2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rivaistanbul yatasbedding ve instababyrooms ta var

Ben de montesprri söyledim ama bebek uzun zaman kullanamayacak o yüzden bebek odasına uygun desenli yatak örtüsü sipariş vereceğim buradan.
Yatak örtüsü almakta sadece mantıklıymış çok teşekkür ederim bakıyım hemen
Biz de 100x200 montessori yatak aldık, trendyoldan tuğba kuğunun tek kişilik nevresim takımlarına baktım şimdi, 837 TL bu nası bi fiyat ya
eveet çooook pahalıı birde çarşafsız falan fiyatları ben anlamadım bu işi pişman olucam neredeyse büyük yatak aldık diye
Ben bunları 5 şubatta almıştım. Ama pek hoşuma gitmedi. Daha kaliteli bir şey alabilirdim bu fiyata. Renkler canlı değil soluk geldi.
işte bende bundan korkuyordum direk eledim tuğba kuğuyu..

Tecrübeli analarimiz :)

Yenidogan günde kaç bez değiştirir ortalama?
10 12 degistirir. Bebek gece uyanio ayy popisini yerim.temizleyim de emince uyusun bolunmesin uykusu diyosun. Emziriyosun o bi yandan avcuna avcuna kakaliyo. Sonra bida degistidiosun
Şu sorum arada kaynadı galiba
Tecrübeli annelere tekrarlamak isterim
Evde penye olan daha rahat olur kaplidan. Ben emzirme sutyenini sadece disarda kullandim. Evde toparlayici atletler giyyodum cok.rahat oluyodu emzirmek

Ay inşallah öyle olur canım ya. Daha çok erken Arkadaşa gösterdim o da nişan dedi onun 2 gün sonra olmuş doğumu herkesin farklı oluyor galiba

Bebiş kısmetiyle geldi demek çok sevindim senin adına Bence aslında hamile halinle bile 37. Haftana kadar çalışman işindeki ciddiyetini gösterir. Çoğu kadın erkeklerden çok daha hassas ve özverili çalışıyor ama nedense kıymet bilinmiyor. Senin değerini bilen insanlarla çalışıyor olman çok güzel. Terfi ile beraber maaş da zamlanmıştır, doğum iznin süresince de zamlı halinden istifade edebileceksin. Bazı şirketler bunu hesaplayıp terfi vereceklerse bile doğum izninden dönünce veriyorlar.

Ya çok güzel o an alıp ten teması yapabilmek. Geçen burda paylaşılan bi Dr un instagram hesabında normal doğum videolarında direk alıyor göğsüne anne, çok istedim öyle olabilse keşke diye. Hatta Ssvd düşüncesi bile hafif canladı.. Evet bi Dr ma sorayım ben hep genel anestezi odaklı olduğum için düşünmemiştim, dediğin gibi kendimiz bilinçli olup sahip çıksak hepimiz birey olarak, her yere yayılır zaten.. Evet önceden normal normal doğum vardı şimdi doğal doğum olayı var çok da güzel nerdeyse sıfır mudahale.
Kızlar bebişlere hoşgeldin magneti yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız. Lohusa terlik taç vs nasıl birşey aldınız benim bi o eksiğim kalmış
Biz sadece çikolata dağıtacağız belki bide kolonya fikri var aklımda.. Taç da kendime inci taç aldım, bebişe de beyaz minicik çiçekli bi bant.. Terlik le takım yapmadım normal rahat bir terliğim vardı beyaz o da ama çiçeksiz falan düz bişey onu koydum
Neden yeniyorsunuz? Ben her sey yiyorum
Şeker çıktığı için, yoksa ben de herşeyi yiyordum çikolatalar abur cuburlar falan dahil olmak üzere tabi dozunu kaçırmamaya dikkat ediyodum..

Kayseri acibadem, normal ile sezeryan arasında fark yok sabit fiyat ama epidural isterseniz o farklı dediler sadece. Doktora göre fiyat değişikliği burda da var. 9 bin standart paketleri kayseride benim gittiğim doktor için, ama birkaç dr var onlarda bariz fiyat farkı var. Ben de ekstra bir ücretle karşılaşmamak için baya detaylı sordum da bu şekilde söylemişlerdi başka bir şey çıkmaz ek dediler. İnşallah dedim ama bakalim

A avozge bizde köpeğe havlayınca afkurma derler boş gereksiz söylemlerede afkurma derler

Bence gereksiz bi kuruntu dile getirmiş sanki, e bebişi de ordan alıp getireceğiz bütün onun ve bizim eşyalar herşeyimizle orda 1 gece kalacağız, komple geri döneceğiz sonra :) ya böyle acil bölümünde çeşit çeşit hastalarla içli dışlı kapalı biyerde olmayacak o kapı süsü yani steril bi ortamda doğum yapıp temiz bi odaya geçeceğiz bence mutlaka al as içinde kalmasın zaten çok süsleme olmacak diyosun sade ve güzel olur kapı süsü de.. Silinebilir bişeyse evde streil edilir, değilse de fıs fıs dezenfektan sıkarsın içine dert olursa da..
Kızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdi şimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
Ayy erken mi doğar ne olur ne eder diye streslenirken çok şükür sıkıntı yaşamadan tarihler belli olmaya başladı, bişey de kalmamış o güne çok heyecanlı ne güzel
Ben de Tuğba kuğu Dan tulum şapka seti aldım ama kumaş kalitesinden memnun kalmadım, yenidoğan yapılan tulumun kumaşı için sert kalıp gibi bi kumaş.yıkayınca falan da düzelmedi. Nevrsimleri nasıldır bilemiyorum ama ben farklı bir ürününü de almam artık, yenidoğan vücudu için yapılan ürün böyleyse o fiyata bide.. Memnun kalmadım yani, bide tulumun çıtçıtları açılmış bi iki tanesi rastgele kapatılmış şekilde geldi, paketleme falan de düzgün değildi..
Ben onları göğüs pedi kullandığım zamanlarda kullanırken rahat etmiştim yine yaz doğumuydu sıcakta da rahat oldu benim için kapsız olması bi nebze de olsa.. Ama göğüs pedi olmadan kullanamadım pek alışkın olmayınca.. Bide yara falan olduğunda silikon kapak taktığımda da rahat olmuştu..bence bi tane bulunabilir..
Sanki en acil şeymiş eşimi bez almaya gönderdim
Benim de çantada sadece bez ve ıslak mendil yok

Hep erken doğum yapma korkusuyla baya yol katetmisiz doktorum muciziler yarattınız ikinizde diyor doktorum bıraksam 39. haftaya kadar gider bir problem yok diyor ama tek korkusu biranda preeklampsi gecirebilirim çok şükür Rabbime herşey yolunda gitti aşırı heyecanlıyım valla butun duyguları aynı anda yaşıyorum tarifsiz duygular hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucagimiza alalım inşallah canım evlerimiz cennet kokusuyla dolup taşar inşallah

Valla arttı iyice vakalar. Bi hal çaresine bakarlar inşallah. Test verdim. Bakalım inşallah negatif çıkar
Olduysan da endişe etme insallah hafif şekilde atlatırsın en azından doğuma daha var doğum arefesi olanda oluyor benim ilk gün cok zor geçti asla uyuyamadım kemik ve vücut ağrisindan
Oldum herhalde bende. Test verdim bakalım inşallah negatif çıkar. Bacaklarım falan çok ağrıyor uyuyamıyorum
İşyerinde herkes hasta, boğaz ağrısı burun akıntısı var. Bu ara salgın var bence. Umarım covid değilsindir, dinlen evde uzan canım. Klima, soğuk yediğin içtiğin etkilemiş olabilir
İnşallah İnşallah o yüzdendir. Doktor soğuk algınlığı dedi ama yine de covid testi istedi.
Aynen bende de şeker çıkınca doktor çok şaşırmıştı. İnşallah canım test verdim sabah belli olacak bakalım
Hayır fatura o değil, ayrıyeten faturamı istiyorum demen lazım yoksa cogu hastane vermiyor, fiş fatura yerine gecmez
Tamam canım çok sağol çok teşekkür ederim
Yine de araştır iyice istersen. Kişiye göre de değişebilir bu durum

Aaa oyle mi? Muhakkak git doktora, 35ten sonra durdurmasi zormus ama oncesinde durdurabilirler birkac hafta. Durduramasalar da bugun tam 34. haftayi dolduruyorsun sanirim. 34 haftalik dogum da guvenli neticede. Gec premature. Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun.

Bence direk bi acile gitseydin canim haydi hayırlısı

Sağlıkla gelsin canım nişan gelince acele etmeye gerek yok diyor doktorlar ama ben senin yerinde uçmuştum hastaneye

34+0 bugün tam. İşin garibi doktora 2 gün önce gittik nst normal çıkmıştı ağrı falan yoktu ertesi günü bunları yaşadım bebeğin kilosu 2500dü 2 gün önce doktor doğsa bile korkma artık demişti. Bir de benim 28 haftada ters dönmüştü erken döndü aşağıya onun da etkisi var mıdır bilmiyorum. Hayırlısı artık canım tam da kurban günü gelmese bari kurbanı çıkarsak iyiydi

Sağlıkla gelsin canım nişan gelince acele etmeye gerek yok diyor doktorlar ama ben senin yerinde uçmuştum hastaneye
Ben nişan olduğunu bile bilmiyordum ki kırmızı bişey bekliyordum sarı beyaz balgam gibi bir parça geldi meğer iki türlü de oluyormuş doktoruma yazdım nst çektir ağrıların artarsa hemen gel dedi. Sıklaşmaya başladı ağrılarım hayırlısı artık. Dualarınızı bekliyorum inşallah biraz daha ertelenir

Anam yaramaza bak bayram günü heyecan yaptırıyor hayırlısı ile inşallah vakitlice gelir canım hastane yakın mı? Nst çektir bizi haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…