Aynen aynen.Adamlar napsin dahabirak yalniz biraksinlar daha iyi uyandigimda Noldu diye sormasini sevmiyorum zaten Canim sikkin bide aciklama yaptirmasin
10 ay mıBenim lohusaligim 10 aya kadar surdu valla. Agir gecirdim. Kanamam da 60 gun surdu ne 40'i.. Bilmeyenler icin soyluyorum. Lohusa kanamasi oyle kirmizi olmuyor hep, renk egistiriyor sari oluyor en sonunda beyaz seffaf. Benim kanamam bitti ama o sarimsi beyazimsi akinti 60 gune ancak bitebildi.
Mirune benide listeye ekler misin2022 Ağustos Anneleri
Herkese keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum
Anne Adayı Adı Yaş Bebeğin Boy ve Kilosu Bebeğin Doğum Tarihi Doğum Haftası Şehir Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin Adı 1. @dhggg 27 Malatya Kız Elif Ezgi 2. @Fatimeesss 27 Kayseri Kız Esmer 3 @greenbirey 25 Sakarya Erkek 4. @sakyl 31 Adana Kız İpek 5. @Esaskiz43 31 22.07.2022 Kütayha 6. @mayonezmayonez 28 İstanbul 7. @zeykus 30 Ankara 8. @Merakli annem 39 Aydın Kız 9. @esesye 40 İstanbul 10. @kk birinci noteri 31 İstanbul 11. @Siyahhhinci - Dünya 12. @Nagihan1234 31 Niğde 13. @scarletwitch_ 32 Belçika 14. T Tuvel 30 Dünya Erkek Eren Alp 15. @DDYE 29 Dünya 16. @Tyt82 - 14.07.2022 Dünya 17. @Kacinkurrasii 27 İstanbul Erkek Gökalp 18. @Prvrkrt 27 İstanbul 19. @cevredostu 30 Sakarya Kız 20. @havva0742 28 Antalya 21. @Gokcee27 25 Gaziantep 22. @gl0303 33 Muğla 23. @minnak 34 Adana 24. @huzurumvekizlarim 37 23.07.2022 Niğde Kız Masal 25. M Mirune 34 Malta Erkek Damir 26. @ogretmenhanim234 28 Manisa Kız Umay 27. @Ziyagillerdenn 35 İstanbul Kız 28. @aykizb 27 Bursa Erkek 29. @Dns90 31 Kayseri Erkek Atlas Güney 30. CipisS 27 Antalya Kız Almila İnci 31. @almadpr 34 İstanbul 32. @Semasimo 34 İstanbul Hale Deniz 33. @vitamin d 37 İngiltere Erkek 34. @tembel sirin 35 İstanbul Kız 35. M Mucize yolunda 38 20.07.2022 İstanbul Erkek Emir Ali 36. @lingolingo - Dünya 37. @Gulsenmug34 34 İstanbul 38. @ceycey4444 29 Kocaeli 39. @usengecpirenses 26 Şanlıurfa Kız Ada 40. @Bluemom44 25 İstanbul Erkek Göktuğ Pars 41. @Ilaymilya - 1500 gr. 24.06.2022 32+6 Dünya İkiz, 1 kız 1 erkek Doğdu
42. @kirass - Ankara Kız 43. @miaselinam 33 Antalya 44. @-Puffin- 31 Ankara Erkek Mehmet Kerem 45. @Miila 36 İstanbul Kız İlayda 46. @aysenur93 29 İstanbul 47. @reinablanche İstanbul 48. @f1983 38 Yurtdışı 49. @VADIDEKI ZMBK 32 Adana 50. @Beyaazzzz - Dünya 51. @cemre_naz 33 Muğla Kız Yağmur 52. @_Mad 27 Ankara Erkek Alparslan 53. @mucizelervar 27 Dünya 54. @drama kralicesi 33 Eskişehir 55. @ayunus 28 İstanbul 56. @Bsrdaemryns 26 İstanbul 57. @asafmavi 28 İzmir Erkek İsmail Asaf 58. @- Janna - 27 İzmir Kız İpek 59. @Miskokulubebis 31 Dünya 60. @krtp86 36 İstanbul Kız Masal 61. @SenaK 25 İstanbul Kız Aden Vera 62. @tarhanabulgur 28 Isparta 63. @grpaysgl 29 Gaziantep 64. @Salaynu 35 Mersin Kız 65. @caglaus 30 İstanbul Erkek 66. Karkuresi64 30 Uşak Erkek Emir 67. @Emelerva 27 Eskişehir 68. H Humpdumplady 35 İstanbul 69. @Mubine 26 İstanbul 70. @Zeyno2734 35 İzmir 71. @mey94 28 İstanbul Erkek 72. @fsp 42 Ankara Erkek Egehan 73. @Nekadarcilekbirhayat 31 Gaziantep Erkek Demir 74. @incirlidondurma 39 İstanbul Kız Özgü 75. @Kafanfilm000 29 Balıkesir 76. @Papatya3866 26 Kayseri Erkek Demir 77. @mucizeanne20 30 Denizli 78. @agustos72 33 Balıkesir 79. @Mlkea 29 1400 ve 1600 gr. 21.06.2022 32+0 Trabzon İkiz Doğdu
80. Lady Luck 28 Ankara 81. @emosscaa 25 Nevşehir Erkek Arifcan 82. @ymc4545 37 Manisa 83. @MinikkPandamm 29 Kütahya Kız Ela 84. @tpk35 40 İzmir 85. @peeony 28 Dünya 86. @asuella 39 Dünya Kız 87. @avozge 27 Konya Erkek Aslan Ali 88. @HAYALKIZ 36 İstanbul 89. @Liveyourlife 33 Kocaeli 90. @Ufukta_bebek 34 Hatay Kız Neva 91. @Kozmogirl17 37 Kocaeli
Oyyy şimdiden kolay gelsinAgdaya geldim, korkarak siramin gelmesini bekliyorum. Ay canima okuyacak yine.
Ben alıyordum ama covid yüzünden yine vermişim gram olarak. 300gr kadar. Hiç iştahım yoktu. Yiyiyorum ama nasıl verdim anlamadımSon haftalarda benim gibi kilo almaya baslayan oldu mu?
Benim 28 haftadan beri kafasi aşağıda ben de hıçkırıgini hep farklı yerlerde hissediyorum döndü diye korkuyordum daha dün bakıldı aşağıda halâ korkma dönmemiştirGünaydın kızlarrr
En son doktora gittiğimde benim bebişin kafası aşağıdaydı zaten hıçkırıklarını falan da kasıklarımda hissediyordum. Son 2-3 günde yeri değişti,kafası sol tarafıma yaslandı hıçkırıkları en solumda hissediyorum artık. Biraz araştırdım bu pozisyon normal doğuma engelmiş. Tekrar döner mi yada dönmesi için ne yapmam lazım?
Çok geçmiş olsun canım tansiyonun kaclarda canım benim preeklampsi 1 aydan fazla farketmeden devam etmişti inşallah 23'une kadar dayanır minik kızınGünaydın kızlar bebeğimin kilo almamasndan sonra takip ettiğim kadaryla tansiyonum da yüksek seyrediyor umarım ani bir sezeryan gerekmez dayanır 23 üne kadar çünkü annem ve kiz kardeşim uçak biletini filan o tarihe aldılarumarım kötüleşmem dua edin emi banada az kaldı sağlıkla gününde gelsin masal kuşum
Anneler ne söylüyorsa doğrudurDün annem yine muhteşem tıp bilgisini konuşturdu. Bebek içeride beslenirken daha çok sıcak başarmış
Her meyve yenilmiyor, hızlı yükseltip hızlı düşürenler meselaGeçmiş olsun canım. Bende de hipoglisemi var elim ayağım titriyor bazen gözümün önü kararıyor uzun süre bişey yemeyince. Az az sık sık yemek gerekiyormuş. Çikolata baklavadan ziyade meyve yemek lazım aslında ama benim de hep elim çikolataya dondurmaya gidiyor
Agdaya geldim, korkarak siramin gelmesini bekliyorum. Ay canima okuyacak yine.
Aa öyle mi hiç bilmiyordum. Muzda magnezyum var diye yiyordum bir de kilo aldırır bebeğe derler ne kadar doğru bilmiyorum amaHer meyve yenilmiyor, hızlı yükseltip hızlı düşürenler mesela
İncir, muz, karpuz, kavun ve üzümün glisemik indeksi yüksek, bublarin tuketmemeli
Ay cok az kalmış cok heyecanlı. Rabbim sağlıkla kolaylıkla Bebeğine kavuştursun canımHiçbir şeyim yok canım.evet bu perşembe
Sanada canım geçmiş olsun. Aynen ya bide Soguk terler döküyorum bende direk yatış zaten asla ayakta duramıyorum o kadar halsizlik oluyor uykum geliyor. Meyvede yiyorum artı tatlı zaten ondan şaşıyorum bu kadar düşmesine neyse Rabbim beterinden korusun.Geçmiş olsun canım. Bende de hipoglisemi var elim ayağım titriyor bazen gözümün önü kararıyor uzun süre bişey yemeyince. Az az sık sık yemek gerekiyormuş. Çikolata baklavadan ziyade meyve yemek lazım aslında ama benim de hep elim çikolataya dondurmaya gidiyor
Gecen hafta almışım ben 1 Kilo ama cok kabız oldum bu hafta korkudan bakamadımSon haftalarda benim gibi kilo almaya baslayan oldu mu?
Aa öyle mi hiç bilmiyordum. Muzda magnezyum var diye yiyordum bir de kilo aldırır bebeğe derler ne kadar doğru bilmiyorum ama
Aynrn canim farketmenen normak durum bildirmiyorlarTabloya baktım şimdi iki tane ikiz biri trabzon dan biri sanırım yurtdışı haziranda gelmişhala ilk bebeği bekliyorum bende geç geldim gruba ondan sanırım
Ayyy bende ayniyim sen simdi bi de hastasin ya daha da canin yanarKızlar yatarken sağa sola düşünce kasıklarım ağrıyor hemde çok kötü. Artık dönemiyorum bile. Sırt üste yatamıyorum sırtım da ağrıyor sanki baskı oluyor gibi.nasıl yapacağımı uyuyacağımı şaşırdum
Kiz guzel saramamiştir o elden ele farkediyor benimki cok guzel sariyir ilki 1.5 ay ikinci 4 ay üçüncü 6 7 ay gidiyor ben surekli yaptiriyorum normaldeLifting tutuyorsa ne guzel, bence daha mantikli. Ben bi kere dedim ipek kirpigin bakimi zor, lifting yaptirayim. Ben mi yanlis yere gittim, benim kirpikler mi musait degil anlamadim. Oncesi ve sonrasi gostersem hic farki yok. Bosuna bosuna parama zamanima oldu olan.
Sorularinin hastasiyim beeBebek bezi stoklayanlar, her numaradan kaç adet aldınız acaba :)
Öff valla ya. O kadar yoruldum ki bu uyku meselesinden sağ sol meselesinden. Çok bunaldım cidden ağrılardan falan.Aynrn canim farketmenen normak durum bildirmiyorlar
Ayyy bende ayniyim sen simdi bi de hastasin ya daha da canin yanar
Kiz guzel saramamiştir o elden ele farkediyor benimki cok guzel sariyir ilki 1.5 ay ikinci 4 ay üçüncü 6 7 ay gidiyor ben surekli yaptiriyorum normalde
İpek kirpiği arkadaşım da yaptırdı ben güzel bir rimel sürdü zannettim ilk sonra kendi söyledi yaptırdım diye farkını anlamadım birde hep düştü kirpikleri koptu daha yeni yaptırmış üstelik şans işi sanırımLifting tutuyorsa ne guzel, bence daha mantikli. Ben bi kere dedim ipek kirpigin bakimi zor, lifting yaptirayim. Ben mi yanlis yere gittim, benim kirpikler mi musait degil anlamadim. Oncesi ve sonrasi gostersem hic farki yok. Bosuna bosuna parama zamanima oldu olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?