- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
Dün benden de geldi azcık korktum. Ve çok rahatsızsım kasıldım baya ama ben cok üstüne düşmedimBen nişan olduğunu bile bilmiyordum ki kırmızı bişey bekliyordum sarı beyaz balgam gibi bir parça geldi meğer iki türlü de oluyormuşdoktoruma yazdım nst çektir ağrıların artarsa hemen gel dedi. Sıklaşmaya başladı ağrılarım hayırlısı artık. Dualarınızı bekliyorum inşallah biraz daha ertelenir
Ayyy hadi hayırlısı olsun başladı nişanlar filan artik bizim buralar şenlik yeri olcakKızlar galiba o gelen sarımsı parça nişan. Ağrılarım başladı yavaştan hadi hayırlısı. Yarın nstye bi gireyim bakalım. Benim oğlan aşırı hareketli durmayacak vaktine kadar belliydi zaten çıkacak delik arıyor
Dün benden de geldi azcık korktum. Ve çok rahatsızsım kasıldım baya ama ben cok üstüne düşmedimbütün gün dışardaydım pazara gittim köye gittik aman yolları ne kötüydü şimdi doğuracam dedim o kadar sallandım ki mezar ziyareti yaptım köyde at çiftliğine uğradık onları sevdim ot Yedirdim o ağrılarla bide sanki bebeğim karnımın üstünde değil altında duruyor sürekli hareket ediyordu oda yordu eve geldim yemek yedim uzanıp dinleneyim derken erkenden uyumuşum. benim aklımda hep en az 4 hafta var şimdi olamaz olmamalı ya geciyor randevum da 17 sinde ben erken gelsin istemiyorum ya daha pijamamı almadım secemedim 2 aydır bakıyorum şu alıncaklara nerdeyse her gün o kadar kararsızım ki bıktım kendimden
Sen yine de çok yorma kendini. Ağrın yoksa daha gelmez inşallah. Bir an önce de beğen pijamani çok düşünmeDün benden de geldi azcık korktum. Ve çok rahatsızsım kasıldım baya ama ben cok üstüne düşmedimbütün gün dışardaydım pazara gittim köye gittik aman yolları ne kötüydü şimdi doğuracam dedim o kadar sallandım ki mezar ziyareti yaptım köyde at çiftliğine uğradık onları sevdim ot Yedirdim o ağrılarla bide sanki bebeğim karnımın üstünde değil altında duruyor sürekli hareket ediyordu oda yordu eve geldim yemek yedim uzanıp dinleneyim derken erkenden uyumuşum. benim aklımda hep en az 4 hafta var şimdi olamaz olmamalı ya geciyor randevum da 17 sinde ben erken gelsin istemiyorum ya daha pijamamı almadım secemedim 2 aydır bakıyorum şu alıncaklara nerdeyse her gün o kadar kararsızım ki bıktım kendimden
Bizde aynısını yaptık hem park yatak aldım hemde odasına 90*190 montessori yatak yaptırdık nevresimini zeynebeli diye bir site var ordan yaptırdım özel ölçü yapılıyor bakabilirsinizPeki hanımlar size ne diyeceğim bizim aldığımız yatak büyük montessorilerden yani. 120x200 ölçüsüde. Alırken odası müsait diye büyük alalım uzun ömürlü olsun dedik ama şimdi nevresim pike işi beni çok zorluyor. Tek kişilik takımlara bakıyorum hiç sevimli birşey yok doğru düzgün bebişe uygun. Gerçi bir süre bizim odamızda olucak ama gündüzleri odasına yatırmayı planlıyorum alışkanlık kazansın diye. Boş bırakmak içime sinmiyor yatağını sevimli birşey yaptırayım istiyorum. İnternette tuğba kuğu diye marka gördüm birde riva istanbul vardı sanırım. Sipariş veren veya başka bir yerden yaptıran memnun kalan var mı acaba ?
Valla ya ne rahatlık sorma ya memleketime geldim doğuracam yer aslında İstanbul eşim sakın burda doğurma çocugun kimliğin de yazmasın benim memleketim diye istemiyor adam ne derdindeAyyy hadi hayırlısı olsun başladı nişanlar filan artik bizim buralar şenlik yeri olcak
Ahahaha pijama da yok nişan da gelmiş sen gezmelerde ohhh anne sen rahat rahat takıl diyor yavrucak . Ben de 2. Takımı alamadimmmmm gerginim gergin
Canım ya hala çalışıyor musun? Allah yardımcın olsun. Asıl sen yorma kendini. Ya ilkten telaşlandım ilki dün beyazdı ikincisi bugun geldi tekrar sarı netten baktım hamilelik sonunda akıntı çok geliyormuş inşallah öyle bir şeydir.benimde eksikler var ama bayram girdi kargolarım gelemedi sipariş sonraya kaldı. İnşallah yetiştiririzSen yine de çok yorma kendini. Ağrın yoksa daha gelmez inşallah. Bir an önce de beğen pijamani çok düşünmeben de
hiç hazır hissetmiyorum ama telaslandim böyle olunca hemen 1 makine daha çamaşır vardı yıkanmayan onları attim. Hastane çantamda eksik kalanlari koydum bir enerji geldi sabah 5 ten beri. Bir de akşam vardiyasinda çalışıyorum saat 15:00 te işe gideceğim bize tatil de yok
Valla benimki hareketten oluyoryattıgımda rahatım herkeste farklı demekkio
turmakta rahatsız ediyor hep yatar pozisyon
Valla ya ne rahatlık sorma ya memleketime geldim doğuracam yer aslında İstanbul eşim sakın burda doğurma çocugun kimliğin de yazmasın benim memleketim diye istemiyor adam ne derdinde
Canım ya hala çalışıyor musun? Allah yardımcın olsun. Asıl sen yorma kendini. Ya ilkten telaşlandım ilki dün beyazdı ikincisi bugun geldi tekrar sarı netten baktım hamilelik sonunda akıntı çok geliyormuş inşallah öyle bir şeydir.benimde eksikler var ama bayram girdi kargolarım gelemedi sipariş sonraya kaldı. İnşallah yetiştiririz
Keyfine göre o ne kadar isterseTecrübeli analarimiz :)
Yenidogan günde kaç bez değiştirir ortalama?
Ayy hadi hayırlı olsun canım inşallah. Haber ver bize de mutlakaBen nişan olduğunu bile bilmiyordum ki kırmızı bişey bekliyordum sarı beyaz balgam gibi bir parça geldi meğer iki türlü de oluyormuşdoktoruma yazdım nst çektir ağrıların artarsa hemen gel dedi. Sıklaşmaya başladı ağrılarım hayırlısı artık. Dualarınızı bekliyorum inşallah biraz daha ertelenir
Grubun ilk bebeği mi geliyor yoksaBen nişan olduğunu bile bilmiyordum ki kırmızı bişey bekliyordum sarı beyaz balgam gibi bir parça geldi meğer iki türlü de oluyormuşdoktoruma yazdım nst çektir ağrıların artarsa hemen gel dedi. Sıklaşmaya başladı ağrılarım hayırlısı artık. Dualarınızı bekliyorum inşallah biraz daha ertelenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?