İnşallah çok kolay zararsız bir şekilde atlatırsınÇok sağol canımdoktoruma sordum gerek yok dedi kan sulandırıcıya
Amşn çok sağol canım inşallahİnşallah çok kolay zararsız bir şekilde atlatırsın
Kurban bayramımız mübarek olsun kızlar. Hasta arkadaşlara geçmiş olsun. Sabahtan beri bende ara ara sancılanıyorum kızım hareketli belime hafif Bi agrı giriyor kasıklarım ağrıyor bide afedersiniz 4 kere ishale çıktım yalancıdır demi kızlar bu
Merhaba kapsız sütyen dışarı çıkarken giyilmiyor gerçekten belli ediyor çünkü ama evde rahat oluyor dışarısı içim ben normal sütyen kullanmıştım emzirme örtüsü var zaten çıkarması emzirmesi rahat oluyordu normal ile de ..Şimdi se ev için aldım sütyen dışarısı İçin normallerden devamŞu sorum arada kaynadı galiba
Tecrübeli annelere tekrarlamak isterim
Çok geçmiş olsun canım uzan dinlen ağrıların artıyorsa doktoruna ulaşmaya calisKurban bayramımız mübarek olsun kızlar. Hasta arkadaşlara geçmiş olsun. Sabahtan beri bende ara ara sancılanıyorum kızım hareketli belime hafif Bi agrı giriyor kasıklarım ağrıyor bide afedersiniz 4 kere ishale çıktım yalancıdır demi kızlar bu
Bende sabah okuyunca etkilendim herhalde. Azıcık gözümü kapatmışım rüyamda nişan geliyorduKarkuresi64 napıyor acaba? gidip gelip bir şey yazmış mı diye bakıyorum. iyidir inşallah.
Çok teşekkür ederimşükür bende öksürük yok. Ateşimde iyi şimdilik. Normal grip gibi geçiriyorum. Suyu zaten günlük 4lt falan içiyordum. Yine aynı devam.
Ay ben dün çok kötüydüm. Gece uyuyamadım zaten ağrıdan falan. Resmen birisi ellerimi cımbızla yoluyordu. Kemiklerim dökülüyordu. Halsizdim ama çok şükür bugün daha iyiyim. Eşime söyleyeyim alırsa o alsın bakam. Çok teşekkür ederim
Bekliyoruz bakalım hayırlısı32.haftayi atlattii hepimiz çok şükür, bebek bundan sonra gelişmiş oluyor cnm, olası nst ye göre doğum olursa diye ciğer geliştirici yaparlar sadece. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin minik kuzu :)
Oooo20 koymus Temmuz anneleri, ucu ucuna yetti diyolardi, cikar cikar.
Canım ishal de doğum belirtilerinden olabilir ebw hanım öyle demişti gebe okulunda çok dikkatli ol diğer belirtileri de dikkatle izle. Rabbim yardımcın olsunKurban bayramımız mübarek olsun kızlar. Hasta arkadaşlara geçmiş olsun. Sabahtan beri bende ara ara sancılanıyorum kızım hareketli belime hafif Bi agrı giriyor kasıklarım ağrıyor bide afedersiniz 4 kere ishale çıktım yalancıdır demi kızlar bu
Benim gecen hafta öyleydi hem ağrıyor hem yanıyor ve ateş basıyordu birde gögüs altlarım pişik oldu. Doğum yapan arkadasım anlatmıştı emzirme dönemi çok sancılı gecmiş kan gelmiş mastit olmuş falan gümüş kapak iyi gelmiş bir diğer arkadas anlattı okadar acıyormuş ki emzİrirken ağlıyordum ama vazgeçmedim emzirdim hiç mama vermedim dedi bu arada lansinosh sürdüm iyi geldi dedi gözümü korktu bende ısmarladım geldi ama takmadım o gelene kadar şikayetlerim azaldı seninde gecer inşallah ama sen kullanmaya devam et tabiHerkese sağlıklı,huzurlu,mutlu bayramlar dilerimKizlarrr ben 2 gündür sabah akşam göğüs kremi kullanıyorum gün içerisinde de 1_130 saat gümüş kapakları takmaya başladım resmen göğüslerim sızlıyor bebekler acıkınca annenin göğsü sızlar ya onun gibi göğüs ucundaki süt kesiği hep ortaya çıktı göğüs ağrılarım ve korkum şimdiden başladı yahu
Belki de daha gelmez bilmiyorum ki. Bugün kurban olduğu için telaşlı geçti ara ara adet sancısı gibi giriyor 2-3 dk sonra geçiyor başka da bir gelişme yok. Dayanilmayacak bir ağrım yok. İşe zor yetiştiğim için nstye de giremedim gece 12 de iş çıkışı ya da yarın gideriz diye düşünüyorum bakalım.Harika. 34 haftasi dolmus ne guzel. Gelecegi varsa saglikla gelecektir benim iki gebeligimde de cok erken bas asagi donduler. Onunla alakali oldugunu zannetmiyorum.
Merak ettiğin için teşekkür ederimKarkuresi64 napıyor acaba? gidip gelip bir şey yazmış mı diye bakıyorum. iyidir inşallah.
Yattım canım biraz rahatladım ama belimde ki ince sızı ara ara geliyor sagolasın yorumun için.Su iç, uzan canım ayakta kalma. Ağrının derecesi artmıyorsa, geçiyorsa yalancıdır. Ara ara olup aralıksız değilse stres yapma
Geçmiyorsa, artıyorsa takip et cnm. Doğumda ishal olabiliyor, benim bir kez öyle olmuştu, karnım dolaştı tüm gün sonra doğum sancısını döndü.
Geçmiş olsun canım çok şükür basit atlatıyorsunÇok sağol canım. Aynen dün çok kötüydüm işte test vereyim dedim. Pozitif çıktı. Bugün çok daha iyiyim düne göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?