Arkadaşlar ata için dua edermisiniz kendisi özel gereksinimli bir çocuk dun yoğun bakıma aldılar hayatı tehlikesi devam ediyormuş annesi youtuben paylasmisti durumunu böbrekleri iflas etmiş enfeksiyon tüm organlarına yayılmış hamilelerin duası kabul olur derler ne olur dua edin ata için hangisi hayirlisiysa rabbim onu nasip etsin çünkü suan acıda cekiyordur rabbim acısını azaltsin ailesine kavuşsun insallahhh
Kızlar galiba o gelen sarımsı parça nişan. Ağrılarım başladı yavaştan hadi hayırlısı. Yarın nstye bi gireyim bakalım. Benim oğlan aşırı hareketli durmayacak vaktine kadar belliydi zaten çıkacak delik arıyor
32.haftayi atlattii hepimiz çok şükür, bebek bundan sonra gelişmiş oluyor cnm, olası nst ye göre doğum olursa diye ciğer geliştirici yaparlar sadece. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin minik kuzu :)
1 hafta gider ancak evet. başlarda çok kaka yapıyolar gerçekten. sonradan seyrekleşiyor kimisi 10 günde 1 yapıyor kimisi hala günde 5-6 devam ediyor. Benim kızım 4-5 günde bir yapmaya başlamıştı 2-4 ay arası. ne kusuyordu ne kaka yapıyordu, kıyafetleri hep tertemiz süt kokuluydu
Annm birgün dayanamadı doktora bu çocuk çok mıçıyor dedi beklemiyordum sormasını kadın dert etmiş kendine kilo alımı normal olunca sorun yok demişti doktor
Annm birgün dayanamadı doktora bu çocuk çok mıçıyor dedi beklemiyordum sormasını kadın dert etmiş kendine kilo alımı normal olunca sorun yok demişti doktor
Sağ salim kucağına alırsın inşallah ayın 20 sinde tam olarak kaç haftalık oluyor. Bende önümüzdeki hafta görüşücem doktorumla tarih için ne zaman der merak ediyorum