseniz
35+2 bugün sen ?Canım 36 haftalik mi hamilesin
Bende 36 haftalik oldu bugün tam35+2 bugün sen ?
Evet bende doguluyum esimde kaynanam gillede yaklasik 3 sene oturdum onlarla ömrüm gitti zaten kadın herşeye karışıyordu yememe bırakmıyordu yemek yapıyim kendi yemek yapıyordu hala da kendisi yapıyor ben yanlarına gidincede o yapıyor sadece korona olduklari zaman çok hastaydi mecburiyetten bıraktı ben yapıyimEşin doğuluydu dimi senin yanliş hatirlamiyosam genelde yanlış anlama amacım aşagilamak vs değil doğulularda çok oluyor böyle benim eşimin arkadaşi da urfali tam bir hanzo ama seninkinin yaninda istanbul beyefendisi kalir gerçi o da şehirde büyüdügünden annesinden habersiz adim atmaz mesela zor birde beraber yaşamişsin yıllarca iyi bile dayanmissin degişir mi biraz zor degişirsede geç olur
Katiliyorum ama kirilsin istemedigimden bisi demiorumSenin esine ne kız ne gücen ayar oluyorum .. ana kuzusu sanki anasi yika halimi dese yikar gibi bi tiniyeti var .. bebek bu saatten sonra düşmez ama emzikten düşmesi nolucak ? Ölü dogsa Allah korusun basit mi bu işler .. gercekten cok fikirsiz iyi katlaniyosun sana sabirlar diliyorum .. herkes yerinde saolsun ama sana simdi yardim etmicekte ne zman edicek ? Normal bi zmanda zaten istemezsin su isin ucundan tut diye .. benim esimde pek bilmez yardimi falan ama sonucta hamilesin yoruluyosun ki basta bebekte etkileniyor.. her isimi gordu saolsun senin ki kanserlik valla k. Bakma
Kavganiz yok cunku sen hic sesini cikarmiyosun. Ben taa baska sehre gidip seni kuzeninle gorusturmediginde anladim sizin evliliginizi senin yuruttugunu. Ama sen kabullenmissin ne diyim. Seni tasimak isi gucu yapmak zorunda degil ama magduriyeti gidermek zorunda. Goturmuyosa gitmene gelmene bisi demicek calismiosan o parayi vericek o halilari kendi yikamiyosa yikamaya gondericek ve bunlar icin yalvarman asla gerekmicek. Hayattaki tek vasfi anasinin kuzusu olmaksa keske evlenip basini yakmasaydi senin de. Sen de artk allah askina dogurup kendini daha da cendereye sokma iki kiz bi oglan cok bile allah onlara omir versinYa aslında şükür kavga dovusumuz yok ama o seferler dedim ayağım şişmiş yueuyelim akşamları biraz nereye gidicen hamilesin otur oturduğun yerde dedi birde sana hic yaranilmiyor dedi dedim niye nereye goturuyon götürüyorum ya diyor goturdugude kaynanam gile dedim goturuyorum dediğin gil anne gile oda oglen orda bırakıyon aksam çıkıp geliyorsun sanki nereye götürüyorsun kiz kaynanam gilden 1 seneden fazladır 2 sene olacak eylülde onların yanında olsam hiç hiç çıkamam ayrıldığımdan beridir arada 3 4 defa falan lahmacun yemeye götürdü falan o yuzden şükrediyorum kaynanam gilde olsaydık bunları bile goremiyicektim diyorum ya ben yasadiklarimi anlatsam yorulurum yazmaktan inanki usendugimdem yazmiyorum keşke sesli sesli anlatsamda sizde dinleseniz
Katiliyorum ama kirilsin istemedigimden bisi demiorum
Kavganiz yok cunku sen hic sesini cikarmiyosun. Ben taa baska sehre gidip seni kuzeninle gorusturmediginde anladim sizin evliliginizi senin yuruttugunu. Ama sen kabullenmissin ne diyim. Seni tasimak isi gucu yapmak zorunda degil ama magduriyeti gidermek zorunda. Goturmuyosa gitmene gelmene bisi demicek calismiosan o parayi vericek o halilari kendi yikamiyosa yikamaya gondericek ve bunlar icin yalvarman asla gerekmicek. Hayattaki tek vasfi anasinin kuzusu olmaksa keske evlenip basini yakmasaydi senin de. Sen de artk allah askina dogurup kendini daha da cendereye sokma iki kiz bi oglan cok bile allah onlara omir versin
Omegayı bırakalı çok oldu bende, Demire geçince 2-3 günde bir al dedi sonra yenisini aldırmadı zaten. Bizde haftaya 35 oluyoruz tüm ilaçları bırakıyoruzI mom omega yı bende her 2 hamileliğimde kullandım. Hatta şimdi içinde 2 tane kalmış doktorum bitince yenisini alma dedi. Bütün takviyeleri bırakıyoruz artık
Bacim istemiyosan korunsana? Illa onun mu yeter demesi lazimBen istemiyorum ama ondan olsa yine olsun istiyor ne diyeyim artik
Ocean extramag kullanıyorum, haftaya bırakacağımHanımlar hangi magnezyumu takviyesini kullanıyorsunuz
Bacim istemiyosan korunsana? Illa onun mu yeter demesi lazim
Spral dedim bir ara ama yok dedi bende korktuğum için bende istemedim pek de ama oda yok dediBacim istemiyosan korunsana? Illa onun mu yeter demesi lazim
Senin söz hakkını asla yok ve ben böyle şeylere çok sinirleniyorum...Spral dedim bir ara ama yok dedi bende korktuğum için bende istemedim pek de ama oda yok dedi
Malesef ne desem boşSenin söz hakkını asla yok ve ben böyle şeylere çok sinirleniyorum...
Göbeğe hiç bir şey yapmayın kuru tütün yeter diyorlar. Önceden alkollü spreyler veriyorlarmış ama artık kendi haline birakin diyor doktorlar. Müdahale edince daha çabuk düşüyor ama ben oğlumda hiç eklemiştim 2 haftaya mi ancak düşmüştü. Göbek düşmeden yıkanmıyor da bu sıcaklarda kizinki o kadar uzun sürmez de rahat rahat yıkarızBende doğumdan sonra bebek için aldığımız göbek bakım seti vardı, onun spreyinden sıkıyordum. Bunda daha almadım ama almak aklımda. Hem bebenin göbeğine sıkıyordum hemde her tuvalet sonrası kendi dikişlerime sıkıp saç kurutma makinası ile iyice kurutuyordum. Dikişler hemen düşmüştü
Spiral tek.yontem degil dogum kontrol haplari var. Onceden saglik ocaklari beles veriodu hala veriolar mi bilmiorum. Ya senin seyine taktiracagin spirale de karismasin bi zahmet bu ne yaSpral dedim bir ara ama yok dedi bende korktuğum için bende istemedim pek de ama oda yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?