2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O radikal değişikliği ben arife günü yaptın ve şuan saçlarım toplanmiyor bildiğin erkek modeli gibi kısacık kestirdim ve acayip hafifledimmm
Ooooh sefan olsun doğuma da bir şey kalmadı zaten rahat edersin lohusalığında. Benim saçım çok gür ve kuru olduğu için kabarık. Çok kısa modeller hiç yakışmıyor bana. Küt falan mümkün değil kestiremem yanlardan semaya doğru yükselirler Zaten o yüzden yıllardır uzun kullanıyordum, kısacık kestirip hafifme imkanım yok ha sırtımda ha kalcamda diyordum. Bir de küçükken saçlarımı annem keserdi ucundan kesicem derken beceremezdi üstlere doğru çıka çıka kısacık yapardı ondan ukte kalmıştı içimde uzun saç. Sonradan kuaförler de aynısını yaptı saçım gür olunca her kuaför altından kalkamıyordu hep düzelticez diye çıka çıka ucundan kestirmek istediğim saçın yarısını kesip attılar. Bir ara D vitaminim çok düşmüştü o zaman saçımın yarısı döküldü kaptan mağara adamlığından normal insan saçına döndüm

Abdestle saçın alakası yok ki? Ben hele yeni evliyken sadece saçımın dibini yıkayıp çok gusül aldım. Saçım uzun ve gür klimalı odada hasta oluyordum. Sürekli yıka kurut çok zor oluyordu. Zaten saç derisini yıkamak yeterli her saç telinin başından sonuna ıslanmasına gerek yok. Boya da aynı şekilde saç derini kaplayacak bir şey değil sonuçta neden engel olsun.

Tek kullanımlık olanlar var bunlara hiç gerek yok. Ben bebeği pamuklu yüzüne değil Naylonlu tarafa yatıyordum sonra da ıslak mendille bir silip defalarca kullanıyordum. Onlar varken başka hiç bir alt açma ürününe gerek yok, bana annem deriden dikmişti, bakım çantasının içinden falan da çıkmıştı hiç birini kullanmadım.

Sezaryen dogrusu ama sezeryani yazmasi da soylemesi de daha kolayima geliyo benim

Orası neresi ilk zamanlar her hafta çağırdı beni şimdi heç

Doğru dibi ıslansa yetiyor galiba ama ne bileyim dibini de kapatıyor boya, su geçirmez gibi geliyor. Ay fetva vermiyim tabi, benim içime sinmez adetliyken boyatmam, lohusalık da sayılı gün saçla filan uğraşamam zaten

Kızlar günaydın bu aksam kasık ağrısından öldüm. Sabaha kadar agrıdı. Korktum dogum sacısımı diye. Annem gece iki saate bir kalkmanın dogum işareti oldugınu söyledi. Kimisi mide bulantısınında öyle oldugunu söylüyor birde kasık agrısı plunca. Eyvah dedim. İntertten baktım normalmis artık kasık agrısı olması.

Kanama olarak inşallah 40gun sürmez daha. Erken biter.40gun çok uzun

Hanimlar bacak arasında kabarcık çıkmış. Sanırım pişik olmuşum. Bu durum sorun olur mu bebeğe?

Günaydın dün aksam hem tansiyonum hem şekerim düştü ruh gibiydim ya okadar baklava çikolata yiyip nasıl şekerim düşüyor anlamıyorum hiç bir sey yapmaya halim kalmıyor ne yürüyüş ne pilates anca yatıyrum. Sahilde bol bol yürüyecektim

Gwcmis olsun, hamilelikte hipoglisemi teTiklenebiliyor. Tokluk şekerim 65 leke düşüyor benim mesela. Ayrıca sık yemen lazım, yarim.kg baklava ye sonra uzun zaman bsey tüketmeden hızlı yükselip hızlı düşer şeker. Glisemik indeksi yüksek yiyecekler bunlar.

Sicaktan tansiyon düşebilir, yukselmesinden.iyidir, bir maden suyu bir tuzlu ayrana.bakar :)

Geçmis olsun cnm dikkat et yolda sokakta bide düser . Allah korusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…