2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

10 ay mı kanaman çok uzun sürmüş kansız kalmadın mı? ilk defa duydum renk değiştirdiğini. Daha neler duyacağız ya sürekli yeni birşeyler öğreniyoruz burada siz tecrübeli annelerden

Mirune benide listeye ekler misin

Benim 28 haftadan beri kafasi aşağıda ben de hıçkırıgini hep farklı yerlerde hissediyorum döndü diye korkuyordum daha dün bakıldı aşağıda halâ korkma dönmemiştir

Çok geçmiş olsun canım tansiyonun kaclarda canım benim preeklampsi 1 aydan fazla farketmeden devam etmişti inşallah 23'une kadar dayanır minik kızın

Her meyve yenilmiyor, hızlı yükseltip hızlı düşürenler mesela

İncir, muz, karpuz, kavun ve üzümün glisemik indeksi yüksek, bublarin tuketmemeli

Agdaya geldim, korkarak siramin gelmesini bekliyorum. Ay canima okuyacak yine.

Ay ben geçen hafta eşime yaptırdım evde.. önceden lazerli olduğu için çok kıl yok sadece dudak kısmı dediğimiz yerlerde var biraz .. eşim bi çekti kanadı yırtık gibi bişey olmuş meğer valla ağda zor ya hassasiyet artıyor bu dönemde

Her meyve yenilmiyor, hızlı yükseltip hızlı düşürenler mesela

İncir, muz, karpuz, kavun ve üzümün glisemik indeksi yüksek, bublarin tuketmemeli
Aa öyle mi hiç bilmiyordum. Muzda magnezyum var diye yiyordum bir de kilo aldırır bebeğe derler ne kadar doğru bilmiyorum ama

Hiçbir şeyim yok canım.evet bu perşembe
Ay cok az kalmış cok heyecanlı. Rabbim sağlıkla kolaylıkla Bebeğine kavuştursun canım
Sanada canım geçmiş olsun. Aynen ya bide Soguk terler döküyorum bende direk yatış zaten asla ayakta duramıyorum o kadar halsizlik oluyor uykum geliyor. Meyvede yiyorum artı tatlı zaten ondan şaşıyorum bu kadar düşmesine neyse Rabbim beterinden korusun.

Aa öyle mi hiç bilmiyordum. Muzda magnezyum var diye yiyordum bir de kilo aldırır bebeğe derler ne kadar doğru bilmiyorum ama

Seker sorunun yoksa (yüksek veya dusuk) sorun değil, ama düşüyorsa bu meyveler Anı yükseltip ani düşürür, o yüzden risklidir. Ancak şeker aşırı düştüğünde bu meyveleri veya meyve suyunu öneriyor doktorlar, toparlamak için. Rutin zamanda düşmemesi için daha az şekerli meyveler, kuru meyveler, badem findiklar

Bebek bezi stoklayanlar, her numaradan kaç adet aldınız acaba :)

Tabloya baktım şimdi iki tane ikiz biri trabzon dan biri sanırım yurtdışı haziranda gelmiş hala ilk bebeği bekliyorum bende geç geldim gruba ondan sanırım
Aynrn canim farketmenen normak durum bildirmiyorlar
Ayyy bende ayniyim sen simdi bi de hastasin ya daha da canin yanar
Kiz guzel saramamiştir o elden ele farkediyor benimki cok guzel sariyir ilki 1.5 ay ikinci 4 ay üçüncü 6 7 ay gidiyor ben surekli yaptiriyorum normalde

Öff valla ya. O kadar yoruldum ki bu uyku meselesinden sağ sol meselesinden. Çok bunaldım cidden ağrılardan falan.

İpek kirpiği arkadaşım da yaptırdı ben güzel bir rimel sürdü zannettim ilk sonra kendi söyledi yaptırdım diye farkını anlamadım birde hep düştü kirpikleri koptu daha yeni yaptırmış üstelik şans işi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…