2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım sağol

Ya valla of eşime de diyemiyorum bi panik atak. Hemen diyecek kardeşin yüzünden oldu falan diye. Azcık öksürünce kesin covid oldun diyor. Sinir oluyorum

Buna muayene ücreti de dahil mi peki?
Evet her muayene ücretini ayrı ayrı tüketici hakem heyetine taşıyabilirsin

Kızlar alnımdan ya da koltuk altımdan ateş ölçtüm yok ama sanki nefesim alev alıyor gibi hissediyorum. Ay çok korkuyorum covid mi oldum acaba
Gecmiş olsun yaa sen de mi brütüs herkes tek tek hastalıgı tadıyor bu ara niye boyle oldu ki agustos anneleri olarak nazara mı geldik noldu

Davul gibi gerilmenin tek caresi dinlenmek valla ben de bu aralar hep oyleyim

selam kızlar carşamba günü doktora gittim benim doktor izindeydi diğer doktora yönlendirmisti. ben yeni ölçüm yapılmış bebegin kilosuna bakmam dedi. rica ettim iri olmasından yana cekincem var diye. 3030 gram dedi. 50 cm civarı da boyu var dedi.
sen beklersin senin doktoru gelmez hemen ama bebel canı ne zaman isterse gelsin sorun yok dedi.
14 ünde nst için tekrar gktcem. sonra kendi doktorum 18 ine randevu verdi ona gitcem. hemogram bakılacak trombositlerim için.

artık son hazırlıklar benim için:) lohusa tacı almadım. en kötü tuhafiyeden kırmızı kurdele almayı düşünüyorum
cantalar hazır, ev temizlendi boyandı, son iki üç şey kaldı. bi yandan da buzluğa biseyler koymaya çalışıyoruz annemle.

Kızlar bebişlere hoşgeldin magneti yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız. Lohusa terlik taç vs nasıl birşey aldınız benim bi o eksiğim kalmış
Lohusa terlikleri gördüklerim hep kışlık gibi ben onları Ağustos'ta giyemem. LCW de indirim görünce Pembe, tokalı, normal bir terlik aldım. Hastane içinde yine tokalı ama komple plastik gibi model aldım ki hastaneden sonra çamaşır suyuna basabileyim ama defolu göndermişler bayram yoğunluğu geçsin mağazaya gidip değiştiricem inşallah.

Maasallah 3 kiloyu gecmiş, ayy niye bakmıyorsa kiloyu bu doktorları bir türlü anlamıyorum, sen yolu bitirmişsin bizim daha yapılacak cok iş var

Evet her muayene ücretini ayrı ayrı tüketici hakem heyetine taşıyabilirsin
Çok özür dileyerek sana tekrar bir şey soracağım canım. Kartla ödeme yaptığımızda verilen fiş değil demi bu fatura? Özellikle belirtip isteyeceğiz yani fatura istiyorum diye.
ben oldum ama ateşim çıkmadı canım. bel ağrısı yaşadım. CipisS şüphen varsa test satılıyor eczanede hazır pcr 15 dk da sonuç veriyo bi tane al bak istersen
Ya eşime söyledim şimdi kötü olursan gideriz acile test veririz diyor. Alma taraftarı değil doğru bilgi vermez diye. Üşüttüö diye düşünüyorum ama bakalım. İnşallah üşütmüşümdür
Gecmiş olsun yaa sen de mi brütüs herkes tek tek hastalıgı tadıyor bu ara niye boyle oldu ki agustos anneleri olarak nazara mı geldik noldu
Hiç sorma. Sürekli bi hastalık ile uğraşıyoruz. Elem terefiş kem gözlere şiş hemde son haftalarda olacak şey mi

Maasallah 3 kiloyu gecmiş, ayy niye bakmıyorsa kiloyu bu doktorları bir türlü anlamıyorum, sen yolu bitirmişsin bizim daha yapılacak cok iş var

geçen hafta cuma kendi doktorum 3.300 demişti canım. iri olması korkutuyordu açıkçası inşallah bu doktorun dediği gibidir de normal yoldan kolaylıkla doğar tospagam
doğuma en yakinlardan biriyim erken doğum riski de vardı son zamanlarda çok şükür bitti
şimdi pikem var beyaz onu yıkayıp hazirlicam doğum sonrasına.
bi banyoyu son kez elden gecircem
başka da bisey yok galiba

benim eşim kullandı onda doğru sonuç aldık biz. ama içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın tabi.
eşimde boğaz enfeksiyonu gribal enfeksiyon ve corona aynı anda oldu. combo yaptı adam

Biz anne yanı aldık pregonun . Bı de sifonyerle goturcem.. altı ay sonra fln bunla işimiz bitince Montessori çocuk odası alcaz. Bunların kullanımı.bitince
Ben montesorriyi aldım, 6 aydan sonra Park yatakta yatırırım, yaşından sonra montessoriye alırım diye düşünüyorum. Hayırlısıyla gelsinler de zamaninda

benim eşim kullandı onda doğru sonuç aldık biz. ama içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın tabi.
eşimde boğaz enfeksiyonu gribal enfeksiyon ve corona aynı anda oldu. combo yaptı adam
Aboooo. Bilemedim şimdi. Hiçte gitmek istemiyorum. Pozitif çıkması beni korkutuyor haftaya kontrolüm var

Bende aynı özel klinikte devam ediyorum üç hastane ile anlaşması var sececem birini

Tecrübeli analarimiz :)

Yenidogan günde kaç bez değiştirir ortalama?

Dün iki kere bugün de 1 kere adetim olacakmış gibi ağrı girdi acaba nişan olabilir mi?
benim hiç nişanım gelmedi. inşallah değildir ama bildiğim kadarıyla sarı sümüksü kıvamda olabiliyor. ama şöyle bir şey var, diyorlar ki bazen haftalar öncesinde de gelebiyormuş. kesin doğum habercisi değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…