2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar lohusa tacı tercihiniz nasıl oldu? Ben bir türlü içime sinen bir şey bulamadım. Çekim olmayacak bizde, sade bir şey arıyorum

Kızlar lohusa tacı tercihiniz nasıl oldu? Ben bir türlü içime sinen bir şey bulamadım. Çekim olmayacak bizde, sade bir şey arıyorum
Ben ablama bunu almıştım, onun takma fırsatı olmadı resim çekilemedi evinde saklıyor bana ödünç verecek almadım bir daha bende. Gerçi o an tipim, saçım nasıl olur bilmiyorum takar mıyım takmaz mıyım :) yinede koydum valize

Eklentiler

• 28A3F8A5-A83E-40F5-8F4D-31639A88E177.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 50
Aboooo. Bilemedim şimdi. Hiçte gitmek istemiyorum. Pozitif çıkması beni korkutuyor haftaya kontrolüm var

bize oğlan okuldan getirdi. doktor salgın dedi. ondan bana geçti. sonra eşime. doktor eşime de corona değildir demiş iki enfeksiyon birden kapmışsınız. eşimin içine şüphe düşünce gidip bide test gerdi öyle öğrendik

Olduysan da endişe etme insallah hafif şekilde atlatırsın en azından doğuma daha var doğum arefesi olanda oluyor benim ilk gün cok zor geçti asla uyuyamadım kemik ve vücut ağrisindan

her emzirmede kaka çiş yapıyolar. 2 saatte 1 emzirdiğimizi düşünürsek 12 bez. bazen değiştiriyorsun yenisine yapıyor hemen, sanki temizi bekliyormuş gibi

12 mi? 1 numara 70 li ilk bezi aldım ama 6 gün zor yetecek bu durumda Bebeğe ilk öğretilecek şey bezi bırakma

Aboooo. Bilemedim şimdi. Hiçte gitmek istemiyorum. Pozitif çıkması beni korkutuyor haftaya kontrolüm var
İşyerinde herkes hasta, boğaz ağrısı burun akıntısı var. Bu ara salgın var bence. Umarım covid değilsindir, dinlen evde uzan canım. Klima, soğuk yediğin içtiğin etkilemiş olabilir

Bende öyle bende en böyle çıkar bende kesin diyen arkadaşımda bile çıkmadı ben zayıf falan da olunca herkes sekrr muhabbetine sok oluyor ama sanırım tamamen ic organlarla ilgili beslenme şekli zayıflık fayda etmiyor plesenta devreye girince galiba bu ara da geçmiş olsun canım insallah covid değilsindir üşütmüşsündür

Şu sorum arada kaynadı galiba
Tecrübeli annelere tekrarlamak isterim

12 mi? 1 numara 70 li ilk bezi aldım ama 6 gün zor yetecek bu durumda Bebeğe ilk öğretilecek şey bezi bırakma
1 hafta gider ancak evet. başlarda çok kaka yapıyolar gerçekten. sonradan seyrekleşiyor kimisi 10 günde 1 yapıyor kimisi hala günde 5-6 devam ediyor. Benim kızım 4-5 günde bir yapmaya başlamıştı 2-4 ay arası. ne kusuyordu ne kaka yapıyordu, kıyafetleri hep tertemiz süt kokuluydu

Çok ince bir şey bende böyle sade tercih etmek istiyorumda, sadece o an nasıl bir durumda olurum

Haydi bakalım, beni nasıl günler bekliyor

Kızlar az önce afedersiniz ama sümük gibi şey geldi. 1 TL kadar vardı büyüklüğü sarı renk gibi. Neyin nesidir normal mi bilemedim
Hiç korkma canım. Benim ilkte nişan geldi bildiğin kanlı sümüksü bir yapıdaydı. Nişan olduğundan eminim. Ama sonra ne sancı ne su geldi. Ta 2 hafta sonra doğum yaptım. Yani nişan bile olsa sadece doğum yaklaşıyor demek olabilir

Haydi bakalım, beni nasıl günler bekliyor
Bol bebek koklamalı, memeleri artık yalnızca süt kaynağı olarak görmeli, kendinden bile çok sevdiğin bir varlığa bakıp gözlerine inanamadığın arada lohusa kafasıyla saçmaladığın günler bekliyor

Hayır fatura o değil, ayrıyeten faturamı istiyorum demen lazım yoksa cogu hastane vermiyor, fiş fatura yerine gecmez

3300 de cok iri değil dogurana kadar zaten 3500 olur o da tam ideal, insallah sağlıkla gelsin

3300 de cok iri değil dogurana kadar zaten 3500 olur o da tam ideal, insallah sağlıkla gelsin

2 3 hafta önde görünüyordu canım. bide maşallah hızlı kilo aliyo
dedim 4 ü geçecek heralde
oğlana 2800 dediler 3.5 doğdu
inşallah bütün bebisler sağlıkla gelsin

B*klu bir bebeyse 10-12 tane değiştirir. Her emmede kaka yapabiliyorlar

Hayırlısı bakalım heyecanlı bekleyiş,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…