İlkinde vip oda diye küçük bir oda vermişlerdi. Önce o doğum telaşıyla anlamadık küçücük odada sıkıştık kaldık. Sonra sabaha kadar küçücük odada yatamadık bile. Doğumdan sonra odaya fotoğrafçı geldi ben o doğum yapmış yorgun halimle istemedim. İkram yemek vs zaten gözüm görmedi. Bu sefer velilerimden biri kadın doğumcu çıktı. Şehir hastanesinde olunca bütün muayenelerim çok rahat geçti. Hepsinde eşimle birlikte girdik en ayrıntılı şekilde bebeği inceledi gösterdi. Doğumhanesi odaları çok hoşuma gitti. Öyle olunca şehir hastanesine karar verdim.Ilkinde vip dogurup ikincide devlete nasi cesarwt ettinben baska bi hastaneye bile ikna olmadim esim baska olsun diye diretti de. Cesaret edemedm.baska doktora
Tamam haftaya detaylıca sorayım ben Bi. Bana paket olarak söylediler ama o an pek aklım yerinde değildi o yüzden soramadım oek bir şey.Hasta iliskileriyle gorus kuzum her hastne farkli. Memorial kayseride standart paket suan 9 bin. Icinde anne bebk yatagi susleme, serbet ikrami, bebek yenidogam takimi, ilk muayene, foto cekimi album ve spa var hatirladigim
Hiç bilmiyorum inan bende. O yüzden sordum burada. Haftaya hastane ile tekrar görüşeceğimPaketler gebeliğin en başında alınmıyor muydu? Mesela 10 randevu, kan, nst, doğum ücreti, 2li ve detaylı testler içinde oluyordu gebelik boyunca yapılan şeyler öyle indirimli fiyat veriyorlardı. Bu doğum ücretinin içinde zaten oda fiyatı bebeğin ilk muaynesi topuk kanı vs oluyor ben öyle biliyorum en azından sorayım bende hastaneme
Hastane telefonda fiyat bilgisini bile vermiyor. Telefonu geçtim asistanlar bile fiyat veremiyor. Doktorumun asistanina nts kaç para diye sordum onu bile hasta kayıta sorun ben fiyat konusunda yardımcı olamıyorum dedi. Sanırsın devlet sırrıHastanenin cagri merkezini ara sor pakete neler dahil.diye ordan da bilgilendirirler
Ben saglikciyim mesela çalıştığım hastanede bana ekstra indirim yapılırdı girislerde sadece katkı payı oderdim çalışan bekarsa anne_ babaya evliyse eşe çocuğa aynı indirimler uygulanirdi ama şişli memorialde öyle değil 2019'daki doktorum derdi ki bir yakinim burada yatış yapsa karsilayamayiz özel sigortası yoksa farklı uygulamalari mevcut ve zaten hastasının hemen hemen hepsi Arap Türk çok yokOf inanilmaz pahali orasi. Benden 3 bin doguma 500 epidurale 1000 de fazladan yatisa istediler. Amcam.orda doktordu. 3000 odedm ciktim
Tanidik varsa en guzeli sehir hastanesi. Ben normal.muamelesini sevmem ama tanidik olunca bebek muamelesi goruyosunİlkinde vip oda diye küçük bir oda vermişlerdi. Önce o doğum telaşıyla anlamadık küçücük odada sıkıştık kaldık. Sonra sabaha kadar küçücük odada yatamadık bile. Doğumdan sonra odaya fotoğrafçı geldi ben o doğum yapmış yorgun halimle istemedim. İkram yemek vs zaten gözüm görmedi. Bu sefer velilerimden biri kadın doğumcu çıktı. Şehir hastanesinde olunca bütün muayenelerim çok rahat geçti. Hepsinde eşimle birlikte girdik en ayrıntılı şekilde bebeği inceledi gösterdi. Doğumhanesi odaları çok hoşuma gitti. Öyle olunca şehir hastanesine karar verdim.
Memorialde muayene ucretini vs tlde soyluyolar. Dogum icin de her hastanemiz farkli hastaneyi arayalim sizi arasinlar diyolar. Hastaneden arayip bilgilendiriyolar. Ha gelmisim ha aramisim ne farki var gizem yaratmaktaki amac ne anlamiyorum. Doktorun taksi gibi tarife uygulamaso.cok degisigime geldiHastane telefonda fiyat bilgisini bile vermiyor. Telefonu geçtim asistanlar bile fiyat veremiyor. Doktorumun asistanina nts kaç para diye sordum onu bile hasta kayıta sorun ben fiyat konusunda yardımcı olamıyorum dedi. Sanırsın devlet sırrı35 TL de geç işte. Annem ben gelmeden önce aradı kızım yurtdışından gelecek ona göre bütçesini ayarlayarak falan dedi ama yok, söylememişler
Bebeğin sağlığıyla alakalı olarka hiç bir hastane hiç bir sekilde ekstra ücret alamaz zaten devlet karşılıyor. Benim hastanede nöbetçi kadın doğumcu yokmuş doktor her hastasına geliyormuş. O yüzden mesai saatleri içi ve dışı olarak ayrı ücret var. Başka bir şey söylemediğine göre bence ekstra bir şey yok.
Faturada katakulli yapmayacaklarını bilsem madem hakem heyetine başvurup fazlasını geri alabiliyoruz en lüks hastanede mi doğursak dicem ama bir yolunu bulmuş olabilirler
Kapı süsüne 3bin TL yazarlar yine o para bana girer
Her subesinin degisik degisik politikasi olmasi cok garip benceBen saglikciyim mesela çalıştığım hastanede bana ekstra indirim yapılırdı girislerde sadece katkı payı oderdim çalışan bekarsa anne_ babaya evliyse eşe çocuğa aynı indirimler uygulanirdi ama şişli memorialde öyle değil 2019'daki doktorum derdi ki bir yakinim burada yatış yapsa karsilayamayiz özel sigortası yoksa farklı uygulamalari mevcut ve zaten hastasının hemen hemen hepsi Arap Türk çok yokyani doktor yakınında olsa hiç farketmiyor şişli memorialde
Yeni girebildim cevap yazmaya sabaha kadar oturunca nerdeyse akşama kadar da yattimBelinde ne takılı olcakigne vurup uyusturcaklar sadece tutmama olayi hic duymamistim ama cok soylenti oluyor agizdan agiza mesela cok bas agrisi yapar filan derler hic bi sıkıntı yaşamamıştım.takili olan sey sonda bi hortum oda vajinada olcak cis için. Benim ücreti ne olcak bakalim bugün gidebilcem randevuya heyecanlıyım insallahguzel haberlerle gelirim fiyatta da anlaşmamız lazimmm indirim almam lazm yöneticisi bi tanidik %20 indirim muayeneye de alıyorum dogumda da almam lazm .epidural ekstra mi bakim ayy insallah altindan kalkacağım fiyata anlaşırız
Ay iyiymis sinek ısırığı gibiyse, çok takip edemedim ben temmuz annelerini ama öyle diyorlarsa öyledir sevindimTemmuz annelerinde sinek ısırığı gibi biseydi hiç acimadi yazmişlar hep benim de heo dusundukçe icimi bi tuhaf eden şey epidural belinde iğne dusuncesi bile kötü
Hastanelere zam gelmiş diyorlar ama bakalim ne dicek epidurale tüm hastanelerde ekstra aliyorlar bizimkinin epidural anestezi farki 1500 dü sanirim dogum da sezeryan 4750 1 gece tobb hastanesi şuan zamlanmistir kesin 2021 de sözleşme yaptik biz 2022 fiyatlari ne alemde acaba
Ben bugun cok daha iyiyim şükür yarınq bişeyim kalmaz diye düşünüyorum 5 6 günde atlattım valla@Fatimeesss @_ BlaBla _ A avozge kimler vardı hasta başka hatırlayamadım ama covidse de yapacak bişey yok deyip ihmal etmeyin bi doktora gitmekte fayda var
Benim pcr negatif çıkmış çok şükür. Henüz doktorla konuşamadım d-dimer kan sulandırıcı kullanmama rağmen niye yüksek ona takıldım.
Hasta olmak çok zorburundan nefes alabilmek büyük nimet
Sinek isirigi bile degil cunku normal.dogumda zaten sancin var onu hissetmiosun cabuk takilsin derdindesin. Ama sezeryanda nasil bilemiyorumAy iyiymis sinek ısırığı gibiyse, çok takip edemedim ben temmuz annelerini ama öyle diyorlarsa öyledir sevindim
Düne göre çok iyiyim sağolasın sorduğun için canımNasil oldun canım
Balenli sütyen iyidirKizlar epidural oyle korkulacak rahatsiz edicek bisey degil. Sezeryanda yatioyosun hele hic degildir. Ignesi asla acitmiyo ben cok korkarim.ignedendoguma kadar zaten derdin belinde bisey olmasi degil ama hissetmiyosun bile var mi.yok mu. Benmki ertesi.gun sabah cikarildi. Artk agrim sizim biseyim kalmadigi icin beni rahatsiz hissettirdi ama nasil diyim. Ilk balenli sutyen taktigimdaki kadar
Yaa epidural olmadan normal doğum çok mu zor olur ben öyle istiyorum da neyime güveniyorum bilmiyorumSinek isirigi bile degil cunku normal.dogumda zaten sancin var onu hissetmiosun cabuk takilsin derdindesin. Ama sezeryanda nasil bilemiyorum
İstanbul'daki memorialler semtten semte değişiyorHer subesinin degisik degisik politikasi olmasi cok garip bence
Ben normal istiyorum o yüzden geriyor baya sonda olayı, uyuyunca takılması en temizi mis gibi hiç hissetmeyeceksin bileSonda ben de bilmiyordum ilk kızımda ve germişti beni şimdi burada okuduğum kadarıyla uyuyunca takın dicem
Benm doktorum 6 cmden once takmak istemiyo. 4 cmden sonra nerde bu doktor cagirin anesteziciyi taksin su epidurali diye dolandim.durdum. o an baska bisi istemiosun takilinca muthisBalenli sütyen iyidirben becerebilirsem direk normal normal doğruyum diyorum tabi küçük hanım gelmek isterse normal yoldan ama tabi o an ne gösterir yapın şu iğneyi diye belimi açabilirim direk tahmin edemiyorum nasıl gelisecegini
Bilmem ki benim canim cok tatli epiduralsiz hic dogurmadimYaa epidural olmadan normal doğum çok mu zor olur ben öyle istiyorum da neyime güveniyorum bilmiyorum
Yaa hemen hemen herkes çok rahat olduğunu söylüyor aslında da ben epidural falan olmadan direk normal doğum olsun diye düşünüyorum, o yüzden geriyor biraz takılırken hissedeceğim çok ağrır mı falan diye. Gerçi doğum zamanı gelince neler olur bilemem de şuan neyime guveniyosam epidural istemiyorum demiştimİgneyi pek hissetmiyorsun canım kola vurulan igneler gibi acıtmıyor bile sondayı da uyuşunca takıyorlar korkma bunlardan içini rahat tut. 2 kere olunca belden cok rahat bişey 20 dk sürüyor zaten hiç korkma
Hic canını sıkma arkadasım bebeğini cok zayıf dogurdu. Simdi 4 yasında ve vucut olarak hep zayıf bir cocuj oldu, ama cok sağlıklı hicbir sıkıntısı yok cin gibi de maasallah. Tamamen yapıssl bir durum. Sen zayıf bir insansın bence bebeğin dr sana cekmiş doktorun gerilik dediği şey tamamen yapısal bisey bence. Sen yine de takibinü yaptır tedbirini elden bırakma, doktorlar hep olumsuz konuşur en kötüyü soylerlerKızlar moralim çok bozuk hemde çok. Ağlayarak çıktım doktordan.
İlk önce sabah devlete gittim. Doktor covid olduğu için yokmuş. Neyse dedik özele gidelim hem bebişi görürüz. Geldik özele. Doktor o lada çok inceledi baktı ki anlatamam. Sonuç olarak karın çevresi 1 hafta geri baş çevresi 2 hafta. 2390gr olmuş. Doktor zayıf dedi. Şekere bağlı olarak bazı gebelerde bebek geriliği oluyor dedi. Çok sıkı takip gerekli falan dedi. En fazla 37 ye kadar durur diyor. O kadar olumsuz konuştu ki. Yenidoğan yoğunbakım ünitesi olan hastanelere bakın dedi. Ya çok üzgünüm. Yani hiç bir şey gelmiyor elimden
Nst de sancılsrım çıkıyor zaten. 60 70 kaç tane sancı çıktı. Anlamıyorum hiç bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?