2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Keske bana da vereydi antibiyotik. Cigerlerim sökülüyo resmen
Antibiyotik bogazımı rahatlattı benim öksürük hala devam ediyor su an gıcık ve geniz akıntısından dolayı, cunku balgam sökücü nac diye bi ilac vermişti aile hekimi onu içme dedi kendi doktorum eczacı da eşime içinde domuz bilmemnesi mi ne var demiş, o yüzden almadık o ilacı, benim de karnım kasıklarım acıyor öksürürken bebeğın kafası asagıda bi de onun baskısı ile cok acı hissediyorum

Bi gün giremeyince kızlar hızınıza yetişemiyorum 20 küsür sayfa olmus atlaya atlaya okudum artık yoruldugumda (yani evde yatmadığımda) bir süre sonra karnımın içi cok acıyor her harekette hep sert oluyor.

Valla ben salgından değil ama kendi salaklığımdan hasta oldum. Tabi çok şükür şimdilik aşırı bir durun yok. Olursa da artıkın doktor yolu gözükür
ALLAH yardımcısı olsun ya çok zor cok acı birsey küçük bebegide var yeni dogum yapmis 20 gunluk bebegi
Amin canım inşallah. Aynen bende doğum videosunu izlemiştim.

Ayniyim ozellikle sag kasigima bicak saplaniyo oksurdukce. Bi de tabi oksurdukce.isemek var. Insallah cabucak iyilesiriz boyle dogurmak istemiyorum

günaydın kızlar.
dün dr kontrolüm vardı. haftasıyla uyumlu çıktı 2550 gr, 47 cm olmuşuz. çok şükür şekerim bebeği çok etkiliyo gibi durmuyo. ama doktorum şekerden dolayı en fazla 39. haftaya kadar bekleriz sonra alırız dedi. umarım normal olur ama bebeğim hala dönmedi. hala kaburgamın sağ tarafında deşiniyo. kordon bir kere dolanmış ama tehlikeli bi durum değil dedi. ay ben temmuz sonu gibi doğurayım istiyorum ya. çok merak ediyorum bebeğimi

Ayniyim ozellikle sag kasigima bicak saplaniyo oksurdukce. Bi de tabi oksurdukce.isemek var. Insallah cabucak iyilesiriz boyle dogurmak istemiyorum
Ya benim de öyle kasığımda damar çekmesi gibi bir şey oluyor bi anda öksürünce
Ay maşallah bana da kendi doktorum öyle demişti. En fazla 39 a kadar bekler demişti. Sezaryen mi olacak canım senin?

Afiyet olsun bebişe şifa olsun o kadar iyi anlıyorum ki seni resmen karbonhidrata hasret kaldık
Amin amin inşallah. hemde nasıl hasret kalma. Aksi gibi sosyal medya da karşıma da hep tatlılar hamur işleri çıkıyor.

Artık mutlu sona yaklaşıyoruz ya onun için çenemiz durmuyor Birde gece uyuyamayanlarımız var tabi

Hastane niye mikrop yuvası olsu yahu çocuğu da o hastanede doğurup ordan alıp eve getircez :) kulak asmayın kimseye boşverin içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Her kafadan bir ses çıkıyor bazen.

Ay maşallah bana da kendi doktorum öyle demişti. En fazla 39 a kadar bekler demişti. Sezaryen mi olacak canım senin?
Zaten bebelerin %88 i tahmini doğum tarihinden önceki 2 hafta içinde doğuyorlarmış. 39 da doğması hem gününü doldurması hem de gelişimi açısından süper bir zaman

Bişey sorucam ya bende de sekrr var ama doktor en fazla 39 a kadar bekler falan demedi hiç acaba neden maks 39 sekeri olanlar icin sebebini söyledi mi Bide bana niye demedi yaa zaten normalden ekstra korkuyorum sezeryan olmak icin sebebim olurdu sancı gelmezse tabi o zamana kadar gerçi ikisinden de korkuyorum ama neyse

Zaten bebelerin %88 i tahmini doğum tarihinden önceki 2 hafta içinde doğuyorlarmış. 39 da doğması hem gününü doldurması hem de gelişimi açısından süper bir zaman
Evet öyleymiş bana 37 de 38 de yeter ama gelmeyecek nekleyevek olan bebeğin suni ile mi doğurturlar sezaryen ile mi onu merak ediyorum

Amin amin inşallah. hemde nasıl hasret kalma. Aksi gibi sosyal medya da karşıma da hep tatlılar hamur işleri çıkıyor.
Of evet sürekli reelsler insanın daha cok canı cekiyor ben ig hesabımı kapatmıştım ama YouTubedan izliyorum bu sefer de cok bişey değişmemiş oldu neyse az kaldı insallah doğurduğumuz gibi giderde rahat rahat yer içeriz sırayla kilo sorunum da yok gelsin tatlılar börekler

Valla inan hiç bilmiyorum bana da alırız demedi bekler dedi. Bende sormadım normal mi sezaryen mi diye

Ne kadar zor ya ALLAHIM sen hiçbir kuluna ağır acı yasattirma insallah tüm hastalarimiza şifa gönder rabbim ne haller çekiyor anneler rabbim bizede hayirli saglikli dogumlar nasip etsin annelik babalik duygusu tatmak isteyip de rabbim nasip etmedigi herkese de rabbim hayirlisiyla evlat nasip etsin insallahhh

ben de yetişemiyorum hızınıza. iyice çiçek açtık. heyecanlıyız. konuşacak bir sürü şeyimiz var. Gecmis olsun Oktivus ve CipisS Benim herhangi bir güncellemem yok, klasik iste sıcak, gece tuvalete kalkma, sivri sinek derken ben de uyuyamaya basladim. Ote yandan işteki son 3 günüm inşallah. Pazartesi 36+1'de de ağda randevum var. Sanirim ancak o agda yapildiginda kendimi hazir hissedicem ve rahat moda gecicem. Ardından tek yapacağım şey yürüyüş pilates hurma cay esle beraber olma vb dogum baslatici ve kolaylastirici aktivitelerle dogumu beklemek olacak

Aslinda cok mutlu oldugum bir gelisme yasandi. Dogum iznine cikar ayak bana terfi verdiler. 2 cocuklu birine kostek degil destek oluyorlar, takdir edildigini emeklerinin goruldugunu bilmek harika bir his. Cok mutluyum. Oglum kismetiyle geliyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…