Evet her muayene ücretini ayrı ayrı tüketici hakem heyetine taşıyabilirsinTamam canım sağol
Ya valla ofeşime de diyemiyorum bi panik atak. Hemen diyecek kardeşin yüzünden oldu falan diye. Azcık öksürünce kesin covid oldun diyor. Sinir oluyorum
Buna muayene ücreti de dahil mi peki?
Covid olsan anlarsin ateşli geçiyor üşüyorsun tam tersi
Gecmiş olsun yaa sen de mi brütüs herkes tek tek hastalıgı tadıyor bu ara niye boyle oldu ki agustos anneleri olarak nazara mı geldik nolduKızlar alnımdan ya da koltuk altımdan ateş ölçtüm yok ama sanki nefesim alev alıyor gibi hissediyorum. Ay çok korkuyorum covid mi oldum acaba
Davul gibi gerilmenin tek caresi dinlenmek valla ben de bu aralar hep oyleyimHepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Dertsiz sıkıntısız ağrısız günler olsun.
Bende çok gerildim davuldan beterim bir kaç gündür. Sanırım bayram tatilinde hazırlıksız doğurcam
Ay ben de sevinçten ucardım 12 gün kalsa , ne güzek bir duygu karmaşasıAyy ne bilim telaş, korku, mutluluk herşeyi aynı anda yaşıyorum kalbim o kadar hızlı atıyor ki bu kadar zaman nasıl geçti 12 gün çok çabuk geçer yaa
Nişan sümüksü oluyor canım ama akıntı olmasın bu haftalarda artıyor birazKızlar az önce afedersiniz ama sümük gibi şey geldi. 1 TL kadar vardı büyüklüğü sarı renk gibi. Neyin nesidir normal mi bilemedim
Lohusa terlikleri gördüklerim hep kışlık gibi ben onları Ağustos'ta giyemem. LCW de indirim görünce Pembe, tokalı, normal bir terlik aldım. Hastane içinde yine tokalı ama komple plastik gibi model aldım ki hastaneden sonra çamaşır suyuna basabileyimKızlar bebişlere hoşgeldin magneti yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız. Lohusa terlik taç vs nasıl birşey aldınız benim bi o eksiğim kalmış
Maasallah 3 kiloyu gecmiş, ayy niye bakmıyorsa kiloyu bu doktorları bir türlü anlamıyorum, sen yolu bitirmişsin bizim daha yapılacak cok iş varselam kızlar carşamba günü doktora gittim benim doktor izindeydi diğer doktora yönlendirmisti. ben yeni ölçüm yapılmış bebegin kilosuna bakmam dedi. rica ettim iri olmasından yana cekincem var diye. 3030 gram dedi. 50 cm civarı da boyu var dedi.
sen beklersin senin doktoru gelmez hemen ama bebel canı ne zaman isterse gelsin sorun yok dedi.
14 ünde nst için tekrar gktcem. sonra kendi doktorum 18 ine randevu verdi ona gitcem. hemogram bakılacak trombositlerim için.
artık son hazırlıklar benim için:) lohusa tacı almadım. en kötü tuhafiyeden kırmızı kurdele almayı düşünüyorum
cantalar hazır, ev temizlendi boyandı, son iki üç şey kaldı. bi yandan da buzluğa biseyler koymaya çalışıyoruz annemle.
Çok özür dileyerek sana tekrar bir şey soracağım canım. Kartla ödeme yaptığımızda verilen fiş değil demi bu fatura? Özellikle belirtip isteyeceğiz yani fatura istiyorum diye.Evet her muayene ücretini ayrı ayrı tüketici hakem heyetine taşıyabilirsin
Ya eşime söyledim şimdi kötü olursan gideriz acile test veririz diyor. Alma taraftarı değil doğru bilgi vermez diye. Üşüttüö diye düşünüyorum ama bakalım. İnşallah üşütmüşümdürben oldum ama ateşim çıkmadı canım. bel ağrısı yaşadım.CipisS şüphen varsa test satılıyor eczanede hazır pcr 15 dk da sonuç veriyo bi tane al bak istersen
Hiç sorma. Sürekli bi hastalık ile uğraşıyoruz. Elem terefiş kem gözlere şişGecmiş olsun yaa sen de mi brütüs herkes tek tek hastalıgı tadıyor bu ara niye boyle oldu ki agustos anneleri olarak nazara mı geldik noldu
Maasallah 3 kiloyu gecmiş, ayy niye bakmıyorsa kiloyu bu doktorları bir türlü anlamıyorum, sen yolu bitirmişsin bizim daha yapılacak cok iş var
Çok özür dileyerek sana tekrar bir şey soracağım canım. Kartla ödeme yaptığımızda verilen fiş değil demi bu fatura? Özellikle belirtip isteyeceğiz yani fatura istiyorum diye.
Ya eşime söyledim şimdi kötü olursan gideriz acile test veririz diyor. Alma taraftarı değil doğru bilgi vermez diye. Üşüttüö diye düşünüyorum ama bakalım. İnşallah üşütmüşümdür
Hiç sorma. Sürekli bi hastalık ile uğraşıyoruz. Elem terefiş kem gözlere şişhemde son haftalarda olacak şey mi
Ben montesorriyi aldım, 6 aydan sonra Park yatakta yatırırım, yaşından sonra montessoriye alırım diye düşünüyorum. Hayırlısıyla gelsinler de zamanindaBiz anne yanı aldık pregonun . Bı de sifonyerle goturcem.. altı ay sonra fln bunla işimiz bitince Montessori çocuk odası alcaz. Bunların kullanımı.bitince
Aboooo. Bilemedim şimdi. Hiçte gitmek istemiyorum. Pozitif çıkması beni korkutuyor haftaya kontrolüm varbenim eşim kullandı onda doğru sonuç aldık biz. ama içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın tabi.
eşimde boğaz enfeksiyonu gribal enfeksiyon ve corona aynı anda oldu. combo yaptı adam
Bende aynı özel klinikte devam ediyorum üç hastane ile anlaşması var sececem biriniBen normalde 85b giyiyorum ama push up balensjzler boş kaliyor anam75 taksam anca sirtimdan dokayi 85 kullaniyorum
Ben özel klinikten sadece dogum icin gidicem orda muayene olmuyorum aslında
Deneyecegim şansimi
Ayy insallah degiksindir canin dikkat et
Sabahtan akşama kadar yatıyorum hareketsilikten olduğunu düşünmüştüm.Davul gibi gerilmenin tek caresi dinlenmek valla ben de bu aralar hep oyleyim
Dün iki kere bugün de 1 kere adetim olacakmış gibi ağrı girdi acaba nişan olabilir mi?nişan olabilir, googledaki görsellerini arat lütfen. sarımsı sümüksü bir akıntı çünkü.
her emzirmede kaka çiş yapıyolar. 2 saatte 1 emzirdiğimizi düşünürsek 12 bez. bazen değiştiriyorsun yenisine yapıyor hemen, sanki temizi bekliyormuş gibiTecrübeli analarimiz :)
Yenidogan günde kaç bez değiştirir ortalama?
benim hiç nişanım gelmedi. inşallah değildir ama bildiğim kadarıyla sarı sümüksü kıvamda olabiliyor. ama şöyle bir şey var, diyorlar ki bazen haftalar öncesinde de gelebiyormuş. kesin doğum habercisi değilmiş.Dün iki kere bugün de 1 kere adetim olacakmış gibi ağrı girdi acaba nişan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?