- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Ben ablama bunu almıştım, onun takma fırsatı olmadı resim çekilemedi evinde saklıyor bana ödünç verecek almadım bir daha bende. Gerçi o an tipim, saçım nasıl olur bilmiyorum takar mıyım takmaz mıyım :) yinede koydum valizeKızlar lohusa tacı tercihiniz nasıl oldu? Ben bir türlü içime sinen bir şey bulamadım. Çekim olmayacak bizde, sade bir şey arıyorum
Aboooo. Bilemedim şimdi. Hiçte gitmek istemiyorum. Pozitif çıkması beni korkutuyor haftaya kontrolüm var
Olduysan da endişe etme insallah hafif şekilde atlatırsınAynen öyle oldu. Sanki tüm hastalıklar belalar bizi bulmuş gibiya o lada geriliyorum ki yine alttan mı bakacaklar diye. Ödüm kopuyor artık. Ben nasıl doğuracağım onu bilmiyorum bu şekerden çevremde kimsede çıkmadı sadece bende çıktı
Ya boğazım acıyor sanki nefesim alev alıyor. 37 olmuş ateşim. Halsizlik falan var. Gözlerim de yanıyor. Azcık öksürüyorum. Korkuyorum bu yüzden acaba oldum mu diyorum. Psikolojik sanki kemiklerim bile sızlıyor gibi
her emzirmede kaka çiş yapıyolar. 2 saatte 1 emzirdiğimizi düşünürsek 12 bez. bazen değiştiriyorsun yenisine yapıyor hemen, sanki temizi bekliyormuş gibi
İşyerinde herkes hasta, boğaz ağrısı burun akıntısı var. Bu ara salgın var bence. Umarım covid değilsindir, dinlen evde uzan canım. Klima, soğuk yediğin içtiğin etkilemiş olabilirAboooo. Bilemedim şimdi. Hiçte gitmek istemiyorum. Pozitif çıkması beni korkutuyor haftaya kontrolüm var
Bende öyle bende en böyle çıkar bende kesin diyen arkadaşımda bile çıkmadı ben zayıf falan da olunca herkes sekrr muhabbetine sok oluyor ama sanırım tamamen ic organlarla ilgili beslenme şekli zayıflık fayda etmiyor plesenta devreye girince galiba bu ara da geçmiş olsun canım insallah covid değilsindir üşütmüşsündürAynen öyle oldu. Sanki tüm hastalıklar belalar bizi bulmuş gibiya o lada geriliyorum ki yine alttan mı bakacaklar diye. Ödüm kopuyor artık. Ben nasıl doğuracağım onu bilmiyorum bu şekerden çevremde kimsede çıkmadı sadece bende çıktı
Ya boğazım acıyor sanki nefesim alev alıyor. 37 olmuş ateşim. Halsizlik falan var. Gözlerim de yanıyor. Azcık öksürüyorum. Korkuyorum bu yüzden acaba oldum mu diyorum. Psikolojik sanki kemiklerim bile sızlıyor gibi
Şu sorum arada kaynadı galibaEmzirme sütyeni bir tane dagiden sipariş vermiştim kaplı sanıp kapsızmış meğer, ucunu belli ediyor yani. Sizce o da evde filan rahat olur kullanılır mı yoksa dışarı giyemeyeceğim sütyen gereksiz bir şey mi iade mi etsem?
1 hafta gider ancak evet. başlarda çok kaka yapıyolar gerçekten. sonradan seyrekleşiyor kimisi 10 günde 1 yapıyor kimisi hala günde 5-6 devam ediyor. Benim kızım 4-5 günde bir yapmaya başlamıştı 2-4 ay arası. ne kusuyordu ne kaka yapıyordu, kıyafetleri hep tertemiz süt kokuluydu12 mi? 1 numara 70 li ilk bezi aldım ama 6 gün zor yetecek bu durumdaBebeğe ilk öğretilecek şey bezi bırakma
Çok ince bir şeyBen ablama bunu almıştım, onun takma fırsatı olmadı resim çekilemedi evinde saklıyor bana ödünç verecek almadım bir daha bende. Gerçi o an tipim, saçım nasıl olur bilmiyorum takar mıyım takmaz mıyım :) yinede koydum valize
Haydi bakalım, beni nasıl günler bekliyor1 hafta gider ancak evet. başlarda çok kaka yapıyolar gerçekten. sonradan seyrekleşiyor kimisi 10 günde 1 yapıyor kimisi hala günde 5-6 devam ediyor. Benim kızım 4-5 günde bir yapmaya başlamıştı 2-4 ay arası. ne kusuyordu ne kaka yapıyordu, kıyafetleri hep tertemiz süt kokuluydu
Hiç korkma canım. Benim ilkte nişan geldi bildiğin kanlı sümüksü bir yapıdaydı. Nişan olduğundan eminim. Ama sonra ne sancı ne su geldi. Ta 2 hafta sonra doğum yaptım. Yani nişan bile olsa sadece doğum yaklaşıyor demek olabilirKızlar az önce afedersiniz ama sümük gibi şey geldi. 1 TL kadar vardı büyüklüğü sarı renk gibi. Neyin nesidir normal mi bilemedim
B*klu bir bebeyse 10-12 tane değiştirir. Her emmede kaka yapabiliyorlarTecrübeli analarimiz :)
Yenidogan günde kaç bez değiştirir ortalama?
Şu sorum arada kaynadı galiba
Tecrübeli annelere tekrarlamak isterim
Bol bebek koklamalı, memeleri artık yalnızca süt kaynağı olarak görmeli, kendinden bile çok sevdiğin bir varlığa bakıp gözlerine inanamadığın arada lohusa kafasıyla saçmaladığın günler bekliyorHaydi bakalım, beni nasıl günler bekliyor
Hayır fatura o değil, ayrıyeten faturamı istiyorum demen lazım yoksa cogu hastane vermiyor, fiş fatura yerine gecmezÇok özür dileyerek sana tekrar bir şey soracağım canım. Kartla ödeme yaptığımızda verilen fiş değil demi bu fatura? Özellikle belirtip isteyeceğiz yani fatura istiyorum diye.
Ya eşime söyledim şimdi kötü olursan gideriz acile test veririz diyor. Alma taraftarı değil doğru bilgi vermez diye. Üşüttüö diye düşünüyorum ama bakalım. İnşallah üşütmüşümdür
Hiç sorma. Sürekli bi hastalık ile uğraşıyoruz. Elem terefiş kem gözlere şişhemde son haftalarda olacak şey mi
3300 de cok iri değil dogurana kadar zaten 3500 olur o da tam ideal, insallah sağlıkla gelsingeçen hafta cuma kendi doktorum 3.300 demişti canım. iri olması korkutuyordu açıkçası inşallah bu doktorun dediği gibidir de normal yoldan kolaylıkla doğar tospagam
doğuma en yakinlardan biriyim erken doğum riski de vardı son zamanlarda çok şükür bitti
şimdi pikem var beyaz onu yıkayıp hazirlicam doğum sonrasına.
bi banyoyu son kez elden gecircem
başka da bisey yok galiba
Valla benimki hareketten oluyorSabahtan akşama kadar yatıyorum hareketsilikten olduğunu düşünmüştüm.İzine ayrıldım evi nasılözlemişsem artık
3300 de cok iri değil dogurana kadar zaten 3500 olur o da tam ideal, insallah sağlıkla gelsin
B*klu bir bebeyse 10-12 tane değiştirir. Her emmede kaka yapabiliyorlar
Bol bebek koklamalı, memeleri artık yalnızca süt kaynağı olarak görmeli, kendinden bile çok sevdiğin bir varlığa bakıp gözlerine inanamadığın arada lohusa kafasıyla saçmaladığın günler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?