2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun. Şuan grip gibi geçiyor sanırım herhangi bir ilaç verdiler mi kan sulandırıcı falan
Teşekkür ederim Aynen üşüttüm sandım valla ilk başta şu anda grip gibiyim. Dün kötüydüm baya da bugün daha iyiyim şükür. Yok bana hiç ilaç vermediler. Napcam? Vermeleri mi gerekiyor. Bi şey olur mu?
Gecmis olsun cnm, doğuma kadar iyileşirsin inşallah cnm
Teşekkür ederim hafta karantina dediler. Haftaya kontrolum vardı ertelendi işte. 37 de gideceğim muayeneye

Bir şey olmaz merak etme daha ağırken covid atlattı herkes ama bildiğim kan sulandırıcı veriyorlardı kadın doğumcuna bi sor istersen

Bizde aynısını yaptık hem park yatak aldım hemde odasına 90*190 montessori yatak yaptırdık nevresimini zeynebeli diye bir site var ordan yaptırdım özel ölçü yapılıyor bakabilirsiniz
Çok şekeeeer hemen bakacağım dediğin yere güle güle sağlıkla kullanın inşallah. Peki yıldızları nereden aldınız onlarda çok şirin duruyor. Bu tarz süslerin adı ne diye geçiyor benim karşıma sürekli ışıklı toplar çıkıyor süs diyince

her emzirmede kaka çiş yapıyolar. 2 saatte 1 emzirdiğimizi düşünürsek 12 bez. bazen değiştiriyorsun yenisine yapıyor hemen, sanki temizi bekliyormuş gibi
Ben çantaya 6 bez koymuştum 12 ye çıkarayım

Ben normalde çarşamba günü iyi bir doktora gidecektim ilk defa. 36 hafta olacaktım gittiğimde. Şimdi 1 hafta karantina olunca 37. Haftaya sarktı bu durum. Doktor kabul eder mi acaba ya. O korkutuyor beni

Çok sağol çok teşekkür ederim. Amşn inşallah
Geçmiş olsun canım bi süredir hastasın zaten çoğunu atlatmışsındır da bi an önce iyileşirsin inşallah sıcaklarla da birleşince iyice zor olur Allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun canım bi süredir hastasın zaten çoğunu atlatmışsındır da bi an önce iyileşirsin inşallah sıcaklarla da birleşince iyice zor olur Allah yardımcın olsun
Çok sağol canım. Aynen dün çok kötüydüm işte test vereyim dedim. Pozitif çıktı. Bugün çok daha iyiyim düne göre.

Kızlar covid olmuşum ben. Sonuç pozitif çıktı
çok geçmiş olsun canım. ben de covid olduğumda yarım limonu bardağa sıkıp üzerine kaynar su ekliyodum. az şeker at bide. o beni baya toplamıştı.
günde iki üç kez içersen iyi olur

Herkese iyi bayramlar diliyorum.

CipisS cok gecmis olsun canim. Bi an once negatif gorursun umarim. Hastaneyi arayip bi sor durumum.bu 37 de doktor beni kabul eder mi diye. Kafanda soru isareti kalmasin

Herkese iyi bayramlar diliyorum.

CipisS cok gecmis olsun canim. Bi an once negatif gorursun umarim. Hastaneyi arayip bi sor durumum.bu 37 de doktor beni kabul eder mi diye. Kafanda soru isareti kalmasin
Çok teşekkür ederim Arayacaktım ama bayram tatili girdi araya. Anca çarşamba ya da perşembe ararım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…