- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
O zannediyor ki ben planlı sezaryen e tavım konuşsaydı öğrenecekti niyetimi kendi kaybettiOnlara hava hoş tabi biz ne çekiyoruz ne heyecan yaşıyoruz burda halbuki
Normal diye okumuştum bende şimdilik öyle bir şey yokKızlar benim karnımdan çıt çıt sesler geldi bebek hareket ederken normal mi bu. Bildiğin çıtladı duydum
Keşke yetişebilsemde jileti bassamBas jileti gitsin canim o tüy dökücüler ne kadar zararli ve pis kokuyor
Aynayla yapcan canimKeşke yetişebilsemde jileti bassamuzun zaman oldu arkadaşı eğilip göremeyeli el yordamıylada keserim diye korkuyorum
Aynada kendime bakınca çok komik geliyor ya. Önümde benden bağımsız bir göbek duruyorAynayla yapcan canimben igne vurmaya gobegimin altini bile göremiyorum
Neden yeniyorsunuz? Ben her sey yiyorumMerhaba, iyi diyelim bu hallerimize şükür, yoksa mide yanması artık gündüz dik vaziyette bile oluyor, göbekten rahat pozisyona geçememe, habire tuvalet, aşırı tatlılar dondurmalar isteyip yiyememe falan da cabası sizin nasıl gidiyor?
2 numarası avucum kadar valla bir numarasını görmedim o da kaşık ladar galiba, 2 numara bile kucuk geldi gözümeNeden yenidogan almadın, 2 numara büyük değil mi
Bu tactan aldım ben, kibar bsey
Diger dediklerine bakamadım daha
Melkady Aksesuar Melkady 233kr - Incili Çiçekli Taç , Lohusa Tacı - Fiyatı, Yorumları
Melkady Aksesuar Melkady 233kr - Incili Çiçekli Taç , Lohusa Tacı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tombul bi bebek okursa 2 olur yoksa bol gelir kuzum. Zaten bi avuc popolari2 numarası avucum kadar valla bir numarasını görmedim o da kaşık ladar galiba, 2 numara bile kucuk geldi gözüme
Kızlar çamaşırınızda ki ıslaklık ne derece oluyor? Benim iç çamaşırımın alt kısmı komple ıslaktı akşam üzeri yani 1karış kadar. İlkkez böyle oldu ama akıntıda var şeffaf-beyaz arası. Acaba bu akıntı mıdır bebeğin suyu mudur şimdi? Su olsa bu kadar gelip durmaz herhalde devamının gelmesi lazım
Ben de 31 deyim bana da aynı şey oldu terliyor muyum diyorum sürekli pimpirik de yapmiyim diyorum ama beyaz koyu kıvamlı olan akıntı gibi değildi.Nasıl anlıcaz bilmiyorum
Bu bahsettiğiniz hangi acıbademOh iyi sevindim canımyalnız aklında bulunsun bana da sezeryan de ayni normal de ayni dediler sonra ben ekstra bi ücret falan çıkar mı haberimiz olsun öncesinden diye sorunca bebekte herhangi bir sıkıntı olup da normal rutinin dışında ekstra bir test yapılırsa ve epidural isterseniz ekstra çıkıyor demişlerdi acibadem bu bahsettigim hastane seninki nere bilmiyorum ama detay sormayınca soylemeyebiliyolar sanırım, sonra sürpriz olmasın diye sormuştum
Kayseri acibadem. Memorial de farkli sehirlerde farkli farkli fiyatlar dogum paketini erken satmalar falan yapiomus ama kayseride yine oyle degil. Normal ve sezeryan ayni fiyat ekstra epidural icin para aliyolar. Bi de ssvd fiyati farkliBu bahsettiğiniz hangi acıbadem? Benim özel sağlık sigortam var altunizade acıbademde kontrollerim. Bize fiyat için normale ayrı epiduralli normale ayrı, sezaryana ayrı, aynı şekilde epiduralli sezaryana ayrı fiyat çıkardılar. Ekstra yetmezmiş gibi doktor uzmansa ayrı profsa ayrı gibi ücretleride bindirdiler 15000₺ ile 30000₺ arası değişiyor yani fiyatı. İşin komik kısmı zam gelicekti 30 haziranda sistemlerini güncellemedikleri için öğrenemiyorumda yeni fiyatları. Üstelik sağlık sigortam tam karşıladığı halde doğumu 15000₺ye kadar değer biçmişler bu sene mayıs ayında sigortam yenilenirken öğrendik daha fazlasını karşılamıyolarmış. Sigortamızı yapan arkadaşımız uyarmasa acıbademe ekstra para verme ihtimalimizden bile haberimiz yoktu bizim. Nasılsa karşılıyor yüzde yüz diye rahat rahat gidip geliyorduk aylardır..
Evet ya iyileşemeden doğurursam diye korktum bebeğe de bulaşır sonra Allah korusunAyniyim ozellikle sag kasigima bicak saplaniyo oksurdukce. Bi de tabi oksurdukce.isemek var. Insallah cabucak iyilesiriz boyle dogurmak istemiyorum
Maskeyle gezer emziririz ona bulasmasin diye bi sekilde halledilir. De zaten nefesim daraliyo hastalaninca e oksuruk de var. Bu halde cok zorlanilir zaten cok yorulmustum.ilkindeEvet ya iyileşemeden doğurursam diye korktum bebeğe de bulaşır sonra Allah korusun
A avozge Bahsetmisti yanliş hatirlamiyorsam hastaneden fatura almak zorundasin canim hatta etiketlemişken sorayim 1 gece sezeryan 4150 tl tuketici hakem heyetine basvursam bisey cikarmi bu fiyattaKızlar bu özel hastanelerin fazla aldıkları ücretlerin iadesi oluyormuş. Onu nasıl yapıyoruz? Yapan var mı? Doğumdan sonra başvuru yapmayı düşünüyorum da.
Ay inşallah değildir ayni evde eşim yanımdan ayrılmadı ama bulasmadı da bi ben covid geçirdim. Dikkat et ciddi şimdi hava değişimi yaşadın klima da çarpar boğazlarına da dikkat et köprüden önce son çıkıştayız iyi olmamız gerekKız anaaağğ ben pek sıcaktı ya. Yanınca aklıma gelmedi. Ama kardeşim de covid çıktı bunları yaptığım gün. Acaba covid+hastalık mı oldum
Ayyy günler belli oldukça kalbim pit pitKızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdişimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?