2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bekliyoruz bakalım hayırlısı ciğer gelistiriciyi kaçıncı haftaya kadar yapıyorlar?

Allah nasip ederse 36. Hafta gibi sezeryan olacağım, doktor doğumdan önce iğne yapa ağız dedi. 37.hafatdan önceki doğumlar premature diye adlandırılıyor, 37 den öncesi için olabilir cnm

Yattım canım biraz rahatladım ama belimde ki ince sızı ara ara geliyor sagolasın yorumun için.

Yat yat dinlen, bu son haftalarin şakası yok
Dinlenmek gerçekten iyi geliyor, gerisini Allah bilir tabi :)

Ara ara olup, derecesi örnek 10 uzerinden 4 ise, 4 un üzerine çıkmıyorsa rahat ol. Artarsa takip et

Benim kızımda sütüm damla damla geldi tam anlamıyla gelmedi erken doğum yaptım ama o kadar çok mastit oldum ki şimdiden başladım lansinoh sürmeye ve gümüş kapak kullanmaya hatta temmuz anneleri 1 ay öncesinde başlamis kullanmaya

aaa ben iyiden iyiye sancılandın, sabah hastaneye gittiniz diye anladım niyeyse. rahatsız etmiyorsa iyi ya. belki daha duracak bebiş. biz senden çok evham yaptık

Kızlar ya sizde adet ağrısı gibi karnın alt kısmında ağrı çekiyor musunuz? Benim her gün adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Son günlerde pikeyi üzerime çekip sol yanıma yatıyorum biraz terleyince iyi geliyor.

Başlıyım bende o zaman ya
inşallah bu sefer mastit olmazsın inşallah hiç birimiz olmayız

Tamam canım şükür geçti kurban bayramı eziyet bildiğin galiba ondan

İyi bayramlar canım bayramda çalışmak zor oluyordur ama çok şükür sevdiğin bir işin var
Öyle Allahtan hiç şikayetçi değilim, zaten erken uyanan biriyim sabah insanıyım, boş durmayıda sevmem. Yoksa herkes tatil yaparken çalışmak aslında güzel değil ama ben takmıyorum :) para biriktiriyorum tatil olsa sürekli biyerlere giderdim diye avutuyorum kendimi ama para birikmiyor tabi

az önce benimle aynı haftada olan arkadaşımın kuzeni doğum yapmış. Arkadaşım beni arıyor sende birşey var mı diye Ay grupta biri doğursa da önümüz açılsa
hahah ben de erken istiyorum ya. haftaya pazar 37 doluyor. Hemen istiyorum 37+1'de doğurayım 18 Temmuz'da.

Ben var ya oy nere gidem işte böyle bir yapım var temizlik kimseye emanet edemem boya işi acaaaayip uğraştırdı duvar boyayi kustu filan ondan neyse şükür bitti an itibari ile boya ama bizde bittik temizlik yapmadan durur muyum durmadım doğurmam inşallah erkenden

Bende adet ağrısı gibi değilde bazen karın ağrısı gibi ağrı geliyor, kısa süreli geçiyor

Hayırlı bayramlar kızlar. Yavaş yavaş yalancı sancılar yoklamaya başlıyor galiba hepimizi. Benim de yürüyüş yaparken bazen alttan baskı oluyor bazen de yanlardan kasılma hissediyorum ama dinlenince geçtiği için pek önemsemiyorum.

İstanbul bugün yağmurluydu gündüz gelen giden oldu çıkamadım akşama yağmurlu olunca düşerim, yağmur artar ıslanırım falan diye yürüyüşe göndermediler Şimdi bahçeye indim turluyorum ama dışarda yürümek daha kolaymış yaaa aynı yerde dön dur hem sıkıldım hem de adım sayısı ilerlemiyor

Doğurunnn ay bize de anlatın gruba neşe gelsin
Ben çok heyecanlı ve aynı zamanda endişeliyim. normal doğum yapmış anneler onları ne beklediğini biliyor ama ben nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. ben acıya dayanırım çok ağlarım o an küfrederim bağırırım belki ama dayanırım ama rahmim kasılmalara dayanır mı diye endişeleniyorum. o kadar kocaman oldu ki karnım damarlarım görünmeye başladı, göbek deliğim sızlıyor artık. bu kadar gerilmiş bir rahim doğum sancısına dayanabilir mi, sağdan sola dönerken bile canım acıyor, sancıda ne olacak diye endişeleniyorum. aslında tüm sebebi bu erken doğurmak istememin. rahmim daha da gerilsin, daha da büyüsün istemiyorum hiç. ne kadar erken rüptür(rahmin yırtılması) riski o kadar az. neyse daha yakında hiç doğuracakmışım gibi gelmediğinden sonra endişelenmeye devam ederim diye endişelerimi kendimden uzaklaştırıyorum. günde birkaç kez bu gelgiti yaşıyorum. keşke ilk doğumum da normal olsaydı ya da bu ilk doğumum olsaydı. sezaryen işi çok bulandırıyor ya.

Ay yorma kendini o kadar. Çok tehlikeli hastalar geçti ama yine de zorla kendimizi doğurtmak için de henüz erken

Ben 8,5 aylık doğmuşum ama işte 34 sene öncesinin hesapları ne kadar doğruysa. Neyse ben çok hareketli biriyim annem "karnımda bile 9 ay bekleyemedin" falan derdi hep. Meğer benim doğduğum gün badana yapmışlar yetmemiş annem bir de mutfak dolaplarını falan da yerleştirmiş. Hamilelikleri hep sancılı geçiyormuş annemin. O badana arası ne işi vardiysa komşu teyze de bizde misafirmiş anneme "kızım sen doğuracaksın herhalde" demiş. 5 dk bir sancısı geliyormuş. Ama hala iş yapmaya devam, bir de komşuya "yok teyze benim hamileliğimin başından beri hep böyle sancım oluyor" demiş. Hala doğumdan şüphelenmemiş Neyse en son artık iyice sancılar artınca bir zahmet hastaneye gitmişler. 1 saat sonra benimle eve dönmüşler Anneme hep diyorum "8.5 aylık doğmuş olmamın sebebi sadece ben miyim bir düşün bakalım"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…