2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende gitmeye yakın boyayın diyorum. 40 gün secsure gitmemiş oluyorum ozamana.
Lazer ozaman kalacak yapacak birşey yok. Riske gerek yok.

Hayırdır canım neden istifa ettin? Zaten izin işlerinde sıkıntı çıkarıyordu müdürün. Hayırlısı olsun hakkında.
Yattım midemde baskı hissettim canım yandı kalktım oglana banyo yaptırdım kasılma geldi yine yalancı. Havluyu asayım kurusun dedım midem bulandı o sıra nasıl yetıstım tuvalete bılmıyorum . Birden oldu. Müdürüm sehirdışında . Vekaleten ben bakıyorum. Esımde gel rapor alalım yarın baska doktordan dıyor. 6 gun daha dayanırım herhalde

Sabaha kadar iki saatte bir kalkıyorum tuvalete. Yatmak zaten zor oldu. Bugünde istifra ettim. Birden midem bulanmaya basladı.
Çok geçmiş olsun. Bu hafta kadın doğumcu Banu çiftçinin makalesinde mide bulantılarının, bacak kramplarının, uykusuzluk hallerinin normal olduğunu okumuştum. Biraz dinlendikten sonra bulantısı devam ederse doktorunuza haber verseniz iyi olabilir

Kizlar istifa diye okumuslar. Sen kusmaktan bahseditosun kuzum. Yani onlar isinden istifa ettigini zannettiler

6 gün İnşallah çabucak geçer. Mide için doğadan markası zencefil limon var bana çok iyi geliyor sende dene istersen bi canım

Cok sagolun. Bi daha tekrarlamadı umarım tekrarlamaz

Bende böyle diyodm ben hep jilet kullanırım ağda yaptırıp acı çekmek istemedim ama sonda takacaklarr sezeryanda nasıl salacaz kiii

Perşembe sezeryan olacağım kanda sedimentasyon 60 çıkmış en fazla 20 olmalı.bir fikri olan varmı.
Romatizman falan var mi canim onda yukselebilir. Ya da sinuzitin falan varsa o da yukseltebiliyo. Persembe derken bu persembe mi? 4 gun sonraki mi?

Perşembe sezeryan olacağım kanda sedimentasyon 60 çıkmış en fazla 20 olmalı.bir fikri olan varmı.

Enfeksiyon ölçer, herha gi bir şeyden enfeksiyon varsa sedimentasyin yüksek ciksr. İdrarda var mıydı enfeksiyon veya yakında grip vs atlattin mi cnm

Burada napiyolar biliyor musun? 12. haftada ilk randevu, kalbini dinliyolar o zamana kadar resmi olarak seni hamile olarak bile gormuyolar, sonra 2. randevu 20-21'de detayli ultrason için ve 3. Randevu 37. Haftada Son kez ultrasonda bakip doguma karar veriyorlar. Ntsye de sokmuyolar. Kisacasi sorunsuz bir gebelikte 3-4 kez randevuyla doguma giriyorsun. Koyde hamile kalsan daha cok doktor gorursun.

aa ne olduğunu bilmiyorum ama hayırlı olsun. sağlıkla gelsin bebiş inşallah. ikizlerden sonraki ilk bebek olacak sayfamızda inşallah. ilk sayfaya sadece kullanıcı adınla ve tarihle ekledim seni sakıncası yoksa?

Sezaryen böyle yazılıyor arkadaşlar. Her yerde sezeryan diye görüyorum sezaryan diye ya da. ama doğrusu sezaryen. onu demicektim. Sezaryen tarihleri belli olanları ilk sayfaya yazmaya başladım. gözden kaçırdığım varsa bana yazsın lütfen.

Bende böyle diyodm ben hep jilet kullanırım ağda yaptırıp acı çekmek istemedim ama sonda takacaklarr sezeryanda nasıl salacaz kiii
gozlerimi kapatacağım artık off yaaa zaten iki gün kalınacak jilet ertesi gün yine çıkıyor tüm vücutta çıkmayan kıl tüy neden alt tarafta çıkar yahu üst tarafta cik bari

Doğru onu hiç düşünmedim bir de veriyorlar buharı veriyorlar buharı iyice açılıyor gözenekler emmeyeceği varsa da emer cilt ne kadar kimyasal varsa. Yüzüm gözüm açılsın demiştim ama açılmasın boşver

İlk doğumda zorlamaktan ikinmaktan bütün yüzüm minik minik sivilce dolmuştu. Servise çıkıp tuvalete gidince aynada kendimi gördüm bir korktum Allah'tan bir arkadaşıma da aynısı olmuş bana söylemişti, ona da aşırı suni sancı vermişler onu bildiğimden biraz içim rahatladı yoksa daha da korkardım. Bir kaç güne geçti kendiliğinden.
Lohusalık demisken lohusalikta saç boyatilmasi kesimi yapılıyor mu? Birde lohusalık nekadar sürüyor?
H
Dibine bir işlem yapmıyorsan istediğin zaman hamilelik lohusalık emzirme dönemi her dönem yapılıyor. 13 hafta sonrası organik boyaya da izin veriyorlarmış. Ona kıyasla lohusalıkta da izin vardır o zaman.

Lohusalık psikolojik olarak soruyorsan duruma göre 6 aya kadar uzayabilir Kanama olarak soruyorsan en azı 3 en fazlası 40 gün sürüyor. 40 günden sonra kanama devam etse bile özür kabul ediliyor namaz, oruç, ilişki vs. serbest. 40 günü bulmayabilir de ne zaman kanama tam kesilirse o zaman gusül abdesti alıyorsun.

Hanımlar karın bölgesindeki tüyler için bir şeyler yapıyormusunuz? Bende baya çoğaldı gözlerimi ağrıtıyor artık
Hamilelikte çıktıysa doğumdan sonra dökülür muhtemelen. Benim lazerli sıfır tüy olan basenlerinde küçük bir bölgede tüyler çıkmıştı doğuma giderken tüy dökücü kremle almıştım sonra bir daha hiç çıkmadılar. Erkek bebek olunca onun hormonlarindan etkileniyormuşuz. Kollarım lazerde tam bitmeden evlenip Cezayir'e taşınınca kalmıştı biraz, baya az ama arada almak gerekiyordu. Bu hamileliğimde bir kere epilatörle aldım daha da çıkmadılar hala şaşkınım. Herhalde bu da kız bebek olduğu için onun hormonları sayesinde çıkmadı diye düşünüyorum. Keşke bir daha hiç çıkmasa ama sanmam hamilelik bitince geri gelirler muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…