Earth Mama Doğum Sonrası Genital Bölge Spreyi - 120 Ml. | OrganicEraGeçen eltim dedi, bir spray varmış, doğum sonrası genital bölge rahatlaması için. çok işe yarıyormuş. ben şimdi araştırdım lansinoh için buldum ama Türkiye'de yok sanırım, adı ne diye geçiyor bilmiyorum. aklınızda olsun. hayat kurtarıcı dedi bana. Lansinoh Post-Birth Relief Spray
Bebek kullanımına uygun mu acabaDaha dün yeni bir leke çıkarıcı öğrendim sizinle paylaşayım. Domol diye bir markanın leke çıkarıcı spreyi bütün lekeleri çıkarıyormuş. Kayınvalidem hep onu kullanıyormuş. Bende bugün rossmandan aldım. Bebek kaka yaptığında lekesi çok zor çıkıyor onu sıkıp makineye atınca hemen çıkıyormuş
İnsallahİnşallah bugün son yarına iyileşeceksin öyle hissediyorum :) uyumak dinlenmek en iyisi. Ben tüm gün yattığımda hiçbişeyim kalmıyor
Yok yok o kadar de erken olmaz Allahın izniyle.Aynen 1 saatte baya duzenli geldi baya korktum bu kadar erken olsun istemem kesinlikle kazasiz belasiz kurtulalim biran once insallah yaagrilar basladi aynen catida cok siddetli ozellikle sol tarafim yururken destek aliyorum duvardan simdiden bitmis hissediyorum kendimi yaşlanmısım yahu
Hakettiği tam da o aslında!!Ben olsam yıkatmam yalatirim.
Bana tam 39+0a yazdı sezeryan gününü, genelde planlıları 38. Haftadam itibaren yapıyorlar sanırım.. Benim Dr hatta biraz daha bekleriz de boşuna ağrı çekme falan dedi 39.haftaya gün yazarken..Arkadaşlar planlı sezeryan hangi haftalarda oluyo genelde biliyomusunuz?
Yani sancıları gelene kadar beklenmesi ilginç gerçekten. Bende 38+ larda gün verir diye düşünüyorumYok yok o kadar de erken olmaz Allahın izniyle.
Ooo senin yaşın çok değildi sanki ya, ya bazı bizler napalım 40 a merdiven dayadık karnımız burnumuzda doğuracaz diye uğraşıyoruz
Hakettiği tam da o aslında!!
Bana tam 39+0a yazdı sezeryan gününü, genelde planlıları 38. Haftadam itibaren yapıyorlar sanırım.. Benim Dr hatta biraz daha bekleriz de boşuna ağrı çekme falan dedi 39.haftaya gün yazarken..
Değişik dr larda var ilk kez Kuzenim de şahit oldum dr çeşidi, doğumun kendi başlamasını bekleyip sezeryan yapacağız demişti, ilk sancıları gelince alınmıştı sezeryana hemen o da enteresan..
Teşekkür ederim cnn cok sagol valla vermese kalsinSizin eşinizde bir tuhaf yani. En başından beri bana garip geliyor. Öyle şey mi olur. Valla benim halılarım o kadar pisti ki anlatamam. Eşim yıkadı hepsini elinden geldiğince. Yıkarsın ne demek? Hiç mi sizi düşünmüyor.. sakın yapmayın kalırsa kalsın senden bebeğinden önemli değil hiç bir şey
Hadi hayırlısı ismi belli miHahah inşallah ben şöyle 37 38 de sağlıkla doğum yaparım benim kızın pek beklemeye niyeti de yok gibi.
Yok ya ben öyle uzun uzadıya bi şey yapmıyorum ki. Uyarılavak kadar bile değil yani. Kremi sürene kadar ki sadece sabahları 1 kere sonra ellemiyorum bile
Evet genelde 38+larda gerçekleşiyor..Yani sancıları gelene kadar beklenmesi ilginç gerçekten. Bende 38+ larda gün verir diye düşünüyorum
Nerde ev supurecek kiz anca işten cikip ya çarşı ya kaciyo sonrada annesi gile gidiyo inanki saat 10 oluyo geliyo eveEşinizin halıları yıkarsın demesi çok sinir bozucu. Ben son 1 aydır bulaşıkları bile yıkamıyorum. Göbeğim sürekli mutfak tezgahına değiyor diye eşime rica ettim doğuma kadar bulaşık işi onda. Hatta çoğu eğilme işini bile eşim yapıyor. Yerleri ben ayakta süpürüyorum o siliyor. Bu bebeği ikimiz yaptıysak sorumluluğunu ikimiz alacağız
Öyle dedi de bakalım akşam ne diyecek yok da dese kalsinSenden ve bebeginden kıymetli değil
Pişman olacağınız şeylere hakikaten ne gerek var
Bu erkekler çocuk akıllı resmen, aksine sen istesen onun izin vermemesi lazim
Inşallah çıkar canim yaSen tabiki yıkayamazsın canım öyle bişey yapma sakın. Ver yıkamacıya ama sıvıyağ çıkmaz diye biliyorum benimde halıma oğlum dökmüştü kaç kez yıkamaya verdim en son attım çöpe
Aynen oyle canım ben bu halde nasıl yikiyim diyicemAğırlaşmasan bile hamileyken bunu istemesi çok yanlış da neyse artık.. Sakın yapma.. Yağ da çekme niye çekesin ki yüz verilecek bir durum değil bu.. O sana yağ çeksin.. Boşver kalsın öyle vermezse de..
Konuşucam canim ben son haftalarim nasil yikarim bosverEsiniz gercekten muzelik. Halilari gondermek icin yag cekmek zorunda kalmaniz cok uzucu. Allah sabir versin
Evet. Almila İnci olacak inşallahHadi hayırlısı ismi belli mi
Sanırım aynı zamanlardayız, benimde o günlerde olur muhtemelen sezeryan düşünüyorum. daha konuşmadık doktorumla. Bende bebeğimle o ilk karşılaşacağımız anı çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba düşündükçe heyecanlanıyorumKizlarrr bugün kontrolümüz vardı ilk defa nstye girdim her şey yolunda dedi doktor çok şükür normal doğum bekleniyor suanlik 25 temmuzda tekrar çağırdı vajinal muayene yapacağız dedi ve 26 temmuzdan sonra artık bebişi bekleriz dedii aşırı heyecanlandım yaa bakalım nasıl olacak
Hadi hayirlisiylaEvet. Almila İnci olacak inşallah
Sen kac haftaliksin canimKizlarrr bugün kontrolümüz vardı ilk defa nstye girdim her şey yolunda dedi doktor çok şükür normal doğum bekleniyor suanlik 25 temmuzda tekrar çağırdı vajinal muayene yapacağız dedi ve 26 temmuzdan sonra artık bebişi bekleriz dedii aşırı heyecanlandım yaa bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?