Evet ben kullanmistim, dogumdan sonra 3 ayda saclar cok dokuluyor.Kızlar bu ürünü kullananız oldu mu? Yada duyan bilen ?
2020 Annelerinden biri doktorum bana vitamin onermedi. Bebekte cinko birikmesine neden olabilirmis demisti. Ben de korkup birakmistim bir sure sonra.Kızlar bu ürünü kullananız oldu mu? Yada duyan bilen ?
Ama bu emzirmeye ozel bence dozunu ayarlamislardir zaten.Kızlar bu ürünü kullananız oldu mu? Yada duyan bilen ?
Evet ben kullanmistim, dogumdan sonra 3 ayda saclar cok dokuluyor.
2020 Annelerinden biri doktorum bana vitamin onermedi. Bebekte cinko birikmesine neden olabilirmis demisti. Ben de korkup birakmistim bir sure sonra.
Şimdi biz her ürünü doktora sorup mu kullanalım? Bunu sormadan kullanıyım dedim ama yanlış mı olurAma bu emzirmeye ozel bence dozunu ayarlamislardir zaten.
Geçecek inşallah kuzum yaSağol canım içtim ama en az 1 saat daha kıvrandırdı beni.zar zor uyudum.
Bende ya ağrıdan ya başka Bi şeylerden uyuyamıyorum. Hiç deliksiz uyuyamadım 9 aydır. İlk hamilelik ama cidden aşırı zorlanıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Eğer doktorun da sorun görmüyorsa başlanan daha iyi. Enfeksiyon sonucu çok daha kötü olabilir
Amin amin inşallah. Az kaldı. Şu temmuzun ortası Bi gelseydi gerisi kolay geçerdi.
Ay amin inşallah İnşallahGeçecek inşallah kuzum yabu kadar sıkıntının üstüne bebeler doğunca uslu olsun bari
Geçmiş olsun canım. Enfeksiyon çok zararlı o yüzden antibiyotik kullanman ikinizin yararına olacakBugun itibariyle antibiyotige baslıyorum kızlar, canım sıkkın valla, sabah kalktım yine cok körüyüm. Enfeksiyon bebeğe zarar verir ilac içmezsem, ilaç içersem o bebeğin bağışıklığını vs etkiler mi diye düşünmekten yoruldum iki ucu boklu degnek
Bu ürünü bilmiyorum ama i mom latte diye bir doğum sonrası takviye var onu kullanmayı düşünüyorumKızlar bu ürünü kullananız oldu mu? Yada duyan bilen ?
Bende hamileliğimde imom omega kullanmıştım aynı markanın, doktorum vermişti. Bunu da sorayımBu ürünü bilmiyorum ama i mom latte diye bir doğum sonrası takviye var onu kullanmayı düşünüyorum
Bu bahsettiğiniz dağ kekiği zahter denilen mi yoksa bilye kekik olan mı acaba? İnternetten bakayım dedim ikisine de dağ kekiği diyorBen de görmedim Türkiye'de hiç. Cezayir'de dağ kekiği çayı ile yıkıyorlar doğumdan sonra dikişlerin çabuk iyileşmesini ve mikrop kalmamasını sağlıyormuş. Zaten baya mucizevi bir şey bu dağ kekiği, oralarda çok yaygın. Ben de yanımda getirdim doğumdan sonra kaynatıp bir şişeyle WC ye koymayı planlıyorum.
I mom omega yı bende her 2 hamileliğimde kullandım. Hatta şimdi içinde 2 tane kalmış doktorum bitince yenisini alma dedi. Bütün takviyeleri bırakıyoruz artıkBende hamileliğimde imom omega kullanmıştım aynı markanın, doktorum vermişti. Bunu da sorayım
Hamilelik için özel bir uygulama var mı bilmiyorum ama normalde antibiyotik yarıda birakilmaz iyileşsen bile kutu bitirilir. İlerde antibiyotik direnci olma ihtimali çok daha büyük bir risk çünkü. Bence sen kendi doktoruna bir danış, madem başladın kafana göre bırakma ilacı.Sana da gecmiş olsun canım Ben de 3 gün direndim ihlamur karbonatlı su ile gargara filan âma iyiye gitmeyince mecbur içtim, insallah bi iki güne düzelirsem bırakcam
Canım 36 haftalik mi hamilesinSanırım aynı zamanlardayız, benimde o günlerde olur muhtemelen sezeryan düşünüyorum. daha konuşmadık doktorumla. Bende bebeğimle o ilk karşılaşacağımız anı çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba düşündükçe heyecanlanıyorum
Senin esine ne kız ne gücen ayar oluyorum .. ana kuzusu sanki anasi yika halimi dese yikar gibi bi tiniyeti var .. bebek bu saatten sonra düşmez ama emzikten düşmesi nolucak ? Ölü dogsa Allah korusun basit mi bu işler .. gercekten cok fikirsiz iyi katlaniyosun sana sabirlar diliyorum .. herkes yerinde saolsun ama sana simdi yardim etmicekte ne zman edicek ? Normal bi zmanda zaten istemezsin su isin ucundan tut diye .. benim esimde pek bilmez yardimi falan ama sonucta hamilesin yoruluyosun ki basta bebekte etkileniyor.. her isimi gordu saolsun senin ki kanserlik valla k. BakmaNerde ev supurecek kiz anca işten cikip ya çarşı ya kaciyo sonrada annesi gile gidiyo inanki saat 10 oluyo geliyo eve
Öyle mi diyosun zaten doktorum bitir dedi. İcinde 6 tane var 6 gün içeceğim, bitireyim o zamanHamilelik için özel bir uygulama var mı bilmiyorum ama normalde antibiyotik yarıda birakilmaz iyileşsen bile kutu bitirilir. İlerde antibiyotik direnci olma ihtimali çok daha büyük bir risk çünkü. Bence sen kendi doktoruna bir danış, madem başladın kafana göre bırakma ilacı.
Duvardan duvara vuracan ta öylelikAh kizlar anlatacak o kadar şey varki yaz yaz bitmez annem gil biliyor halı bu halde istese der getir ben yikarim halilarini yengemin çocuğuna kadar bakıyor ama iste onu soylemekte işine gelmiyor galiba
Ay fotografi var mi bizde surekli dağdan kekik toplariz ben çayini çok severim mis gibi kokar ayni mi acabaBen de görmedim Türkiye'de hiç. Cezayir'de dağ kekiği çayı ile yıkıyorlar doğumdan sonra dikişlerin çabuk iyileşmesini ve mikrop kalmamasını sağlıyormuş. Zaten baya mucizevi bir şey bu dağ kekiği, oralarda çok yaygın. Ben de yanımda getirdim doğumdan sonra kaynatıp bir şişeyle WC ye koymayı planlıyorum.
Ocean extramag kullaniyorum canimHanımlar hangi magnezyumu takviyesini kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?