Ben canı tez biriyim ikimiz de akrebiz ama erkeği bazı noktalarda farklı isteAy bu eşlerin erteleme huyları ne olacak bilmiyorum benim eşim de öyle. Bir misafir çağırmak, bir şey yapmak istediğimde vs. atıyorum Çarşamba mi yapmak istiyorum Salı yapalım diyorum, o olmaz diyor, bir gün erteliyor, bir rahatlıyor, benim istediğim günde olmuş oluyorO da kendi istediği günde olmuş sanıyor garibim ama napiiim valla tartışmaktan iyidir. Bir gün ertelemeden "tamam canım" diyecek fena patlicam ama bakalım ne zaman
İnsallah şimdi iyisindir canımm?Hafifce atlat.Kızlar covid olmuşum ben. Sonuç pozitif çıktı
Keske doktorum sen olsaydin ya7bin adıma ancak gelebilmişim bayram günü buna da şükür hiç yürümemekten iyidir. Merdiven de inip çıktım baya bir bence merdivenlerdeki adımların normal tek adım sayılması haksızlık
AFAD da mesaj atmış ilinizde
Benim doktorum da ssvd de erken muadahale etmiyor sancı gelmesini bekliyor diye biliyorum. İkizleri de normal doğurtuyor onlar da bile 38+ gördüm. Doğal başlamısını beklemesi aslında daha iyi bence çünkü suni sancı berbat bir şeySenin şekerin çok ileri düzeyde değildi aslında onu çok takma bence. Bu senin yazdıklarını doktorun bilmemesinin imkanı yok, büyük bir risk olsa neden bekletsin sana ve bebeğe kastı mi var.
Ben seni anlıyorum aslında yaşadığın ülkenin sağlık sistemine güvenemiyorsun. Ben de Cezayir'de öyleyim o yüzden ilk kedimin kısırlaştırma ameliyatı için bile İstanbul'a gelmiştimDoktoruna gözün kapalı güvenebilmek büyük nimet. İstersen bir doktor görüşü daha al, endişelerini dile getir.
İlk hamileliğim sorunsuz geçmişti ama bunda bir sürü ekstra sıkıntı oldu. Sadece doktorla oturup konuşmaya gittiğim bile oldu. Ben böyle böyle okudum, duydum bana durumumu risklerimi detaylı anlatın lütfen dedim. Adam sağolsun sırf benim içimi rahatlatmak için detaylı anlattı, ümit verici bir şekilde konuştu. İçim tam olarak rahatlamasaydı bir doktora daha giderdim.
Malta eminim çok daha gelişmiştir Cezayir'de doğumu ebeler yaptırıyor doktor sadece çok çok acil durumlarda geliyor o da vaktinde gelebilirse
Bana Cezayir'de sezaryen dediler ama ben doktor olsam o sartlarda ben de Sezaryen ol derdim. Buradaki doktorum kesi atmam gerekirse varislere denk gelecek tabi ki onu da düğümler dikerim kanama anında durur, altından kalkamacağım bir durum değil dedi. Ama Cezayir'de doktor doğumda olmayacak ebeler de hele acemi birine denk gelsem hiç başedemeyebilirdi. Kanamayı durduramayabilirdi. Ama burada önemli olan doktorlar oradaki şartlara göre yönlendirme yapıyor olmaları. Yani bence Malta'da ssvd yapacak, 40 haftaya kadar bekletecek ortam olmasa doktorlar hiç yönlendirmezdi.
Canım benim kuaför fobim var, o yüzden çok araştırarak bu kuaförü buldum çok şükür 3 senedir içim rahat. İşinin ehli ve asla sırf sen istiyorsun diye saçına yaramayacak bir işlemi yapmayan biri.Kuaför randevusu mu?
Saç mi boyatcaksiniz?
Yasak değil mi boya?
Bence de doktorla konuşup o içini rahatlatmazsa özele gitmen en mantıklısı. Gerekirse teknikerin yazdığı raporu doktoruna götürürsün. Benim bu hamileliğimde fibromlarim iltihaplaninca apandistten şüphelenmislerdi de her doktor diğerine bir şey gönderiyordu posta güvercini gibi olmuştukKeske doktorum sen olsaydin yaBeni ben bile kendimi tam olarak ifade edemezken bu kadar iyi anlaman sasirtiyor. Buradaki sisteme guvenmedigim dogru. Ama beni endiselendirrn ilk gebeligimde seker yuzunden bana kansermisim gibi davranmislardi, sekerden dolayı defalarca hastane tuttular, riske atamayiz 39. Haftada sezaryene alalim dediler, simdi baska doktor baska konusuyor, sekerin iyi endiselenecek bir sey yok 40i bekleriz diyor. Aslinda sekerim az cok ayni. Bu 1. mesele. Dogru. Bir de rahim 3mm altinda incelirse ssvd yapilmiyormus Turkiyede. H huzurumvekizlarim in 3. Sezaryeni olacak, doktor yara yerin cok incekmis qgriyabilir demis, bu benim doktor hic bakmiyor rahmime, bir sey olcmuyor eminim, neyi nasil olcuyolar, nasil goruyolar acaba. Ustunkoru boyuta bakiyor. Cezayirde nasil bilmiyorum ama burda aslinda ultrason teknikerleri farkli oluyor , doktor farkli oluyor. Keske bu adam hastaneye profesyonel bi ultrason teknikerine yonlendirse de hem bebegin boyutu hem de rahmin durumu açısından beni rahatlatsa. Hastanedeki doktorum da kendisi, hastaneye gitmek sitiyorum desem benim ultrasonda baktigima guvenmiyor musun dicek gibi geliyor. Ben bir tane daha ozel biliyorum. Bebegin boyutu için ve rahmin ölçümü icin bu persembe son kez kendi doktorumla konuşacam, ben goruyorum hep kontrol ediyorum demezse o diger ozelden ultrason teknikerinden randevu alicam. Ben ssvdn korkmuyorum icim rahatlatilirsa korkmicam yani en azindan. E aen ilk dogumunu Turkiyede mi yaptin o zaman? Cok kanamali ve acili oldugunu biliyorum. Oyle yazmistin. Bak bahsettigin durum birebir ayni, farkli komplikasyonlar da olsalar isini bildigini dusundugun bir doktor yaninda kendini rahat ve guvende hissedebiliyorsun. Cok bir sey anlamadigini dusundugun doktora canini, caninin ta icini bebegini emamet etmekte sorun yasiyorsun. Olay ssvd varis degil, doktor ve guven.
Benim de öyle oluyor yorgunluktan ölsem de uyuyamıyorum bazı geceler hiç bir sebebi de yok yani insanın sınırı bozuluyor dön dön ki dönmek de artık büyük bir meseleBu gece bayram yorgunluğundan heralde kimsecikler yok burda :) ama ben uyuyamıyorumsebebini de anlamıyorum sıcakta değil. Bişey beni uyandırıyor sanki her saat başı gözüm açılıyor. Hep sağ tarafıma uyuduğum için olabilir heralde. Sola yattığımda bebek orada kıpırdanmaya başlıyor. Sürekli sağ tarafım uyuşuk uyanıyorum geldim balkona açtım camı kapıyı instada takılıyorum
Ay ben çok az su içiyorum yaaa acaba ondan mı bu geceleeeeeer geceeeleeeeer zalim geceeeeelerBen normalde her gece ayakta olurdum 2 gündür uyuyorum millete enerji geliyor bana uyumakyalnız şeyi farkettim böyle dönerken falan hep ağrım olurdu uyanırdım geri uyuyamazdım ya en son gün içinde abartmıyorum en az 6 litre su içtim o gün tam mesane boşalttım ve uykum ondan beri daha düzgün elim ayağımdaki şişkinlikte indi, gece ki çatı ağrım artmadı. Normalde de çok su içerim 3-4 litreyi buluyordum ama yetmiyor muydu neydi anlamadım
Bu gittigim de ozel ama dedigim gibi doktor ultrason cahili bence. Burda doktorlar temel seylere bakiyor, pek anlamiyor. Ultrason teknikerleri baska. Onlarin alani ultrason. Zaten benim doktorun uzmanlik alani bile kisirlik tedavisi. Cok anlamiyor gebelik takibinden. Burda doktor bulmak da sıkıntı. Bu adami buldum sans eseri, baktim beni de seker seker diye zorlamiyor isime geldiBence de doktorla konuşup o içini rahatlatmazsa özele gitmen en mantıklısı. Gerekirse teknikerin yazdığı raporu doktoruna götürürsün. Benim bu hamileliğimde fibromlarim iltihaplaninca apandistten şüphelenmislerdi de her doktor diğerine bir şey gönderiyordu posta güvercini gibi olmuştukGerekirse sen de öyle yaparsın.
Benim ilk doğumum da İstanbul'da Nisa Hastanesinde olmuştu ama aşırı müdahaleli bir doğumdu. Şimdiki doktorum olsa beni o kadar dev varisler oluşacak kadar zorlamak 45 dk dikiş atacak kadar kesi atmak yerine kesin sezaryene alırdı büyük ihtimalle, çünkü oğlumun da bir ara kalp atışları yavaşlamıştı ve doğum sonrası enfeksiyon sebebiyle 5 gün yoğun bakımda kaldı. 9 sene önce bir tek normal doğum ve sezaryen farkını biliyorduk doğal doğum kavramı pek yaygın değildi. Ben de yine o zaman araştırarak normal doğumcu olarak bilinen meşhur bir doktora gitmiştim. Şimdi araştırdıkça, okudukça ilk doğumumda ne kadar gereksiz mudahele yapılmış ne hatalar yapılmış hepsini daha yeni yeni görüyorum.
İyi ki elini sürmemişsinGünaydin kizlar dün köye gittim sabahin 5inde kurban kesildi hiç elimi sürmedim 3. Katta evde oturdum (sözde) bulaşık topla 60 70 kişilik kavurma yap salata bilmem ne in çık derken totom cikti cağnim eltim sagolsun etlerimi kuşbaşi dogradı kiymaliklarimi bile yaglarindan zarlarindan ayirmiş direk dondurucuya aticam ben sadece paylari poşetleyip dagittim o kadarama o merdiven nasil yorduysa akşam bacaklarim 2şer bacak gibi şişmişti elim yüzüm şişmiş bebegimde karnimda 10 dk durmadi dün tepin tepin tepin gel gör ki sicaktan ve wc kalkmaktan uyuyamadim mal gibiyim şuan ellerim agriyor şişmiş bi uyusam mükemmel olcak kurban telaşina bugün girecek dostlarima hayatta başarilar diliyorum
Kaşlarımı hiç aldırmadım. 90larda depresyon sebebi olan kalın ve gür kaşlarım şimdi moda oldu, artık çok havalıyimSadece sac yapilmiyor ya canim. Belki kas aldiracaktir agda yaptiracaktir. Benim yarin agdam var mesela ben de kuafore gidicem.bir de boya yasak fln degil. Dogal boya 13. Haftadan itibaren yaptirabilirsin. Ki ben sac actirma islemi dahi yaptirdim saclarin diplerine gelmeyecek sekilde. Sakincasi olduguna inanmiyorum.
Ben gün içinde 2 saat filan uyuyorum işten gelince, o yüzden mi uyuyamıyorum acaba diye düşünmeye başladım. Artık bende akşam yürüyüşlerine başlıyım eşimle çıkalım 20-30 dk yürüyim belki rahat uyurumBenim de öyle oluyor yorgunluktan ölsem de uyuyamıyorum bazı geceler hiç bir sebebi de yok yani insanın sınırı bozuluyor dön dön ki dönmek de artık büyük bir meseleAma şunu farkettim eğer yrüyüşümü akşamları yaparsam çok yorgun olduğum için uyansam da dönüp geri uyuyorum. Sabah yaparsam gün içinde uzanıp dinleniyorum herhalde gece yine uyuyamıyorum
Ay ben çok az su içiyorum yaaa acaba ondan mı bu geceleeeeeer geceeeleeeeer zalim geceeeeelerBiraz arttırayım da bakayım bakalım inşallah faydası olur.
Ben yatıp kalkıp bizim gibi eşleri olduğuna dua etsinler. En azından dengeliyoruz. Kendileri gibi birileriyle evlenselerdi hiç bir işleri ilerlemezdiBen canı tez biriyim ikimiz de akrebiz ama erkeği bazı noktalarda farklı istebir şey olacaksa hızlı şekilde olacak ondan bise isterim tmm der on saat yapmaz ben basına geçerim.ertelemeyi sevmem aklımda ne varsa hızlı şekilde organize edip hayata geçiririm.
Ödem için suyu ve hareketi arttırıp tuzu azaltmayı tavsiye ediyorlar. Benim ilk gebeliğimde aşırı ödemim vardı sabahları her yerim kilit uyanıyordum. Önce ellerimi yumruk yapıp açarak açmaya çalışıyordum. Bunda şimdilik pek ödemim yok muhtelemen yürüyüşe 35+ da başladığım için. Aslında ilk gebeliğime rağmen çok daha kilolu olmama rağmen herkes ilkinde çok kilo almıştın bunda hiç almamışsın diyor halbuki 82 kiloyumGünaydınlar, dün ayaklarım biraz şişmişti, bugün bi uyandım ellerim şişmiş, özellikle sağ elim biraz daha tombik kapatıp açarken geriliyor. Artık normal herhalde, şimdiye kadar olmamasına şükretmem lazım sanırım
bende de kaş yok, kaş olsun diye boyuyorum, ama kalemle boyadığımdan olan da dökülüyor. aslında çizdirmek istiyorum, kaş laminasyonu deniyor sanırım, Türkçesine şimdi baktım, doğum sonrasını beklemek gerektiğinden yaptıramıyorumi mecbur kalemle boyuyorum. aslında aklımda çok şey var 3 yıldır ya hamileyim ya emziriyorum, hiçbirini yaptıramadım. lazere bakıyordum hamile kaldım, onun için de emzirme döneminin bitmesini beklicem. jiletten nefret ediyorum. Tüy dökücü beni de mahvediyor, günlerce acı çekiyorum. zaten gebelikte ve emzirirken o da iyi değil diyorlar. saç içinse dediğim gibi diplere organik yaptırdım, alt kısımları açtırdım bildiğin oryal ve oksidan kullanarak sarı yaptırdım 13 haftalık hamileyken.Kaşlarımı hiç aldırmadım. 90larda depresyon sebebi olan kalın ve gür kaşlarım şimdi moda oldu, artık çok havalıyim
Çok şükür kıl tüy işlerini yıllar önce ilk cakismaya başladığımda lazerle halletmiştim. Genital bölge tam bitmiyor zaten ama benim cildim çok hassas ağda derimi söker alırTüy dökücü denedim güya hassas ciltlere özel ama o bile tahriş etti. Doktor da alttan bakmadı, boşuna haşlanmış gibi yaptım alt takımları Eldiven rahat oluyordu az olduğu için ama şu anda ulaşamam oralara şu anda tek çare jilet gibi.
Evet boya saç dibine değmedikçe hiç bir zararı yokmuş, özel bir boyaya bile ihtiyaç yokmuş o durumda. Diplere yapılacak işlemlerde de organik seçenekler vardır muhakkak ama araştırmadım, kuaföre gidince sorarım kaç saat beklicem zaten muhabbet olur
Lazer büyük rahatlık emzirmen bitince direkt başla bence de. Bazı merkezler sadece koltukaltı ve göğüs ucuna yapmıyor emzirirken diğer bölgelere yapıyor.bende de kaş yok, kaş olsun diye boyuyorum, ama kalemle boyadığımdan olan da dökülüyor. aslında çizdirmek istiyorum, kaş laminasyonu deniyor sanırım, Türkçesine şimdi baktım, doğum sonrasını beklemek gerektiğinden yaptıramıyorumi mecbur kalemle boyuyorum. aslında aklımda çok şey var 3 yıldır ya hamileyim ya emziriyorum, hiçbirini yaptıramadım. lazere bakıyordum hamile kaldım, onun için de emzirme döneminin bitmesini beklicem. jiletten nefret ediyorum. Tüy dökücü beni de mahvediyor, günlerce acı çekiyorum. zaten gebelikte ve emzirirken o da iyi değil diyorlar. saç içinse dediğim gibi diplere organik yaptırdım, alt kısımları açtırdım bildiğin oryal ve oksidan kullanarak sarı yaptırdım 13 haftalık hamileyken.
Canım sezaryan yerim benimde incelmiş o yüzden sol tarafta sezaryan yerimin ağrı War bebek büyüdükçe olacak demişti ve gerçekten bazen yürütmeyecek kadar bıçak saplanms gibi oluyor bana normal doğum hiç demedi zaten 3. Sezaryan olduğu için ama 4. Olursa çok riskli dedi zaten okdugum kitaplardan anladgm kadaryla ssvd her hastaya yapılacak birşey değil doktor doğuma yakın takiplerinde öngöryr mesela senin orda sağlık sıkıntı doğum aralarındl yakın inşallah hakkında hayırlısı olurKeske doktorum sen olsaydin yaBeni ben bile kendimi tam olarak ifade edemezken bu kadar iyi anlaman sasirtiyor. Buradaki sisteme guvenmedigim dogru. Ama beni endiselendirrn ilk gebeligimde seker yuzunden bana kansermisim gibi davranmislardi, sekerden dolayı defalarca hastane tuttular, riske atamayiz 39. Haftada sezaryene alalim dediler, simdi baska doktor baska konusuyor, sekerin iyi endiselenecek bir sey yok 40i bekleriz diyor. Aslinda sekerim az cok ayni. Bu 1. mesele. Dogru. Bir de rahim 3mm altinda incelirse ssvd yapilmiyormus Turkiyede. H huzurumvekizlarim in 3. Sezaryeni olacak, doktor yara yerin cok incekmis qgriyabilir demis, bu benim doktor hic bakmiyor rahmime, bir sey olcmuyor eminim, neyi nasil olcuyolar, nasil goruyolar acaba. Ustunkoru boyuta bakiyor. Cezayirde nasil bilmiyorum ama burda aslinda ultrason teknikerleri farkli oluyor , doktor farkli oluyor. Keske bu adam hastaneye profesyonel bi ultrason teknikerine yonlendirse de hem bebegin boyutu hem de rahmin durumu açısından beni rahatlatsa. Hastanedeki doktorum da kendisi, hastaneye gitmek sitiyorum desem benim ultrasonda baktigima guvenmiyor musun dicek gibi geliyor. Ben bir tane daha ozel biliyorum. Bebegin boyutu için ve rahmin ölçümü icin bu persembe son kez kendi doktorumla konuşacam, ben goruyorum hep kontrol ediyorum demezse o diger ozelden ultrason teknikerinden randevu alicam. Ben ssvdn korkmuyorum icim rahatlatilirsa korkmicam yani en azindan. E aen ilk dogumunu Turkiyede mi yaptin o zaman? Cok kanamali ve acili oldugunu biliyorum. Oyle yazmistin. Bak bahsettigin durum birebir ayni, farkli komplikasyonlar da olsalar isini bildigini dusundugun bir doktor yaninda kendini rahat ve guvende hissedebiliyorsun. Cok bir sey anlamadigini dusundugun doktora canini, caninin ta icini bebegini emamet etmekte sorun yasiyorsun. Olay ssvd varis degil, doktor ve guven.
Keske doktorum sen olsaydin yaBeni ben bile kendimi tam olarak ifade edemezken bu kadar iyi anlaman sasirtiyor. Buradaki sisteme guvenmedigim dogru. Ama beni endiselendirrn ilk gebeligimde seker yuzunden bana kansermisim gibi davranmislardi, sekerden dolayı defalarca hastane tuttular, riske atamayiz 39. Haftada sezaryene alalim dediler, simdi baska doktor baska konusuyor, sekerin iyi endiselenecek bir sey yok 40i bekleriz diyor. Aslinda sekerim az cok ayni. Bu 1. mesele. Dogru. Bir de rahim 3mm altinda incelirse ssvd yapilmiyormus Turkiyede. H huzurumvekizlarim in 3. Sezaryeni olacak, doktor yara yerin cok incekmis qgriyabilir demis, bu benim doktor hic bakmiyor rahmime, bir sey olcmuyor eminim, neyi nasil olcuyolar, nasil goruyolar acaba. Ustunkoru boyuta bakiyor. Cezayirde nasil bilmiyorum ama burda aslinda ultrason teknikerleri farkli oluyor , doktor farkli oluyor. Keske bu adam hastaneye profesyonel bi ultrason teknikerine yonlendirse de hem bebegin boyutu hem de rahmin durumu açısından beni rahatlatsa. Hastanedeki doktorum da kendisi, hastaneye gitmek sitiyorum desem benim ultrasonda baktigima guvenmiyor musun dicek gibi geliyor. Ben bir tane daha ozel biliyorum. Bebegin boyutu için ve rahmin ölçümü icin bu persembe son kez kendi doktorumla konuşacam, ben goruyorum hep kontrol ediyorum demezse o diger ozelden ultrason teknikerinden randevu alicam. Ben ssvdn korkmuyorum icim rahatlatilirsa korkmicam yani en azindan. E aen ilk dogumunu Turkiyede mi yaptin o zaman? Cok kanamali ve acili oldugunu biliyorum. Oyle yazmistin. Bak bahsettigin durum birebir ayni, farkli komplikasyonlar da olsalar isini bildigini dusundugun bir doktor yaninda kendini rahat ve guvende hissedebiliyorsun. Cok bir sey anlamadigini dusundugun doktora canini, caninin ta icini bebegini emamet etmekte sorun yasiyorsun. Olay ssvd varis degil, doktor ve guven.
Keske doktorum sen olsaydin yaBeni ben bile kendimi tam olarak ifade edemezken bu kadar iyi anlaman sasirtiyor. Buradaki sisteme guvenmedigim dogru. Ama beni endiselendirrn ilk gebeligimde seker yuzunden bana kansermisim gibi davranmislardi, sekerden dolayı defalarca hastane tuttular, riske atamayiz 39. Haftada sezaryene alalim dediler, simdi baska doktor baska konusuyor, sekerin iyi endiselenecek bir sey yok 40i bekleriz diyor. Aslinda sekerim az cok ayni. Bu 1. mesele. Dogru. Bir de rahim 3mm altinda incelirse ssvd yapilmiyormus Turkiyede. H huzurumvekizlarim in 3. Sezaryeni olacak, doktor yara yerin cok incekmis qgriyabilir demis, bu benim doktor hic bakmiyor rahmime, bir sey olcmuyor eminim, neyi nasil olcuyolar, nasil goruyolar acaba. Ustunkoru boyuta bakiyor. Cezayirde nasil bilmiyorum ama burda aslinda ultrason teknikerleri farkli oluyor , doktor farkli oluyor. Keske bu adam hastaneye profesyonel bi ultrason teknikerine yonlendirse de hem bebegin boyutu hem de rahmin durumu açısından beni rahatlatsa. Hastanedeki doktorum da kendisi, hastaneye gitmek sitiyorum desem benim ultrasonda baktigima guvenmiyor musun dicek gibi geliyor. Ben bir tane daha ozel biliyorum. Bebegin boyutu için ve rahmin ölçümü icin bu persembe son kez kendi doktorumla konuşacam, ben goruyorum hep kontrol ediyorum demezse o diger ozelden ultrason teknikerinden randevu alicam. Ben ssvdn korkmuyorum icim rahatlatilirsa korkmicam yani en azindan. E aen ilk dogumunu Turkiyede mi yaptin o zaman? Cok kanamali ve acili oldugunu biliyorum. Oyle yazmistin. Bak bahsettigin durum birebir ayni, farkli komplikasyonlar da olsalar isini bildigini dusundugun bir doktor yaninda kendini rahat ve guvende hissedebiliyorsun. Cok bir sey anlamadigini dusundugun doktora canini, caninin ta icini bebegini emamet etmekte sorun yasiyorsun. Olay ssvd varis degil, doktor ve guven.
Sağol canım inşallahKuzum cok geçmiş olsun umarım kolay atlatırsın(
Sağol canımGeçmiş olsun canım çok şükür basit atlatıyorsun
Kardeşimden bulaştı canım. İşte olacağı varmış. Nereden geleceği belli olmuyor hiçGecmiş olsun bugun instagramda gördüm yaaa yazacaktım kimden geldi acaba, nasıl geciyor umarım cok cok hafif atlatırsın
2 gün bende çok kötüydüm hatta dün hiç uyuyamamıltım. Ama bugün maşallah tuvalete bile kalktım mı hatırlamıyorum.AA geçmiş olsun canım.
Moralini sakin bozma. Hafif grip gibi geçer gider inşallah. Bende geçirdim birkaç gün zorladi sonra hafifledim doktoruna haber ver mutlaka. Ateşini kontrol et. Bana doktorum ateşlenir sen iyi hissetmezsen Parol iç demişti. Doktoruja danış o seni yönlendirr. Hiç panikleme.
Sağol canım inşallahCanim çok çok geçmiş olsun insakkah hasarsiz atlat
Ah ah araba demeyin bana gittim joie litetrax 4 diye bi model aldim sürüşü cok konforlu ama gemi gibi oluyo ouseti ustune oturtuncaagir degil tek elle kapaniyor tekerleri bi tık iri 6000 tlye aldim güya ortalama bir fiyat
İnsallah şimdi iyisindir canımm?Hafifce atlat.
Tansiyonum çok düşüyor, nabzım aşırı yüksek atıyor, boğazım aşırı ağrıyor. Onun harici iyiyim çok şükür. Ateşimi falan kontrole aldık bu gün geceden beri çıkmıyor. Eklem ağrılarımda geçti şimdilik inşallah olmazda. 2 gün mahvetti beni. Hiç Bi şey değil eklem ağrısı öldürdü. Çok teşekkür ederimCipisS nasıl oldun canım? Ateşin çıkarsa ya da vücut ağrın artarsa parol iç çok iyi geliyor. O vücut ağrısı berbat bir şey
Karkuresi64 O ogretmenhanim8 sizin bebeler ne durumda? Doğuracaksınız diye grupça sizden çok heveslendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?