Teşekkür ederim Aynen üşüttüm sandım valla ilk başta şu anda grip gibiyim. Dün kötüydüm baya da bugün daha iyiyim şükür. Yok bana hiç ilaç vermediler. Napcam? Vermeleri mi gerekiyor. Bi şey olur mu?
Teşekkür ederim Aynen üşüttüm sandım valla ilk başta şu anda grip gibiyim. Dün kötüydüm baya da bugün daha iyiyim şükür. Yok bana hiç ilaç vermediler. Napcam? Vermeleri mi gerekiyor. Bi şey olur mu?
Teşekkür ederim hafta karantina dediler. Haftaya kontrolum vardı ertelendi işte. 37 de gideceğim muayeneye
Bizde aynısını yaptık hem park yatak aldım hemde odasına 90*190 montessori yatak yaptırdık nevresimini zeynebeli diye bir site var ordan yaptırdım özel ölçü yapılıyor bakabilirsiniz
Çok şekeeeer hemen bakacağım dediğin yere güle güle sağlıkla kullanın inşallah. Peki yıldızları nereden aldınız onlarda çok şirin duruyor. Bu tarz süslerin adı ne diye geçiyor benim karşıma sürekli ışıklı toplar çıkıyor süs diyince
Ben normalde çarşamba günü iyi bir doktora gidecektim ilk defa. 36 hafta olacaktım gittiğimde. Şimdi 1 hafta karantina olunca 37. Haftaya sarktı bu durum. Doktor kabul eder mi acaba ya. O korkutuyor beni
Geçmiş olsun canım bi süredir hastasın zaten çoğunu atlatmışsındır da bi an önce iyileşirsin inşallah sıcaklarla da birleşince iyice zor olur Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım bi süredir hastasın zaten çoğunu atlatmışsındır da bi an önce iyileşirsin inşallah sıcaklarla da birleşince iyice zor olur Allah yardımcın olsun
çok geçmiş olsun canım. ben de covid olduğumda yarım limonu bardağa sıkıp üzerine kaynar su ekliyodum. az şeker at bide. o beni baya toplamıştı.
günde iki üç kez içersen iyi olur
çok geçmiş olsun canım. ben de covid olduğumda yarım limonu bardağa sıkıp üzerine kaynar su ekliyodum. az şeker at bide. o beni baya toplamıştı.
günde iki üç kez içersen iyi olur
CipisS
cok gecmis olsun canim. Bi an once negatif gorursun umarim. Hastaneyi arayip bi sor durumum.bu 37 de doktor beni kabul eder mi diye. Kafanda soru isareti kalmasin
CipisS
cok gecmis olsun canim. Bi an once negatif gorursun umarim. Hastaneyi arayip bi sor durumum.bu 37 de doktor beni kabul eder mi diye. Kafanda soru isareti kalmasin
İyi bayramlar herkeseee bi dahaki bayram bebişlerimizle beraber olsun inşallaaaj, mesajları okumuyorum yogunluktan bayramını kutlayayım dedim yoldaşlarımın