Doktor özel klinikte ya o yüzden dedim. Arkadaşıma da bayramdan sonra görüşürüz demiş. Sadece anlaşmalı olduğu hastane var onlarda bilmez herhaldeHastanede birileri illa ki olur kuzum ozel hastane somucta
20 koymus Temmuz anneleri, ucu ucuna yetti diyolardi, cikar cikar.Ben çantaya 6 bez koymuştum 12 ye çıkarayım
Benimki de resmi olarak izinden donunce olacak. Bence boyle olmasi normal. Buuun egitimi ve ardindan ise resmi olarak baslamasi var. Pozisyon seni bekliyor sen izinliyken biz bi sekilde idare etmeye calisicaz dediler.Bebiş kısmetiyle geldi demek çok sevindim senin adınaBence aslında hamile halinle bile 37. Haftana kadar çalışman işindeki ciddiyetini gösterir. Çoğu kadın erkeklerden çok daha hassas ve özverili çalışıyor ama nedense kıymet bilinmiyor. Senin değerini bilen insanlarla çalışıyor olman çok güzel. Terfi ile beraber maaş da zamlanmıştır, doğum iznin süresince de zamlı halinden istifade edebileceksin. Bazı şirketler bunu hesaplayıp terfi vereceklerse bile doğum izninden dönünce veriyorlar.
Ben de oldum. Doktor bana da kan sulandirici vermedi. Bol bol hareket et, surekli yatma dedi. Bol da su ic dedi. Gecmis olsun. Ben 2 kere gecirdigimi dusunuyorum. 2sinde test yaptirmadim ama 2 hafta oksurdum hep. Birkac gune iyilesirsin canını sıkma. Gecmis olsun.Kızlar covid olmuşum ben. Sonuç pozitif çıktı
Deneyeyim canım çok sağol.
Aminnnn inşallah canımSağ salim kucağına alırsın inşallahayın 20 sinde tam olarak kaç haftalık oluyor. Bende önümüzdeki hafta görüşücem doktorumla tarih için ne zaman der merak ediyorum
Eder eder. Onlar kac covidluyle muhattap oluyor cunku cogu sakliyor. Iyilesmis olduktan sonra seni neden kabul etmesin. Kaldi ki herkes asili ve maskeli.Ben normalde çarşamba günü iyi bir doktora gidecektim ilk defa. 36 hafta olacaktım gittiğimde. Şimdi 1 hafta karantina olunca 37. Haftaya sarktı bu durum. Doktor kabul eder mi acaba ya. O korkutuyor beni
Aaa çok geçmiş olsun canım bu haftalarda kan sulandırıcı kullandirmiyorlar Allah korusun anı doğum için önlem almak için ben aspirin kullandığım zaman geçirdim üstelik eşim ve kızım çok ağır atlattı bana bulaşmadi daha sonra oldum çok hafif atlatmistim bir iki gün sadece boğazım agrimisti inşallah sende hafif atlatırsın canım sağlıkla gelsin kizcenKızlar covid olmuşum ben. Sonuç pozitif çıktı
Çok teşekkür ederimBen de oldum. Doktor bana da kan sulandirici vermedi. Bol bol hareket et, surekli yatma dedi. Bol da su ic dedi. Gecmis olsun. Ben 2 kere gecirdigimi dusunuyorum. 2sinde test yaptirmadim ama 2 hafta oksurdum hep. Birkac gune iyilesirsin canını sıkma. Gecmis olsun.
Ay ben dün çok kötüydüm. Gece uyuyamadım zaten ağrıdan falan. Resmen birisi ellerimi cımbızla yoluyordu. Kemiklerim dökülüyordu. Halsizdim ama çok şükür bugün daha iyiyim. Eşime söyleyeyim alırsa o alsın bakam. Çok teşekkür ederimağır olan kısmı atlatmissin sanırım. Bende kasılma sanci bel ağrısı da yapmıştı. bol bol dinlen yat kendini sakın yorma. dinlenmeden a
geçmiyor
kozalak macunu satiliyo aktarda ya da nette. ciğerleri temizliyo. istersen ona da başlayabilirsin.
Harika. 34 haftasi dolmus ne guzel. Gelecegi varsa saglikla gelecektir benim iki gebeligimde de cok erken bas asagi donduler. Onunla alakali oldugunu zannetmiyorum.34+0 bugün tam. İşin garibi doktora 2 gün önce gittik nst normal çıkmıştı ağrı falan yoktu ertesi günü bunları yaşadımbebeğin kilosu 2500dü 2 gün önce doktor doğsa bile korkma artık demişti. Bir de benim 28 haftada ters dönmüştü erken döndü aşağıya onun da etkisi var mıdır bilmiyorum. Hayırlısı artık canım tam da kurban günü gelmese bari kurbanı çıkarsak iyiydi
İlk defa gideceğim o doktora ya o yüzden dedim. Haftan çok ileri diyip kabul etmez diye korktumEder eder. Onlar kac covidluyle muhattap oluyor cunku cogu sakliyor. Iyilesmis olduktan sonra seni neden kabul etmesin. Kaldi ki herkes asili ve maskeli.
Çok teşekkür ederimAaa çok geçmiş olsun canım bu haftalarda kan sulandırıcı kullandirmiyorlar Allah korusun anı doğum için önlem almak için ben aspirin kullandığım zaman geçirdim üstelik eşim ve kızım çok ağır atlattı bana bulaşmadi daha sonra oldum çok hafif atlatmistim bir iki gün sadece boğazım agrimisti inşallah sende hafif atlatırsın canım sağlıkla gelsin kizcen
İyi bayramlar canım bayramda çalışmak zor oluyordur ama çok şükür sevdiğin bir işin vargünaydın kızlar, iyi bayramlar herkese
bugün bende çalışıyorumyarında uğrayacağım, pazarteside 1-2 saat için malum tatlı üretimi, en çok iş yapılan günler.
benimde şansım bu, resmi tatil- bayram tatilim olmadı hiç. ama işyerimin başka avantajı var mesaim 7-14.30 arası. erkenden evimde oluyorum, birde senelerdir çalıştığım ve sorumlu kişi olduğum için rahatım karışanım yok erken çıkabiliyorum bazı günler.
8-10 adet değişiyor. Tabi dolsunda öyle değiştireyim dersen 5-6tane ama insan kıyamıyor pis bırakmaya hemen alıp atıyorsun yapar yapmazTecrübeli analarimiz :)
Yenidogan günde kaç bez değiştirir ortalama?
Çok geçmiş olsun RowletcimKızlar covid olmuşum ben. Sonuç pozitif çıktı
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun Rowletcim
inşallah hafif atlatırsın bol bol gargara yap sirkeli benim eşim çok ağır geçirdi Ramazan’da ateşler içinde kaldı kendine gelemedi kimsemizde yok mecbur ben baktım çok şükür bana bişi olmadı hep gargara yaptım sirkeli suyla birde burnuma çektim o suyu sihiçte sevmem sirkeyi söylene söylene yaptım ama çok şükür bişi olmadı çok hafif ayakta geçirdim inşallah seninde öyle olur. Yeni doktorunda reddetmez bence ya geç geldin diye tatiline filan denk gelmezse sorun olmaz sonuçta Hipokrat yeminleri var hasta seçmemeleri lazım
Delirella bak imzamda da yaziyormus bugun. B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir. Bu testi ogrendigimden beri algida secicilik her yerde karsima cikiyor. 2020de de yapmislar bana bu testi negatif cikmis. Insallah hala negatiftir. Bir youtubiri izliyordum pozitifmis ama dogumda penisilin vererek normal dogum yaptirmislar. Illaki sezaryene donmuyolarmis pozitif olsan da.
8-10 adet değişiyor. Tabi dolsunda öyle değiştireyim dersen 5-6tane ama insan kıyamıyor pis bırakmaya hemen alıp atıyorsun yapar yapmaz
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.Kızlar covid olmuşum ben. Sonuç pozitif çıktı
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.
Riskli dönemde değilsin çok şükür. Kan sulandırıcı coraspirin veriyorlar galiba.
Birde hamilelikte kullanılırmı bilmiyorum bitki çaylarını iyice araştırarak kullanmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?