günaydın herkese:)
benim de yavaş yavaş başladı kasilmalarim kaşık ağrılarım.
dinlenince bebeğin göbek civarinda olan hareketleri tekrar kaburgama dayandi
ben temizlik yürüyüş yaparsam doğacak galiba. yoksa bekleyecek
Tabloya baktım şimdi iki tane ikiz biri trabzon dan biri sanırım yurtdışı haziranda gelmiş hala ilk bebeği bekliyorum bende geç geldim gruba ondan sanırım
Kızlar yatarken sağa sola düşünce kasıklarım ağrıyor hemde çok kötü. Artık dönemiyorum bile. Sırt üste yatamıyorum sırtım da ağrıyor sanki baskı oluyor gibi. nasıl yapacağımı uyuyacağımı şaşırdum
Kızlar yatarken sağa sola düşünce kasıklarım ağrıyor hemde çok kötü. Artık dönemiyorum bile. Sırt üste yatamıyorum sırtım da ağrıyor sanki baskı oluyor gibi. nasıl yapacağımı uyuyacağımı şaşırdum
Bende skolyoz var o yüzden sırt üstü yatmak işkence. Yan yatarken göbek altına battaniye koyuyorum o şekilde yan yatabiliyorum. Aralara köşelere yorgan yastık birşeyler sıkıştırmak işe yarıyor
Günaydın kızlar. Hepiniz için herşey yolundadır umarım. Doğum yapanlar bile olmuş bebecikler de annelerde sağlıklıdır inşallah. Ben uzun zamandır girmiyordum ya üstüne 1000 sayfa olmuş. Bugün 34.6 yız şükür ama zor geçiyordu çok agresif çok gergindim. Gerçi hala arada çıldırıyorum ama idare ediyoruz. Öyle böyle derken ne de az kaldı değil mi
ooo geri geldin. hoş geldin. çok merak ettim. listeden aktif olmayanları artık girmeyenleri silerken seni de silmiştim. kusura bakma. bir daha girmezsin sanmıştım.
Bende skolyoz var o yüzden sırt üstü yatmak işkence. Yan yatarken göbek altına battaniye koyuyorum o şekilde yan yatabiliyorum. Aralara köşelere yorgan yastık birşeyler sıkıştırmak işe yarıyor
Gunaydin. Les gibi bi geceydi. Anlamsiz bi sekilde buz dolabi saatte bi alarm vermeye basladi. Sabah 7 ye kadar yat kalk perisan.oldum. o kadar uykum var ki aglamak istiyorum
Hhuzurumvekizlarim
canım tansiyonun kaça kdar yükseliyor? Gelişim geriliği tansiyona eşlik ediyorsa idrarda protein kaçağı ile preeklamsi düşünülür. Yaşadığım için biliyorum. O nedenle idrar tahlili yaptır mutlaka. Ve sıkı tansiyon takibi yaparak doktorunu bilgilendir canım.
Günaydın kızlarrr
En son doktora gittiğimde benim bebişin kafası aşağıdaydı zaten hıçkırıklarını falan da kasıklarımda hissediyordum. Son 2-3 günde yeri değişti,kafası sol tarafıma yaslandı hıçkırıkları en solumda hissediyorum artık. Biraz araştırdım bu pozisyon normal doğuma engelmiş. Tekrar döner mi yada dönmesi için ne yapmam lazım?
Günaydın kızlar. Hepiniz için herşey yolundadır umarım. Doğum yapanlar bile olmuş bebecikler de annelerde sağlıklıdır inşallah. Ben uzun zamandır girmiyordum ya üstüne 1000 sayfa olmuş. Bugün 34.6 yız şükür ama zor geçiyordu çok agresif çok gergindim. Gerçi hala arada çıldırıyorum ama idare ediyoruz. Öyle böyle derken ne de az kaldı değil mi
Hhuzurumvekizlarim
canım tansiyonun kaça kdar yükseliyor? Gelişim geriliği tansiyona eşlik ediyorsa idrarda protein kaçağı ile preeklamsi düşünülür. Yaşadığım için biliyorum. O nedenle idrar tahlili yaptır mutlaka. Ve sıkı tansiyon takibi yaparak doktorunu bilgilendir canım.
Cok sağol canımm bende daha önce preeklemsi geçirdim maalesef biliyorum idrar bakmadık henüz ama tansiyon 15/7 13/9 şeklinde inip çıkıyor bakalım 2 gün daha takip edeyim doktorumla haberlesicez