Ikisi de kullanisli degil bence. Hem yer kapliyo hem surekli yikamak gerekiyo. Kullan at olanlar cok hayat kurtarici. Ama diyosan ki illa biri olcak ikinci diyorumTecrübeli anneler serimizin yeni uzmanlik sorusu :) yardımcı olabilirseniz sevinirim
Alt açma minderi mi ? Mati mi? İki örnek paylaştım aşağıdahangisi daha kullanisli oluyor
Babyjem Kundaklı Alt Açma, Mavi https://www.amazon.com.tr/dp/B076ZJWBY6/ref=cm_sw_r_apan_i_B04QH3HEJBZEF5Z3CY48
Dogum sonrasi tampon onerilmedigi icin kanama bitince girebiliyosun eger dikislerde enfeksiyon yoksa.iyilestiysenKızlar normal veya sezeryan doğumdan ne kadar süre sonra denize havuza vs girilebiliyor?
Tecrübeli değilim ama ben kullan at olanlardan aldım, bunlara kaka çiş falan geldiğinde sürekli yıkamak gerek pek pratik gelmedi banaTecrübeli anneler serimizin yeni uzmanlik sorusu :) yardımcı olabilirseniz sevinirim
Alt açma minderi mi ? Mati mi? İki örnek paylaştım aşağıdahangisi daha kullanisli oluyor
Babyjem Kundaklı Alt Açma, Mavi https://www.amazon.com.tr/dp/B076ZJWBY6/ref=cm_sw_r_apan_i_B04QH3HEJBZEF5Z3CY48
Hayir gayet iyi. Basta bi yuksek cikmis muhtemelen cihazi yerlestiriyolardi ya da kaydi duzelttiler. Sonra 160 larda cikmis bebek donmustur hareket etmistir cunku sanci denebilecek degerler yok 20 lerde sancilarKızlar iyiyim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Enfeksiyondan olmuştur sancı yok dediler. Açıklık var mı diye bakmadılar. Kalp atışlarında dengesizlik mi var yorumlayabilir misiniz?
Chiccoyu bagiyi gördüm baginin sürüşü hantal geldi agir digerlerine gore 9 kg leclerci göremedim malesef aldim artik saglik olsunO bant aralığındaki, puset takılan hafif olsun denilen modellerden biri de chicco işte. Chicco her yerde bulması kolay :) bagi neo ebebekte var, diğerleri için İstanbul için var diğer illerde nerede vardır bilemiyorum
Araba işi sıkıntı ya cok pahali olmasa ilerde bi tane baston alir gecersin ama hic biseyin yanina yanasilmiyorHadi ya. Okadar para verip de dayanaksız mi birde. Bağı yi görmedim. Eşim Kraft beğendi. Bakacagiz. Bana ağır olmaması lazım kolumun çok gücü yok. Sürmesi kolay hafif olmalı. Eşim gelmişken bakacağız.
Bebek arabalari nekadar pahalı öyle ya.20 bine bile bebek arabası var.
4baby ,babyforce diye markalar var bunlari duydunuz mu hiç? Bunu kullananlarda memnun gibi ama fiyatlarında diğerlerine göre çok ucuz olunca şüphe ettim
Olabilir canım doğru. Nst sırasında da ağrı vardı demek ki enfeksiyondan kaynaklı ağrılar. Çok şükür çok mutlu oldum erken gelmeyecek galibaHayir gayet iyi. Basta bi yuksek cikmis muhtemelen cihazi yerlestiriyolardi ya da kaydi duzelttiler. Sonra 160 larda cikmis bebek donmustur hareket etmistir cunku sanci denebilecek degerler yok 20 lerde sancilar
aksi belirtilmediği sürece 6 haftaKızlar normal veya sezeryan doğumdan ne kadar süre sonra denize havuza vs girilebiliyor?
kaç dklık nstydi. bebişin uyuduğu bir ana denk gelmiş çok hareket etmemiş. 2-3 kez kalp atışının hızlanmasını bekliyorlar ama bebiş uyuduğunda tek düze gidiyor kalp atışı. ama bence gayet normal. onlar da söylerler zaten.Kızlar iyiyim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Enfeksiyondan olmuştur sancı yok dediler. Açıklık var mı diye bakmadılar. Kalp atışlarında dengesizlik mi var yorumlayabilir misiniz?
Kızlar normal veya sezeryan doğumdan ne kadar süre sonra denize havuza vs girilebiliyor?
Hamilelikte çıkanlarsa doğumdan sonra o tüylerin çoğu dökülüyor. Ben lazer yapmıştım tüyler bitmişti. Hamileyken tüy şeklinde çıktı. Doğumdan sonra çoğu döküldü. Dökülmeyenler için 2 seans yaptım sıfırlandı. Bunda yine tüy şeklinde çıktı. Dökülür diye düşünüyorumHanımlar karın bölgesindeki tüyler için bir şeyler yapıyormusunuz? Bende baya çoğaldı gözlerimi ağrıtıyor artık
Çok ilginç sanki hiç yaşanmamış o karantina günleri o ölümler gibi nereden geliyor bu rehavetAynen öyle. Hastanede takan yok sokakta takan yok. Biz takiyoru millet niye takiyorsunuz diyor.
Bende acile gittim bir gece. Covit vakası vardı acilde. Ona rağmen pek takan yoktu.
O radikal değişikliği ben arife günü yaptın ve şuan saçlarım toplanmiyor bildiğin erkek modeli gibi kısacık kestirdim ve acayip hafifledimmmAynen ben de lohusalıkta moralim düzelsin diye değişiklik istiyorum. 15-20 senedir saçlarım çok uzun (kalçalarımda) bu sefer radikal bir değişiklik yapıp kısa kestiricem. Kısa dediğim de en uzunu yine sırtımın ortasına gelir herhalde ama benim için kısakatlı kestiriceğim için daha kısa duracak. Eşimin tepkisini çok merak ediyorum. Erkek milleti uzun saç seviyor ama 10 yıldır uzun gördüğü yeter
Zaten tesettürlü olduğum için makyaj yapmıyorum ama doğum öncesi bir de cilt bakımına gitsem süper olurdu.
Lohusayken gusül abdestin olmadığı için kesim de boya da olmaz, o açıdan hassasiyetin varsa şayet. Abdestsizken parça ayrılmaması için kesim olmuyor, altındaki saç abdestsiz kalacağı için boya olmuyor bildiğim kadarıylaLohusalık demisken lohusalikta saç boyatilmasi kesimi yapılıyor mu? Birde lohusalık nekadar sürüyor?
H
Ay valla ya cinnet geçirtiyor tüysüz bir insandim göbeğimde tüy yoktu şimdi heryer kıl almiyorum ablamda yigenimde falan da çıkmış dogumdan sonra döküküyor dediler bide agda falan süremem oralarima ben yaHanımlar karın bölgesindeki tüyler için bir şeyler yapıyormusunuz? Bende baya çoğaldı gözlerimi ağrıtıyor artık
Ben ağda ile aldırıyordum ama şimdi çatlak oluşturur diye korkumdan ellemiyorum. Napayım artık öyle tüylü kalısınHanımlar karın bölgesindeki tüyler için bir şeyler yapıyormusunuz? Bende baya çoğaldı gözlerimi ağrıtıyor artık
Benim nodulum olduğu için zaten kıl değil tüm vücut tüy şeklinde ilk gebeliğimde çoğalmıştı şimdi hiç çıkmıyor ama bikini bölgesinde alt tarafta çıkıyor göbegimden göremiyorum alamıyorum jilet hiç kullanmadım zaten oda batar diye istemiyorum alerjide yapar galiba her yerim tertemiz bikini bölgesini de salacam sezeryana öyle gideceğimHanımlar karın bölgesindeki tüyler için bir şeyler yapıyormusunuz? Bende baya çoğaldı gözlerimi ağrıtıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?