2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de resmi olarak izinden donunce olacak. Bence boyle olmasi normal. Buuun egitimi ve ardindan ise resmi olarak baslamasi var. Pozisyon seni bekliyor sen izinliyken biz bi sekilde idare etmeye calisicaz dediler.

Kızlar covid olmuşum ben. Sonuç pozitif çıktı
Ben de oldum. Doktor bana da kan sulandirici vermedi. Bol bol hareket et, surekli yatma dedi. Bol da su ic dedi. Gecmis olsun. Ben 2 kere gecirdigimi dusunuyorum. 2sinde test yaptirmadim ama 2 hafta oksurdum hep. Birkac gune iyilesirsin canını sıkma. Gecmis olsun.

Deneyeyim canım çok sağol.

ağır olan kısmı atlatmissin sanırım. Bende kasılma sanci bel ağrısı da yapmıştı. bol bol dinlen yat kendini sakın yorma. dinlenmeden a
geçmiyor
kozalak macunu satiliyo aktarda ya da nette. ciğerleri temizliyo. istersen ona da başlayabilirsin.

Sağ salim kucağına alırsın inşallah ayın 20 sinde tam olarak kaç haftalık oluyor. Bende önümüzdeki hafta görüşücem doktorumla tarih için ne zaman der merak ediyorum
Aminnnn inşallah canım ben preeklampsi geçirdiğim için beni çok bekletemiyorlar 37+3 oluyorum Allah'ın izniyle inşallah senin için de hayırlısı olsun inşallah canım

Delirella bak imzamda da yaziyormus bugun. B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir. Bu testi ogrendigimden beri algida secicilik her yerde karsima cikiyor. 2020de de yapmislar bana bu testi negatif cikmis. Insallah hala negatiftir. Bir youtubiri izliyordum pozitifmis ama dogumda penisilin vererek normal dogum yaptirmislar. Illaki sezaryene donmuyolarmis pozitif olsan da.

Ben normalde çarşamba günü iyi bir doktora gidecektim ilk defa. 36 hafta olacaktım gittiğimde. Şimdi 1 hafta karantina olunca 37. Haftaya sarktı bu durum. Doktor kabul eder mi acaba ya. O korkutuyor beni
Eder eder. Onlar kac covidluyle muhattap oluyor cunku cogu sakliyor. Iyilesmis olduktan sonra seni neden kabul etmesin. Kaldi ki herkes asili ve maskeli.

Aaa çok geçmiş olsun canım bu haftalarda kan sulandırıcı kullandirmiyorlar Allah korusun anı doğum için önlem almak için ben aspirin kullandığım zaman geçirdim üstelik eşim ve kızım çok ağır atlattı bana bulaşmadi daha sonra oldum çok hafif atlatmistim bir iki gün sadece boğazım agrimisti inşallah sende hafif atlatırsın canım sağlıkla gelsin kizcen

Çok teşekkür ederim şükür bende öksürük yok. Ateşimde iyi şimdilik. Normal grip gibi geçiriyorum. Suyu zaten günlük 4lt falan içiyordum. Yine aynı devam.
Ay ben dün çok kötüydüm. Gece uyuyamadım zaten ağrıdan falan. Resmen birisi ellerimi cımbızla yoluyordu. Kemiklerim dökülüyordu. Halsizdim ama çok şükür bugün daha iyiyim. Eşime söyleyeyim alırsa o alsın bakam. Çok teşekkür ederim

Harika. 34 haftasi dolmus ne guzel. Gelecegi varsa saglikla gelecektir benim iki gebeligimde de cok erken bas asagi donduler. Onunla alakali oldugunu zannetmiyorum.

Eder eder. Onlar kac covidluyle muhattap oluyor cunku cogu sakliyor. Iyilesmis olduktan sonra seni neden kabul etmesin. Kaldi ki herkes asili ve maskeli.
İlk defa gideceğim o doktora ya o yüzden dedim. Haftan çok ileri diyip kabul etmez diye korktum
Çok teşekkür ederim Evet sordum kendi doktoruma hiç gerek yok artık eskisi kadar korkmuyoruz dedi. 3 aşılı olmak büyük nimetmiş gerçekten. Şu anda hafif anlatıyor gibiyim

İyi bayramlar canım bayramda çalışmak zor oluyordur ama çok şükür sevdiğin bir işin var

Çok geçmiş olsun Rowletcim
inşallah hafif atlatırsın bol bol gargara yap sirkeli benim eşim çok ağır geçirdi Ramazan’da ateşler içinde kaldı kendine gelemedi kimsemizde yok mecbur ben baktım çok şükür bana bişi olmadı hep gargara yaptım sirkeli suyla birde burnuma çektim o suyu sihiçte sevmem sirkeyi söylene söylene yaptım ama çok şükür bişi olmadı çok hafif ayakta geçirdim inşallah seninde öyle olur. Yeni doktorunda reddetmez bence ya geç geldin diye tatiline filan denk gelmezse sorun olmaz sonuçta Hipokrat yeminleri var hasta seçmemeleri lazım

Çok sağol canım yazık eşim ilgileniyor dünden beri hafif ateşleniyordum gece hep o baktı. İnşallah ona da bulaşmaz. Kv kb endişelendiriyor beni. bilmeden hep beraber oturduk yedik içtik ortak aşan kullandık. Denerim bu gargarayı da. Şimdilik hafif atlatıyor gibiyim ama şükür ilk defa gideceğim ya o doktora o yüzden korktum kabul etmez diye.

Farenjit bakterisi felan çıkıyor interneyte daha neler öğreneceğiz. Umarım test negatiftir, rahatlıkla normal olur dogumun

8-10 adet değişiyor. Tabi dolsunda öyle değiştireyim dersen 5-6tane ama insan kıyamıyor pis bırakmaya hemen alıp atıyorsun yapar yapmaz

Yaz sıcağında Pişik olurlar ya Haklisin

İnşallah onlarada bulaşmaz. Her sey yoluna girer. İstanbulda da vakalar artmış dayım yengemin ailesi baya kalabıklar hepsi olmuş. Yaz sıcağında bile rahat bırakmıyor illet Corona

Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.
Riskli dönemde değilsin çok şükür. Kan sulandırıcı coraspirin veriyorlar galiba.
Birde hamilelikte kullanılırmı bilmiyorum bitki çaylarını iyice araştırarak kullanmak lazım.

Çok sağol canım doktoruma sordum gerek yok dedi kan sulandırıcıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…