Yolla yollaYollayayım canım bana etki etmiyor nasılsa
Günler geliyor darısı sağlıkla bebişler in gelmesineKızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdişimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
YaaaYaaa ayni gun bizim tahmini dogum tarihimiz. Nasi 12 gun sonra dogurabilirsin nasiiiiiiiben bile inanilmaz heyecanlandim.suan
Ben nevresim alirken takim almiorum carsafi lastikli tam olcu uygun renk aliyorum. Uzerine pike de cift kisilik alinca oluyo. Ben yatagini yaptirdigimda hersey ucuzdu ozel diktirmistim amdi hersey pahali. Tugbakugu cok guzel ama cok pahali
Ayy ne bilim telaş, korku, mutluluk herşeyi aynı anda yaşıyorum kalbim o kadar hızlı atıyor ki bu kadar zaman nasıl geçti 12 gün çok çabuk geçer yaaYa o esintiyi bana da yolla
Ya bacım ben geriliyorum halledin şu kalan işlerinizi.
Ayyy hadi hayırlı olsun kız niye tansiyonunu oynatıyorsun sakin ol.bebişine kavuşacaksın ne güzel
Ben tuğba kuğu dan aldım ama pek beğenmedim. Kumaşı çok güzel fakat renkleri soluk geldi.
Bence zaman geçmeyecekAyy ne bilim telaş, korku, mutluluk herşeyi aynı anda yaşıyorum kalbim o kadar hızlı atıyor ki bu kadar zaman nasıl geçti 12 gün çok çabuk geçer yaa
Ayy böyle çok değişik duygular yaşıyorum tarif bile edemiyorum valla yani bütün duyguları aynı anda yaşıyorum inşallah sağlıkla gelsinler de bütün bebeklerGünler geliyor darısı sağlıkla bebişler in gelmesinecanım tansiyon sana iyi değil sakin ol neye telaş yapıyorsun
Bence zaman geçmeyecekhele gün gelsin o 1 gün bile geçmez. Ay sağlıkla al kucağına inşallah
Oh iyi iyi bitmiş senin.Bugün hemen gidip son rutuslari yaptım tamamen hazırım artık hiç uyuyamam heyecandan aminnn canım hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucagimiza alalım inşallah
Ben normalde 85b giyiyorum ama push up balensjzler boş kaliyor anamBen 80D aldım bu seriden.süt dolumuna da bir tık yer kaldı yetecektir diye düşünüyorum arkasina mutlaka sutyen agrafi alinmali kadın hakli imiş kavuşmadı85c ye baksa idim keske ama 90 c var dehset büyüktü o
Ben özel klinikten sadece dogum icin gidicem orda muayene olmuyorum aslındaHastaneler aldıkları rakam üzerinde fatura çıkarmıyorlar ya da içerik olarak farklı şeyler yazarak yasallaştırıyorlar. Önceden planladıkları için yasalara uyduruyorlar. Yinede denemeyin inşallah siz iade alırsınız
Deneyecegim şansimiAlırsn bence daha önce bakmıştım sezeryan en fazla 3 bin cıvarı alabiliyolarsdı. 1 gecw yatıs parası da bin lira değildir diyw düsünüyürum
Ayy insallah degiksindir canin dikkat etKızlar alnımdan ya da koltuk altımdan ateş ölçtüm yok ama sanki nefesim alev alıyor gibi hissediyorum. Ay çok korkuyorum covid mi oldum acaba
Akintidir canim ne olcakKızlar az önce afedersiniz ama sümük gibi şey geldi. 1 TL kadar vardı büyüklüğü sarı renk gibi. Neyin nesidir normal mi bilemedim
Biter biter canimOh iyi iyi bitmiş senin.inşallah diğerleri de bitirirde bende gerilmem artık
Baya büyük gelince korktum ne bileyim. Hiç bu kadar olmamıştı. Artık son zamanlar herşeyden korkar oldumAkintidir canim ne olcak
Ah inşallah daha önce olmadım da nasıl bir şey bilmiyorum. O kadar da dikkat ediyordumBen normalde 85b giyiyorum ama push up balensjzler boş kaliyor anam75 taksam anca sirtimdan dokayi 85 kullaniyorum
Ben özel klinikten sadece dogum icin gidicem orda muayene olmuyorum aslında
Deneyecegim şansimi
Ayy insallah degiksindir canin dikkat et
Amin amin hepimize canım inşallahBiter biter canimAllah kolaylık versin inşallah
Ya sorma grupcak gebelik de yaşanabilecek bi cokşeyi yaşadık cok şükürBurda onun için çok zararlı kullanmayın demişlerdi. O yüzden almadım ben.
Benim uygunmuş çatınormal doğuma engel hiç bir sorum yok demişti devletteki doktor. Bu gideceğim doktor da inşallah hazırlıksız parmaklara beni yetti gayri gelen parmaklıyor giden parmaklıyor hamileliğin başından beri inşallah sağlıcakla 37 38 de doğarlar. 39 a bile tav değilim
İnan bende net bir şey konuşamadım hiç bir doktor ile.
nişan olabilir, googledaki görsellerini arat lütfen. sarımsı sümüksü bir akıntı çünkü.Kızlar az önce afedersiniz ama sümük gibi şey geldi. 1 TL kadar vardı büyüklüğü sarı renk gibi. Neyin nesidir normal mi bilemedim
Covid olsan anlarsin ateşli geçiyor üşüyorsun tam tersiKızlar alnımdan ya da koltuk altımdan ateş ölçtüm yok ama sanki nefesim alev alıyor gibi hissediyorum. Ay çok korkuyorum covid mi oldum acaba
Aynen öyle oldu. Sanki tüm hastalıklar belalar bizi bulmuş gibiYa sorma grupcak gebelik de yaşanabilecek bi cokşeyi yaşadık cok şükürAblam normal doğum yaptı doğum anı harci o zamana kadar alttan muayenenin a sı olmamış Çatı falan da bakılmamış yani hiç ben kaç kez acile gittim rahim ağzı uzunluğum kısa diye kaç kez alttan bakıldı sayamadım bile yani en korktuğun şeydi üstelik diyorum onlara dayandıysam normal doğumu da neden yapamayim bi yandan kafam karışık gebelik şekeri desen bizim ailede doğum yapan kimse de yok onda da başı cekiyorum cok şükür Allah başka dert vermesin napalım
Ya boğazım acıyor sanki nefesim alev alıyor. 37 olmuş ateşim. Halsizlik falan var. Gözlerim de yanıyor. Azcık öksürüyorum. Korkuyorum bu yüzden acaba oldum mu diyorum. Psikolojik sanki kemiklerim bile sızlıyor gibiCovid olsan anlarsin ateşli geçiyor üşüyorsun tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?