İdrar temiz grip olmadım yani gayet iyiyim neden böyle çıktı anlamadim.Enfeksiyon ölçer, herha gi bir şeyden enfeksiyon varsa sedimentasyin yüksek ciksr. İdrarda var mıydı enfeksiyon veya yakında grip vs atlattin mi cnm
Tamam canım.aa ne olduğunu bilmiyorum ama hayırlı olsun. sağlıkla gelsin bebiş inşallah. ikizlerden sonraki ilk bebek olacak sayfamızda inşallah. ilk sayfaya sadece kullanıcı adınla ve tarihle ekledim seni sakıncası yoksa?
Amin inşallah hepimiz alırız ne ara bukadar zaman geçti ne korkular ne heyecanlar...Ay biri bebek mi dediSağlıkla kucağına al, grubumuza bebek kokusu getir
Bir sıkıntı yok İnşallah anestezi uzmanı istemişti tahlilleri. İnşallah hayırlısıyla rahat geçer ameliyatimAy bebiş geliyor gözün ayfkn canim sedimentadyon ne bilmiyorum bi sıkıntı yok değil mi
Sanırım hamilelikten haklısın benimde tokluk 70 ti seninki daha düşükmüş kızruhsar gibiidim Ellerim uyuştu soğuk soğuk terledim kekeme gibi konuştum bizimkiler korktu. 3 öğün yiyorum ama hamilelikte daha çok yemek lazım herhalde. Kan değerlerim de düşük onla alakası da var mı bilmiyorum enerji sıfır.
Burada sıcaklıklar çok yüksek değil yağmur yağdı gece esiyor maşallah diyim.
Günaydın kızlar bebeğimin kilo almamasndan sonra takip ettiğim kadaryla tansiyonum da yüksek seyrediyor umarım ani bir sezeryan gerekmez dayanır 23 üne kadar çünkü annem ve kiz kardeşim uçak biletini filan o tarihe aldılarumarım kötüleşmem dua edin emi banada az kaldı sağlıkla gününde gelsin masal kuşum
Valla oda eşlerin sorunu bu dönemde en son düşünülecekler arasında kendileriValla onları sıkıştırırsam evde eşimin yatacak yeri kalamz.
Kıyamam ben eşime.Valla oda eşlerin sorunu bu dönemde en son düşünülecekler arasında kendileri
Ben benimkine kıyarım kıyma bile yaparımKıyamam ben eşime.Onu da düşünürüm bebekimle beraber.
Bugün yine bi git bence suyun gelmiş gibi, suya baksınlar yineKızlar dün acilde suyun normal dediler. Nst de normal çıktı. Bu sabah yataktan ayağa kalkınca bir anda böyle su geldi. Ağrım var ama düzenlisiz ve şiddetli değil. Çok şükür bebek hareketleri de iyi yavaşlama yok. Beklemeli miyim?
Ben benimkine kıyarım kıyma bile yaparım
Kız aanaaaa bu erkekler adamı deli eder. Ben gece guguman kuşu gibi ayaktayım saat 3 4 farketmiyor. Benim koca horul horul uyuyor. SinirleniyorumGeceleri bende zor uyuyorum göbekten dönemiyorum, bi tarafa dönerken diğer taraf ağırlıktan geriliyor acıyor geçen eşime göbeğimi taşı dedim öyle kalktım yataktanhamile yastığı var u şeklinde olandan, onda da havalar sıcak her uyanışımda su içinde oluyorum. Yastık rahat ama yinede uyanıyorum saatte bir bu gece eşimin tarafında uyudum cama yakın diye yastığı kendi tarafımda bırakmıştım, bizimkide hamile yastığını pek sevdi kullandığımdan beri bazen gece uyanıyodum bi tarafına o gelmiş almış bacağının arasına kovuyordum arada. Al sen yat bu gece dedim ne güzel uyudu. Saat başı kalktığım için tüm pozisyonlarını gördüm yüz üstü, sırt üstü nasıl kıskandım doğumu yapayım yastığın keyfini bende süreyim bi
Tekrar git sen. Suyum gelmiş sanki yoksa ne olacak bu kadar ıslaklıkKızlar dün acilde suyun normal dediler. Nst de normal çıktı. Bu sabah yataktan ayağa kalkınca bir anda böyle su geldi. Ağrım var ama düzenlisiz ve şiddetli değil. Çok şükür bebek hareketleri de iyi yavaşlama yok. Beklemeli miyim?
Benimki uyaniyor arada uyandigimda, ani kalkiyomusum Ona kiziyor yada dusecegimi saniyor tutuyor arkamdan :) ama uyandirma saati veriyor 10dan once uyandirma beni diyovalla ben yapamam. Ona da üzülüyorum tüm yük onun üzerinde hep.
Kız aanaaaa bu erkekler adamı deli eder. Ben gece guguman kuşu gibi ayaktayım saat 3 4 farketmiyor. Benim koca horul horul uyuyor. Sinirleniyorumonu gördükçe daha çok uykum kaçıyor.
Benimki de her uyandığımda kalkıyor bi bakıyor soruyor falan sonra geri yatıyor o kısımları saymıyorum pekBenimki uyaniyor arada uyandigimda, ani kalkiyomusum Ona kizmiyorum yada dusecegimi saniyor tutuyor arkamdan :) ama uyandirma saati veriyor 10dan once uyandirma beni diyo
Adamlar napsin dahaBenimki de her uyandığımda kalkıyor bi bakıyor soruyor falan sonra geri yatıyor o kısımları saymıyorum pek
Geçmiş olsun canım. Bende de hipoglisemi var elim ayağım titriyor bazen gözümün önü kararıyor uzun süre bişey yemeyince. Az az sık sık yemek gerekiyormuş. Çikolata baklavadan ziyade meyve yemek lazım aslında ama benim de hep elim çikolataya dondurmaya gidiyorGünaydın dün aksam hem tansiyonum hem şekerim düştü ruh gibiydim ya okadar baklava çikolata yiyip nasıl şekerim düşüyor anlamıyorum hiç bir sey yapmaya halim kalmıyor ne yürüyüş ne pilates anca yatıyrum. Sahilde bol bol yürüyecektim
Lifting tutuyorsa ne guzel, bence daha mantikli. Ben bi kere dedim ipek kirpigin bakimi zor, lifting yaptirayim. Ben mi yanlis yere gittim, benim kirpikler mi musait degil anlamadim. Oncesi ve sonrasi gostersem hic farki yok. Bosuna bosuna parama zamanima oldu olan.Ayy cinnet geciririm ben kesin zaten vazgecirdiler lifting yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?