- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Bende gitmeye yakın boyayın diyorum. 40 gün secsure gitmemiş oluyorum ozamana.Benim memleketim yakın ya 2 bucuk saat o yüzden doktora sormadım
Benimkide öyle wala dilimde tüy bitiyor birde öyle bir alet çantası var yok yok bir sürü para verdi bunların hepsini geri kazanmak için seni armut uygulaması varya oraya üye yapıcam oradan iş yaparsın artık diyorum
Ay benimde kaşım yok bıktım boyamaktan banada atar mısın rica etsemDelirella
40 gün canım sürüyormuş hem normal hem sezeryan Bizim ebe Hamilelikte ve emzirme döneminde saç boyama ve lazer sıcak bakmıyoruz dedi her türlü organik boyalar bile kimyasal madde içeriyor demişti lazer kanıtlanmadı yeterli çalışma yok dedi okuduğum kitaplar da da öyle yazıyordu lazer için sonuçta Doktorlar bile kendi aralarında farklı düşünüyorlar bu konuda bence tartışmalı ama ben yaptırmam herkesin kendi tercihi ve sorumluluğu
Şu ilk link martta bim den aldım pembe rengini o zaman cinsiyeti kız demişti dr 30 TL idi şaka gibi ya aynı marka 4 katı olmuş
Yattım midemde baskı hissettim canım yandı kalktım oglana banyo yaptırdım kasılma geldi yine yalancı. Havluyu asayım kurusun dedım midem bulandı o sıra nasıl yetıstım tuvalete bılmıyorum . Birden oldu. Müdürüm sehirdışında . Vekaleten ben bakıyorum. Esımde gel rapor alalım yarın baska doktordan dıyor. 6 gun daha dayanırım herhaldeHayırdır canım neden istifa ettin? Zaten izin işlerinde sıkıntı çıkarıyordu müdürün. Hayırlısı olsun hakkında.
Çok geçmiş olsun. Bu hafta kadın doğumcu Banu çiftçinin makalesinde mide bulantılarının, bacak kramplarının, uykusuzluk hallerinin normal olduğunu okumuştum. Biraz dinlendikten sonra bulantısı devam ederse doktorunuza haber verseniz iyi olabilirSabaha kadar iki saatte bir kalkıyorum tuvalete. Yatmak zaten zor oldu. Bugünde istifra ettim. Birden midem bulanmaya basladı.
Kizlar istifa diye okumuslar. Sen kusmaktan bahseditosun kuzum. Yani onlar isinden istifa ettigini zannettilerYattım midemde baskı hissettim canım yandı kalktım oglana banyo yaptırdım kasılma geldi yine yalancı. Havluyu asayım kurusun dedım midem bulandı o sıra nasıl yetıstım tuvalete bılmıyorum . Birden oldu. Müdürüm sehirdışında . Vekaleten ben bakıyorum. Esımde gel rapor alalım yarın baska doktordan dıyor. 6 gun daha dayanırım herhalde
Yok istifa etmedım istifra ettım kustum demek istedimZaten doğum iznin başlayacaktı niye şimdi istifa ettiniz ki
6 gün İnşallah çabucak geçer. Mide için doğadan markası zencefil limon var bana çok iyi geliyor sende dene istersen bi canımYattım midemde baskı hissettim canım yandı kalktım oglana banyo yaptırdım kasılma geldi yine yalancı. Havluyu asayım kurusun dedım midem bulandı o sıra nasıl yetıstım tuvalete bılmıyorum . Birden oldu. Müdürüm sehirdışında . Vekaleten ben bakıyorum. Esımde gel rapor alalım yarın baska doktordan dıyor. 6 gun daha dayanırım herhalde
Deneyeyım. Esımde cok korktu beklemiyordu. Panik oldu. İnternetten baktım son ıkı ay olurmuş .6 gün İnşallah çabucak geçer. Mide için doğadan markası zencefil limon var bana çok iyi geliyor sende dene istersen bi canım
Cok sagolun. Bi daha tekrarlamadı umarım tekrarlamazÇok geçmiş olsun. Bu hafta kadın doğumcu Banu çiftçinin makalesinde mide bulantılarının, bacak kramplarının, uykusuzluk hallerinin normal olduğunu okumuştum. Biraz dinlendikten sonra bulantısı devam ederse doktorunuza haber verseniz iyi olabilir
Bende böyle diyodm ben hep jilet kullanırım ağda yaptırıp acı çekmek istemedim ama sonda takacaklarr sezeryanda nasıl salacaz kiiiBenim nodulum olduğu için zaten kıl değil tüm vücut tüy şeklinde ilk gebeliğimde çoğalmıştı şimdi hiç çıkmıyor ama bikini bölgesinde alt tarafta çıkıyor göbegimden göremiyorum alamıyorum jilet hiç kullanmadım zaten oda batar diye istemiyorum alerjide yapar galiba her yerim tertemiz bikini bölgesini de salacam sezeryana öyle gideceğim
Romatizman falan var mi canim onda yukselebilir. Ya da sinuzitin falan varsa o da yukseltebiliyo. Persembe derken bu persembe mi? 4 gun sonraki mi?Perşembe sezeryan olacağım kanda sedimentasyon 60 çıkmış en fazla 20 olmalı.bir fikri olan varmı.
Perşembe sezeryan olacağım kanda sedimentasyon 60 çıkmış en fazla 20 olmalı.bir fikri olan varmı.
Burada napiyolar biliyor musun? 12. haftada ilk randevu, kalbini dinliyolar o zamana kadar resmi olarak seni hamile olarak bile gormuyolar, sonra 2. randevu 20-21'de detayli ultrason için ve 3. Randevu 37. HaftadaBen normalde rahattım ama burada kızlar hep nst ve muayenelerden söz ederken bizimkilerin uzun aralıkları dikkatimi çekti.
Evet seninde uzun aynıymış bu haftalardan sonra Allahın izniyle birşey olmaz. Artık oluştu herşey leri
aa ne olduğunu bilmiyorum ama hayırlı olsun. sağlıkla gelsin bebiş inşallah. ikizlerden sonraki ilk bebek olacak sayfamızda inşallah. ilk sayfaya sadece kullanıcı adınla ve tarihle ekledim seni sakıncası yoksa?Perşembe sezeryan olacağım kanda sedimentasyon 60 çıkmış en fazla 20 olmalı.bir fikri olan varmı.
Bende böyle diyodm ben hep jilet kullanırım ağda yaptırıp acı çekmek istemedim ama sonda takacaklarr sezeryanda nasıl salacaz kiii
Ooo hayırlı olsun. Artık yatıp dinlenip enerji depolama zamanı. Malum bebek için hepimize bol bol enerji lazımDoğum iznim başladı an itibarıyla. 4 ay izinliyim.
Ay biri bebek mi dediPerşembe sezeryan olacağım kanda sedimentasyon 60 çıkmış en fazla 20 olmalı.bir fikri olan varmı.
Doğru onu hiç düşünmedim bir de veriyorlar buharı veriyorlar buharı iyice açılıyor gözenekler emmeyeceği varsa da emer cilt ne kadar kimyasal varsa. Yüzüm gözüm açılsın demiştim ama açılmasın boşverSagol cnm, hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Aman benim aynada kendimi nasıl görmek istediğim önemli. Eşler karışmasın bir zahmet saça dacilt bakımını bosverz doğum sonrası gidersin, yine de kimyasal oluyor, bu kadar beklemişsin :) Değişiklik iyidir abartmadifin surece
Dibine bir işlem yapmıyorsan istediğin zaman hamilelik lohusalık emzirme dönemi her dönem yapılıyor. 13 hafta sonrası organik boyaya da izin veriyorlarmış. Ona kıyasla lohusalıkta da izin vardır o zaman.Lohusalık demisken lohusalikta saç boyatilmasi kesimi yapılıyor mu? Birde lohusalık nekadar sürüyor?
H
Hamilelikte çıktıysa doğumdan sonra dökülür muhtemelen. Benim lazerli sıfır tüy olan basenlerinde küçük bir bölgede tüyler çıkmıştı doğuma giderken tüy dökücü kremle almıştım sonra bir daha hiç çıkmadılar. Erkek bebek olunca onun hormonlarindan etkileniyormuşuz. Kollarım lazerde tam bitmeden evlenip Cezayir'e taşınınca kalmıştı biraz, baya az ama arada almak gerekiyordu. Bu hamileliğimde bir kere epilatörle aldım daha da çıkmadılar hala şaşkınım. Herhalde bu da kız bebek olduğu için onun hormonları sayesinde çıkmadı diye düşünüyorum. Keşke bir daha hiç çıkmasa ama sanmam hamilelik bitince geri gelirler muhtemelen.Hanımlar karın bölgesindeki tüyler için bir şeyler yapıyormusunuz? Bende baya çoğaldı gözlerimi ağrıtıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?