2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Earth Mama Doğum Sonrası Genital Bölge Spreyi - 120 Ml. | OrganicEra
Şöyle bişey varmış türkiyede, ama stoğu yok sanırım bide güvenemedim :)

Bebek kullanımına uygun mu acaba

İnşallah bugün son yarına iyileşeceksin öyle hissediyorum :) uyumak dinlenmek en iyisi. Ben tüm gün yattığımda hiçbişeyim kalmıyor
İnsallah bugun de aksi gibi duruşmam vardı karar durusması oldugundan mazeret de veremedim kostur kostur adliyeye gittim. öğleden sonra geldim yattım

Yok yok o kadar de erken olmaz Allahın izniyle.

Ooo senin yaşın çok değildi sanki ya, ya bazı bizler napalım 40 a merdiven dayadık karnımız burnumuzda doğuracaz diye uğraşıyoruz

Ben olsam yıkatmam yalatirim.
Hakettiği tam da o aslında!!
Arkadaşlar planlı sezeryan hangi haftalarda oluyo genelde biliyomusunuz?
Bana tam 39+0a yazdı sezeryan gününü, genelde planlıları 38. Haftadam itibaren yapıyorlar sanırım.. Benim Dr hatta biraz daha bekleriz de boşuna ağrı çekme falan dedi 39.haftaya gün yazarken..

Değişik dr larda var ilk kez Kuzenim de şahit oldum dr çeşidi, doğumun kendi başlamasını bekleyip sezeryan yapacağız demişti, ilk sancıları gelince alınmıştı sezeryana hemen o da enteresan..

Yani sancıları gelene kadar beklenmesi ilginç gerçekten. Bende 38+ larda gün verir diye düşünüyorum

Teşekkür ederim cnn cok sagol valla vermese kalsin

Hadi hayırlısı ismi belli mi

Yani sancıları gelene kadar beklenmesi ilginç gerçekten. Bende 38+ larda gün verir diye düşünüyorum
Evet genelde 38+larda gerçekleşiyor..

Bana da tuhaf gelmişti, planlı sezeryanda bide gün öncesinden yeme içme falan hazırlıklarını yapıyoruz onda o da olmayacak acil sezeryan gibi bişey garip gelmişti bana da.. O dr doğumun kendi gerçekleşmesini beklemey taraftarındaydı sezeryan da olsa.. tabi genel olarak normal ve doğal doğum yanlısı bir dr.. Sezeryan için de beklemesinin sebebi bebeğin nefes alma sürecine hazır hale geldiğinde doğum başlarmış normal şartlarda kendiliğinden, bu yüzden bebek için en iyisinin o olduğunu ve rahmin de kendinii daha kolay toparladığını falan söylemiş..

Nerde ev supurecek kiz anca işten cikip ya çarşı ya kaciyo sonrada annesi gile gidiyo inanki saat 10 oluyo geliyo eve

Aynen oyle canım ben bu halde nasıl yikiyim diyicem

Kizlarrr bugün kontrolümüz vardı ilk defa nstye girdim her şey yolunda dedi doktor çok şükür normal doğum bekleniyor suanlik 25 temmuzda tekrar çağırdı vajinal muayene yapacağız dedi ve 26 temmuzdan sonra artık bebişi bekleriz dedii aşırı heyecanlandım yaa bakalım nasıl olacak

Sanırım aynı zamanlardayız, benimde o günlerde olur muhtemelen sezeryan düşünüyorum. daha konuşmadık doktorumla. Bende bebeğimle o ilk karşılaşacağımız anı çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba düşündükçe heyecanlanıyorum

Sen kac haftaliksin canim

Kızlar bu ürünü kullananız oldu mu? Yada duyan bilen ?

Eklentiler

• 10E05033-7771-412A-B5AD-C06DD928F578.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 58
Ben ne yapıyim ya ayagimizla taşıdık hep parkeler kaygan dun döküldüğü zaman haliyi kaldirip yeri silip temizleseydim belki heryere tasinmazdi ya ben bi bez le temizledim ama ne bileyim buluşacak hep halılar in hepsi yıkanır insallah yıkansa parkeler i hep çamaşır suyu döküp viledayla silerim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…