2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Doğum öncesi doğum sonrası planları yapılmaya başlanmış
Ben ilk gebelikte doğum öncesi saç boyatmayı sorduğumda doktor boyadan ziyade kokusunu solumak daha sıkıntı demişti. Eğer renkte karar verirsem kuaförün açık bahçesinde boyatacam. Pedikür, maniküre ara vermiştim kanama olur mikrop kapar risk almayayım diye on düzlükte hepsini yaptırıp hastaneye giderim diye düşünüyorum.
Nst konusu geçmiş risk olmadığı sürece rutin nst yapmayan doktorlar bile var bazısı 36 bazısı 32 de başlatıyor. Bende 2 defa acilde bakıldı 1 defa 32 de. Herşey yolunda olunca bir sonrakine nst çekilecek demedi mesela. Ama kontrollerimiz 10 günde 1 e düştü.

Sanırım hamilelikten haklısın benimde tokluk 70 ti seninki daha düşükmüş kız ruhsar gibiidim Ellerim uyuştu soğuk soğuk terledim kekeme gibi konuştum bizimkiler korktu. 3 öğün yiyorum ama hamilelikte daha çok yemek lazım herhalde. Kan değerlerim de düşük onla alakası da var mı bilmiyorum enerji sıfır.
Burada sıcaklıklar çok yüksek değil yağmur yağdı gece esiyor maşallah diyim.

Günaydın kızlar bebeğimin kilo almamasndan sonra takip ettiğim kadaryla tansiyonum da yüksek seyrediyor umarım ani bir sezeryan gerekmez dayanır 23 üne kadar çünkü annem ve kiz kardeşim uçak biletini filan o tarihe aldılar umarım kötüleşmem dua edin emi banada az kaldı sağlıkla gününde gelsin masal kuşum

Benim lohusaligim 10 aya kadar surdu valla. Agir gecirdim. Kanamam da 60 gun surdu ne 40'i.. Bilmeyenler icin soyluyorum. Lohusa kanamasi oyle kirmizi olmuyor hep, renk egistiriyor sari oluyor en sonunda beyaz seffaf. Benim kanamam bitti ama o sarimsi beyazimsi akinti 60 gune ancak bitebildi.

inşallah her sey yolunda gider canım. Annenler de yetişir. Allah yardımcın olsun

Günaydin bende manikur pedikure ara vermistim tarih aldim nasilsa bi lifting istiyorum önce cok özledim lifting ipek kirpik olsa daha guzel olur ama güzellik merkezindeki arkadaş bebekle zor olur gelip yeniletmen dedi lifting yapalim dedi dogumdan bi gün önce ki plansiz gelmeye kalkmazsa ogluşum onbin bakimina gircem

ya bende istifa anladım :) çok geçmiş olsun

Aynadaki beni tanıyamıyorum yabancı biri bende kaş yok oraya gidecek tüm kıl tüyler milyon fazlasıyla başka yerlere dağılmış lohusa depresyonu öncesi bakım da ne iyi gelir cıncık gibi oluruz

Aman diyim. ipek kirpiği doğum öncesi hiç önermiyorum. ben yaptırdım kızımda. 2-3 saat uykuyla ayakta kalıyorsun, sürekli emzirmen doyurman bezini değiştirmen lazım. ilk aylar gerçekten yorucu. o derece uykun varken o kirpikler öyle ağır geliyor ki sanki 2 kilolar, gözlerin kapanıyor. kaldı ki dökülenleri yeniletmek falan gerek, açıkçası benim zamanım kalmamıştı, yolunmuş gibi gezmiştim. yenilerini koymaya değil tamamen hepsini çıkarmaya 10 dklığına eve birini ayarlamıştım.

Bende senin gibiyim. Seker hastası gibi ayk altlarım yanıyor.
Bıktım gerçekten. O kadar yoruldum ki bu durumdan. Gecelere kadar uyuyamıyorum.
Çok geçmiş olsun canım bende tansiyon düşüklüğü çekiyorum. Aşırı düşüyor sürekli düşüyor gün içinde 3 4 defa belli aralıklarla ile.
Kendini strese sokma canım. Daha da etkilenmesin tansiyonun. İnşallah sağlıklıca hayırlı zamandan kucağınıza alın yavrunuzu

Az kaldı inşallah tansiyonun yükselmez, hep kontrol ediyorsundur zaten. 12 gün kalmış bence 23ünde zamanında gelecek Masal, ben inanıyorum.

Aynadaki beni tanıyamıyorum yabancı biri bende kaş yok oraya gidecek tüm kıl tüyler milyon fazlasıyla başka yerlere dağılmış lohusa depresyonu öncesi bakım da ne iyi gelir cıncık gibi oluruz
Ohhh mis gibi olur vallahi
Dün annem yine muhteşem tıp bilgisini konuşturdu. Bebek içeride beslenirken daha çok sıcak başarmış
Bacim benim ev güney cephe cati kati bebek yokkende yangın ayşe gibiydim ben cocugumda 18 agustosta dogacak isilik olmaz insallah
Ayy cinnet geciririm ben kesin zaten vazgecirdiler lifting yaptircam

Günaydın kızlar. Hepiniz için herşey yolundadır umarım. Doğum yapanlar bile olmuş bebecikler de annelerde sağlıklıdır inşallah. Ben uzun zamandır girmiyordum ya üstüne 1000 sayfa olmuş. Bugün 34.6 yız şükür ama zor geçiyordu çok agresif çok gergindim. Gerçi hala arada çıldırıyorum ama idare ediyoruz. Öyle böyle derken ne de az kaldı değil mi

Perşembe sezeryan olacağım kanda sedimentasyon 60 çıkmış en fazla 20 olmalı.bir fikri olan varmı.
Sedimin yüksek çıkması hamilelikte normal. Normal zamanda bile tek başına yükselmesi pek öenmsenmeyebilir ama crp gibi aso gibi bazı değerler ile birlikte yükselmesi vucutda mikrop anlamına gelir ozaman yükseklik dozunda ve başka değerlere bakarak teşhiş konabilir. Şuan için sıkıntı oluşturmaz ayrıca 60 da yüksek sayılmaz. Korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…