2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdi şimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
Sezeryan tarihleri belli olurken normallerde bayram sonrası bir yandan başlarlar artık. Suyu gelen, nişanı gelen, sancısı olan derken doğuruveririz

Emzirme sütyeni diyince bırak almayı ne alsam diye hiç bakmadığımı farkettim hiç araştırmadım gözümden kaçmış resmen bu konu ben hala eksikleri tamamlıcam da eşyaları yıkayacam da çanta hazırlıcam da doğuracam... Sizleri okudukca helal olsun diyip hiçbir şey yapmamaya devam ediyorum niye böyleyim bilmiyorum

Ahaaa benden bir tane daha

Ya kac beden alcaz benim goguslerim hic buyumedi gebelikte bi o kaldi almadigim
Kızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdi şimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
Ayy 2 hafta saglikla gelsin minnoş

Ya kac beden alcaz benim goguslerim hic buyumedi gebelikte bi o kaldi almadigim

Ayy 2 hafta saglikla gelsin minnoş
Ben 80D aldım bu seriden.süt dolumuna da bir tık yer kaldı yetecektir diye düşünüyorum arkasina mutlaka sutyen agrafi alinmali kadın hakli imiş kavuşmadı 85c ye baksa idim keske ama 90 c var dehset büyüktü o

Eklentiler

• AC4E1543-B2ED-417B-A741-11F67A5A5AA7.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 57
Peki hanımlar size ne diyeceğim bizim aldığımız yatak büyük montessorilerden yani. 120x200 ölçüsüde. Alırken odası müsait diye büyük alalım uzun ömürlü olsun dedik ama şimdi nevresim pike işi beni çok zorluyor. Tek kişilik takımlara bakıyorum hiç sevimli birşey yok doğru düzgün bebişe uygun. Gerçi bir süre bizim odamızda olucak ama gündüzleri odasına yatırmayı planlıyorum alışkanlık kazansın diye. Boş bırakmak içime sinmiyor yatağını sevimli birşey yaptırayım istiyorum. İnternette tuğba kuğu diye marka gördüm birde riva istanbul vardı sanırım. Sipariş veren veya başka bir yerden yaptıran memnun kalan var mı acaba ?

A avozge Bahsetmisti yanliş hatirlamiyorsam hastaneden fatura almak zorundasin canim hatta etiketlemişken sorayim 1 gece sezeryan 4150 tl tuketici hakem heyetine basvursam bisey cikarmi bu fiyatta
Hastaneler aldıkları rakam üzerinde fatura çıkarmıyorlar ya da içerik olarak farklı şeyler yazarak yasallaştırıyorlar. Önceden planladıkları için yasalara uyduruyorlar. Yinede denemeyin inşallah siz iade alırsınız

Sezeryan tarihleri belli olurken normallerde bayram sonrası bir yandan başlarlar artık. Suyu gelen, nişanı gelen, sancısı olan derken doğuruveririz
Benim bebemde 20'sine kadar beklerse aslında daha çok bekleyecek gibi gözüküyor ama doktorum preeklampsiden kaynaklı riske atmak istemiyor daha oncedeki gittiğim doktorlarda 37. haftada sezeryan demişti inşallah erken doğumlar olmasın sağlıkla gününde gelsinler inşallah

Tugba kuğudan sanırım alan vardı biri tavsiye etmişti burada. En kötü kumaş seçersin özel dikim yaptırırsın instagramda mutlaka vardır öyle sayfalar tavsiye edeceğim biri varmı bakarim bende

Emzirme sutyeni 2 markadan aldım, biri dagi +1 beden büyüğü ancak olacak, poerre cardin'deki model de yumuşak ve kullanışlı geldi, fiyatı da iyiydi, ama kalıpları küçük +2 beden buyuk almak durumunda kaldım. Hala Emzirme sutyeni bakan varsa fikir olsun

Kızlar bu özel hastanelerin fazla aldıkları ücretlerin iadesi oluyormuş. Onu nasıl yapıyoruz? Yapan var mı? Doğumdan sonra başvuru yapmayı düşünüyorum da.
Faturanı al e devlet üzerinden tüketici hakem heyetine basvuruyorsun onlar hesaplıyor bilirkişi marifetiyle almaları gereken parayı fazla almıslarsa iadesine karar veriyorlar

Evet yakından bakarak almak çok mantıklı emzirme sütyenini hepsinin kalıpları kendi içinde değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…