2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün benden de geldi azcık korktum. Ve çok rahatsızsım kasıldım baya ama ben cok üstüne düşmedim bütün gün dışardaydım pazara gittim köye gittik aman yolları ne kötüydü şimdi doğuracam dedim o kadar sallandım ki mezar ziyareti yaptım köyde at çiftliğine uğradık onları sevdim ot Yedirdim o ağrılarla bide sanki bebeğim karnımın üstünde değil altında duruyor sürekli hareket ediyordu oda yordu eve geldim yemek yedim uzanıp dinleneyim derken erkenden uyumuşum. benim aklımda hep en az 4 hafta var şimdi olamaz olmamalı ya geciyor randevum da 17 sinde ben erken gelsin istemiyorum ya daha pijamamı almadım secemedim 2 aydır bakıyorum şu alıncaklara nerdeyse her gün o kadar kararsızım ki bıktım kendimden

Ayyy hadi hayırlısı olsun başladı nişanlar filan artik bizim buralar şenlik yeri olcak
Ahahaha pijama da yok nişan da gelmiş sen gezmelerde ohhh anne sen rahat rahat takıl diyor yavrucak . Ben de 2. Takımı alamadimmmmm gerginim gergin

Amaaam bizim boya işi de duvar kusuyor uğraştırıyor heryer toz duman İşimiz boyayı sür bırak olsa ah olmadı. Stres yapıyorum temizlik olmayınca kocam iste son dk lara birakti bu işleri sağolsun kac kere dedim hadi hadiii diye Neyse bakalım ya sabır ya selamet

Sen yine de çok yorma kendini. Ağrın yoksa daha gelmez inşallah. Bir an önce de beğen pijamani çok düşünme ben de
hiç hazır hissetmiyorum ama telaslandim böyle olunca hemen 1 makine daha çamaşır vardı yıkanmayan onları attim. Hastane çantamda eksik kalanlari koydum bir enerji geldi sabah 5 ten beri. Bir de akşam vardiyasinda çalışıyorum saat 15:00 te işe gideceğim bize tatil de yok

Bizde aynısını yaptık hem park yatak aldım hemde odasına 90*190 montessori yatak yaptırdık nevresimini zeynebeli diye bir site var ordan yaptırdım özel ölçü yapılıyor bakabilirsiniz

Eklentiler

• A36932EC-BDDE-4ECD-8E2B-456E1CBE871E.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 79
günaydın kızlar, iyi bayramlar herkese
bugün bende çalışıyorum yarında uğrayacağım, pazarteside 1-2 saat için malum tatlı üretimi, en çok iş yapılan günler.
benimde şansım bu, resmi tatil- bayram tatilim olmadı hiç. ama işyerimin başka avantajı var mesaim 7-14.30 arası. erkenden evimde oluyorum, birde senelerdir çalıştığım ve sorumlu kişi olduğum için rahatım karışanım yok erken çıkabiliyorum bazı günler.

Valla ya ne rahatlık sorma ya memleketime geldim doğuracam yer aslında İstanbul eşim sakın burda doğurma çocugun kimliğin de yazmasın benim memleketim diye istemiyor adam ne derdinde
Canım ya hala çalışıyor musun? Allah yardımcın olsun. Asıl sen yorma kendini. Ya ilkten telaşlandım ilki dün beyazdı ikincisi bugun geldi tekrar sarı netten baktım hamilelik sonunda akıntı çok geliyormuş inşallah öyle bir şeydir.benimde eksikler var ama bayram girdi kargolarım gelemedi sipariş sonraya kaldı. İnşallah yetiştiririz

İnadımdan kendi memleketimde doğururdum

Ayy hadi hayırlı olsun canım inşallah. Haber ver bize de mutlaka

Grubun ilk bebeği mi geliyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…