Bekliyoruz bakalım hayırlısıciğer gelistiriciyi kaçıncı haftaya kadar yapıyorlar?
Yattım canım biraz rahatladım ama belimde ki ince sızı ara ara geliyor sagolasın yorumun için.
Benim kızımda sütüm damla damla geldi tam anlamıyla gelmedi erken doğum yaptım ama o kadar çok mastit oldum ki şimdiden başladım lansinoh sürmeye ve gümüş kapak kullanmaya hatta temmuz anneleri 1 ay öncesinde başlamis kullanmayaCanım ishal de doğum belirtilerinden olabilir ebw hanım öyle demişti gebe okulunda çok dikkatli ol diğer belirtileri de dikkatle izle. Rabbim yardımcın olsun
Benim gecen hafta öyleydi hem ağrıyor hem yanıyor ve ateş basıyordu birde gögüs altlarım pişik oldu. Doğum yapan arkadasım anlatmıştı emzirme dönemi çok sancılı gecmiş kan gelmiş mastit olmuş falan gümüş kapak iyi gelmiş bir diğer arkadas anlattı okadar acıyormuş ki emzİrirken ağlıyordum ama vazgeçmedim emzirdim hiç mama vermedim dedi bu arada lansinosh sürdüm iyi geldi dedi gözümü korktu bende ısmarladım geldi ama takmadım o gelene kadar şikayetlerim azaldı seninde gecer inşallah ama sen kullanmaya devam et tabi
aaa ben iyiden iyiye sancılandın, sabah hastaneye gittiniz diye anladım niyeyse. rahatsız etmiyorsa iyi ya. belki daha duracak bebiş. biz senden çok evham yaptıkBelki de daha gelmez bilmiyorum ki. Bugün kurban olduğu için telaşlı geçti ara ara adet sancısı gibi giriyor 2-3 dk sonra geçiyor başka da bir gelişme yok. Dayanilmayacak bir ağrım yok. İşe zor yetiştiğim için nstye de giremedim gece 12 de iş çıkışı ya da yarın gideriz diye düşünüyorum bakalım.
Ahahah evet cok konuşma bos konusma anlamında kullanılır
Gecmiş olsun bugun instagramda gördüm yaaa yazacaktım kimden geldi acaba, nasıl geciyor umarım cok cok hafif atlatırsınKızlar covid olmuşum ben. Sonuç pozitif çıktı
İnşallah benim de öyle olurCanım genelde geçici oluyorlar ama takip ediyor doktorlar anne yüreği işte çok dayanamıyoruz bu tip durumlara.
Başlıyım bende o zaman yaBenim kızımda sütüm damla damla geldi tam anlamıyla gelmedi erken doğum yaptım ama o kadar çok mastit oldum ki şimdiden başladım lansinoh sürmeye ve gümüş kapak kullanmaya hatta temmuz anneleri 1 ay öncesinde başlamis kullanmaya
Ayy inşallah hiçbirimiz mastit olmayalım sutumuz bol olsun bebelerimiz de emebilsin inşallahBaşlıyım bende o zaman ya
inşallah bu sefer mastit olmazsın inşallah hiç birimiz olmayız
Tamam canım şükür geçti kurban bayramı eziyet bildiğin galiba ondanAllah nasip ederse 36. Hafta gibi sezeryan olacağım, doktor doğumdan önce iğne yapa ağız dedi. 37.hafatdan önceki doğumlar premature diye adlandırılıyor, 37 den öncesi için olabilir cnm
Yat yat dinlen, bu son haftalarin şakası yok
Dinlenmek gerçekten iyi geliyor, gerisini Allah bilir tabi :)
Ara ara olup, derecesi örnek 10 uzerinden 4 ise, 4 un üzerine çıkmıyorsa rahat ol. Artarsa takip et
Öyle Allahtan hiç şikayetçi değilim, zaten erken uyanan biriyim sabah insanıyım, boş durmayıda sevmem. Yoksa herkes tatil yaparken çalışmak aslında güzel değil ama ben takmıyorum :) para biriktiriyorum tatil olsa sürekli biyerlere giderdim diye avutuyorum kendimiİyi bayramlar canım bayramda çalışmak zor oluyordur ama çok şükür sevdiğin bir işin var
hahah ben de erken istiyorum ya.az önce benimle aynı haftada olan arkadaşımın kuzeni doğum yapmış. Arkadaşım beni arıyor sende birşey var mı diyeAy grupta biri doğursa da önümüz açılsa
Doğurunnn ay bize de anlatın gruba neşe gelsinhahah ben de erken istiyorum ya.haftaya pazar 37 doluyor. Hemen istiyorum 37+1'de doğurayım 18 Temmuz'da.
Bende adet ağrısı gibi değilde bazen karın ağrısı gibi ağrı geliyor, kısa süreli geçiyorKızlar ya sizde adet ağrısı gibi karnın alt kısmında ağrı çekiyor musunuz? Benim her gün adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Son günlerde pikeyi üzerime çekip sol yanıma yatıyorum biraz terleyince iyi geliyor.
Ben çok heyecanlı ve aynı zamanda endişeliyim. normal doğum yapmış anneler onları ne beklediğini biliyor ama ben nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. ben acıya dayanırım çok ağlarım o an küfrederim bağırırım belki ama dayanırım ama rahmim kasılmalara dayanır mı diye endişeleniyorum. o kadar kocaman oldu ki karnım damarlarım görünmeye başladı, göbek deliğim sızlıyor artık. bu kadar gerilmiş bir rahim doğum sancısına dayanabilir mi, sağdan sola dönerken bile canım acıyor, sancıda ne olacak diye endişeleniyorum. aslında tüm sebebi bu erken doğurmak istememin. rahmim daha da gerilsin, daha da büyüsün istemiyorum hiç. ne kadar erken rüptür(rahmin yırtılması) riski o kadar az. neyse daha yakında hiç doğuracakmışım gibi gelmediğinden sonra endişelenmeye devam ederim diye endişelerimi kendimden uzaklaştırıyorum. günde birkaç kez bu gelgiti yaşıyorum. keşke ilk doğumum da normal olsaydı ya da bu ilk doğumum olsaydı. sezaryen işi çok bulandırıyor ya.Doğurunnn ay bize de anlatın gruba neşe gelsin
Ay yorma kendini o kadar. Çok tehlikeli hastalar geçti ama yine de zorla kendimizi doğurtmak için de henüz erkenBen var ya oy nere gidem işte böyle bir yapım var temizlik kimseye emanet edemem boya işi acaaaayip uğraştırdı duvar boyayi kustu filan ondan neyse şükür bitti an itibari ile boya ama bizde bittik temizlik yapmadan durur muyum durmadım doğurmam inşallah erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?