Bazen ne yaparsan yap olacağına varıyor. Daha 13 gün var belki kilo alır ama almasa bile 2,5 kg gayet iyi bir kilo. Senin yapabileceğin de pek bir şey yok, tehlikeli bir durum olsa doktor uyarırdı zaten.Selam herkeslere geriye dönük okuyamadım bu hafta son olunca isler yoğun günler yoğun geçti
Herkesin bayramını gönülden kutlarım hayırla sağlıkla kuzulara kavuşalım inşallah
Şimdi doktordan geldik şükür suyu,doopleri normal kordonu çıkarmış ama hala ters duruş devam ediyor kilosuna çok önem weriyorrm sizde biliyorsunuz bu hafta beslenmeme hiç dikkat etmedim ve hiç kilo almamış geçen haftayla aynı 2500gram bu civarda doğar muhtemel dedi üzüldüm açıkçasıbir aksilik olmazsa doğum 23 temmuz bizim inşallah..
Benim kızlarda böyle olmuştu sonradan kilo almayıp küçük doğuyolardı doğuma yakın gelişim geriliği oluyodu dilerim haftaya almış olurbende durumlar böyle müsait zamanda geriye dönük okumaya çalışacağım inşallah herkesler iyidir
Hanımlar bebek arabası işini ne yaptınız? Ben hala alamadım.
Kafam karışık. Ağır kaldiramadigim için hafif olsun kabin boy olsun kolay katlanır taşınır olsun istiyorum.tasima kapasitesi 22-25 kg ols guzel olur uzun süre kullanmali.
arabaya otovkoltugu gibi olan puset/ana kucaği da lazım onu uzun süre elde gezdiremeyecegim için travel da bakıyorum ama onlarda ağır.
Fiyatlar derseniz çok uçuk fiyatlara çıkıyor arabalar.
İstediğim gibi model bulamadım
Kuaför randevusu mu?
Saç mi boyatcaksiniz?
Yasak değil mi boya?
AA neden erken doğum canım ya. Sağlıcakla gelsin kucaginiza alında .
Ay inşallah 37 yi gecirrsin
Ayy sen yazınca farkettim inan ki hakkaten çok az kalmış artık izne ayrıldım bu hafta cicilerini yıkayıp hazır edicem elimden geldiğince yatmaya uzanmaya çalışacam ben geçen hafta fındık kaju muz süt yumurta çok dikkat ediyodm bu hafta hiç etmedim saldım o da alamadı diye umuyrm bakalm haftaya ne derBazen ne yaparsan yap olacağına varıyor. Daha 13 gün var belki kilo alır ama almasa bile 2,5 kg gayet iyi bir kilo. Senin yapabileceğin de pek bir şey yok, tehlikeli bir durum olsa doktor uyarırdı zaten.
Şimdi hiç kötü şeyler düşünme veeeeee bebeğinin gelişine odaklan. 13 gün kalmış baksanaaaaaa çok heyecanlıııKüçük ablalar da çok heyecanlıdır
Doğum için bir tarih öngörüyor mu canım doktorunLeclerc in puset takilabilen kabin boy arabasını aldim. Puset takılırken 6 7 ay, arabanin kendi koltuğu çıkmış oluyor, böylelikle hafif, 6.5 kg araba. İstersen uçakta da kullan, tek elle açılıp kapanıyor. Fiyatları diğer ucuk markalar gibi değil.
Bu markaya benzer hamilton diye bir marka, ona da bakabilirsin. Bir de chicco nun goody di sanırım, o da tek elle kapaniyor ama arabanın koltugunucikartmadan üzerine puset konuyor. Son olarak bagi var, linkleri atayım fikir olur
Leclerc Magicfold Plus Bebek Arabası Mavi - Welcome Baby
Leclerc Magicfold Plus Bebek Arabası Mavi anne, bebek ve çocuklar için en uygun fiyatlarla Welcome Baby'de! Kaliteli Standart Bebek Arabaları ürünlerini satın almak için tıklayın.www.welcomebaby.com.tr
Chicco Goody Plus Stroller Bebek Arabası Graphite Fiyatı 06079877210000 / SYH
Chicco Goody Plus Stroller Bebek Arabası Graphite en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.www.civilim.com
Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
Anne-bebek ve oyuncak ürünleri satışı yapan online alışveriş sitesi Joker'in çeşitli ve uygun fiyatlı ürünlerini incelemek için tıklayın!www.joker.com.tr
Organik boyaya izin var, benim doktor riskli gebelik doktoruna, 3.aydan sonra organik koşulu ile izin verdi, ben boyatiyorum
Benim rahmimde karindan atilan (bir de bunun vajinadan atilani var) serklaj var (dikis). Doğum başlamadan sezeryan ile alınacak o yüzden. Daha ileriki haftalarda risk artıyor, dogum basladiginda zamanında doktora gidemezsem sorun.
Annelik yüklenmeye başlıyor canımBu gece bayram yorgunluğundan heralde kimsecikler yok burda :) ama ben uyuyamıyorumsebebini de anlamıyorum sıcakta değil. Bişey beni uyandırıyor sanki her saat başı gözüm açılıyor. Hep sağ tarafıma uyuduğum için olabilir heralde. Sola yattığımda bebek orada kıpırdanmaya başlıyor. Sürekli sağ tarafım uyuşuk uyanıyorum geldim balkona açtım camı kapıyı instada takılıyorum
Kas laminasyonun is gormez ya, mevcut kaşına işlem yapıp sabitleyip yukarı taranması aslında. Ben microblading yaptırıyorum kıl tekniği ile kas aralarını boyayarak dolduruyorlar, ifaden değişiyor gercektenbende de kaş yok, kaş olsun diye boyuyorum, ama kalemle boyadığımdan olan da dökülüyor. aslında çizdirmek istiyorum, kaş laminasyonu deniyor sanırım, Türkçesine şimdi baktım, doğum sonrasını beklemek gerektiğinden yaptıramıyorumi mecbur kalemle boyuyorum. aslında aklımda çok şey var 3 yıldır ya hamileyim ya emziriyorum, hiçbirini yaptıramadım. lazere bakıyordum hamile kaldım, onun için de emzirme döneminin bitmesini beklicem. jiletten nefret ediyorum. Tüy dökücü beni de mahvediyor, günlerce acı çekiyorum. zaten gebelikte ve emzirirken o da iyi değil diyorlar. saç içinse dediğim gibi diplere organik yaptırdım, alt kısımları açtırdım bildiğin oryal ve oksidan kullanarak sarı yaptırdım 13 haftalık hamileyken.
Doğum için bir tarih öngörüyor mu canım doktorun
semi permanent microblading de istiyorum. Cok sey istiyorum ya. Bu makyajin dudqk kenarlari icin ya da eyeliner icin olanlari da var. Hepsini yaptiriyor kadinlar hep bakimli gorunuyolar. Digrleri hadi neyse de kas ve sac gercekten tum havayi degistiriyor. Emzirme bitince yaptiricam direktKas laminasyonun is gormez ya, mevcut kaşına işlem yapıp sabitleyip yukarı taranması aslında. Ben microblading yaptırıyorum kıl tekniği ile kas aralarını boyayarak dolduruyorlar, ifaden değişiyor gercekten
semi permanent microblading de istiyorum. Cok sey istiyorum ya. Bu makyajin dudqk kenarlari icin ya da eyeliner icin olanlari da var. Hepsini yaptiriyor kadinlar hep bakimli gorunuyolar. Digrleri hadi neyse de kas ve sac gercekten tum havayi degistiriyor. Emzirme bitince yaptiricam direkt
İyi ki elini sürmemişsinSadece 60-70 kişilik kavurma ve salata yapmışsın ve bulaşık yıkamışsın canııııım, ne var onda ellerin ayaklarınn niye şişmiş ki hâlbuki pek iş de yapmamışsın
Ay evet brezilya fonu dediklerini coook istiyorum. Dipliner da yaptiricam keratin de. Hepsini hepsini yaptiricamValla ben sadece kasa yaptırıyorum, o bile canımı yaktıcesaret edemedim diplinera gözde, ama çok iyi makyaj yapmadan makyajlı gibisin.
Hayırlısıyla minnoslari kucgaimiza alalım, sezeryanim iyilessin bi, kuaförde bir micribladingimi tazeletecegim hamile kalmadan yetişmedi, ikinci olarak saça keratin bakımHele ki lohusalikta anneler iyi hissetmeli bence
@Pembekelebek_8787 chiccoda kullaniyo yorumlari tekerlerin aşiri dayaniksiz olduğunj söylüyorlar baginin sürüşü sert ve agir bir araba aklinda bulunsun valla ben leclerci cok istiyodum ama canli gorebilecegim bir yer yoktu ankarada bulamadim o yüzden elemek zorunda kaldim onuLeclerc in puset takilabilen kabin boy arabasını aldim. Puset takılırken 6 7 ay, arabanin kendi koltuğu çıkmış oluyor, böylelikle hafif, 6.5 kg araba. İstersen uçakta da kullan, tek elle açılıp kapanıyor. Fiyatları diğer ucuk markalar gibi değil.
Bu markaya benzer hamilton diye bir marka, ona da bakabilirsin. Bir de chicco nun goody di sanırım, o da tek elle kapaniyor ama arabanın koltugunucikartmadan üzerine puset konuyor. Son olarak bagi var, linkleri atayım fikir olur
Leclerc Magicfold Plus Bebek Arabası Mavi - Welcome Baby
Leclerc Magicfold Plus Bebek Arabası Mavi anne, bebek ve çocuklar için en uygun fiyatlarla Welcome Baby'de! Kaliteli Standart Bebek Arabaları ürünlerini satın almak için tıklayın.www.welcomebaby.com.tr
Chicco Goody Plus Stroller Bebek Arabası Graphite Fiyatı 06079877210000 / SYH
Chicco Goody Plus Stroller Bebek Arabası Graphite en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.www.civilim.com
Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
Anne-bebek ve oyuncak ürünleri satışı yapan online alışveriş sitesi Joker'in çeşitli ve uygun fiyatlı ürünlerini incelemek için tıklayın!www.joker.com.tr
Organik boyaya izin var, benim doktor riskli gebelik doktoruna, 3.aydan sonra organik koşulu ile izin verdi, ben boyatiyorum
Benim rahmimde karindan atilan (bir de bunun vajinadan atilani var) serklaj var (dikis). Doğum başlamadan sezeryan ile alınacak o yüzden. Daha ileriki haftalarda risk artıyor, dogum basladiginda zamanında doktora gidemezsem sorun.
Ya çok iyi denk geldi yada gerçekten faydası var bide kendimle övünüyordum 3 litre içiyorum falan diye o yüzden bir yanım çok bozuk bu durumaBenim de öyle oluyor yorgunluktan ölsem de uyuyamıyorum bazı geceler hiç bir sebebi de yok yani insanın sınırı bozuluyor dön dön ki dönmek de artık büyük bir meseleAma şunu farkettim eğer yrüyüşümü akşamları yaparsam çok yorgun olduğum için uyansam da dönüp geri uyuyorum. Sabah yaparsam gün içinde uzanıp dinleniyorum herhalde gece yine uyuyamıyorum
Ay ben çok az su içiyorum yaaa acaba ondan mı bu geceleeeeeer geceeeleeeeer zalim geceeeeelerBiraz arttırayım da bakayım bakalım inşallah faydası olur.
Çok sağol canım.Ayy sen yazınca farkettim inan ki hakkaten çok az kalmış artık izne ayrıldım bu hafta cicilerini yıkayıp hazır edicem elimden geldiğince yatmaya uzanmaya çalışacam ben geçen hafta fındık kaju muz süt yumurta çok dikkat ediyodm bu hafta hiç etmedim saldım o da alamadı diye umuyrm bakalm haftaya ne der
Doktor genetik oluyor benim eşimde çok zayıf bir oğlum 2450 diğeri 2800 doğdu ne yaparsan yap olmaz dedi genetik etkiliyor dedi
CipisS canım geçmişi okuyamadım henüz ama son iki üç msjdan anladgm kadaryla covid mi oldun canım çok gecmis olsunn yaa hiç kendini üzme stres yapma çok çok su icmeeye çalış günde 2 3 litre en az iç bolca c vitamini içeren meyve ye zaten ayağa kalkacak halimiz olmuyo hep dinlen ağrıların için parol iç içmekten çekinme bir sorin olmaz hiç merak etme bal zencefil tüket çok iyi bir bakımla hemen toparlayacaksn ilk 3 gün zor oluyor sonra azalmaya ve iylesmeye başlıyor insan benim kardeşimin eside doğuma yakın covid olmustu ama gelip geçti bebegide kendide çok çok iyiydi hiç aklına olumsuz biside getirme çok geçmiş olsun canım
Tam kuaförlerin sevdiği her şeyi isteyen müşteriAy evet brezilya fonu dediklerini coook istiyorum. Dipliner da yaptiricam keratin de. Hepsini hepsini yaptiricamZaten 30 kilo aldim son 3 yilda. Elime yuzume bakmayinca bambaska bir seye donustum. Eski fotolarima bakip ah cekiyorum. Bambaska biri. Beni depresif biri haline getirdi kilolar ve gorunusum. Bu sureci iyi bir sekilde yasayip ileride fazla kilolari verip kasimi sacimi istedigim gibi yaptirmayi diliyorum.
Hangi modeli chicco nun, modele göre tekerlek boyutu bile değişiyor cnm.@Pembekelebek_8787 chiccoda kullaniyo yorumlari tekerlerin aşiri dayaniksiz olduğunj söylüyorlar baginin sürüşü sert ve agir bir araba aklinda bulunsun valla ben leclerci cok istiyodum ama canli gorebilecegim bir yer yoktu ankarada bulamadim o yüzden elemek zorunda kaldim onu
Aynen bende bu haftalardan korkuyordum hoş buna rağmen sıcaklıyorum ama ya gecen seneler gibi olsaydı napardim diyorumDün gece İstanbul'da gökgürültülü sağanak yağış vardı. Bütün gece gök gürledi benim oğlan korktu. Allah'tan annem yattı yanına da uyuyabildi yavrum.
Bugün de dere yataklarindan falan uzak durun diye AFAD mesaj atmış. Allah selinden afetinden korusun.
Valla klima karşına geçip, isiliklerimize pudra dökeceğimiz zamanda Allah bize acıdı da kışlıkları giyip gece yatarken camları kapatacak havalar nasip etti. Bu senenin yaz anneleri olarak gerçekten şanslıyız. Son bilmem kaç yılın en soğuk senesine denk geldik.
Benden umudu kesin siz yaCipisS nasıl oldun canım? Ateşin çıkarsa ya da vücut ağrın artarsa parol iç çok iyi geliyor. O vücut ağrısı berbat bir şey
@Karkuresi64 @ogretmenhanim8 sizin bebeler ne durumda? Doğuracaksınız diye grupça sizden çok heveslendik
Evet hamilelik kolay bir sey değil. Tum hormonlarin yerinden oynuyor. Bagisiklik isleyisini beyin yapisini her seyini detistiriyor. Ben de bu sefer kendimi salmak istemiyorum kizimda yaptigim gibi. Son yillardaki tum mutsuzluklarima donup baktigimda hepsinin kilolarimdan kaynakli oldugunu görüyorum. Kendimi köyün geçmişte yaşayan, yaşlı, sisman, biraz da deli teyzesi gibi hissediyorum. Hepsi ayni seyi soyler mutemadiyen. Ben gencken cok guzeldimTam kuaförlerin sevdiği her şeyi isteyen müşteriSaka bir yana iyi hissettiriyor, bence bir kadın olarak ne.iyi hissettiriyorsun onu yaptırmalı yapmalı. Mutlu bir kadın mutlu.bir eş mutlu bir anne demek. Keza hamileliklerden son 4 yılda 3 hamilelik ben de kilo problemi yaşıyorum. Sütte problem yasamazsam eğer lagusa diyeti icin diyetisyenimle görüşeceğim. Fazlalıkları kurtulmak istiyorum hemen
Dur daha genciz dostumEvet hamilelik kolay bir sey değil. Tum hormonlarin yerinden oynuyor. Bagisiklik isleyisini beyin yapisini her seyini detistiriyor. Ben de bu sefer kendimi salmak istemiyorum kizimda yaptigim gibi. Son yillardaki tum mutsuzluklarima donup baktigimda hepsinin kilolarimdan kaynakli oldugunu görüyorum. Kendimi köyün geçmişte yaşayan, yaşlı, sisman, biraz da deli teyzesi gibi hissediyorum. Hepsi ayni seyi soyler mutemadiyen. Ben gencken cok guzeldimBen de kendimi boyle soylerken buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?