2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annelik yüklenmeye başlıyor canım 2 saatte bir uyanıp emzirmek ve altını değiştirmek gerekecek minnoslari onlarda hazırlık yaptırıyor
Bende öyle diyorum :) ama keşke arada da uyusam zaten son bebişsiz son zamanlar 3-4 hafta sonra gece uykusu yalan olacak, şimdiden deliksiz uyku güzel olurdu

Goody plus canim
O bant aralığındaki, puset takılan hafif olsun denilen modellerden biri de chicco işte. Chicco her yerde bulması kolay :) bagi neo ebebekte var, diğerleri için İstanbul için var diğer illerde nerede vardır bilemiyorum

Allah var o işlerde bizim de elinden gelir yapar ama dediğin gibi illa ben dürtcem de yapcak.

Bakayım o modelede. Bana 6 kg civarı olması lazım. Kabine sigsin uçak için birde daha ağır benim için zor çok ağır kaldıramıyorum kolumun çok gücü yok

güle güle kullan şimdiden
Güvendiğin yerse doktorda sorun yok dediyse iyi yapiyosun varlla bakım moral yukselsltir

Bende tek renk boya istiyorum aylardır boyatmadim bebekten. Rengarenk birşey oldu saçım kestiremiyorum da bebeğin ömrü kısa olur diye hurafe okudum. Doğumdan sonra kestireceim artikta. Doğumda fotolarda güzel görünsün istiyorum ama boyayada cesaret edemiyorum. İster istemez tüm boya olacağı için dipe de değer. Kendi kuaförüm başka yerde gidemiyorum şuan. Yoksa ona gider diplere sürme Derim'de burada desende dikkat etmezler diye riske göremedim.

Çok geçmiş olsun. Zor zamanlar bitti ozaman iyi uyuyabildiysen:)

Canım teşekkürler modellere bakicam. Chicco wee ye baktım. Bir yerde puset takılıyor bir yerde takılmıyor dediler. Diğer model yoktu mağazada bakayım onada.

Boyayı sormadım ama gidince bende sorayım organik işini. Hos istediğim rengi de bulabilir miyim bilmiyorim ama kısmet.

Anladım canım oyuzden. Serklaj niye atılmıştı ?
İnşallah prematüre haftasından sonra doğar.da ele avuca gelen bebiş olur cnaim.

Hadi ya. Okadar para verip de dayanaksız mi birde. Bağı yi görmedim. Eşim Kraft beğendi. Bakacagiz. Bana ağır olmaması lazım kolumun çok gücü yok. Sürmesi kolay hafif olmalı. Eşim gelmişken bakacağız.
Bebek arabalari nekadar pahalı öyle ya.20 bine bile bebek arabası var.
4baby ,babyforce diye markalar var bunlari duydunuz mu hiç? Bunu kullananlarda memnun gibi ama fiyatlarında diğerlerine göre çok ucuz olunca şüphe ettim

Çok şükür bitti. Valla çok güzel uyumuşum
Uyuyabildiysen gerisi iyileşme. Bende iki gün uyuyamadım uyuyamayinca da ağrılar geçmesi nezaman uyuyabildim iyileşme başladı.
Ateşini kontrol et canım ateş bebeğe zararlı imiş ya benn sürekli olcmustum.
Birde Yemene içmen dikkat et. Vitaminli bagisik artırıcı yasak olmayan seynlerden yeki vucutun güç toplasin.

Çok sağol canım şükür dün geceden bu yana çıkmıyor ateşim. Sürekli ölçüyorum. Allah razı olsun eşim çok ilgilendi. Yazık full başımdaydı 2 gün boyunca. Yemeklerini falan o hazırladı hep. Tek olsam toparlayamazdım bu kadar çabuk. Limonlu ballı su falan içiyorum. İyi geldi belkide onlar.

Gelmislerdrlir bende ballı limonlu su ıhlamur filan içtim benim sesim kisilmisti çok iyi gelmişti.
Eşinden Allah razı olsun. Oda pozitif değilse dikkat etsin.

Chicco we nin oturma yeri çok küçük, Baston ile kabin boy arası, çok küçük geldi bana, kaily oto koltuğu ile uyumluydu model. Chicco daki satıcı da bu model için travel alanların 2.tercihi demişti. Tek araba alacaksan benim gibi, yetersiz geldi bana bu model. Bakıp, deneyip değerlendirirsin.

Yukarıda paylaştığım modeller travel ile Baston arası kullanışlı ürünler.

Boya organik ise izin veriyor, nornal boya olmayacak kesinlikle cnm.

Ne yazık ki 2 erken dogumla kaybım var. Doktorlar benim gibi çok kaybı olan hastalara önlem amaçlı dikiş atıyor rahme rahim agzinda sorun olmasa bile. Bir sonraki gebelikte olur da bu noktada sorun çıkarsa diye. Vajinadan atilaar basit, doğum başladığında hemen dikisi alabiliyorlar, tehlike oluşturmuyor anne için. Ama karından laparoskopil atılan dikiş riskli, zamanında yetişmek gerek hastaneye doğum başladığında, dogum çok güçlü eylem, eğer yetişemezsin vajinadan atılan dikiş gibi vajinadan çözülmesini için, seni anesteziye hazırlayıp doğuma alması gerekiyor, Allah korusun doğum gerçekleşir, dikiş kalır ama anne rahmi zarar görebiliyor. O yuzden son dakikaya bırakmak.riskli, biraz daha önce alınması riski ortadan kaldırıyor.

Gelmislerdrlir bende ballı limonlu su ıhlamur filan içtim benim sesim kisilmisti çok iyi gelmişti.
Eşinden Allah razı olsun. Oda pozitif değilse dikkat etsin.
Benimde boğazıma biraz iyi geldi. Devamlı da içemiyorum tansiyonumu daha da düşürüyor. Çok söyledim ama olsun diyor. Yanımdan gitmiyor. Dibimde oturuyor.

Paylaştığın modellere bakacağım canım co ksagol.

Anladım cnaim basin sağolsun.

İnşallah bunu sağ saglim kucağına alırsın.guzel haberlerini bekliyoruz:)

Aynen ben de lohusalıkta moralim düzelsin diye değişiklik istiyorum. 15-20 senedir saçlarım çok uzun (kalçalarımda) bu sefer radikal bir değişiklik yapıp kısa kestiricem. Kısa dediğim de en uzunu yine sırtımın ortasına gelir herhalde ama benim için kısa katlı kestiriceğim için daha kısa duracak. Eşimin tepkisini çok merak ediyorum. Erkek milleti uzun saç seviyor ama 10 yıldır uzun gördüğü yeter

Zaten tesettürlü olduğum için makyaj yapmıyorum ama doğum öncesi bir de cilt bakımına gitsem süper olurdu.

Microblading zamanla rengi değişmiyor mu iğne atılan noktalar değişiyor deniliyor İstanbul'da öyle iyi bir merkez bulmak zor gerçekten nereye gidiyorsun yaptırmak için

Paylaştığın modellere bakacağım canım co ksagol.

Anladım cnaim basin sağolsun.

İnşallah bunu sağ saglim kucağına alırsın.guzel haberlerini bekliyoruz:)
Sagol cnm, hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Aman benim aynada kendimi nasıl görmek istediğim önemli. Eşler karışmasın bir zahmet saça da cilt bakımını bosverz doğum sonrası gidersin, yine de kimyasal oluyor, bu kadar beklemişsin :) Değişiklik iyidir abartmadifin surece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…