2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ben kullanmistim, dogumdan sonra 3 ayda saclar cok dokuluyor.
2020 Annelerinden biri doktorum bana vitamin onermedi. Bebekte cinko birikmesine neden olabilirmis demisti. Ben de korkup birakmistim bir sure sonra.
Ama bu emzirmeye ozel bence dozunu ayarlamislardir zaten.
Şimdi biz her ürünü doktora sorup mu kullanalım? Bunu sormadan kullanıyım dedim ama yanlış mı olur

Geçecek inşallah kuzum ya bu kadar sıkıntının üstüne bebeler doğunca uslu olsun bari

Geçmiş olsun canım. Enfeksiyon çok zararlı o yüzden antibiyotik kullanman ikinizin yararına olacak

Bu bahsettiğiniz dağ kekiği zahter denilen mi yoksa bilye kekik olan mı acaba? İnternetten bakayım dedim ikisine de dağ kekiği diyor

Bende hamileliğimde imom omega kullanmıştım aynı markanın, doktorum vermişti. Bunu da sorayım
I mom omega yı bende her 2 hamileliğimde kullandım. Hatta şimdi içinde 2 tane kalmış doktorum bitince yenisini alma dedi. Bütün takviyeleri bırakıyoruz artık

Ah kizlar anlatacak o kadar şey varki yaz yaz bitmez annem gil biliyor halı bu halde istese der getir ben yikarim halilarini yengemin çocuğuna kadar bakıyor ama iste onu soylemekte işine gelmiyor galiba

Sana da gecmiş olsun canım Ben de 3 gün direndim ihlamur karbonatlı su ile gargara filan âma iyiye gitmeyince mecbur içtim, insallah bi iki güne düzelirsem bırakcam
Hamilelik için özel bir uygulama var mı bilmiyorum ama normalde antibiyotik yarıda birakilmaz iyileşsen bile kutu bitirilir. İlerde antibiyotik direnci olma ihtimali çok daha büyük bir risk çünkü. Bence sen kendi doktoruna bir danış, madem başladın kafana göre bırakma ilacı.

Canım 36 haftalik mi hamilesin

Nerde ev supurecek kiz anca işten cikip ya çarşı ya kaciyo sonrada annesi gile gidiyo inanki saat 10 oluyo geliyo eve
Senin esine ne kız ne gücen ayar oluyorum .. ana kuzusu sanki anasi yika halimi dese yikar gibi bi tiniyeti var .. bebek bu saatten sonra düşmez ama emzikten düşmesi nolucak ? Ölü dogsa Allah korusun basit mi bu işler .. gercekten cok fikirsiz iyi katlaniyosun sana sabirlar diliyorum .. herkes yerinde saolsun ama sana simdi yardim etmicekte ne zman edicek ? Normal bi zmanda zaten istemezsin su isin ucundan tut diye .. benim esimde pek bilmez yardimi falan ama sonucta hamilesin yoruluyosun ki basta bebekte etkileniyor.. her isimi gordu saolsun senin ki kanserlik valla k. Bakma

Öyle mi diyosun zaten doktorum bitir dedi. İcinde 6 tane var 6 gün içeceğim, bitireyim o zaman

Hanımlar hangi magnezyumu takviyesini kullanıyorsunuz

Ay fotografi var mi bizde surekli dağdan kekik toplariz ben çayini çok severim mis gibi kokar ayni mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…