Bende öyle diyorum :) ama keşke arada da uyusam zaten son bebişsiz son zamanlar 3-4 hafta sonra gece uykusu yalan olacak, şimdiden deliksiz uyku güzel olurduAnnelik yüklenmeye başlıyor canım2 saatte bir uyanıp emzirmek ve altını değiştirmek gerekecek minnoslari onlarda hazırlık yaptırıyor
Goody plus canimHangi modeli chicco nun, modele göre tekerlek boyutu bile değişiyor cnm.
O bant aralığındaki, puset takılan hafif olsun denilen modellerden biri de chicco işte. Chicco her yerde bulması kolay :) bagi neo ebebekte var, diğerleri için İstanbul için var diğer illerde nerede vardır bilemiyorumGoody plus canim
Ben yatıp kalkıp bizim gibi eşleri olduğuna dua etsinler. En azından dengeliyoruz. Kendileri gibi birileriyle evlenselerdi hiç bir işleri ilerlemezdi
Benimkinin elinden her iş geliyor, evde bir şey bozulsa erteleyip duruyor. Yapınca da 10 dk da bitiriyor boşuna bu kadar vakit bekletmişim diyorBazen diyorum Allah aşkına bozulan şeyin seneyi devriyesini kutlamadan tamir et
Bakayım o modelede. Bana 6 kg civarı olması lazım. Kabine sigsin uçak için birde daha ağır benim için zor çok ağır kaldıramıyorum kolumun çok gücü yokCanim çok çok geçmiş olsun insakkah hasarsiz atlat
Ah ah araba demeyin bana gittim joie litetrax 4 diye bi model aldim sürüşü cok konforlu ama gemi gibi oluyo ouseti ustune oturtuncaagir degil tek elle kapaniyor tekerleri bi tık iri 6000 tlye aldim güya ortalama bir fiyat
güle güle kullan şimdidenCanım benim kuaför fobim var, o yüzden çok araştırarak bu kuaförü buldum çok şükür 3 senedir içim rahat. İşinin ehli ve asla sırf sen istiyorsun diye saçına yaramayacak bir işlemi yapmayan biri.
Senede bir İstanbul'a geldikçe kesim+renklendirme yapıyorum. Direkt aradım sordum. Hamileyim, sonrasında da emzirmeyi düşünüyorum. Boyanın bebeğe bir zararı var mı? Hamileyken mi emzirirken mi boyatayım? Zararsız bir boya varsa o istediğim kırmızı rengi verir mi? vs. aklıma ne geldiyse sordum. Çünkü başak burcu olmak bunu gerektirir
O da direkt istediğim işlemi sordu, kendi doğal saç renginin üstüne yaptırmak istiyorsun dimi diye teyit etti. Ben kendi doğal saçımın üstüne kırmızı balyaj yaptırıyorum. Zamanla akınca da bakırımsı çok güzel bir renk kalıyor o şekilde de kullanıyorum.
Neyse velhasıl eğer saç köküne bir işlem yapilmayacaksa bebeğe ulaşması imkansızmış. Zaten benim işlemim de böyle bir işlem olduğu için randevu verdi.
Ama mesela beyazım çok olsaydı önce komple renklendirme üstüne balyaj olsaydı ya da dip boya vs. gibi bir işlem olsaydı kuaförüm direkt uyarırdı.
Çok geçmiş olsun. Zor zamanlar bitti ozaman iyi uyuyabildiysen:)Sağol canım inşallah
Sağol canımaynen çok şükür hafif geçiyor.
Kardeşimden bulaştı canım. İşte olacağı varmış. Nereden geleceği belli olmuyor hiççok şükür hafif atlatıyorum ben
2 gün bende çok kötüydüm hatta dün hiç uyuyamamıltım. Ama bugün maşallah tuvalete bile kalktım mı hatırlamıyorum.çok daha iyiyim şükür. Hafif geçiyor şu anda. Doktoruma konuştum parol içeceksin ateş ağrı olunca dedi
Sağol canım inşallah
Tansiyonum çok düşüyor, nabzım aşırı yüksek atıyor, boğazım aşırı ağrıyor. Onun harici iyiyim çok şükür. Ateşimi falan kontrole aldık bu gün geceden beri çıkmıyor. Eklem ağrılarımda geçti şimdilik inşallah olmazda. 2 gün mahvetti beni. Hiç Bi şey değil eklem ağrısı öldürdü. Çok teşekkür ederim
Canım teşekkürler modellere bakicam. Chicco wee ye baktım. Bir yerde puset takılıyor bir yerde takılmıyor dediler. Diğer model yoktu mağazada bakayım onada.Leclerc in puset takilabilen kabin boy arabasını aldim. Puset takılırken 6 7 ay, arabanin kendi koltuğu çıkmış oluyor, böylelikle hafif, 6.5 kg araba. İstersen uçakta da kullan, tek elle açılıp kapanıyor. Fiyatları diğer ucuk markalar gibi değil.
Bu markaya benzer hamilton diye bir marka, ona da bakabilirsin. Bir de chicco nun goody di sanırım, o da tek elle kapaniyor ama arabanın koltugunucikartmadan üzerine puset konuyor. Son olarak bagi var, linkleri atayım fikir olur
Leclerc Magicfold Plus Bebek Arabası Mavi - Welcome Baby
Leclerc Magicfold Plus Bebek Arabası Mavi anne, bebek ve çocuklar için en uygun fiyatlarla Welcome Baby'de! Kaliteli Standart Bebek Arabaları ürünlerini satın almak için tıklayın.www.welcomebaby.com.tr
Chicco Goody Plus Stroller Bebek Arabası Graphite Fiyatı 06079877210000 / SYH
Chicco Goody Plus Stroller Bebek Arabası Graphite en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.www.civilim.com
Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
Anne-bebek ve oyuncak ürünleri satışı yapan online alışveriş sitesi Joker'in çeşitli ve uygun fiyatlı ürünlerini incelemek için tıklayın!www.joker.com.tr
Organik boyaya izin var, benim doktor riskli gebelik doktoruna, 3.aydan sonra organik koşulu ile izin verdi, ben boyatiyorum
Benim rahmimde karindan atilan (bir de bunun vajinadan atilani var) serklaj var (dikis). Doğum başlamadan sezeryan ile alınacak o yüzden. Daha ileriki haftalarda risk artıyor, dogum basladiginda zamanında doktora gidemezsem sorun.
Çok şükür bitti. Valla çok güzel uyumuşumÇok geçmiş olsun. Zor zamanlar bitti ozaman iyi uyuyabildiysen:)
Hadi ya. Okadar para verip de dayanaksız mi birde. Bağı yi görmedim. Eşim Kraft beğendi. Bakacagiz. Bana ağır olmaması lazım kolumun çok gücü yok. Sürmesi kolay hafif olmalı. Eşim gelmişken bakacağız.@Pembekelebek_8787 chiccoda kullaniyo yorumlari tekerlerin aşiri dayaniksiz olduğunj söylüyorlar baginin sürüşü sert ve agir bir araba aklinda bulunsun valla ben leclerci cok istiyodum ama canli gorebilecegim bir yer yoktu ankarada bulamadim o yüzden elemek zorunda kaldim onu
Uyuyabildiysen gerisi iyileşme. Bende iki gün uyuyamadım uyuyamayinca da ağrılar geçmesi nezaman uyuyabildim iyileşme başladı.Çok şükür bitti. Valla çok güzel uyumuşum
Çok sağol canımUyuyabildiysen gerisi iyileşme. Bende iki gün uyuyamadım uyuyamayinca da ağrılar geçmesi nezaman uyuyabildim iyileşme başladı.
Ateşini kontrol et canım ateş bebeğe zararlı imiş ya benn sürekli olcmustum.
Birde Yemene içmen dikkat et. Vitaminli bagisik artırıcı yasak olmayan seynlerden yeki vucutun güç toplasin.
Gelmislerdrlir bende ballı limonlu su ıhlamur filan içtim benim sesim kisilmisti çok iyi gelmişti.Çok sağol canımşükür dün geceden bu yana çıkmıyor ateşim. Sürekli ölçüyorum. Allah razı olsun eşim çok ilgilendi. Yazık full başımdaydı 2 gün boyunca. Yemeklerini falan o hazırladı hep. Tek olsam toparlayamazdım bu kadar çabuk. Limonlu ballı su falan içiyorum. İyi geldi belkide onlar.
Canım teşekkürler modellere bakicam. Chicco wee ye baktım. Bir yerde puset takılıyor bir yerde takılmıyor dediler. Diğer model yoktu mağazada bakayım onada.
Boyayı sormadım ama gidince bende sorayım organik işini. Hos istediğim rengi de bulabilir miyim bilmiyorim ama kısmet.
Anladım canım oyuzden. Serklaj niye atılmıştı ?
İnşallah prematüre haftasından sonra doğar.da ele avuca gelen bebiş olur cnaim.
Benimde boğazıma biraz iyi geldi. Devamlı da içemiyorum tansiyonumu daha da düşürüyor. Çok söyledim ama olsun diyor. Yanımdan gitmiyor. Dibimde oturuyor.Gelmislerdrlir bende ballı limonlu su ıhlamur filan içtim benim sesim kisilmisti çok iyi gelmişti.
Eşinden Allah razı olsun. Oda pozitif değilse dikkat etsin.
Paylaştığın modellere bakacağım canım co ksagol.Chicco we nin oturma yeri çok küçük, Baston ile kabin boy arası, çok küçük geldi bana, kaily oto koltuğu ile uyumluydu model. Chicco daki satıcı da bu model için travel alanların 2.tercihi demişti. Tek araba alacaksan benim gibi, yetersiz geldi bana bu model. Bakıp, deneyip değerlendirirsin.
Yukarıda paylaştığım modeller travel ile Baston arası kullanışlı ürünler.
Boya organik ise izin veriyor, nornal boya olmayacak kesinlikle cnm.
Ne yazık ki 2 erken dogumla kaybım var. Doktorlar benim gibi çok kaybı olan hastalara önlem amaçlı dikiş atıyor rahme rahim agzinda sorun olmasa bile. Bir sonraki gebelikte olur da bu noktada sorun çıkarsa diye. Vajinadan atilaar basit, doğum başladığında hemen dikisi alabiliyorlar, tehlike oluşturmuyor anne için. Ama karından laparoskopil atılan dikiş riskli, zamanında yetişmek gerek hastaneye doğum başladığında, dogum çok güçlü eylem, eğer yetişemezsin vajinadan atılan dikiş gibi vajinadan çözülmesini için, seni anesteziye hazırlayıp doğuma alması gerekiyor, Allah korusun doğum gerçekleşir, dikiş kalır ama anne rahmi zarar görebiliyor. O yuzden son dakikaya bırakmak.riskli, biraz daha önce alınması riski ortadan kaldırıyor.
Aynen ben de lohusalıkta moralim düzelsin diye değişiklik istiyorum. 15-20 senedir saçlarım çok uzun (kalçalarımda) bu sefer radikal bir değişiklik yapıp kısa kestiricem. Kısa dediğim de en uzunu yine sırtımın ortasına gelir herhalde ama benim için kısaValla ben sadece kasa yaptırıyorum, o bile canımı yaktıcesaret edemedim diplinera gözde, ama çok iyi makyaj yapmadan makyajlı gibisin.
Hayırlısıyla minnoslari kucgaimiza alalım, sezeryanim iyilessin bi, kuaförde bir micribladingimi tazeletecegim hamile kalmadan yetişmedi, ikinci olarak saça keratin bakımHele ki lohusalikta anneler iyi hissetmeli bence
Galiba hamile kalarak deliksiz uykulara veda etmiş bulunuyoruzBende öyle diyorum :) ama keşke arada da uyusam zaten son bebişsiz son zamanlar 3-4 hafta sonra gece uykusu yalan olacak, şimdiden deliksiz uyku güzel olurdu
Microblading zamanla rengi değişmiyor mu iğne atılan noktalar değişiyor deniliyor İstanbul'da öyle iyi bir merkez bulmak zor gerçekten nereye gidiyorsun yaptırmak içinKas laminasyonun is gormez ya, mevcut kaşına işlem yapıp sabitleyip yukarı taranması aslında. Ben microblading yaptırıyorum kıl tekniği ile kas aralarını boyayarak dolduruyorlar, ifaden değişiyor gercekten
Ağustosun ilk haftası 36 okuyorum, benim minik sipa uslu durursa o hafta sezeryan var ama erken dog. riskim oldugu icin henüz doğuma gün vermiyor, 35.haftaya ulaşırsa 36.hafta için verecek günü bakalım cnm
Sagol cnm, hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız inşallahPaylaştığın modellere bakacağım canım co ksagol.
Anladım cnaim basin sağolsun.
İnşallah bunu sağ saglim kucağına alırsın.guzel haberlerini bekliyoruz:)
Aynen ben de lohusalıkta moralim düzelsin diye değişiklik istiyorum. 15-20 senedir saçlarım çok uzun (kalçalarımda) bu sefer radikal bir değişiklik yapıp kısa kestiricem. Kısa dediğim de en uzunu yine sırtımın ortasına gelir herhalde ama benim için kısakatlı kestiriceğim için daha kısa duracak. Eşimin tepkisini çok merak ediyorum. Erkek milleti uzun saç seviyor ama 10 yıldır uzun gördüğü yeter
Zaten tesettürlü olduğum için makyaj yapmıyorum ama doğum öncesi bir de cilt bakımına gitsem süper olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?