2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ikisi de kullanisli degil bence. Hem yer kapliyo hem surekli yikamak gerekiyo. Kullan at olanlar cok hayat kurtarici. Ama diyosan ki illa biri olcak ikinci diyorum

Tecrübeli değilim ama ben kullan at olanlardan aldım, bunlara kaka çiş falan geldiğinde sürekli yıkamak gerek pek pratik gelmedi bana

Kızlar iyiyim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Enfeksiyondan olmuştur sancı yok dediler. Açıklık var mı diye bakmadılar. Kalp atışlarında dengesizlik mi var yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20220710_151619.webp
    76,7 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar iyiyim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Enfeksiyondan olmuştur sancı yok dediler. Açıklık var mı diye bakmadılar. Kalp atışlarında dengesizlik mi var yorumlayabilir misiniz?
Hayir gayet iyi. Basta bi yuksek cikmis muhtemelen cihazi yerlestiriyolardi ya da kaydi duzelttiler. Sonra 160 larda cikmis bebek donmustur hareket etmistir cunku sanci denebilecek degerler yok 20 lerde sancilar

Chiccoyu bagiyi gördüm baginin sürüşü hantal geldi agir digerlerine gore 9 kg leclerci göremedim malesef aldim artik saglik olsun
Araba işi sıkıntı ya cok pahali olmasa ilerde bi tane baston alir gecersin ama hic biseyin yanina yanasilmiyor

Hayir gayet iyi. Basta bi yuksek cikmis muhtemelen cihazi yerlestiriyolardi ya da kaydi duzelttiler. Sonra 160 larda cikmis bebek donmustur hareket etmistir cunku sanci denebilecek degerler yok 20 lerde sancilar
Olabilir canım doğru. Nst sırasında da ağrı vardı demek ki enfeksiyondan kaynaklı ağrılar. Çok şükür çok mutlu oldum erken gelmeyecek galiba

kaç dklık nstydi. bebişin uyuduğu bir ana denk gelmiş çok hareket etmemiş. 2-3 kez kalp atışının hızlanmasını bekliyorlar ama bebiş uyuduğunda tek düze gidiyor kalp atışı. ama bence gayet normal. onlar da söylerler zaten.

Hanımlar karın bölgesindeki tüyler için bir şeyler yapıyormusunuz? Bende baya çoğaldı gözlerimi ağrıtıyor artık
Hamilelikte çıkanlarsa doğumdan sonra o tüylerin çoğu dökülüyor. Ben lazer yapmıştım tüyler bitmişti. Hamileyken tüy şeklinde çıktı. Doğumdan sonra çoğu döküldü. Dökülmeyenler için 2 seans yaptım sıfırlandı. Bunda yine tüy şeklinde çıktı. Dökülür diye düşünüyorum

O radikal değişikliği ben arife günü yaptın ve şuan saçlarım toplanmiyor bildiğin erkek modeli gibi kısacık kestirdim ve acayip hafifledimmm

Lohusalık demisken lohusalikta saç boyatilmasi kesimi yapılıyor mu? Birde lohusalık nekadar sürüyor?
H
Lohusayken gusül abdestin olmadığı için kesim de boya da olmaz, o açıdan hassasiyetin varsa şayet. Abdestsizken parça ayrılmaması için kesim olmuyor, altındaki saç abdestsiz kalacağı için boya olmuyor bildiğim kadarıyla

Hanımlar karın bölgesindeki tüyler için bir şeyler yapıyormusunuz? Bende baya çoğaldı gözlerimi ağrıtıyor artık
Ay valla ya cinnet geçirtiyor tüysüz bir insandim göbeğimde tüy yoktu şimdi heryer kıl almiyorum ablamda yigenimde falan da çıkmış dogumdan sonra döküküyor dediler bide agda falan süremem oralarima ben ya

Ben ağda ile aldırıyordum ama şimdi çatlak oluşturur diye korkumdan ellemiyorum. Napayım artık öyle tüylü kalısın

Benim nodulum olduğu için zaten kıl değil tüm vücut tüy şeklinde ilk gebeliğimde çoğalmıştı şimdi hiç çıkmıyor ama bikini bölgesinde alt tarafta çıkıyor göbegimden göremiyorum alamıyorum jilet hiç kullanmadım zaten oda batar diye istemiyorum alerjide yapar galiba her yerim tertemiz bikini bölgesini de salacam sezeryana öyle gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…