2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Microblading zamanla rengi değişmiyor mu iğne atılan noktalar değişiyor deniliyor İstanbul'da öyle iyi bir merkez bulmak zor gerçekten nereye gidiyorsun yaptırmak için
Benim 2 sene idare etti kaşım, memnunum. DM den yeri yollarım, hem de uygun fiyatı. Pudralamada daha çok yaşanan sorun o, kıl tekniği ince ince cizdiklerinden buğulu durmuyor cnm

Amin canım.

Cilt bakımı aynen kimyasal ve olmuyor mu riskli geldi. Bende diyorum bir pedikür mu yaptırsam ama riske gerek yok diyorum şimdi ortak şeyleri kullanacaklar.

Doğum sonrası lazer epilasyon düşüne var mı ki? Ben yer degistirmeden bir gitsem mi diyorum?

Lohusalık demisken lohusalikta saç boyatilmasi kesimi yapılıyor mu? Birde lohusalık nekadar sürüyor?
H

Cilt bakımı baska, manikür pedikur duzenli yaptırıyorum ben. Cilt bakımında ister istemez yüze solüsyon uygulanıyor, ne marka kullandiklarini bilemiyoruz :)

Lazer ben de düşünüyorum, bıktım valla

Kızlar bugün regl ağrısı çeker gibi bi ağrı var kasıklarımda, alt tarafa da baskı çok gibi bugün. Yalancı kasılma nasıl oluyo bilmiyorum hissetmedim daha önce ama böyle bir şey mi acaba?

Kızlar bugün regl ağrısı çeker gibi bi ağrı var kasıklarımda, alt tarafa da baskı çok gibi bugün. Yalancı kasılma nasıl oluyo bilmiyorum hissetmedim daha önce ama böyle bir şey mi acaba?
Regl ağrısı bende de başladı ara ara geçiyor ama. Bilen varsa yazsın:)

Yalniz alt tarafta baskı tek başına sorun değil, baskı ile ağrı varsa en yakın hastaneye gidip NST yaptirman lazım dedi doktorum bana. Sadece baskı mı? Ağrı da var mı.

Orda sadece baskı var ağrı yok ama biraz takip edeyim ağrı olacak mı Yalnız kasiklarim baya baya regl ağrısı gibi hamilelik öncesi reglin ilk günü böyle olurdum o günlere döndüm

Kız Allah aşkına saçınla çocuğu ömrünün ne alakası var Kendin de diyorsun hurafe diye öyle saçma şey mi olur Ben neredeyse 20 yıl sonra belki 1 metre saçı kesip atıcam Kestir gitsin sen de ucundan kırıkları bile aldırsan saç bir canlanıyor, kendine geliyor. 13. Haftadan sonra organik boyaya izin varmış ama ben hele önceden işlem görmüş saça kendi kuaförüm dışında kimseye el sürdüremezdim Benimki saçın şu renk olacak zamanla akınca da bu renk kalacak diyor gerçekten de öyle oluyor. Bir de ben 32 yaşıma kadar hiç boyatmadim ama artık beyazlar çıkmadan önceki son çıkışta kendi saç rengimin üstüne yapılacak işlemleri denemek istedim. Ay nasıl korkuttular akınca saçın altından turuncu renk çıkacak falan diye ama 2 kere balyaj yaptırdım açıcı kullanmadı direkt boyayla renklendirdi, gayet güzel oldu 19 temmuza kadar doğurmazsam bu 3. olacak.

Orda sadece baskı var ağrı yok ama biraz takip edeyim ağrı olacak mı Yalnız kasiklarim baya baya regl ağrısı gibi hamilelik öncesi reglin ilk günü böyle olurdum o günlere döndüm
Soyle ki, sanki ağır bsey vajinama doğru baskı yapıyor, ağır bir top varmış gibi orada itiyor hissi oluyordu arada. Doktor bunu sorun görmüyor. Velev ki ağrı da varsa o zaman nst.

Ayni, reglinin ilk günü bacağım uyuşuk belim ağrır, onun gibi biraz hissettiklerim ara ara

Aynı adet sancılarıyla bende acile gitmiştim galiba doğuruyorum diye. Hatta o kadar fazlaydı ki oturamıyordum sürekli ayakta adet sancısıyla dolanıyordum. Doktorum kontrol etti. Bu sancılar doğum sancısı değil dedi. Doğuma gitmek için 3 şey lazımmış; su gelmesi, nişan gelmesi, düzenli aralıklarla gelen sancı. Yani devamlı olan adet sancısı yalnızca rahmi doğuma hazırlıyor

Aynı tarif ettiğin gibi canım o baskı, bebişin kafasından falan mı kaynaklık acaba ben bi de yalancı sancı nasıl bi şey bilmiyorum kasılma nasıl bi şey bilmiyorum, muhtemelen olmuştur ama ben hissetmemişimdir kasilmayi. Dogururken hissederim umarım 26 gün kalmış

Aa teşekkürler, hazırlıktan ötürü o zaman bu adet sancıları

Ağrı yoksa, bebek de pozisyon aldıysa kafa atıyor sıpaları

Teşekkürler cnm, regl ağrısı gibi sizlanip gidiyor Ben zaten sezeryan olucam boşuna sızlatmasa yaaa

Cilt bakımı baska, manikür pedikur duzenli yaptırıyorum ben. Cilt bakımında ister istemez yüze solüsyon uygulanıyor, ne marka kullandiklarini bilemiyoruz :)

Lazer ben de düşünüyorum, bıktım valla
Ben önceden yaprirdim sonra nadir gidiyordum pandemi nedeniyle bayadir gitmedim. Rahatlık valla. Doğum sonrası zararı yoksa gideyim diyorum
Hiç gitmediyseb zararı yoksa tavsuye ederim büyük rahatlık

Hurafe de işte korktum ynede. Birde boyayıp sonra kestireyim diyorum boya yipratcak hazır yipranmisken onlarda gider diyorum.

Bende büyük degisiklik yapacaksam bir kuaförüm var ona bırakıyorum ben bunu istiyorum diyorum o ayarlıyor
Başkasına birşey yaptırsam tterettut ediyorum.

Kızlar normal veya sezeryan doğumdan ne kadar süre sonra denize havuza vs girilebiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…