2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım.

3 öğün olma, işte, şeker düşüyorsa ara öğün sart. Meyve, sut, badem bseyler ye cnm

Sabah akşam takip et cnm, elde yüzde şişlik var mı takip et yine. Yüksek seyrediyorsa eğer doktora paylaş, preeklampsi olasılığı olmasin

Kızlar dün acilde suyun normal dediler. Nst de normal çıktı. Bu sabah yataktan ayağa kalkınca bir anda böyle su geldi. Ağrım var ama düzenlisiz ve şiddetli değil. Çok şükür bebek hareketleri de iyi yavaşlama yok. Beklemeli miyim?

Eklentiler

• IMG_20220711_055904.webp
    64 KB · Görüntüleme: 90
Geceleri bende zor uyuyorum göbekten dönemiyorum, bi tarafa dönerken diğer taraf ağırlıktan geriliyor acıyor geçen eşime göbeğimi taşı dedim öyle kalktım yataktan hamile yastığı var u şeklinde olandan, onda da havalar sıcak her uyanışımda su içinde oluyorum. Yastık rahat ama yinede uyanıyorum saatte bir bu gece eşimin tarafında uyudum cama yakın diye yastığı kendi tarafımda bırakmıştım, bizimkide hamile yastığını pek sevdi kullandığımdan beri bazen gece uyanıyodum bi tarafına o gelmiş almış bacağının arasına kovuyordum arada. Al sen yat bu gece dedim ne güzel uyudu. Saat başı kalktığım için tüm pozisyonlarını gördüm yüz üstü, sırt üstü nasıl kıskandım doğumu yapayım yastığın keyfini bende süreyim bi

Bugün yine bi git bence suyun gelmiş gibi, suya baksınlar yine

Ben benimkine kıyarım kıyma bile yaparım
valla ben yapamam. Ona da üzülüyorum tüm yük onun üzerinde hep.
Kız aanaaaa bu erkekler adamı deli eder. Ben gece guguman kuşu gibi ayaktayım saat 3 4 farketmiyor. Benim koca horul horul uyuyor. Sinirleniyorum onu gördükçe daha çok uykum kaçıyor.

Bu hafta doktorum yok izinli, onu kafama taktım strese girdim 1-2 gündür ya birşey olursa Kim dogurtacak beni diye. Bu gece ruya gordum doguruyordum, acilmam cok iyiydi hastanede bi ebeyle dogum yaptim cok rahatti sezeryan dusunurken, guzel normal dogum yaptim. Bebisi tam goremedim ama onemli kismi dogumdu Insallah gerceginde de cok rahat olur

Tekrar git sen. Suyum gelmiş sanki yoksa ne olacak bu kadar ıslaklık

Benimki uyaniyor arada uyandigimda, ani kalkiyomusum Ona kiziyor yada dusecegimi saniyor tutuyor arkamdan :) ama uyandirma saati veriyor 10dan once uyandirma beni diyo

Benimki uyaniyor arada uyandigimda, ani kalkiyomusum Ona kizmiyorum yada dusecegimi saniyor tutuyor arkamdan :) ama uyandirma saati veriyor 10dan once uyandirma beni diyo
Benimki de her uyandığımda kalkıyor bi bakıyor soruyor falan sonra geri yatıyor o kısımları saymıyorum pek

Geçmiş olsun canım. Bende de hipoglisemi var elim ayağım titriyor bazen gözümün önü kararıyor uzun süre bişey yemeyince. Az az sık sık yemek gerekiyormuş. Çikolata baklavadan ziyade meyve yemek lazım aslında ama benim de hep elim çikolataya dondurmaya gidiyor

Ayy cinnet geciririm ben kesin zaten vazgecirdiler lifting yaptircam
Lifting tutuyorsa ne guzel, bence daha mantikli. Ben bi kere dedim ipek kirpigin bakimi zor, lifting yaptirayim. Ben mi yanlis yere gittim, benim kirpikler mi musait degil anlamadim. Oncesi ve sonrasi gostersem hic farki yok. Bosuna bosuna parama zamanima oldu olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…