Yok kapatamam ben hesabımıOf evet sürekli reelsler insanın daha cok canı cekiyor ben ig hesabımı kapatmıştım ama YouTubedan izliyorum bu sefer de cok bişey değişmemiş olduneyse az kaldı insallah doğurduğumuz gibi giderde rahat rahat yer içeriz sırayla kilo sorunum da yok gelsin tatlılar börekler
Amin amin inşallahNe kadar zor ya ALLAHIM sen hiçbir kuluna ağır acı yasattirma insallah tüm hastalarimiza şifa gönder rabbim ne haller çekiyor anneler rabbim bizede hayirli saglikli dogumlar nasip etsin annelik babalik duygusu tatmak isteyip de rabbim nasip etmedigi herkese de rabbim hayirlisiyla evlat nasip etsin insallahhh
Aslında ona annenin tercihlerini de göz önünde bulundurarak karar veriyorlar. Anne normal istiyorum diyorsa bazı doktorlar önce suni sancı ile açılma deniyorlar. Eğer yine olmadıysa sezeryana dönüyorlar. Bu uygulamalar tamamen doktora göre değişiyorEvet öyleymiş bana 37 de 38 de yeterama gelmeyecek nekleyevek olan bebeğin suni ile mi doğurturlar sezaryen ile mi onu merak ediyorum
Ben hepsini yiyorum. Doktor olcumlerime iyi diyor. Sekerin kac ciktigi icin insulin vermisti doktor? Kac cikiyor genelde su anda tokluk? Ben diyet yapmadigimdan abartirsam 140-150 arasi ciktigi oluyor ama genelde tokluk normalim 115-125 arasi. Genelde 140 alti yani.Yok kapatamam ben hesabımıbi doğurayım kendimi waffle dükkanlarına atıp hamburgerlere gömeceğim. benimde yok çok şükür. Doğumdan sonra aldığım şu 7 kiloyu versem yeter
Amin amin inşallah
Tebrik ederim M Mirune ne güzel gelişme olmuş doğum üstü. Çarşamba günü de benim kuaför randevum var. Onu halledince artık doğabilirsin küçük kızım diyeceğimben de yetişemiyorum hızınıza. iyice çiçek açtık. heyecanlıyız. konuşacak bir sürü şeyimiz var. Gecmis olsun @Oktivus veCipisS Benim herhangi bir güncellemem yok, klasik iste sıcak, gece tuvalete kalkma, sivri sinek derken ben de uyuyamaya basladim. Ote yandan işteki son 3 günüm inşallah. Pazartesi 36+1'de de ağda randevum var. Sanirim ancak o agda yapildiginda kendimi hazir hissedicem ve rahat moda gecicem. Ardından tek yapacağım şey yürüyüş pilates hurma cay esle beraber olma vb dogum baslatici ve kolaylastirici aktivitelerle dogumu beklemek olacak
Aslinda cok mutlu oldugum bir gelisme yasandi. Dogum iznine cikar ayak bana terfi verdiler. 2 cocuklu birine kostek degil destek oluyorlar, takdir edildigini emeklerinin goruldugunu bilmek harika bir his. Cok mutluyum. Oglum kismetiyle geliyor gibi.
Sağol canımben de yetişemiyorum hızınıza. iyice çiçek açtık. heyecanlıyız. konuşacak bir sürü şeyimiz var. Gecmis olsun @Oktivus veCipisS Benim herhangi bir güncellemem yok, klasik iste sıcak, gece tuvalete kalkma, sivri sinek derken ben de uyuyamaya basladim. Ote yandan işteki son 3 günüm inşallah. Pazartesi 36+1'de de ağda randevum var. Sanirim ancak o agda yapildiginda kendimi hazir hissedicem ve rahat moda gecicem. Ardından tek yapacağım şey yürüyüş pilates hurma cay esle beraber olma vb dogum baslatici ve kolaylastirici aktivitelerle dogumu beklemek olacak
Aslinda cok mutlu oldugum bir gelisme yasandi. Dogum iznine cikar ayak bana terfi verdiler. 2 cocuklu birine kostek degil destek oluyorlar, takdir edildigini emeklerinin goruldugunu bilmek harika bir his. Cok mutluyum. Oglum kismetiyle geliyor gibi.
şu an normal olsun diye bekliyoruz ama bebek henüz dönmedi ama döner daha dedi. 39. haftaya kadar normali bekliycez olmazsa sezeryan dedi daha beklemem ani bebek kayıpları olabiliyo diyabetik şekeri olanlarda dediYa benim de öyle kasığımda damar çekmesi gibi bir şey oluyor bi anda öksürünce
Ay maşallahbana da kendi doktorum öyle demişti. En fazla 39 a kadar bekler demişti. Sezaryen mi olacak canım senin?
eşle birliktelik bizde en başından beri yasaktı. nasıl bişeydi ben unuttum artıkSağol canımya çok sevindim hayırlı olsun inşallah. Bebek nasibinde gelir derler diye buna diyorlar herhalde. Bu ağda meselesi benimde kafama takılıyor. Bende temmuzun 23 ü gibi gideyim dedim ama geç mi olur bilemedim de. Bir de ben eşimle ilişki yaşamaktan korkuyorum. Neden bilmiyorum
Ben de tesekkur ederim. Bence 23u gec olur, erkene cekebilirsen iyi olabilir. Zaten agda yapinca bir ay temizsin. 36+1'de yaptirucam ben. 39a kadar idare eder. Belki doktorlar gozunu korkutmus olabilirler ya. Ondan uzak duruyor olabilirsin. Ama tercih iste. Olmasa da olur sonucta.Sağol canımya çok sevindim hayırlı olsun inşallah. Bebek nasibinde gelir derler diye buna diyorlar herhalde. Bu ağda meselesi benimde kafama takılıyor. Bende temmuzun 23 ü gibi gideyim dedim ama geç mi olur bilemedim de. Bir de ben eşimle ilişki yaşamaktan korkuyorum. Neden bilmiyorum
Ben de konusyorum. su pazartesi bir gecsin sonra gelirsin istesen diyorum. 39dan sonrasini beklemeyiz hicbirimiz insallah
Hmm anladım canım. Bakalım bu yeni doktorum ne diyecek bana. Suni sancıyı da öyle bir anlatıyorlar ki insan korkuyor.Aslında ona annenin tercihlerini de göz önünde bulundurarak karar veriyorlar. Anne normal istiyorum diyorsa bazı doktorlar önce suni sancı ile açılma deniyorlar. Eğer yine olmadıysa sezeryana dönüyorlar. Bu uygulamalar tamamen doktora göre değişiyor
190 lardaydı benim şekerim ilk yükleme yapıldığında 230 üzerindeydi herhalde. Şu anda kaçırmazsam en fazla 140 larda çıkıyor genel olarak 100-130 arası. Ama diyete uymazsam 170 180 civarı oluyorBen hepsini yiyorum. Doktor olcumlerime iyi diyor. Sekerin kac ciktigi icin insulin vermisti doktor? Kac cikiyor genelde su anda tokluk?
Ayy benim ev çati güney cephe alev ateş oturdugun yerden suratima çesme gibi ter akiyo cinnetlik moddayim vantilatör sicak üflüyo resmenHaahaha bizim buralar püfür püfür ay benim ev serin dediğin gibi Ankaranin en serin yerine gelmişim ben tabi basımızdan kara bulutlar da eksik olmuyor yagmur hep bize mi yağıyor acaba diyorum bazen
Valla onu bi ara takip ettim bazen asla durmuyor bazende uyuyorAnne karnında nasılsa doğduğunda da aynı oluyor uyku düzeni özellikle gece tekmeliyorsa doğunca da gece uyumayan bebe oluyor.
Bende unuttumeşle birliktelik bizde en başından beri yasaktı. nasıl bişeydi ben unuttum artık
Anladim. Sag ol. Ben yiyip ictim, sonradan pisman olmam insallah. Misal sabah 153 cikti. Istahimla sinaniyorum. Yiyip neden yuksek cikti diyorum sonra. Bir ara cok dikkat ettim ama simdi 3-4 gunde bir 150-140 arasi cikiyorHmm anladım canım. Bakalım bu yeni doktorum ne diyecek bana. Suni sancıyı da öyle bir anlatıyorlar ki insan korkuyor.
190 lardaydı benim şekerim ilk yükleme yapıldığında 230 üzerindeydi herhalde. Şu anda kaçırmazsam en fazla 140 larda çıkıyor genel olarak 100-130 arası. Ama diyete uymazsam 170 180 civarı oluyor
Evet herkesi bi heyecan almış durumdaArtık mutlu sona yaklaşıyoruz ya onun için çenemiz durmuyorBirde gece uyuyamayanlarımız var tabi
Maasallah, sağlıkla gelsimgünaydın kızlar.
dün dr kontrolüm vardı. haftasıyla uyumlu çıktı 2550 gr, 47 cm olmuşuz. çok şükür şekerim bebeği çok etkiliyo gibi durmuyo. ama doktorum şekerden dolayı en fazla 39. haftaya kadar bekleriz sonra alırız dedi. umarım normal olur ama bebeğim hala dönmedi. hala kaburgamın sağ tarafında deşiniyo. kordon bir kere dolanmış ama tehlikeli bi durum değil dedi. ay ben temmuz sonu gibi doğurayım istiyorum ya. çok merak ediyorum bebeğimi
Bana da demedi doktorum şekerden dolayu diye ama sende hep kasılmalı filan geçti 40 a kalacağımızı sanmıyorum demişti. Herhalde bebek de 39 da gelişmiş oldugu için anne vucudunu daha fazla yormamak için 39 gibi sezeryan planlıyolar oyle düşünüyorum benBişey sorucam ya bende de sekrr var ama doktor en fazla 39 a kadar bekler falan demedi hiç acaba neden maks 39 sekeri olanlar icin sebebini söyledi miBide bana niye demedi yaa zaten normalden ekstra korkuyorum sezeryan olmak icin sebebim olurdu sancı gelmezse tabi o zamana kadar gerçi ikisinden de korkuyorum ama neyse
şu an normal olsun diye bekliyoruz ama bebek henüz dönmedi ama döner daha dedi. 39. haftaya kadar normali bekliycez olmazsa sezeryan dedi daha beklemem ani bebek kayıpları olabiliyo diyabetik şekeri olanlarda dedi
Evet ya benim doktorum da öyle demişti bitlisteyken. Bakalım buradaki doktor ne diyecek bana. Çok geriliyorum gerçekten. Sezaryen istemiyorum ama nasip diyelim artık. Bende unuttum o yüzden çok geriliyorum. Korku oluştu resmen.eşle birliktelik bizde en başından beri yasaktı. nasıl bişeydi ben unuttum artık
Ya benim 2 hafta sonra böyle minik minik çıkıyor beni çok rahatsız ediyor ya ondan dedim. Olmaz 15 i gibi gideyim bari.Ben de tesekkur ederim. Bence 23u gec olur, erkene cekebilirsen iyi olabilir. Zaten agda yapinca bir ay temizsin. 36+1'de yaptirucam ben. 39a kadar idare eder. Belki doktorlar gozunu korkutmus olabilirler ya. Ondan uzak duruyor olabilirsin. Ama tercih iste. Olmasa da olur sonucta.
Ben artık pişman olmuyorum. Zaten az kaldı. Ara sıra yemek hakkımız artık diye düşünüyorum. Çünkü sabrımın sonuna geldim. 150 den bir şey olmaz bence. Geçen devlet hastanesinde kadın benim şekerim 200 den düşmüyor ama ünsilin de kullanmıyorum dedi. Normal yiyip içip devam ediyormuş. Yani bizim çıkan ölçümler çok normalAnladim. Sag ol. Ben yiyip ictim, sonradan pisman olmam insallah. Misal sabah 153 cikti. Istahimla sinaniyorum. Yiyip neden yuksek cikti diyorum sonra. Bir ara cok dikkat ettim ama simdi 3-4 gunde bir 150-140 arasi cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?