2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederimm içim rahatladı vallahi görünce ekstra demediler normal de sezaryen de olsa 9bin dediler onun üzerinden de ufak bi inidirim alabileceğim sanırım yöneticisi ile görüşeceğiz ne yapabilir.
Oh iyi sevindim canım yalnız aklında bulunsun bana da sezeryan de ayni normal de ayni dediler sonra ben ekstra bi ücret falan çıkar mı haberimiz olsun öncesinden diye sorunca bebekte herhangi bir sıkıntı olup da normal rutinin dışında ekstra bir test yapılırsa ve epidural isterseniz ekstra çıkıyor demişlerdi acibadem bu bahsettigim hastane seninki nere bilmiyorum ama detay sormayınca soylemeyebiliyolar sanırım, sonra sürpriz olmasın diye sormuştum

O kadar kullanisli ve kaliteli ki inanmazsin hala cocuklarima kullaniyorum ne paslandi ne köreldi 8 sene gecti aradan simdi kucugede aynisini aldik kucuk o diye sete falan hic ihtiyac yok
Aynen. Kızım 9 yaşında. Hala bunu kullanıyorum. Oğlumunki de doğacak bebişinki de bundan.

Ben de konusyorum. su pazartesi bir gecsin sonra gelirsin istesen diyorum. 39dan sonrasini beklemeyiz hicbirimiz insallah
39 dan sonrası çok zorluyor zaten. İnsan ne oturabiliyor ne yatabiliyor. Hele 40 sonrasını düşünmek bile istemiyorum
Evet herkesi bi heyecan almış durumda Ben en fazla 12 yi görüyorum valla kızlar sıcaktan uyuyamıyor
Benimki sıcaktan değil ama uyku düzenim fena bozuldu. Sürekli enerjik hissediyorum uykum gelmiyor. Gece öyle elime bi madensuyu alıp dolanıyorum evin içinde

Kizlar listesi olmayanlar doktorum dun bana bunu verdi gereken esyalar listesi gereksiz gordugum tek sey bebek bezine 1 paket yazmiş olmalari gerçi liste baya eski basim sanirim dr doçençt burda op. Dr. Yaziyor ben 10 tane koydum yeter diye dusunuyorum yetmezse de dogum yapcagjm hastanenin yanindaki plazada eşşek kadar e bebek var nasilsa

Eklentiler

• 16572731003703345681007735825147.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 75
O minik çıkan tüyler için ben tüy dökücü krem aldım. Eğer doğum belirtilerinden sonra vaktim olursa duş almadan kullanır rahat rahat girerim doğuma dedim.

Olabilir canım mantıklı bide sezeryansa zaten 39 lar da olması gayet ideal bakalım benim de sancım gelmezse suni sancı istemiyorum sezeryan derim sanırım cok gecikmesin korkuyorum zaten o 40-41 Li haftalar da bi cok yönden risk artıyor sürekli usg ile takip edilse ancak kakasını yiyebiliyor vs Allah korusun sağlıkla doğuralım insallah ya

O minik çıkan tüyler için ben tüy dökücü krem aldım. Eğer doğum belirtilerinden sonra vaktim olursa duş almadan kullanır rahat rahat girerim doğuma dedim.
Bas jileti gitsin canim o tüy dökücüler ne kadar zararli ve pis kokuyor

Valla inan hiç bilmiyorum bana da alırız demedi bekler dedi. Bende sormadım normal mi sezaryen mi diye
Benim bir sonraki hafta çatı muaynesi var dr bana çatın darsa seni hiç zorlamicam dedi eşim diyor ki sende ışık gormedi korkuyorum falan diyorsun habire o yüzden oyle söyledi bakalım nolur haftaya netleşir benim doğum şekli sanırım 40 lara kalmasın bide sağlıkla gelsinlerde nasıl istiyorsalar oyle gelsinler insallah

Burda onun için çok zararlı kullanmayın demişlerdi. O yüzden almadım ben.
Benim uygunmuş çatı normal doğuma engel hiç bir sorum yok demişti devletteki doktor. Bu gideceğim doktor da inşallah hazırlıksız parmaklara beni yetti gayri gelen parmaklıyor giden parmaklıyor hamileliğin başından beri inşallah sağlıcakla 37 38 de doğarlar. 39 a bile tav değilim
İnan bende net bir şey konuşamadım hiç bir doktor ile.

Ay bide herkes soruyor normalmi sezeryanmı istiyosun diye, bense ikisinden de korkuyorum gözümü kapatsam açsam doğum olup bitmiş bütün dikiş falan sorunları bitmiş ben ayaklanmış olsam tek istediğimm

Arkadaşlar ata için dua edermisiniz kendisi özel gereksinimli bir çocuk dun yoğun bakıma aldılar hayatı tehlikesi devam ediyormuş annesi youtuben paylasmisti durumunu böbrekleri iflas etmiş enfeksiyon tüm organlarına yayılmış hamilelerin duası kabul olur derler ne olur dua edin ata için hangisi hayirlisiysa rabbim onu nasip etsin çünkü suan acıda cekiyordur rabbim acısını azaltsin ailesine kavuşsun insallahhh

Ben baby turco 2 aldım, cok yumussk hosuma gitti yorumları da güzel deneyip göreceğiz

Neden yenidogan almadın, 2 numara büyük değil mi

Kızlar bebişlere hoşgeldin magneti yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız. Lohusa terlik taç vs nasıl birşey aldınız benim bi o eksiğim kalmış

Bu tactan aldım ben, kibar bsey

Diger dediklerine bakamadım daha

Kızlar bebişlere hoşgeldin magneti yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız. Lohusa terlik taç vs nasıl birşey aldınız benim bi o eksiğim kalmış
Ben anahtarlık yaptırdım makrome. kargoda gelince paylaşırım burada. Taç ve terlik olarakda bunları aldım. Nedense bi kırmızı almak geldi içimden
Vay ne doktora bak ihtiyaç listesi vermiş ben daha doktor bulamadı bence de çok bende 15 adet koydum. Ywtişmezse eşim evden getirir. Yakın zaten hastane.
Ay bide herkes soruyor normalmi sezeryanmı istiyosun diye, bense ikisinden de korkuyorum gözümü kapatsam açsam doğum olup bitmiş bütün dikiş falan sorunları bitmiş ben ayaklanmış olsam tek istediğimm
Bende geriliyorum ne yalan söyleyeyim ama sonuç odaklı düşünüyorum artık. Nasipte ne varsa o olur. Sonuna kadar normal gidip son anda acil sezaryen olan bile var yani. Keşke öyle bir şey olsaydı. Ne güzel olurdu

Eklentiler

• Screenshot_20220708-133144_Chrome.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 68
Bizimkine de bu hafta soracak oldum şimdi değil zaten daha doğurma hadi görüşürüz dedi uzunca süre konuyu kapattı gibi
M Mirune canım iş yerinde güzel şeyler olmuş galiba bereketiyle geliyor demek paşa hep böyle kısmeti açık olsunlar

Onlara hava hoş tabi biz ne çekiyoruz ne heyecan yaşıyoruz burda halbuki

Bulursun insallah canim içine sinen bir doktor
Şuan bağımlı ya ondan dır uykusunda dürtülüp uyandırılmış gibi
Aynen öyle oluyor
Kızlar benim karnımdan çıt çıt sesler geldi bebek hareket ederken normal mi bu. Bildiğin çıtladı duydum
Bende olmadi ama bi kaç kişi yazmisti normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…