2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tugba kuğudan sanırım alan vardı biri tavsiye etmişti burada. En kötü kumaş seçersin özel dikim yaptırırsın instagramda mutlaka vardır öyle sayfalar tavsiye edeceğim biri varmı bakarim bende
Çok memnun olurum valla

Geçmis olsun cnm dikkat et yine corona zortladı bizim is yerinde iki kiside cıktı. Hatta bi test yaptır istersen

A avozge Bahsetmisti yanliş hatirlamiyorsam hastaneden fatura almak zorundasin canim hatta etiketlemişken sorayim 1 gece sezeryan 4150 tl tuketici hakem heyetine basvursam bisey cikarmi bu fiyatta
Alırsn bence daha önce bakmıştım sezeryan en fazla 3 bin cıvarı alabiliyolarsdı. 1 gecw yatıs parası da bin lira değildir diyw düsünüyürum

Rivaistanbul yatasbedding ve instababyrooms ta var

Ben de montesprri söyledim ama bebek uzun zaman kullanamayacak o yüzden bebek odasına uygun desenli yatak örtüsü sipariş vereceğim buradan.

Kızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdi şimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
Amanın 10 gün sonra bi dogumumuz garanti desene sağlıkla gelsin insallaaah

Emzirme sütyeni bir tane dagiden sipariş vermiştim kaplı sanıp kapsızmış meğer, ucunu belli ediyor yani. Sizce o da evde filan rahat olur kullanılır mı yoksa dışarı giyemeyeceğim sütyen gereksiz bir şey mi iade mi etsem?

Rivaistanbul yatasbedding ve instababyrooms ta var

Ben de montesprri söyledim ama bebek uzun zaman kullanamayacak o yüzden bebek odasına uygun desenli yatak örtüsü sipariş vereceğim buradan.
Biz de 100x200 montessori yatak aldık, trendyoldan tuğba kuğunun tek kişilik nevresim takımlarına baktım şimdi, 837 TL bu nası bi fiyat ya

A avozge Bahsetmisti yanliş hatirlamiyorsam hastaneden fatura almak zorundasin canim hatta etiketlemişken sorayim 1 gece sezeryan 4150 tl tuketici hakem heyetine basvursam bisey cikarmi bu fiyatta
Tamam canım sağol
Ya valla of eşime de diyemiyorum bi panik atak. Hemen diyecek kardeşin yüzünden oldu falan diye. Azcık öksürünce kesin covid oldun diyor. Sinir oluyorum
Faturanı al e devlet üzerinden tüketici hakem heyetine basvuruyorsun onlar hesaplıyor bilirkişi marifetiyle almaları gereken parayı fazla almıslarsa iadesine karar veriyorlar
Buna muayene ücreti de dahil mi peki?

Biz de 100x200 montessori yatak aldık, trendyoldan tuğba kuğunun tek kişilik nevresim takımlarına baktım şimdi, 837 TL bu nası bi fiyat ya
Ben bunları 5 şubatta almıştım. Ama pek hoşuma gitmedi. Daha kaliteli bir şey alabilirdim bu fiyata. Renkler canlı değil soluk geldi.

Eklentiler

• Screenshot_20220708-190616_Trendyol.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 66
Sezeryan tarihleri belli olurken normallerde bayram sonrası bir yandan başlarlar artık. Suyu gelen, nişanı gelen, sancısı olan derken doğuruveririz
Benim eşim de merkezden uzak çalışıyor diyorum sen evde yokken doğum başlarsa napiyim ? Ambulans fln araba sen evi tarif edemezsin diyo bizim ev sapa bı yerde olunca

Tugba çok pahalı, dediğim sitelerde 250 300 tl, gerek yok
Biz anne yanı aldık pregonun . Bı de sifonyerle goturcem.. altı ay sonra fln bunla işimiz bitince Montessori çocuk odası alcaz. Bunların kullanımı.bitince

Ben emzirme sütyeni 90 beden aldım uzun süredir de içi boş.kap ve demirsiz olduğu için onu kullanıyorum.. zamanla sutle dolucak sütle daha doldurur içine arka sırt tarafı sikiyor kilo alıp genişlediğimiz için o yüzden büyük aldım 3 aydır kullanıyoru... iki de hamile atleti aldim onlar likralı olduğu için 90 ve 100 beden aldım hastane çantasına

Evet yakından bakarak almak çok mantıklı emzirme sütyenini hepsinin kalıpları kendi içinde değişiyor.
E bebekten aldım iki emzirme sütyeni iki atleti sutyenleri 90 aldım. Demirsiz olduğu için 3 aydır bebeği rahatsız etmesin diye kullanıyorum daratlmiyor iyi oluyor şuan da. Atlet 90 ve 100 beden aldım likralı olduğu için şuan bile tam oluyor hastane çantasına koydum atletleri de

Kızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdi şimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
Yaaa ayni gun bizim tahmini dogum tarihimiz. Nasi 12 gun sonra dogurabilirsin nasiiiiiiiben bile inanilmaz heyecanlandim.suan
Ben nevresim alirken takim almiorum carsafi lastikli tam olcu uygun renk aliyorum. Uzerine pike de cift kisilik alinca oluyo. Ben yatagini yaptirdigimda hersey ucuzdu ozel diktirmistim amdi hersey pahali. Tugbakugu cok guzel ama cok pahali

Bugün daha iyiyim şükür. Çok teşekkür ederim. Dün gidicektim doktora, sağlık ocakları kapalıydı. Bugünde gitmedim sonuç bayramdan sonraya kalıcak diye

Hava püfür püfür eserken sıcaktan yanmakta biraz şov gibi
Ya o esintiyi bana da yolla
Ya bacım ben geriliyorum halledin şu kalan işlerinizi.
Ayyy hadi hayırlı olsun kız niye tansiyonunu oynatıyorsun sakin ol. bebişine kavuşacaksın ne güzel
Ben tuğba kuğu dan aldım ama pek beğenmedim. Kumaşı çok güzel fakat renkleri soluk geldi.

Kızlar alnımdan ya da koltuk altımdan ateş ölçtüm yok ama sanki nefesim alev alıyor gibi hissediyorum. Ay çok korkuyorum covid mi oldum acaba

Yollayayım canım bana etki etmiyor nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…