Yatak örtüsü almakta sadece mantıklıymış çok teşekkür ederim bakıyım hemenRivaistanbul yatasbedding ve instababyrooms ta var
Ben de montesprri söyledim ama bebek uzun zaman kullanamayacak o yüzden bebek odasına uygun desenli yatak örtüsü sipariş vereceğim buradan.
eveet çooook pahalıı birde çarşafsız falan fiyatları ben anlamadım bu işi pişman olucam neredeyse büyük yatak aldık diyeBiz de 100x200 montessori yatak aldık, trendyoldan tuğba kuğunun tek kişilik nevresim takımlarına baktım şimdi, 837 TLbu nası bi fiyat ya
işte bende bundan korkuyordum direk eledim tuğba kuğuyu..Ben bunları 5 şubatta almıştım. Ama pek hoşuma gitmedi. Daha kaliteli bir şey alabilirdim bu fiyata. Renkler canlı değil soluk geldi.
10 12 degistirir. Bebek gece uyanio ayy popisini yerim.temizleyim de emince uyusun bolunmesin uykusu diyosun. Emziriyosun o bi yandan avcuna avcuna kakaliyo. Sonra bida degistidiosunTecrübeli analarimiz :)
Yenidogan günde kaç bez değiştirir ortalama?
Evde penye olan daha rahat olur kaplidan. Ben emzirme sutyenini sadece disarda kullandim. Evde toparlayici atletler giyyodum cok.rahat oluyodu emzirmekŞu sorum arada kaynadı galiba
Tecrübeli annelere tekrarlamak isterim
Ay inşallah öyle olur canım ya. Daha çok erkenHiç korkma canım. Benim ilkte nişan geldi bildiğin kanlı sümüksü bir yapıdaydı. Nişan olduğundan eminim. Ama sonra ne sancı ne su geldi. Ta 2 hafta sonra doğum yaptım. Yani nişan bile olsa sadece doğum yaklaşıyor demek olabilir
Bebiş kısmetiyle geldi demek çok sevindim senin adınaben de yetişemiyorum hızınıza. iyice çiçek açtık. heyecanlıyız. konuşacak bir sürü şeyimiz var. Gecmis olsunOktivus ve CipisS Benim herhangi bir güncellemem yok, klasik iste sıcak, gece tuvalete kalkma, sivri sinek derken ben de uyuyamaya basladim. Ote yandan işteki son 3 günüm inşallah. Pazartesi 36+1'de de ağda randevum var. Sanirim ancak o agda yapildiginda kendimi hazir hissedicem ve rahat moda gecicem. Ardından tek yapacağım şey yürüyüş pilates hurma cay esle beraber olma vb dogum baslatici ve kolaylastirici aktivitelerle dogumu beklemek olacak
Aslinda cok mutlu oldugum bir gelisme yasandi. Dogum iznine cikar ayak bana terfi verdiler. 2 cocuklu birine kostek degil destek oluyorlar, takdir edildigini emeklerinin goruldugunu bilmek harika bir his. Cok mutluyum. Oglum kismetiyle geliyor gibi.
Ya çok güzel o an alıp ten teması yapabilmek. Geçen burda paylaşılan bi Dr un instagram hesabında normal doğum videolarında direk alıyor göğsüne anne, çok istedim öyle olabilse keşke diye. Hatta Ssvd düşüncesi bile hafif canladı.. Evet bi Dr ma sorayım ben hep genel anestezi odaklı olduğum için düşünmemiştim, dediğin gibi kendimiz bilinçli olup sahip çıksak hepimiz birey olarak, her yere yayılır zaten.. Evet önceden normal normal doğum vardı şimdi doğal doğum olayı var çok da güzel nerdeyse sıfır mudahale.Hastanesinden Hastanesine değişiyor. Benim doktor anne-bebek dostu sezaryen yapıyor mesela çıkarır çıkarmaz hemen annenin kucağına veriyor bebeği ten tene temas için, kordonu geç klempliyor, anneyle bebek en fazla 15 dk ayrı kalıyor. Belki önceden doktorunla konuşup talep edersen rutin uygulamasi öyle olmasa bile senin istediğin gibi yapabilir. Hep diyorum biz bilinçli olup doğumumuza sahip çıkmalıyız yoksa benim ilk dogumumdaki gibi bir sürü sıkıntı olabilir ki o zaman da çok okurdum da 9 yıl önce doğal doğum diye bir kavramdan dahi haberimiz yoktu.
Biz sadece çikolata dağıtacağız belki bide kolonya fikri var aklımda.. Taç da kendime inci taç aldım, bebişe de beyaz minicik çiçekli bi bant.. Terlik le takım yapmadım normal rahat bir terliğim vardı beyaz o da ama çiçeksiz falan düz bişey onu koydumKızlar bebişlere hoşgeldin magneti yaptırdınız mı yada yaptıracak mısınız. Lohusa terlik taç vs nasıl birşey aldınız benim bi o eksiğim kalmış
Şeker çıktığı için, yoksa ben de herşeyi yiyordum çikolatalar abur cuburlar falan dahil olmak üzere tabi dozunu kaçırmamaya dikkat ediyodum..Neden yeniyorsunuz? Ben her sey yiyorum
Kayseri acibadem, normal ile sezeryan arasında fark yok sabit fiyat ama epidural isterseniz o farklı dediler sadece. Doktora göre fiyat değişikliği burda da var. 9 bin standart paketleri kayseride benim gittiğim doktor için, ama birkaç dr var onlarda bariz fiyat farkı var. Ben de ekstra bir ücretle karşılaşmamak için baya detaylı sordum da bu şekilde söylemişlerdi başka bir şey çıkmaz ek dediler. İnşallah dedim ama bakalimBu bahsettiğiniz hangi acıbadem? Benim özel sağlık sigortam var altunizade acıbademde kontrollerim. Bize fiyat için normale ayrı epiduralli normale ayrı, sezaryana ayrı, aynı şekilde epiduralli sezaryana ayrı fiyat çıkardılar. Ekstra yetmezmiş gibi doktor uzmansa ayrı profsa ayrı gibi ücretleride bindirdiler 15000₺ ile 30000₺ arası değişiyor yani fiyatı. İşin komik kısmı zam gelicekti 30 haziranda sistemlerini güncellemedikleri için öğrenemiyorumda yeni fiyatları. Üstelik sağlık sigortam tam karşıladığı halde doğumu 15000₺ye kadar değer biçmişler bu sene mayıs ayında sigortam yenilenirken öğrendik daha fazlasını karşılamıyolarmış. Sigortamızı yapan arkadaşımız uyarmasa acıbademe ekstra para verme ihtimalimizden bile haberimiz yoktu bizim. Nasılsa karşılıyor yüzde yüz diye rahat rahat gidip geliyorduk aylardır..
A avozge bizde köpeğe havlayınca afkurma derlerİkeanın yatakları güzel oluyor bizim arkadaş bizden sonra almıştı çok memnunlardı.. Hiç ikea aklımıza gelmemişti... Evet dümdüz zemin gibi olmalı bence de hem mantıken hem araştırdığım kadarıyla da. Ben şilte olayını iptal e dicem sanırım..
Ben de bugün baktım piere cardin in reflü yatağına puanı 3.5larda falandı direk geçtim, okumadım yorumları gerçi ama nasıl ürün güzel mi?
Baya değişikler olmuş farkına varabileceğin, düştü demek ki ne zaman düşmesi gerekiyor normalde acaba.. Bana da 29. haftamda iyice aşağıda düşmüş demişti bi kaç kişi, o zamandan beri karnım büyüdükçe yukarıda gibi, şimdilerde daha da yukarıda hissediyorum göğsümün 3-4 parmak altında tekmeleri.. Ne korkutmuştu kız beni karnın baya düşmüş deyince erken doğuracam diye.. Ben de ağrı sancı hissi yok çok bazen adet ağrısı gibi bişey oluyor nadiren, sertleşme kasılma ara ara oluyor..
Afkurma ne demek ben de klavyeden yanlış yazıldı heralde diye düşündüm ama yerine uygun bi kelime oturtamadıydım
Ben oğlumda Anne bebek çantası almamıştım, normal sırt çantam vardı biraz büyük boy madam Coco nın makyaj çantası gibi küçük orta boy çantaları vardı kıyafet bez altaçma falan ayrı ayrı ona koyarak kullandım.. Sırt çantamın kendi gözleri de yeterli oldu extra şeyler için, Mama emzik vs kullanmadık belki o yüzden ihtiyaç duymamışımdır.. Şimdi de yine mama ihtiyaç olursa o zaman alırım heralde diye beklemedeyim onun termos mama kabı biberon u ılıtmak için soğuk suyu vs ıvır zıvırı çok oluyo gibi.. Mama olayı olmazsa yine almıyim diyorum..
Aa yünün alerji durumu mu var, eşim de babası da alienin yarıdan fazlası hep alerjik bideeeşimin yastığını da bi değiştirip bakayım.. Şimdi söylesem alerji yapabilirmiş diye asla kabul etmez kv.. Bence de aynen şilteye gerek yok hiç ama hayır istemiyorum kullanmam da diyemedim dediğin gibi pofuduk olsun istiyor.. Ama emrivaki gelişiyor olaylar maalesef, ilkinde kullandım zaten inceydi o neyseki düzdü pofudukluğu yoktu.. Ama alerjiyi duyunca tamamen vazgeçtim şuan oğlum da alerjik tetikliyücü olmuş olabilir..
Evet aynen hastanedekiler de öyle hep serte yakın ve dümdüz.. Aldım evet o alezlerden, zaten şilteyi koyunca o pofudukluğundan alezin lastikleri yetmedi yatağa yukarıda kaldı..
Ayy inanmıyorum haziranda zam gelecek demişti bana bi kaç hastane ve sigorta şirketleri araştırma yaparken ama artış oranları baya yüksek olmuş bu kadar düşünmemiştim, sezaryen 2bin artmış nerdeyse o nasıl zam, bizimki ne oldu acaba yarın kontrolde öğreneyim.. Çok sinir bozucu..
Bence gereksiz bi kuruntu dile getirmiş sanki, e bebişi de ordan alıp getireceğiz bütün onun ve bizim eşyalar herşeyimizle orda 1 gece kalacağız, komple geri döneceğiz sonra :) ya böyle acil bölümünde çeşit çeşit hastalarla içli dışlı kapalı biyerde olmayacak o kapı süsü yaniBende kapı süsü yaptırdım ama arkadaşim hastane hep mikrop götürüp oralara asma ordan eve mikrop getirme dedi kafama takıldı.Bende ekstra bı süsleme olmucak zaten diye en azından kapı süsünü koyayım diyordum bı iki de mavi balon tamam
Ayy erken mi doğar ne olur ne eder diye streslenirken çok şükür sıkıntı yaşamadan tarihler belli olmaya başladı, bişey de kalmamış o güneKızlar kontrolden çıktık bebeğim 2.700 kg, 49 cm NST de sancı yok bir önceki hafta iki sancım çıkmıştı ve ayın 20' sine sezeryan tarihi verdişimdiden hemen telaş yaptım tansiyonum hemen 14 oldu
Ben de Tuğba kuğu Dan tulum şapka seti aldım ama kumaş kalitesinden memnun kalmadım, yenidoğan yapılan tulumun kumaşı için sert kalıp gibi bi kumaş.yıkayınca falan da düzelmediPeki hanımlar size ne diyeceğim bizim aldığımız yatak büyük montessorilerden yani. 120x200 ölçüsüde. Alırken odası müsait diye büyük alalım uzun ömürlü olsun dedik ama şimdi nevresim pike işi beni çok zorluyor. Tek kişilik takımlara bakıyorum hiç sevimli birşey yok doğru düzgün bebişe uygun. Gerçi bir süre bizim odamızda olucak ama gündüzleri odasına yatırmayı planlıyorum alışkanlık kazansın diye. Boş bırakmak içime sinmiyor yatağını sevimli birşey yaptırayım istiyorum. İnternette tuğba kuğu diye marka gördüm birde riva istanbul vardı sanırım. Sipariş veren veya başka bir yerden yaptıran memnun kalan var mı acaba ?
Ben onları göğüs pedi kullandığım zamanlarda kullanırken rahat etmiştim yine yaz doğumuydu sıcakta da rahat oldu benim için kapsız olması bi nebze de olsa.. Ama göğüs pedi olmadan kullanamadım pek alışkın olmayınca.. Bide yara falan olduğunda silikon kapak taktığımda da rahat olmuştu..bence bi tane bulunabilir..Emzirme sütyeni bir tane dagiden sipariş vermiştim kaplı sanıp kapsızmış meğer, ucunu belli ediyor yani. Sizce o da evde filan rahat olur kullanılır mı yoksa dışarı giyemeyeceğim sütyen gereksiz bir şey mi iade mi etsem?
Benim de çantada sadece bez ve ıslak mendil yokSanki en acil şeymiş eşimi bez almaya gönderdim
Hep erken doğum yapma korkusuyla baya yol katetmisiz doktorum muciziler yarattınız ikinizde diyorBence gereksiz bi kuruntu dile getirmiş sanki, e bebişi de ordan alıp getireceğiz bütün onun ve bizim eşyalar herşeyimizle orda 1 gece kalacağız, komple geri döneceğiz sonra :) ya böyle acil bölümünde çeşit çeşit hastalarla içli dışlı kapalı biyerde olmayacak o kapı süsü yanisteril bi ortamda doğum yapıp temiz bi odaya geçeceğiz bence mutlaka al as içinde kalmasın zaten çok süsleme olmacak diyosun sade ve güzel olur kapı süsü de.. Silinebilir bişeyse evde streil edilir, değilse de fıs fıs dezenfektan sıkarsın içine dert olursa da..
Ayy erken mi doğar ne olur ne eder diye streslenirken çok şükür sıkıntı yaşamadan tarihler belli olmaya başladı, bişey de kalmamış o güneçok heyecanlı ne güzel
Ben de Tuğba kuğu Dan tulum şapka seti aldım ama kumaş kalitesinden memnun kalmadım, yenidoğan yapılan tulumun kumaşı için sert kalıp gibi bi kumaş.yıkayınca falan da düzelmedi. Nevrsimleri nasıldır bilemiyorum ama ben farklı bir ürününü de almam artık, yenidoğan vücudu için yapılan ürün böyleyse o fiyata bide.. Memnun kalmadım yani, bide tulumun çıtçıtları açılmış bi iki tanesi rastgele kapatılmış şekilde geldi, paketleme falan de düzgün değildi..
Ben onları göğüs pedi kullandığım zamanlarda kullanırken rahat etmiştim yine yaz doğumuydu sıcakta da rahat oldu benim için kapsız olması bi nebze de olsa.. Ama göğüs pedi olmadan kullanamadım pek alışkın olmayınca.. Bide yara falan olduğunda silikon kapak taktığımda da rahat olmuştu..bence bi tane bulunabilir..
Benim de çantada sadece bez ve ıslak mendil yok
Valla arttı iyice vakalar. Bi hal çaresine bakarlar inşallah. Test verdim. Bakalım inşallah negatif çıkarbize oğlan okuldan getirdi. doktor salgın dedi. ondan bana geçti. sonra eşime. doktor eşime de corona değildir demiş iki enfeksiyon birden kapmışsınız. eşimin içine şüphe düşünce gidip bide test gerdi öyle öğrendik
Oldum herhalde bende. Test verdim bakalım inşallah negatif çıkar. Bacaklarım falan çok ağrıyor uyuyamıyorumOlduysan da endişe etme insallah hafif şekilde atlatırsınen azından doğuma daha var doğum arefesi olanda oluyor benim ilk gün cok zor geçti asla uyuyamadım kemik ve vücut ağrisindan
İnşallah İnşallah o yüzdendir. Doktor soğuk algınlığı dedi ama yine de covid testi istedi.İşyerinde herkes hasta, boğaz ağrısı burun akıntısı var. Bu ara salgın var bence. Umarım covid değilsindir, dinlen evde uzan canım. Klima, soğuk yediğin içtiğin etkilemiş olabilir
Aynen bende de şeker çıkınca doktor çok şaşırmıştı. İnşallah canım test verdim sabah belli olacak bakalımBende öyle bende en böyle çıkar bende kesin diyen arkadaşımda bile çıkmadı ben zayıf falan da olunca herkes sekrr muhabbetine sok oluyor ama sanırım tamamen ic organlarla ilgili beslenme şekli zayıflık fayda etmiyor plesenta devreye girince galiba bu ara da geçmiş olsun canım insallah covid değilsindir üşütmüşsündür
Tamam canım çok sağol çok teşekkür ederimHayır fatura o değil, ayrıyeten faturamı istiyorum demen lazım yoksa cogu hastane vermiyor, fiş fatura yerine gecmez
Yine de araştır iyice istersen. Kişiye göre de değişebilir bu durumYatak örtüsü almakta sadece mantıklıymış çok teşekkür ederim bakıyım hemen
eveet çooook pahalıı birde çarşafsız falan fiyatları ben anlamadım bu işi pişman olucam neredeyse büyük yatak aldık diye
işte bende bundan korkuyordum direk eledim tuğba kuğuyu..
Aaa oyle mi? Muhakkak git doktora, 35ten sonra durdurmasi zormus ama oncesinde durdurabilirler birkac hafta. Durduramasalar da bugun tam 34. haftayi dolduruyorsun sanirim. 34 haftalik dogum da guvenli neticede. Gec premature. Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun.Kızlar galiba o gelen sarımsı parça nişan. Ağrılarım başladı yavaştan hadi hayırlısı. Yarın nstye bi gireyim bakalım. Benim oğlan aşırı hareketli durmayacak vaktine kadar belliydi zaten çıkacak delik arıyor
Bence direk bi acile gitseydin canim haydi hayırlısıKızlar galiba o gelen sarımsı parça nişan. Ağrılarım başladı yavaştan hadi hayırlısı. Yarın nstye bi gireyim bakalım. Benim oğlan aşırı hareketli durmayacak vaktine kadar belliydi zaten çıkacak delik arıyor
Sağlıkla gelsin canım nişan gelince acele etmeye gerek yok diyor doktorlar ama ben senin yerinde uçmuştum hastaneyeKızlar galiba o gelen sarımsı parça nişan. Ağrılarım başladı yavaştan hadi hayırlısı. Yarın nstye bi gireyim bakalım. Benim oğlan aşırı hareketli durmayacak vaktine kadar belliydi zaten çıkacak delik arıyor
34+0 bugün tam. İşin garibi doktora 2 gün önce gittik nst normal çıkmıştı ağrı falan yoktu ertesi günü bunları yaşadımAaa oyle mi? Muhakkak git doktora, 35ten sonra durdurmasi zormus ama oncesinde durdurabilirler birkac hafta. Durduramasalar da bugun tam 34. haftayi dolduruyorsun sanirim. 34 haftalik dogum da guvenli neticede. Gec premature. Hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun.
Ben nişan olduğunu bile bilmiyordum ki kırmızı bişey bekliyordum sarı beyaz balgam gibi bir parça geldi meğer iki türlü de oluyormuşSağlıkla gelsin canım nişan gelince acele etmeye gerek yok diyor doktorlar ama ben senin yerinde uçmuştum hastaneye
Anam yaramaza bak bayram günü heyecan yaptırıyorBen nişan olduğunu bile bilmiyordum ki kırmızı bişey bekliyordum sarı beyaz balgam gibi bir parça geldi meğer iki türlü de oluyormuşdoktoruma yazdım nst çektir ağrıların artarsa hemen gel dedi. Sıklaşmaya başladı ağrılarım hayırlısı artık. Dualarınızı bekliyorum inşallah biraz daha ertelenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?