2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir kaç hafta önce devlet hastanesine gittim. Kimsede maske yok ne doktorlarda ne çalışanlarda ne hastalarda. Kolidorlar hınca hınç dolu millet üst üste ama maskesiz. İşin komiği bir tek bende var elimde dezenfektan kenar köşede duruyorum ve millet bana bulaşıcı hastalığım varmış sanki corona diye birşey hiç olmamış gibi bakıyorlardı. Uzaylı gibi hissettim kendimi. Çok geçmedi bir haft sonrası corona fırladı

Kurban bayramımız mübarek olsun kızlar. Hasta arkadaşlara geçmiş olsun. Sabahtan beri bende ara ara sancılanıyorum kızım hareketli belime hafif Bi agrı giriyor kasıklarım ağrıyor bide afedersiniz 4 kere ishale çıktım yalancıdır demi kızlar bu

Su iç, uzan canım ayakta kalma. Ağrının derecesi artmıyorsa, geçiyorsa yalancıdır. Ara ara olup aralıksız değilse stres yapma

Geçmiyorsa, artıyorsa takip et cnm. Doğumda ishal olabiliyor, benim bir kez öyle olmuştu, karnım dolaştı tüm gün sonra doğum sancısını döndü.

Şu sorum arada kaynadı galiba
Tecrübeli annelere tekrarlamak isterim
Merhaba kapsız sütyen dışarı çıkarken giyilmiyor gerçekten belli ediyor çünkü ama evde rahat oluyor dışarısı içim ben normal sütyen kullanmıştım emzirme örtüsü var zaten çıkarması emzirmesi rahat oluyordu normal ile de ..Şimdi se ev için aldım sütyen dışarısı İçin normallerden devam

Çok geçmiş olsun canım uzan dinlen ağrıların artıyorsa doktoruna ulaşmaya calis

Herkese sağlıklı,huzurlu,mutlu bayramlar dilerim Kizlarrr ben 2 gündür sabah akşam göğüs kremi kullanıyorum gün içerisinde de 1_130 saat gümüş kapakları takmaya başladım resmen göğüslerim sızlıyor bebekler acıkınca annenin göğsü sızlar ya onun gibi göğüs ucundaki süt kesiği hep ortaya çıktı göğüs ağrılarım ve korkum şimdiden başladı yahu

Kuzum cok geçmiş olsun umarım kolay atlatırsın (

32.haftayi atlattii hepimiz çok şükür, bebek bundan sonra gelişmiş oluyor cnm, olası nst ye göre doğum olursa diye ciğer geliştirici yaparlar sadece. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin minik kuzu :)
Bekliyoruz bakalım hayırlısı ciğer gelistiriciyi kaçıncı haftaya kadar yapıyorlar?

Canım ishal de doğum belirtilerinden olabilir ebw hanım öyle demişti gebe okulunda çok dikkatli ol diğer belirtileri de dikkatle izle. Rabbim yardımcın olsun
Benim gecen hafta öyleydi hem ağrıyor hem yanıyor ve ateş basıyordu birde gögüs altlarım pişik oldu. Doğum yapan arkadasım anlatmıştı emzirme dönemi çok sancılı gecmiş kan gelmiş mastit olmuş falan gümüş kapak iyi gelmiş bir diğer arkadas anlattı okadar acıyormuş ki emzİrirken ağlıyordum ama vazgeçmedim emzirdim hiç mama vermedim dedi bu arada lansinosh sürdüm iyi geldi dedi gözümü korktu bende ısmarladım geldi ama takmadım o gelene kadar şikayetlerim azaldı seninde gecer inşallah ama sen kullanmaya devam et tabi

Harika. 34 haftasi dolmus ne guzel. Gelecegi varsa saglikla gelecektir benim iki gebeligimde de cok erken bas asagi donduler. Onunla alakali oldugunu zannetmiyorum.
Belki de daha gelmez bilmiyorum ki. Bugün kurban olduğu için telaşlı geçti ara ara adet sancısı gibi giriyor 2-3 dk sonra geçiyor başka da bir gelişme yok. Dayanilmayacak bir ağrım yok. İşe zor yetiştiğim için nstye de giremedim gece 12 de iş çıkışı ya da yarın gideriz diye düşünüyorum bakalım.

Yattım canım biraz rahatladım ama belimde ki ince sızı ara ara geliyor sagolasın yorumun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…