2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neden yeniyorsunuz? Ben her sey yiyorum

2 numarası avucum kadar valla bir numarasını görmedim o da kaşık ladar galiba, 2 numara bile kucuk geldi gözüme

Ben de 31 deyim bana da aynı şey oldu terliyor muyum diyorum sürekli pimpirik de yapmiyim diyorum ama beyaz koyu kıvamlı olan akıntı gibi değildi.Nasıl anlıcaz bilmiyorum

Bir kadın doğumcu ped ile kontrol ettiriyoruz demişti. Saat başı yeniden değiştiriyoruz 1-2 seferden sonra eğer hala ıslanıyorsa bebeğin suyudur demişti linkte atayım 1 sn

Bu bahsettiğiniz hangi acıbadem ? Benim özel sağlık sigortam var altunizade acıbademde kontrollerim. Bize fiyat için normale ayrı epiduralli normale ayrı, sezaryana ayrı, aynı şekilde epiduralli sezaryana ayrı fiyat çıkardılar. Ekstra yetmezmiş gibi doktor uzmansa ayrı profsa ayrı gibi ücretleride bindirdiler 15000₺ ile 30000₺ arası değişiyor yani fiyatı. İşin komik kısmı zam gelicekti 30 haziranda sistemlerini güncellemedikleri için öğrenemiyorumda yeni fiyatları. Üstelik sağlık sigortam tam karşıladığı halde doğumu 15000₺ye kadar değer biçmişler bu sene mayıs ayında sigortam yenilenirken öğrendik daha fazlasını karşılamıyolarmış. Sigortamızı yapan arkadaşımız uyarmasa acıbademe ekstra para verme ihtimalimizden bile haberimiz yoktu bizim. Nasılsa karşılıyor yüzde yüz diye rahat rahat gidip geliyorduk aylardır..

Kızlar bu özel hastanelerin fazla aldıkları ücretlerin iadesi oluyormuş. Onu nasıl yapıyoruz? Yapan var mı? Doğumdan sonra başvuru yapmayı düşünüyorum da.

Kayseri acibadem. Memorial de farkli sehirlerde farkli farkli fiyatlar dogum paketini erken satmalar falan yapiomus ama kayseride yine oyle degil. Normal ve sezeryan ayni fiyat ekstra epidural icin para aliyolar. Bi de ssvd fiyati farkli

Ayniyim ozellikle sag kasigima bicak saplaniyo oksurdukce. Bi de tabi oksurdukce.isemek var. Insallah cabucak iyilesiriz boyle dogurmak istemiyorum
Evet ya iyileşemeden doğurursam diye korktum bebeğe de bulaşır sonra Allah korusun

Evet ya iyileşemeden doğurursam diye korktum bebeğe de bulaşır sonra Allah korusun
Maskeyle gezer emziririz ona bulasmasin diye bi sekilde halledilir. De zaten nefesim daraliyo hastalaninca e oksuruk de var. Bu halde cok zorlanilir zaten cok yorulmustum.ilkinde

Kızlar bu özel hastanelerin fazla aldıkları ücretlerin iadesi oluyormuş. Onu nasıl yapıyoruz? Yapan var mı? Doğumdan sonra başvuru yapmayı düşünüyorum da.
A avozge Bahsetmisti yanliş hatirlamiyorsam hastaneden fatura almak zorundasin canim hatta etiketlemişken sorayim 1 gece sezeryan 4150 tl tuketici hakem heyetine basvursam bisey cikarmi bu fiyatta

Kız anaaağğ ben pek sıcaktı ya. Yanınca aklıma gelmedi. Ama kardeşim de covid çıktı bunları yaptığım gün. Acaba covid+hastalık mı oldum
Ay inşallah değildir ayni evde eşim yanımdan ayrılmadı ama bulasmadı da bi ben covid geçirdim. Dikkat et ciddi şimdi hava değişimi yaşadın klima da çarpar boğazlarına da dikkat et köprüden önce son çıkıştayız iyi olmamız gerek

Bir doz daha temmuz anneleri okudum şaka maka 3 hafta kaldı. Ben daha evin boya badana temizlik işini bitiremedim valizi vs son dokunuşları yapmam lazım stres oldummmm ev hurraaa cok is var dun emzrime sutyeni aldim pentiden arka uzatma aparatı ile 319 tl ödedim oy dedim içime oturduBir kaç eksik var masraf çok oyhhhssss bak darlandim

Kızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdi şimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
Ayyy günler belli oldukça kalbim pit pit saglikla gelsiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…