- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
Benim memleketim yakın ya 2 bucuk saat o yüzden doktora sormadımAA seyahat izni verdiler mi? Bana doktorum vermedigidemedim ben bir yere
Benimkide öyle wala dilimde tüy bitiyor birde öyle bir alet çantası var yok yok bir sürü para verdi bunların hepsini geri kazanmak için seni armut uygulaması varya oraya üye yapıcam oradan iş yaparsın artık diyorumBen yatıp kalkıp bizim gibi eşleri olduğuna dua etsinler. En azından dengeliyoruz. Kendileri gibi birileriyle evlenselerdi hiç bir işleri ilerlemezdi
Benimkinin elinden her iş geliyor, evde bir şey bozulsa erteleyip duruyor. Yapınca da 10 dk da bitiriyor boşuna bu kadar vakit bekletmişim diyorBazen diyorum Allah aşkına bozulan şeyin seneyi devriyesini kutlamadan tamir et
Ay benimde kaşım yok bıktım boyamaktan banada atar mısın rica etsemBenim 2 sene idare etti kaşım, memnunum. DM den yeri yollarım, hem de uygun fiyatı. Pudralamada daha çok yaşanan sorun o, kıl tekniği ince ince cizdiklerinden buğulu durmuyor cnm
40 gün canım sürüyormuş hem normal hem sezeryan Bizim ebe Hamilelikte ve emzirme döneminde saç boyama ve lazer sıcak bakmıyoruz dedi her türlü organik boyalar bile kimyasal madde içeriyor demişti lazer kanıtlanmadı yeterli çalışma yok dedi okuduğum kitaplar da da öyle yazıyordu lazer için sonuçta Doktorlar bile kendi aralarında farklı düşünüyorlar bu konuda bence tartışmalı ama ben yaptırmam herkesin kendi tercihi ve sorumluluğuLohusalık demisken lohusalikta saç boyatilmasi kesimi yapılıyor mu? Birde lohusalık nekadar sürüyor?
Şu ilk link martta bim den aldım pembe rengini o zaman cinsiyeti kız demişti dr 30 TL idi şaka gibi ya aynı marka 4 katı olmuşTecrübeli anneler serimizin yeni uzmanlik sorusu :) yardımcı olabilirseniz sevinirim
Alt açma minderi mi ? Mati mi? İki örnek paylaştım aşağıdahangisi daha kullanisli oluyor
Babyjem Kundaklı Alt Açma, Mavi https://www.amazon.com.tr/dp/B076ZJWBY6/ref=cm_sw_r_apan_i_B04QH3HEJBZEF5Z3CY48
Ben ilki gibi birşey kullandım. İkinci süngeri klın birşey anladığım kadarıyla sadece ev için pratik taşımaya heryere uygun değil.Tecrübeli anneler serimizin yeni uzmanlik sorusu :) yardımcı olabilirseniz sevinirim
Alt açma minderi mi ? Mati mi? İki örnek paylaştım aşağıdahangisi daha kullanisli oluyor
Babyjem Kundaklı Alt Açma, Mavi https://www.amazon.com.tr/dp/B076ZJWBY6/ref=cm_sw_r_apan_i_B04QH3HEJBZEF5Z3CY48
Hayırdır canım neden istifa ettin? Zaten izin işlerinde sıkıntı çıkarıyordu müdürün. Hayırlısı olsun hakkında.Sabaha kadar iki saatte bir kalkıyorum tuvalete. Yatmak zaten zor oldu. Bugünde istifra ettim. Birden midem bulanmaya basladı.
Zaten doğum iznin başlayacaktı niye şimdi istifa ettiniz kiSabaha kadar iki saatte bir kalkıyorum tuvalete. Yatmak zaten zor oldu. Bugünde istifra ettim. Birden midem bulanmaya basladı.
34 te başlıyorlar zaten, risk gorurse erken sokuyor doktorlarYa herkes nst ye girmiş neden benim doktor sokmadı hatta erken randevu bile vermedi. Evde doğurayım istiyor sanırım
Bende daha nst girmedim hiç ve 36.haftada randevuya gidicem bir aydır bebegimi görmek nasip olmadıYa herkes nst ye girmiş neden benim doktor sokmadı hatta erken randevu bile vermedi. Evde doğurayım istiyor sanırım
Evet benim doktor en son 32. Hafta da gördü diğer randevu 30 temmuz yani 37 haftalık olacak ve 39 haftada da ameliyata alacağını söyledi. Randevu aralığı son haftaya göre fazla uzun değil mi34 te başlıyorlar zaten, risk gorurse erken sokuyor doktorlar
Ay benden birini buldumBende daha nst girmedim hiç ve 36.haftada randevuya gidicem bir aydır bebegimi görmek nasip olmadı
Evet benim doktor en son 32. Hafta da gördü diğer randevu 30 temmuz yani 37 haftalık olacak ve 39 haftada da ameliyata alacağını söyledi. Randevu aralığı son haftaya göre fazla uzun değil mi
Ya bak benimde uzun olmuşAy benden birini buldum. Doktor hakkında değişik fikirlerim olmaya başlamıştı demekki gidişata göre rahata alıyor doktorlar önemli Bir konu görmüyorlar
Ben normalde rahattım ama burada kızlar hep nst ve muayenelerden söz ederken bizimkilerin uzun aralıkları dikkatimi çekti.Ya bak benimde uzun olmuş
haziran 16 sında gittim 31 haftalık idim bu ay 18 inde gidicem 36 haftalıkken
benide o arkadasım rahatlatmıştı bişi olmaz diye kendisi sezeryan oldu hiç nst bile girmedi dr da gerek duymadı onunda kontrollerinin arası çok uzundu. Sorun olmadı.
inşallah bizede bişi olmaz yani Allah a emanet
Benim doktor rahat konuşması hareketleri acayip rahat amcaBiraz uzun olmuş ama demekki herşey yolunda benim arkadaşımında aynıydı seninki gibi dr un yurtdışında işi vardı filan sorun olmadı inşallah olmaz sende de merak etme canım
36 dan sonra haftalık kontrollerEvet benim doktor en son 32. Hafta da gördü diğer randevu 30 temmuz yani 37 haftalık olacak ve 39 haftada da ameliyata alacağını söyledi. Randevu aralığı son haftaya göre fazla uzun değil mi
Aynen öyle. Uygun olsa dediğin gibide dünya para verecegiz uzun süreli olsun istiyoruzChiccoyu bagiyi gördüm baginin sürüşü hantal geldi agir digerlerine gore 9 kg leclerci göremedim malesef aldim artik saglik olsun
Araba işi sıkıntı ya cok pahali olmasa ilerde bi tane baston alir gecersin ama hic biseyin yanina yanasilmiyor
Ben direk Doğuma gidecem kontrol yok bana. Düşünceli doktor muayene parası vermeyim diye yaptı36 dan sonra haftalık kontroller
Bilmiyorum ki nerden geliyor. Unutuldu valla.insallah vakalar artmazÇok ilginç sanki hiç yaşanmamış o karantina günleri o ölümler gibi nereden geliyor bu rehavet
Himm lohusa nekadar sürüyor?Lohusayken gusül abdestin olmadığı için kesim de boya da olmaz, o açıdan hassasiyetin varsa şayet. Abdestsizken parça ayrılmaması için kesim olmuyor, altındaki saç abdestsiz kalacağı için boya olmuyor bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?