Keske bana da vereydi antibiyotik. Cigerlerim sökülüyo resmenSanırım herkes yaz mevsiminin azizliğine ugruyor canım, ben de aynıydım cok sukur antibiyotikle atlatır gibiyim, gecmis olsunn
Antibiyotik bogazımı rahatlattı benim öksürük hala devam ediyor su an gıcık ve geniz akıntısından dolayı, cunku balgam sökücü nac diye bi ilac vermişti aile hekimi onu içme dedi kendi doktorum eczacı da eşime içinde domuz bilmemnesi mi ne var demiş, o yüzden almadık o ilacı, benim de karnım kasıklarım acıyor öksürürken bebeğın kafası asagıda bi de onun baskısı ile cok acı hissediyorumKeske bana da vereydi antibiyotik. Cigerlerim sökülüyo resmen
ALLAH yardımcısı olsun ya çok zor cok acı birsey küçük bebegide var yeni dogum yapmis 20 gunluk bebegiYani paylaşmış ama bilgi vermemiş. Tek verdiği bilgi buydu. Rica ederim
Valla ben salgından değil ama kendi salaklığımdan hasta oldum. Tabi çok şükür şimdilik aşırı bir durun yok. Olursa da artıkın doktor yolu gözükürHanımlar merhabaUmarım her kes iyidir. Bir süredir takip edemiyordum. Bende dün müayinedeydim çok şükür dönmüş, ama başı daha doğum kanalına girmemiş yukarıda. Kilosu 2600dedi doktor 34+3dü dün. Biraz ileriden gidiyor dedi. Ben hastayım sizlere sağlık gripmi, başka bir salgınmı Boğazım fena, burnum tıkalı artı öksürük bıktım. Gebelikte baya çok hasta oldum. Benim gibi olan varmı?
Amin canım inşallah. Aynen bende doğum videosunu izlemiştim.ALLAH yardımcısı olsun ya çok zor cok acı birsey küçük bebegide var yeni dogum yapmis 20 gunluk bebegi
Ayniyim ozellikle sag kasigima bicak saplaniyo oksurdukce. Bi de tabi oksurdukce.isemek var. Insallah cabucak iyilesiriz boyle dogurmak istemiyorumAntibiyotik bogazımı rahatlattı benim öksürük hala devam ediyor su an gıcık ve geniz akıntısından dolayı, cunku balgam sökücü nac diye bi ilac vermişti aile hekimi onu içme dedi kendi doktorum eczacı da eşime içinde domuz bilmemnesi mi ne var demiş, o yüzden almadık o ilacı, benim de karnım kasıklarım acıyor öksürürken bebeğın kafası asagıda bi de onun baskısı ile cok acı hissediyorum
Afiyet olsun bebişe şifa olsun o kadar iyi anlıyorum ki seni resmen karbonhidrata hasret kaldıkBende bugün ve dün mantı yedim. Nasıl özlemle yedim anlatamam. Tabak önüme konuşunca resmen ağzım sulandı
Ya benim de öyle kasığımda damar çekmesi gibi bir şey oluyor bi anda öksürünceAyniyim ozellikle sag kasigima bicak saplaniyo oksurdukce. Bi de tabi oksurdukce.isemek var. Insallah cabucak iyilesiriz boyle dogurmak istemiyorum
Ay maşallahgünaydın kızlar.
dün dr kontrolüm vardı. haftasıyla uyumlu çıktı 2550 gr, 47 cm olmuşuz. çok şükür şekerim bebeği çok etkiliyo gibi durmuyo. ama doktorum şekerden dolayı en fazla 39. haftaya kadar bekleriz sonra alırız dedi. umarım normal olur ama bebeğim hala dönmedi. hala kaburgamın sağ tarafında deşiniyo. kordon bir kere dolanmış ama tehlikeli bi durum değil dedi. ay ben temmuz sonu gibi doğurayım istiyorum ya. çok merak ediyorum bebeğimi
Amin amin inşallah.Afiyet olsun bebişe şifa olsun o kadar iyi anlıyorum ki seni resmen karbonhidrata hasret kaldık
Artık mutlu sona yaklaşıyoruz ya onun için çenemiz durmuyorBi gün giremeyince kızlar hızınıza yetişemiyorum 20 küsür sayfa olmus atlaya atlaya okudumartık yoruldugumda (yani evde yatmadığımda) bir süre sonra karnımın içi cok acıyor her harekette hep sert oluyor.
Anne karnında nasılsa doğduğunda da aynı oluyor uyku düzeni özellikle gece tekmeliyorsa doğunca da gece uyumayan bebe oluyor.bugun cocugum sankindi bazen geceleri asla uyutmuyor
Hastane niye mikrop yuvası olsu yahu çocuğu da o hastanede doğurup ordan alıp eve getircez :) kulak asmayın kimseye boşverin içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Her kafadan bir ses çıkıyor bazen.Bende kapı süsü yaptırdım ama arkadaşim hastane hep mikrop götürüp oralara asma ordan eve mikrop getirme dedi kafama takıldı.Bende ekstra bı süsleme olmucak zaten diye en azından kapı süsünü koyayım diyordum bı iki de mavi balon tamam
Zaten bebelerin %88 i tahmini doğum tarihinden önceki 2 hafta içinde doğuyorlarmış. 39 da doğması hem gününü doldurması hem de gelişimi açısından süper bir zamanYa benim de öyle kasığımda damar çekmesi gibi bir şey oluyor bi anda öksürünce
Ay maşallahbana da kendi doktorum öyle demişti. En fazla 39 a kadar bekler demişti. Sezaryen mi olacak canım senin?
Bişey sorucam ya bende de sekrr var ama doktor en fazla 39 a kadar bekler falan demedi hiç acaba neden maks 39 sekeri olanlar icin sebebini söyledi miYa benim de öyle kasığımda damar çekmesi gibi bir şey oluyor bi anda öksürünce
Ay maşallahbana da kendi doktorum öyle demişti. En fazla 39 a kadar bekler demişti. Sezaryen mi olacak canım senin?
Evet öyleymiş bana 37 de 38 de yeterZaten bebelerin %88 i tahmini doğum tarihinden önceki 2 hafta içinde doğuyorlarmış. 39 da doğması hem gününü doldurması hem de gelişimi açısından süper bir zaman
Of evet sürekli reelsler insanın daha cok canı cekiyor ben ig hesabımı kapatmıştım ama YouTubedan izliyorum bu sefer de cok bişey değişmemiş olduAmin amin inşallah.hemde nasıl hasret kalma. Aksi gibi sosyal medya da karşıma da hep tatlılar hamur işleri çıkıyor.
Valla inan hiç bilmiyorum bana da alırız demedi bekler dedi. Bende sormadım normal mi sezaryen mi diyeBişey sorucam ya bende de sekrr var ama doktor en fazla 39 a kadar bekler falan demedi hiç acaba neden maks 39 sekeri olanlar icin sebebini söyledi miBide bana niye demedi yaa zaten normalden ekstra korkuyorum sezeryan olmak icin sebebim olurdu sancı gelmezse tabi o zamana kadar gerçi ikisinden de korkuyorum ama neyse
Ne kadar zor ya ALLAHIM sen hiçbir kuluna ağır acı yasattirma insallah tüm hastalarimiza şifa gönder rabbim ne haller çekiyor anneler rabbim bizede hayirli saglikli dogumlar nasip etsin annelik babalik duygusu tatmak isteyip de rabbim nasip etmedigi herkese de rabbim hayirlisiyla evlat nasip etsin insallahhhValla ben salgından değil ama kendi salaklığımdan hasta oldum. Tabi çok şükür şimdilik aşırı bir durun yok. Olursa da artıkın doktor yolu gözükür
Amin canım inşallah. Aynen bende doğum videosunu izlemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?