2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ilkinde vip dogurup ikincide devlete nasi cesarwt ettin ben baska bi hastaneye bile ikna olmadim esim baska olsun diye diretti de. Cesaret edemedm.baska doktora
İlkinde vip oda diye küçük bir oda vermişlerdi. Önce o doğum telaşıyla anlamadık küçücük odada sıkıştık kaldık. Sonra sabaha kadar küçücük odada yatamadık bile. Doğumdan sonra odaya fotoğrafçı geldi ben o doğum yapmış yorgun halimle istemedim. İkram yemek vs zaten gözüm görmedi. Bu sefer velilerimden biri kadın doğumcu çıktı. Şehir hastanesinde olunca bütün muayenelerim çok rahat geçti. Hepsinde eşimle birlikte girdik en ayrıntılı şekilde bebeği inceledi gösterdi. Doğumhanesi odaları çok hoşuma gitti. Öyle olunca şehir hastanesine karar verdim.

Hasta iliskileriyle gorus kuzum her hastne farkli. Memorial kayseride standart paket suan 9 bin. Icinde anne bebk yatagi susleme, serbet ikrami, bebek yenidogam takimi, ilk muayene, foto cekimi album ve spa var hatirladigim
Tamam haftaya detaylıca sorayım ben Bi. Bana paket olarak söylediler ama o an pek aklım yerinde değildi o yüzden soramadım oek bir şey.
Hiç bilmiyorum inan bende. O yüzden sordum burada. Haftaya hastane ile tekrar görüşeceğim

Hastanenin cagri merkezini ara sor pakete neler dahil.diye ordan da bilgilendirirler
Hastane telefonda fiyat bilgisini bile vermiyor. Telefonu geçtim asistanlar bile fiyat veremiyor. Doktorumun asistanina nts kaç para diye sordum onu bile hasta kayıta sorun ben fiyat konusunda yardımcı olamıyorum dedi. Sanırsın devlet sırrı 35 TL de geç işte. Annem ben gelmeden önce aradı kızım yurtdışından gelecek ona göre bütçesini ayarlayarak falan dedi ama yok, söylememişler
Bebeğin sağlığıyla alakalı olarka hiç bir hastane hiç bir sekilde ekstra ücret alamaz zaten devlet karşılıyor. Benim hastanede nöbetçi kadın doğumcu yokmuş doktor her hastasına geliyormuş. O yüzden mesai saatleri içi ve dışı olarak ayrı ücret var. Başka bir şey söylemediğine göre bence ekstra bir şey yok.

Faturada katakulli yapmayacaklarını bilsem madem hakem heyetine başvurup fazlasını geri alabiliyoruz en lüks hastanede mi doğursak dicem ama bir yolunu bulmuş olabilirler
Kapı süsüne 3bin TL yazarlar yine o para bana girer

Of inanilmaz pahali orasi. Benden 3 bin doguma 500 epidurale 1000 de fazladan yatisa istediler. Amcam.orda doktordu. 3000 odedm ciktim
Ben saglikciyim mesela çalıştığım hastanede bana ekstra indirim yapılırdı girislerde sadece katkı payı oderdim çalışan bekarsa anne_ babaya evliyse eşe çocuğa aynı indirimler uygulanirdi ama şişli memorialde öyle değil 2019'daki doktorum derdi ki bir yakinim burada yatış yapsa karsilayamayiz özel sigortası yoksa farklı uygulamalari mevcut ve zaten hastasının hemen hemen hepsi Arap Türk çok yok yani doktor yakınında olsa hiç farketmiyor şişli memorialde

Son düzenleme:
Tanidik varsa en guzeli sehir hastanesi. Ben normal.muamelesini sevmem ama tanidik olunca bebek muamelesi goruyosun
Memorialde muayene ucretini vs tlde soyluyolar. Dogum icin de her hastanemiz farkli hastaneyi arayalim sizi arasinlar diyolar. Hastaneden arayip bilgilendiriyolar. Ha gelmisim ha aramisim ne farki var gizem yaratmaktaki amac ne anlamiyorum. Doktorun taksi gibi tarife uygulamaso.cok degisigime geldi ozelde mantik nedir doktoruna her an ulasabiliyo olmak. Yoksa devlete gideriz zaten

Her subesinin degisik degisik politikasi olmasi cok garip bence

Yeni girebildim cevap yazmaya sabaha kadar oturunca nerdeyse akşama kadar da yattim Dr söylemişti herkeste tutmayabiliyor falan diye baya uzunca anlattı nadir de olsa bazen yürüyememe gibi sorunlar yapıyormuş etkisi geçene kadar ama çok nadiren yaşanan şeylermiş sanırım benim de çevremden duyduğum hep çok rahat oluyo epidural falan diyolar. Ben becerebilirsem epiduralsiz normal doğum istiyorum direk. Epidurali zaten 4 cm açılmadan sonra yapiyorlarmis yanlış hatırlamıyorsam. 4 cm e kadar çekebilirsem devamını da getiririm diye ümit ediyorum epidural istemediğim için sonda olayı korkuttu biraz yoksa uyuşunca ne takiyolarsa taksinlar sorun değil sen ne yaptın canım fiyat konusunda falan anlaşabildin mi epidural ekstra miymis bebişin iyiymis çok şükür çok sevindim güzel haberlerine

Ay iyiymis sinek ısırığı gibiyse, çok takip edemedim ben temmuz annelerini ama öyle diyorlarsa öyledir sevindim

Ben bugun cok daha iyiyim şükür yarınq bişeyim kalmaz diye düşünüyorum 5 6 günde atlattım valla

Ay iyiymis sinek ısırığı gibiyse, çok takip edemedim ben temmuz annelerini ama öyle diyorlarsa öyledir sevindim
Sinek isirigi bile degil cunku normal.dogumda zaten sancin var onu hissetmiosun cabuk takilsin derdindesin. Ama sezeryanda nasil bilemiyorum

Balenli sütyen iyidir ben becerebilirsem direk normal normal doğruyum diyorum tabi küçük hanım gelmek isterse normal yoldan ama tabi o an ne gösterir yapın şu iğneyi diye belimi açabilirim direk tahmin edemiyorum nasıl gelisecegini

Sinek isirigi bile degil cunku normal.dogumda zaten sancin var onu hissetmiosun cabuk takilsin derdindesin. Ama sezeryanda nasil bilemiyorum
Yaa epidural olmadan normal doğum çok mu zor olur ben öyle istiyorum da neyime güveniyorum bilmiyorum

Sonda ben de bilmiyordum ilk kızımda ve germişti beni şimdi burada okuduğum kadarıyla uyuyunca takın dicem
Ben normal istiyorum o yüzden geriyor baya sonda olayı, uyuyunca takılması en temizi mis gibi hiç hissetmeyeceksin bile

Benm doktorum 6 cmden once takmak istemiyo. 4 cmden sonra nerde bu doktor cagirin anesteziciyi taksin su epidurali diye dolandim.durdum. o an baska bisi istemiosun takilinca muthis

İgneyi pek hissetmiyorsun canım kola vurulan igneler gibi acıtmıyor bile sondayı da uyuşunca takıyorlar korkma bunlardan içini rahat tut. 2 kere olunca belden cok rahat bişey 20 dk sürüyor zaten hiç korkma
Yaa hemen hemen herkes çok rahat olduğunu söylüyor aslında da ben epidural falan olmadan direk normal doğum olsun diye düşünüyorum, o yüzden geriyor biraz takılırken hissedeceğim çok ağrır mı falan diye. Gerçi doğum zamanı gelince neler olur bilemem de şuan neyime guveniyosam epidural istemiyorum demiştim

Hic canını sıkma arkadasım bebeğini cok zayıf dogurdu. Simdi 4 yasında ve vucut olarak hep zayıf bir cocuj oldu, ama cok sağlıklı hicbir sıkıntısı yok cin gibi de maasallah. Tamamen yapıssl bir durum. Sen zayıf bir insansın bence bebeğin dr sana cekmiş doktorun gerilik dediği şey tamamen yapısal bisey bence. Sen yine de takibinü yaptır tedbirini elden bırakma, doktorlar hep olumsuz konuşur en kötüyü soylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…