2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dert etmiyorum zaten ama cocuguma ismiyle hitap etmek istiyorum ben artik cocugumun adi minik hamsi kalcak yoksa
Aybars, Barlas, Baybars bunlara bayılıyorum bende gittim Pars koydum
Parsta çok güzel benim büyük dedemin lakabi aybar güclü kudretli demek çok tanindik bir sülaleyiz ve bana onu çagriştiriyor o yuzden hoşuma gidiyor
Kızlar bebişlere hoşgeldin magneti yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız. Lohusa terlik taç vs nasıl birşey aldınız benim bi o eksiğim kalmış
Ben gerek görmüyorum artik şu hediyelik işkeri gerçekten bayginlik getiriyor eskiden boyle şeyler yoktu bi bebek cikolatasi yaptircam bi kapi süsü yeter ilerde mevlut falan yaparsam yasini serif dagitirm herseyde de bisey yaptırmaya gerek yok bence terlik tac falan almadim beyaz lohusa takimi aldim kapaliyim zaten aksesuar sevmem
Kaynayan suda 5 dk dursun annemden öğrendim
Oncesinde deterjanla işleme gerek var mi almadim çünkü

Günaydin Of yine sicaktan uyuyamiyorum asla kafam terlemis sirilsiklam sabaha kadar elimde yelpazeyle gezdim o kadar ter atiyorum ki tuvalete kalkma sayim azaldi

Yok kız at içine temiz zaten kaynayınca ilk kullanım süt fln yok dibinde zaten

Yok kız at içine temiz zaten kaynayınca ilk kullanım süt fln yok dibinde zaten
Bende kapı süsü yaptırdım ama arkadaşim hastane hep mikrop götürüp oralara asma ordan eve mikrop getirme dedi kafama takıldı. Bende ekstra bı süsleme olmucak zaten diye en azından kapı süsünü koyayım diyordum bı iki de mavi balon tamam

Arkadaşlar ceylan özdemir var youtubır oğlu özel gereksinimli izleyen varmi dun yoğun bakıma alınmış bende instgram olmadığı için ordan bakamıyorum youtubedede bir bilgi yok suanlik acaba çocuk nasıl oldu ya

Canım benden bahsetmissjniz galiba evet bende böyle olaun istemezdim ya sadece esim degilki babamda emekli olmuş bir gun gelip kızların torunlarinin ellerinden tutup parka göturmemis istese gelir goturur amcamın oglu 7 24 yanında parkada götürüyor valla evlerinin önünde park var goturuyor ikincisi benim cocuklarim kiz diye goturmuyor falan dusunmussunuz ben bi anne olarak bi kiziyim bi vuruyum çocuğuma bana çok kızar o hiç cok cok nadir kizlarina duskun cok şükür o konuda sana katilmiyorum lütfen böyle dusunmeyin kendisi bana diyen insan bebek olduğu zaman sakın bebegi sevip onları sevmemezlik yapma diye

Canım ben biliyorum kadını ama takip etmiyorum senin için baktım. Aşağıda ekran görüntüsü ekledim. Durumu ağırmış.

Sağol canım. Xaten o gün kendi doktorum ile görüştüm hemen o da rahatlattı beni. Haftaya da daha iyi bir hastaneye ve doktora gideceğiz. İnşallah sorun olmaz da artık net bir doktorum ve hastanem olur. 3 haftam heba oldu resmen geldim geleli

Eklentiler

• Screenshot_20220708-090503_Instagram.webp
    35 KB · Görüntüleme: 67
Teşekkür ederim canım çok sağol ya başka birşey paylasmamis demi

Günaydin Of yine sicaktan uyuyamiyorum asla kafam terlemis sirilsiklam sabaha kadar elimde yelpazeyle gezdim o kadar ter atiyorum ki tuvalete kalkma sayim azaldi
Benim de ter nöbetlerim oluyo ya tshirtüm başım yastık her şey sırılsıklam oluyo, gebelikten mi hastalıktan mı çözemedim, ateşimin çıktığını hissetmiyorum ama ateş düşerkenki gibi ter boşalıyo

Valla ben normalde de kafadan terlerim ama hamilelikte tüm vucut terlemeye basladim

Teşekkür ederimm içim rahatladı vallahi görünce ekstra demediler normal de sezaryen de olsa 9bin dediler onun üzerinden de ufak bi inidirim alabileceğim sanırım yöneticisi ile görüşeceğiz ne yapabilir.

Günaydınnnn
Gece el ayak yanmasından uyuyamadım. Uyudum garip rüyalar gördüm. rüyamda suyum geliyormuş falan nasıl ağlıyorum daha 35 haftalık diye.
Boğazlarım çok kötü benim. Sürekli bi öksürme isteği var ama öksüremiyorum. Acıyor yutkunamıyorum. Covid mi oldum acaba ama başka Bi şikayetim yok. 2 gün önce buxlı su içip dondurma yemiştim sonra duş alıp klimalı oda da yattım ondan mı oldu acaba

Haahaha bizim buralar püfür püfür ay benim ev serin dediğin gibi Ankaranin en serin yerine gelmişim ben tabi basımızdan kara bulutlar da eksik olmuyor yagmur hep bize mi yağıyor acaba diyorum bazen

Sanırım herkes yaz mevsiminin azizliğine ugruyor canım, ben de aynıydım cok sukur antibiyotikle atlatır gibiyim, gecmis olsunn

Aferim buzlusu ve dondurma arti dus ve üzerine klima sen naptin bacimmmmmdikkat et kendine doğuma az kaldı

Aferim buzlusu ve dondurma arti dus ve üzerine klima sen naptin bacimmmmmdikkat et kendine doğuma az kaldı
Kız anaaağğ ben pek sıcaktı ya. Yanınca aklıma gelmedi. Ama kardeşim de covid çıktı bunları yaptığım gün. Acaba covid+hastalık mı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…