Çok memnun olurum vallaTugba kuğudan sanırım alan vardı biri tavsiye etmişti burada. En kötü kumaş seçersin özel dikim yaptırırsın instagramda mutlaka vardır öyle sayfalar tavsiye edeceğim biri varmı bakarim bende
Geçmis olsun cnm dikkat et yine corona zortladı bizim is yerinde iki kiside cıktı. Hatta bi test yaptır istersenHanımlar merhabaUmarım her kes iyidir. Bir süredir takip edemiyordum. Bende dün müayinedeydim çok şükür dönmüş, ama başı daha doğum kanalına girmemiş yukarıda. Kilosu 2600dedi doktor 34+3dü dün. Biraz ileriden gidiyor dedi. Ben hastayım sizlere sağlık gripmi, başka bir salgınmı Boğazım fena, burnum tıkalı artı öksürük bıktım. Gebelikte baya çok hasta oldum. Benim gibi olan varmı?
Alırsn bence daha önce bakmıştım sezeryan en fazla 3 bin cıvarı alabiliyolarsdı. 1 gecw yatıs parası da bin lira değildir diyw düsünüyürum
Peki hanımlar size ne diyeceğim bizim aldığımız yatak büyük montessorilerden yani. 120x200 ölçüsüde. Alırken odası müsait diye büyük alalım uzun ömürlü olsun dedik ama şimdi nevresim pike işi beni çok zorluyor. Tek kişilik takımlara bakıyorum hiç sevimli birşey yok doğru düzgün bebişe uygun. Gerçi bir süre bizim odamızda olucak ama gündüzleri odasına yatırmayı planlıyorum alışkanlık kazansın diye. Boş bırakmak içime sinmiyor yatağını sevimli birşey yaptırayım istiyorum. İnternette tuğba kuğu diye marka gördüm birde riva istanbul vardı sanırım. Sipariş veren veya başka bir yerden yaptıran memnun kalan var mı acaba ?
Amanın 10 gün sonra bi dogumumuz garanti desene sağlıkla gelsin insallaaahKızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdişimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
Aminnnn inşallahAmanın 10 gün sonra bi dogumumuz garanti desene sağlıkla gelsin insallaaah
Biz de 100x200 montessori yatak aldık, trendyoldan tuğba kuğunun tek kişilik nevresim takımlarına baktım şimdi, 837 TLRivaistanbul yatasbedding ve instababyrooms ta var
Ben de montesprri söyledim ama bebek uzun zaman kullanamayacak o yüzden bebek odasına uygun desenli yatak örtüsü sipariş vereceğim buradan.
Tamam canım sağol
Ya valla ofAy inşallah değildir ayni evde eşim yanımdan ayrılmadı ama bulasmadı da bi ben covid geçirdim. Dikkat et ciddi şimdi hava değişimi yaşadın klima da çarpar boğazlarına da dikkat et köprüden önce son çıkıştayız iyi olmamız gerek
Buna muayene ücreti de dahil mi peki?Faturanı al e devlet üzerinden tüketici hakem heyetine basvuruyorsun onlar hesaplıyor bilirkişi marifetiyle almaları gereken parayı fazla almıslarsa iadesine karar veriyorlar
Tugba çok pahalı, dediğim sitelerde 250 300 tl, gerek yokBiz de 100x200 montessori yatak aldık, trendyoldan tuğba kuğunun tek kişilik nevresim takımlarına baktım şimdi, 837 TLbu nası bi fiyat ya
Ben bunları 5 şubatta almıştım. Ama pek hoşuma gitmedi. Daha kaliteli bir şey alabilirdim bu fiyata. Renkler canlı değil soluk geldi.Biz de 100x200 montessori yatak aldık, trendyoldan tuğba kuğunun tek kişilik nevresim takımlarına baktım şimdi, 837 TLbu nası bi fiyat ya
Benim eşim de merkezden uzak çalışıyor diyorum sen evde yokken doğum başlarsa napiyim ? Ambulans fln araba sen evi tarif edemezsin diyoSezeryan tarihleri belli olurken normallerde bayram sonrası bir yandan başlarlar artık. Suyu gelen, nişanı gelen, sancısı olan derken doğuruveririz
Biz anne yanı aldık pregonun . Bı de sifonyerle goturcem.. altı ay sonra fln bunla işimiz bitince Montessori çocuk odası alcaz. Bunların kullanımı.bitinceTugba çok pahalı, dediğim sitelerde 250 300 tl, gerek yok
Ben emzirme sütyeni 90 beden aldım uzun süredir de içi boş.kap ve demirsiz olduğu için onu kullanıyorum.. zamanla sutle dolucak sütle daha doldurur içine arka sırt tarafı sikiyor kilo alıp genişlediğimiz için o yüzden büyük aldım 3 aydır kullanıyoru... iki de hamile atleti aldim onlar likralı olduğu için 90 ve 100 beden aldım hastane çantasınaBen 80D aldım bu seriden.süt dolumuna da bir tık yer kaldı yetecektir diye düşünüyorum arkasina mutlaka sutyen agrafi alinmali kadın hakli imiş kavuşmadı85c ye baksa idim keske ama 90 c var dehset büyüktü o
E bebekten aldım iki emzirme sütyeni iki atleti sutyenleri 90 aldım. Demirsiz olduğu için 3 aydır bebeği rahatsız etmesin diye kullanıyorum daratlmiyor iyi oluyor şuan da. Atlet 90 ve 100 beden aldım likralı olduğu için şuan bile tam oluyor hastane çantasına koydum atletleri deEvet yakından bakarak almak çok mantıklı emzirme sütyenini hepsinin kalıpları kendi içinde değişiyor.
Yaaa ayni gun bizim tahmini dogum tarihimiz. Nasi 12 gun sonra dogurabilirsin nasiiiiiiiKızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdişimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
Ben nevresim alirken takim almiorum carsafi lastikli tam olcu uygun renk aliyorum. Uzerine pike de cift kisilik alinca oluyo. Ben yatagini yaptirdigimda hersey ucuzdu ozel diktirmistim amdi hersey pahali. Tugbakugu cok guzel ama cok pahaliPeki hanımlar size ne diyeceğim bizim aldığımız yatak büyük montessorilerden yani. 120x200 ölçüsüde. Alırken odası müsait diye büyük alalım uzun ömürlü olsun dedik ama şimdi nevresim pike işi beni çok zorluyor. Tek kişilik takımlara bakıyorum hiç sevimli birşey yok doğru düzgün bebişe uygun. Gerçi bir süre bizim odamızda olucak ama gündüzleri odasına yatırmayı planlıyorum alışkanlık kazansın diye. Boş bırakmak içime sinmiyor yatağını sevimli birşey yaptırayım istiyorum. İnternette tuğba kuğu diye marka gördüm birde riva istanbul vardı sanırım. Sipariş veren veya başka bir yerden yaptıran memnun kalan var mı acaba ?
Bugün daha iyiyim şükür. Çok teşekkür ederim. Dün gidicektim doktora, sağlık ocakları kapalıydı. Bugünde gitmedim sonuç bayramdan sonraya kalıcak diyeF Fatimeesss @_ BlaBla _ A avozge kimler vardı hasta başka hatırlayamadım ama covidse de yapacak bişey yok deyip ihmal etmeyin bi doktora gitmekte fayda var
Benim pcr negatif çıkmış çok şükür. Henüz doktorla konuşamadım d-dimer kan sulandırıcı kullanmama rağmen niye yüksek ona takıldım.
Hasta olmak çok zorburundan nefes alabilmek büyük nimet
Ya o esintiyi bana da yollaHava püfür püfür eserken sıcaktan yanmakta biraz şov gibi
Ya bacım ben geriliyorum halledin şu kalan işlerinizi.Bir doz daha temmuz anneleri okudum şaka maka 3 hafta kaldı. Ben daha evin boya badana temizlik işini bitiremedim valizi vs son dokunuşları yapmam lazım stres oldummmm ev hurraaa cok is var dun emzrime sutyeni aldim pentiden arka uzatma aparatı ile 319 tl ödedim oy dedim içime oturduBir kaç eksik var masraf çok oyhhhssss bak darlandim
Ayyy hadi hayırlı olsun kız niye tansiyonunu oynatıyorsun sakin ol.Kızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdişimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
Ben tuğba kuğu dan aldım ama pek beğenmedim. Kumaşı çok güzel fakat renkleri soluk geldi.Peki hanımlar size ne diyeceğim bizim aldığımız yatak büyük montessorilerden yani. 120x200 ölçüsüde. Alırken odası müsait diye büyük alalım uzun ömürlü olsun dedik ama şimdi nevresim pike işi beni çok zorluyor. Tek kişilik takımlara bakıyorum hiç sevimli birşey yok doğru düzgün bebişe uygun. Gerçi bir süre bizim odamızda olucak ama gündüzleri odasına yatırmayı planlıyorum alışkanlık kazansın diye. Boş bırakmak içime sinmiyor yatağını sevimli birşey yaptırayım istiyorum. İnternette tuğba kuğu diye marka gördüm birde riva istanbul vardı sanırım. Sipariş veren veya başka bir yerden yaptıran memnun kalan var mı acaba ?
Yollayayım canım bana etki etmiyor nasılsaYa o esintiyi bana da yolla
Ya bacım ben geriliyorum halledin şu kalan işlerinizi.
Ayyy hadi hayırlı olsun kız niye tansiyonunu oynatıyorsun sakin ol.bebişine kavuşacaksın ne güzel
Ben tuğba kuğu dan aldım ama pek beğenmedim. Kumaşı çok güzel fakat renkleri soluk geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?