2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

AA seyahat izni verdiler mi? Bana doktorum vermedi gidemedim ben bir yere
Benim memleketim yakın ya 2 bucuk saat o yüzden doktora sormadım
Benimkide öyle wala dilimde tüy bitiyor birde öyle bir alet çantası var yok yok bir sürü para verdi bunların hepsini geri kazanmak için seni armut uygulaması varya oraya üye yapıcam oradan iş yaparsın artık diyorum
Benim 2 sene idare etti kaşım, memnunum. DM den yeri yollarım, hem de uygun fiyatı. Pudralamada daha çok yaşanan sorun o, kıl tekniği ince ince cizdiklerinden buğulu durmuyor cnm
Ay benimde kaşım yok bıktım boyamaktan banada atar mısın rica etsem Delirella
Lohusalık demisken lohusalikta saç boyatilmasi kesimi yapılıyor mu? Birde lohusalık nekadar sürüyor?
40 gün canım sürüyormuş hem normal hem sezeryan Bizim ebe Hamilelikte ve emzirme döneminde saç boyama ve lazer sıcak bakmıyoruz dedi her türlü organik boyalar bile kimyasal madde içeriyor demişti lazer kanıtlanmadı yeterli çalışma yok dedi okuduğum kitaplar da da öyle yazıyordu lazer için sonuçta Doktorlar bile kendi aralarında farklı düşünüyorlar bu konuda bence tartışmalı ama ben yaptırmam herkesin kendi tercihi ve sorumluluğu
Şu ilk link martta bim den aldım pembe rengini o zaman cinsiyeti kız demişti dr 30 TL idi şaka gibi ya aynı marka 4 katı olmuş

Ben ilki gibi birşey kullandım. İkinci süngeri klın birşey anladığım kadarıyla sadece ev için pratik taşımaya heryere uygun değil.

Ya herkes nst ye girmiş neden benim doktor sokmadı hatta erken randevu bile vermedi. Evde doğurayım istiyor sanırım

Biraz uzun olmuş ama demekki herşey yolunda benim arkadaşımında aynıydı seninki gibi dr un yurtdışında işi vardı filan sorun olmadı inşallah olmaz sende de merak etme canım

Evet benim doktor en son 32. Hafta da gördü diğer randevu 30 temmuz yani 37 haftalık olacak ve 39 haftada da ameliyata alacağını söyledi. Randevu aralığı son haftaya göre fazla uzun değil mi

Ay benden birini buldum . Doktor hakkında değişik fikirlerim olmaya başlamıştı demekki gidişata göre rahata alıyor doktorlar önemli Bir konu görmüyorlar
Ya bak benimde uzun olmuş
haziran 16 sında gittim 31 haftalık idim bu ay 18 inde gidicem 36 haftalıkken
benide o arkadasım rahatlatmıştı bişi olmaz diye kendisi sezeryan oldu hiç nst bile girmedi dr da gerek duymadı onunda kontrollerinin arası çok uzundu. Sorun olmadı.
inşallah bizede bişi olmaz yani Allah a emanet

Ben normalde rahattım ama burada kızlar hep nst ve muayenelerden söz ederken bizimkilerin uzun aralıkları dikkatimi çekti.

Evet seninde uzun aynıymış bu haftalardan sonra Allahın izniyle birşey olmaz. Artık oluştu herşey leri

Aynen öyle. Uygun olsa dediğin gibide dünya para verecegiz uzun süreli olsun istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…