2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdi şimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
Günler geliyor darısı sağlıkla bebişler in gelmesine canım tansiyon sana iyi değil sakin ol neye telaş yapıyorsun

Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Dertsiz sıkıntısız ağrısız günler olsun.

Bende çok gerildim davuldan beterim bir kaç gündür. Sanırım bayram tatilinde hazırlıksız doğurcam

Yaaagercekten ben artık heyecandan uyuyamam benim galiba öğlen 12:00 gibi olacak 11:00 gibi hastanede olurum sezeryan öncesi tahlilleri yapacaklar birde covit testi yapılacakmis bu kadar zaman nasıl geçti 12 gün çok aşırı çabuk geçer yahu

Ayy ne bilim telaş, korku, mutluluk herşeyi aynı anda yaşıyorum kalbim o kadar hızlı atıyor ki bu kadar zaman nasıl geçti 12 gün çok çabuk geçer yaa

Günler geliyor darısı sağlıkla bebişler in gelmesine canım tansiyon sana iyi değil sakin ol neye telaş yapıyorsun
Ayy böyle çok değişik duygular yaşıyorum tarif bile edemiyorum valla yani bütün duyguları aynı anda yaşıyorum inşallah sağlıkla gelsinler de bütün bebekler

Ben normalde 85b giyiyorum ama push up balensjzler boş kaliyor anam 75 taksam anca sirtimdan dokayi 85 kullaniyorum
Ben özel klinikten sadece dogum icin gidicem orda muayene olmuyorum aslında
Alırsn bence daha önce bakmıştım sezeryan en fazla 3 bin cıvarı alabiliyolarsdı. 1 gecw yatıs parası da bin lira değildir diyw düsünüyürum
Deneyecegim şansimi
Kızlar alnımdan ya da koltuk altımdan ateş ölçtüm yok ama sanki nefesim alev alıyor gibi hissediyorum. Ay çok korkuyorum covid mi oldum acaba
Ayy insallah degiksindir canin dikkat et

Kızlar az önce afedersiniz ama sümük gibi şey geldi. 1 TL kadar vardı büyüklüğü sarı renk gibi. Neyin nesidir normal mi bilemedim

Ah inşallah daha önce olmadım da nasıl bir şey bilmiyorum. O kadar da dikkat ediyordum
Biter biter canim Allah kolaylık versin inşallah
Amin amin hepimize canım inşallah

Ya sorma grupcak gebelik de yaşanabilecek bi cokşeyi yaşadık cok şükür Ablam normal doğum yaptı doğum anı harci o zamana kadar alttan muayenenin a sı olmamış Çatı falan da bakılmamış yani hiç ben kaç kez acile gittim rahim ağzı uzunluğum kısa diye kaç kez alttan bakıldı sayamadım bile yani en korktuğun şeydi üstelik diyorum onlara dayandıysam normal doğumu da neden yapamayim bi yandan kafam karışık gebelik şekeri desen bizim ailede doğum yapan kimse de yok onda da başı cekiyorum cok şükür Allah başka dert vermesin napalım

Kızlar az önce afedersiniz ama sümük gibi şey geldi. 1 TL kadar vardı büyüklüğü sarı renk gibi. Neyin nesidir normal mi bilemedim
nişan olabilir, googledaki görsellerini arat lütfen. sarımsı sümüksü bir akıntı çünkü.

Kızlar alnımdan ya da koltuk altımdan ateş ölçtüm yok ama sanki nefesim alev alıyor gibi hissediyorum. Ay çok korkuyorum covid mi oldum acaba
Covid olsan anlarsin ateşli geçiyor üşüyorsun tam tersi

Aynen öyle oldu. Sanki tüm hastalıklar belalar bizi bulmuş gibi ya o lada geriliyorum ki yine alttan mı bakacaklar diye. Ödüm kopuyor artık. Ben nasıl doğuracağım onu bilmiyorum bu şekerden çevremde kimsede çıkmadı sadece bende çıktı
Covid olsan anlarsin ateşli geçiyor üşüyorsun tam tersi
Ya boğazım acıyor sanki nefesim alev alıyor. 37 olmuş ateşim. Halsizlik falan var. Gözlerim de yanıyor. Azcık öksürüyorum. Korkuyorum bu yüzden acaba oldum mu diyorum. Psikolojik sanki kemiklerim bile sızlıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…