2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haber yok youtubedede insallah iyidir çocuk ya

32.haftayi atlattii hepimiz çok şükür, bebek bundan sonra gelişmiş oluyor cnm, olası nst ye göre doğum olursa diye ciğer geliştirici yaparlar sadece. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin minik kuzu :)

Benim ki tam torbasıydı hiç hız kesmedi

Aynen benimkide öyleydi. Dışarı çıkarken yanıma neredeyse yarım paket bez alıyordum. Park bahçe market demezdi hiç doldururdu
Annm birgün dayanamadı doktora bu çocuk çok mıçıyor dedi beklemiyordum sormasını kadın dert etmiş kendine kilo alımı normal olunca sorun yok demişti doktor

Annm birgün dayanamadı doktora bu çocuk çok mıçıyor dedi beklemiyordum sormasını kadın dert etmiş kendine kilo alımı normal olunca sorun yok demişti doktor
Özellikle anne sütü alan bebeklerde doktorlar hiç takmıyorlar zaten kakayı. İster 10 günde bir ister günde 10 kere. Önemli olan çiş miktarı diyorlar

Aminnnn inşallah Eğer birden erken gelmezse miss kokulum tedirginlik, heyecan, mutluluk hepsini birarada hissediyorum sanki ilk kez doğum yapacağım
Sağ salim kucağına alırsın inşallah ayın 20 sinde tam olarak kaç haftalık oluyor. Bende önümüzdeki hafta görüşücem doktorumla tarih için ne zaman der merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…