Oh iyi sevindim canımTeşekkür ederimmiçim rahatladı vallahi görünce ekstra demediler normal de sezaryen de olsa 9bin dediler onun üzerinden de ufak bi inidirim alabileceğim sanırım yöneticisi ile görüşeceğiz ne yapabilir.
Aynen. Kızım 9 yaşında. Hala bunu kullanıyorum. Oğlumunki de doğacak bebişinki de bundan.O kadar kullanisli ve kaliteli ki inanmazsin hala cocuklarima kullaniyorum ne paslandi ne köreldi 8 sene gecti aradan simdi kucugede aynisini aldik kucuk o diye sete falan hic ihtiyac yok
39 dan sonrası çok zorluyor zaten. İnsan ne oturabiliyor ne yatabiliyor. Hele 40 sonrasını düşünmek bile istemiyorumBen de konusyorum. su pazartesi bir gecsin sonra gelirsin istesen diyorum. 39dan sonrasini beklemeyiz hicbirimiz insallah
Benimki sıcaktan değil ama uyku düzenim fena bozuldu. Sürekli enerjik hissediyorum uykum gelmiyor. Gece öyle elime bi madensuyu alıp dolanıyorum evin içindeEvet herkesi bi heyecan almış durumdaBen en fazla 12 yi görüyorum valla kızlar sıcaktan uyuyamıyor
O minik çıkan tüyler için ben tüy dökücü krem aldım. Eğer doğum belirtilerinden sonra vaktim olursa duş almadan kullanır rahat rahat girerim doğuma dedim.Evet ya benim doktorum da öyle demişti bitlisteyken. Bakalım buradaki doktor ne diyecek bana. Çok geriliyorum gerçekten. Sezaryen istemiyorum ama nasip diyelim artık. Bende unuttum o yüzden çok geriliyorum. Korku oluştu resmen.
Ya benim 2 hafta sonra böyle minik minik çıkıyor beni çok rahatsız ediyor ya ondan dedim. Olmaz 15 i gibi gideyim bari.
Olabilir canım mantıklı bide sezeryansa zaten 39 lar da olması gayet ideal bakalım benim de sancım gelmezse suni sancı istemiyorum sezeryan derim sanırım cok gecikmesin korkuyorum zaten o 40-41 Li haftalar da bi cok yönden risk artıyor sürekli usg ile takip edilse ancak kakasını yiyebiliyor vs Allah korusun sağlıkla doğuralım insallah yaBana da demedi doktorum şekerden dolayu diye ama sende hep kasılmalı filan geçti 40 a kalacağımızı sanmıyorum demişti. Herhalde bebek de 39 da gelişmiş oldugu için anne vucudunu daha fazla yormamak için 39 gibi sezeryan planlıyolar oyle düşünüyorum ben
Bas jileti gitsin canim o tüy dökücüler ne kadar zararli ve pis kokuyorO minik çıkan tüyler için ben tüy dökücü krem aldım. Eğer doğum belirtilerinden sonra vaktim olursa duş almadan kullanır rahat rahat girerim doğuma dedim.
Benim bir sonraki hafta çatı muaynesi var dr bana çatın darsa seni hiç zorlamicam dediValla inan hiç bilmiyorum bana da alırız demedi bekler dedi. Bende sormadım normal mi sezaryen mi diye
Burda onun için çok zararlı kullanmayın demişlerdi. O yüzden almadım ben.O minik çıkan tüyler için ben tüy dökücü krem aldım. Eğer doğum belirtilerinden sonra vaktim olursa duş almadan kullanır rahat rahat girerim doğuma dedim.
Benim uygunmuş çatıBenim bir sonraki hafta çatı muaynesi var dr bana çatın darsa seni hiç zorlamicam dedieşim diyor ki sende ışık gormedi korkuyorum falan diyorsun habire o yüzden oyle söyledi bakalım nolur haftaya netleşir benim doğum şekli sanırım 40 lara kalmasın bide sağlıkla gelsinlerde nasıl istiyorsalar oyle gelsinler insallah
İnan bende net bir şey konuşamadım hiç bir doktor ile.
Ay bide herkes soruyor normalmi sezeryanmı istiyosun diye, bense ikisinden de korkuyorumBurda onun için çok zararlı kullanmayın demişlerdi. O yüzden almadım ben.
Benim uygunmuş çatınormal doğuma engel hiç bir sorum yok demişti devletteki doktor. Bu gideceğim doktor da inşallah hazırlıksız parmaklara beni yetti gayri gelen parmaklıyor giden parmaklıyor hamileliğin başından beri inşallah sağlıcakla 37 38 de doğarlar. 39 a bile tav değilim
İnan bende net bir şey konuşamadım hiç bir doktor ile.
Ben baby turco 2 aldım, cok yumussk hosuma gitti yorumları da güzel deneyip göreceğiz
Kızlar bebişlere hoşgeldin magneti yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız. Lohusa terlik taç vs nasıl birşey aldınız benim bi o eksiğim kalmış
Ben anahtarlık yaptırdım makrome.Kızlar bebişlere hoşgeldin magneti yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız. Lohusa terlik taç vs nasıl birşey aldınız benim bi o eksiğim kalmış
Vay ne doktora bak ihtiyaç listesi vermiş ben daha doktor bulamadıKizlar listesi olmayanlar doktorum dun bana bunu verdi gereken esyalar listesi gereksiz gordugum tek sey bebek bezine 1 paket yazmiş olmalarigerçi liste baya eski basim sanirim dr doçençt burda op. Dr. Yaziyor ben 10 tane koydum yeter diye dusunuyorum yetmezse de dogum yapcagjm hastanenin yanindaki plazada eşşek kadar e bebek var nasilsa
Bende geriliyorum ne yalan söyleyeyim ama sonuç odaklı düşünüyorum artık. Nasipte ne varsa o olur. Sonuna kadar normal gidip son anda acil sezaryen olan bile var yani. Keşke öyle bir şey olsaydı. Ne güzel olurduAy bide herkes soruyor normalmi sezeryanmı istiyosun diye, bense ikisinden de korkuyorumgözümü kapatsam açsam doğum olup bitmiş bütün dikiş falan sorunları bitmiş ben ayaklanmış olsam tek istediğimm
Bizimkine de bu hafta soracak oldum şimdi değil zaten daha doğurma hadi görüşürüz dedi uzunca süre konuyu kapattı gibi
Valla onu bi ara takip ettim bazen asla durmuyor bazende uyuyorama benim wcye kalktigimda hep sicriyo icimde
Onlara hava hoş tabi biz ne çekiyoruz ne heyecan yaşıyoruz burda halbuki
Duymuştum bunu eklem hareketiymiş.Kızlar benim karnımdan çıt çıt sesler geldi bebek hareket ederken normal mi bu. Bildiğin çıtladı duydum
Bulursun insallah canim içine sinen bir doktorBen anahtarlık yaptırdım makrome.kargoda gelince paylaşırım burada. Taç ve terlik olarakda bunları aldım. Nedense bi kırmızı almak geldi içimden
Vay ne doktora bak ihtiyaç listesi vermiş ben daha doktor bulamadıbence de çok bende 15 adet koydum. Ywtişmezse eşim evden getirir. Yakın zaten hastane.
Bende geriliyorum ne yalan söyleyeyim ama sonuç odaklı düşünüyorum artık. Nasipte ne varsa o olur. Sonuna kadar normal gidip son anda acil sezaryen olan bile var yani. Keşke öyle bir şey olsaydı. Ne güzel olurdu
Aynen öyle oluyorŞuan bağımlı ya ondan dır uykusunda dürtülüp uyandırılmış gibi
Bende olmadi ama bi kaç kişi yazmisti normalmişKızlar benim karnımdan çıt çıt sesler geldi bebek hareket ederken normal mi bu. Bildiğin çıtladı duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?