2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım ya uyuyamamak gerçekten çok kötü hamileliğin başından beri ağrılarım hep vardı umudum yoktu artık böyle devam eder diyordum çok şükür son günlerde iyiyim ve dinlendikçe vücudun ne kadar yorulduğunu daha iyi anlıyor insan. Senin haftan ilerde adet sancıları normal sanırım artık doğuma hazırlanıyor vücut

bendee telefonu bıraktım yakta uykuyu bekledim, 6buçukta uyandım tekrar geldim işe

bende abartısız günde 5-6 tane 1,5litrelik şişe bitiriyorum fazla ağrı sancı çekmiyorum, içim yanıyor hep suyu çok içmeye başladım elimde olmadan.

Kızlar günaydın bu benim kız erkenci kuş olacak sanırım ya. 2-3 gündür beni sabahın 6sında uyandırıp duruyor öglende kendi geri uyuyor bide
benimkide öyle :) alarmı ayarlamayı unuttuğum günler bizim beyfendi uyandırıyor hareketleriyle 6da :) öğlen 3-5 gibi uyuyor, bakıyorum hareket yok bende yatayım diyorum :)

Hanımlar bebek arabası işini ne yaptınız? Ben hala alamadım.
Kafam karışık. Ağır kaldiramadigim için hafif olsun kabin boy olsun kolay katlanır taşınır olsun istiyorum.tasima kapasitesi 22-25 kg ols guzel olur uzun süre kullanmali.
arabaya otovkoltugu gibi olan puset/ana kucaği da lazım onu uzun süre elde gezdiremeyecegim için travel da bakıyorum ama onlarda ağır.
Fiyatlar derseniz çok uçuk fiyatlara çıkıyor arabalar.
İstediğim gibi model bulamadım

AA neden erken doğum canım ya. Sağlıcakla gelsin kucaginiza alında .
Ay inşallah 37 yi gecirrsin

Aynen öyle. Hastanede takan yok sokakta takan yok. Biz takiyoru millet niye takiyorsunuz diyor.
Bende acile gittim bir gece. Covit vakası vardı acilde. Ona rağmen pek takan yoktu.

Kızlar covid olmuşum ben. Sonuç pozitif çıktı
AA geçmiş olsun canım.
Moralini sakin bozma. Hafif grip gibi geçer gider inşallah. Bende geçirdim birkaç gün zorladi sonra hafifledim doktoruna haber ver mutlaka. Ateşini kontrol et. Bana doktorum ateşlenir sen iyi hissetmezsen Parol iç demişti. Doktoruja danış o seni yönlendirr. Hiç panikleme.

AA seyahat izni verdiler mi? Bana doktorum vermedi gidemedim ben bir yere

7bin adıma ancak gelebilmişim bayram günü buna da şükür hiç yürümemekten iyidir. Merdiven de inip çıktım baya bir bence merdivenlerdeki adımların normal tek adım sayılması haksızlık

AFAD da mesaj atmış ilinizde
Benim doktorum da ssvd de erken muadahale etmiyor sancı gelmesini bekliyor diye biliyorum. İkizleri de normal doğurtuyor onlar da bile 38+ gördüm. Doğal başlamısını beklemesi aslında daha iyi bence çünkü suni sancı berbat bir şey Senin şekerin çok ileri düzeyde değildi aslında onu çok takma bence. Bu senin yazdıklarını doktorun bilmemesinin imkanı yok, büyük bir risk olsa neden bekletsin sana ve bebeğe kastı mi var.

Ben seni anlıyorum aslında yaşadığın ülkenin sağlık sistemine güvenemiyorsun. Ben de Cezayir'de öyleyim o yüzden ilk kedimin kısırlaştırma ameliyatı için bile İstanbul'a gelmiştim Doktoruna gözün kapalı güvenebilmek büyük nimet. İstersen bir doktor görüşü daha al, endişelerini dile getir.
İlk hamileliğim sorunsuz geçmişti ama bunda bir sürü ekstra sıkıntı oldu. Sadece doktorla oturup konuşmaya gittiğim bile oldu. Ben böyle böyle okudum, duydum bana durumumu risklerimi detaylı anlatın lütfen dedim. Adam sağolsun sırf benim içimi rahatlatmak için detaylı anlattı, ümit verici bir şekilde konuştu. İçim tam olarak rahatlamasaydı bir doktora daha giderdim.

Malta eminim çok daha gelişmiştir Cezayir'de doğumu ebeler yaptırıyor doktor sadece çok çok acil durumlarda geliyor o da vaktinde gelebilirse

Bana Cezayir'de sezaryen dediler ama ben doktor olsam o sartlarda ben de Sezaryen ol derdim. Buradaki doktorum kesi atmam gerekirse varislere denk gelecek tabi ki onu da düğümler dikerim kanama anında durur, altından kalkamacağım bir durum değil dedi. Ama Cezayir'de doktor doğumda olmayacak ebeler de hele acemi birine denk gelsem hiç başedemeyebilirdi. Kanamayı durduramayabilirdi. Ama burada önemli olan doktorlar oradaki şartlara göre yönlendirme yapıyor olmaları. Yani bence Malta'da ssvd yapacak, 40 haftaya kadar bekletecek ortam olmasa doktorlar hiç yönlendirmezdi.

Kızlar covid olmuşum ben. Sonuç pozitif çıktı
Canim çok çok geçmiş olsun insakkah hasarsiz atlat
Ah ah araba demeyin bana gittim joie litetrax 4 diye bi model aldim sürüşü cok konforlu ama gemi gibi oluyo ouseti ustune oturtunca agir degil tek elle kapaniyor tekerleri bi tık iri 6000 tlye aldim güya ortalama bir fiyat

Günaydin kizlar dün köye gittim sabahin 5inde kurban kesildi hiç elimi sürmedim 3. Katta evde oturdum (sözde) bulaşık topla 60 70 kişilik kavurma yap salata bilmem ne in çık derken totom cikti cağnim eltim sagolsun etlerimi kuşbaşi dogradı kiymaliklarimi bile yaglarindan zarlarindan ayirmiş direk dondurucuya aticam ben sadece paylari poşetleyip dagittim o kadar ama o merdiven nasil yorduysa akşam bacaklarim 2şer bacak gibi şişmişti elim yüzüm şişmiş bebegimde karnimda 10 dk durmadi dün tepin tepin tepin gel gör ki sicaktan ve wc kalkmaktan uyuyamadim mal gibiyim şuan ellerim agriyor şişmiş bi uyusam mükemmel olcak kurban telaşina bugün girecek dostlarima hayatta başarilar diliyorum

Kuaför randevusu mu?
Saç mi boyatcaksiniz?
Yasak değil mi boya?
Sadece sac yapilmiyor ya canim. Belki kas aldiracaktir agda yaptiracaktir. Benim yarin agdam var mesela ben de kuafore gidicem. bir de boya yasak fln degil. Dogal boya 13. Haftadan itibaren yaptirabilirsin. Ki ben sac actirma islemi dahi yaptirdim saclarin diplerine gelmeyecek sekilde. Sakincasi olduguna inanmiyorum.

Korkmaya başladım eneeemm ah be kocam şu işler son aya kalır mı ya amaaan hep onun yüzünden güzel enerji yayıyorum bekle evladım az kaldı bak eksikler var daha onları alalım çocuğum
Ay bu eşlerin erteleme huyları ne olacak bilmiyorum benim eşim de öyle. Bir misafir çağırmak, bir şey yapmak istediğimde vs. atıyorum Çarşamba mi yapmak istiyorum Salı yapalım diyorum, o olmaz diyor, bir gün erteliyor, bir rahatlıyor, benim istediğim günde olmuş oluyor O da kendi istediği günde olmuş sanıyor garibim ama napiiim valla tartışmaktan iyidir. Bir gün ertelemeden "tamam canım" diyecek fena patlicam ama bakalım ne zaman

Günaydınlar, dün ayaklarım biraz şişmişti, bugün bi uyandım ellerim şişmiş, özellikle sağ elim biraz daha tombik kapatıp açarken geriliyor. Artık normal herhalde, şimdiye kadar olmamasına şükretmem lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…