İlk çocuğum da burada edindiğim dostlarımla 10 yıl oldu hala kardeş gibiyiz öyle güzel zamanlar geçirdikki gece gündüz kardeş abla oldular bana. Hele ilk çocuk acemiliğinde çok hakları var üzerimde. Asıl doğumdan sonra burasını kullanmak gerekiyor. O zaman daha çok ihtiyacımız olacak birbirimizeAynrn canim farketmenen normak durum bildirmiyorlar
Ayyy bende ayniyim sen simdi bi de hastasin ya daha da canin yanar
Kiz guzel saramamiştir o elden ele farkediyor benimki cok guzel sariyir ilki 1.5 ay ikinci 4 ay üçüncü 6 7 ay gidiyor ben surekli yaptiriyorum normalde
Önemli ve uzmanlık soruları ama
Sağol canım sen baya bir kötü etkiliyor o zaman ama kansızlık da yapar onu. Hemoglobinin kaç? Benim 10 du çok şükür 13e yükseldi. Doğuma yakın yukselmezse serum, kan takviyesi yapıyorlar. Yakınlarda yeniden kontrol ettirdin mi?Ay cok az kalmış cok heyecanlı. Rabbim sağlıkla kolaylıkla Bebeğine kavuştursun canım
Sanada canım geçmiş olsun. Aynen ya bide Soguk terler döküyorum bende direk yatış zaten asla ayakta duramıyorum o kadar halsizlik oluyor uykum geliyor. Meyvede yiyorum artı tatlı zaten ondan şaşıyorum bu kadar düşmesine neyse Rabbim beterinden korusun.
Anladım canım ani bir düşme olduğunda bunlar hemen yükseltiyor ama uzun vadeli bir enerji için diğerlerini yemek gerekiyor. Aydınlandım teşekkür ederimSeker sorunun yoksa (yüksek veya dusuk) sorun değil, ama düşüyorsa bu meyveler Anı yükseltip ani düşürür, o yüzden risklidir. Ancak şeker aşırı düştüğünde bu meyveleri veya meyve suyunu öneriyor doktorlar, toparlamak için. Rutin zamanda düşmemesi için daha az şekerli meyveler, kuru meyveler, badem findiklar
Evet ya kanım da düşük 11 benimde ferritin de düşük daha yeni yaptırdım açlık şekerim de düşük çıkmıştı zaten sağlık ocağı daki dr dan iğne istedim doğuma az kaldı dedim vermedi günde ikiye çıkart dedi kan ilacını dedi yetişir dedi yok ben daha halsizl oldum kendi dr umdan istiycem inşSağol canım sen baya bir kötü etkiliyor o zaman ama kansızlık da yapar onu. Hemoglobinin kaç? Benim 10 du çok şükür 13e yükseldi. Doğuma yakın yukselmezse serum, kan takviyesi yapıyorlar. Yakınlarda yeniden kontrol ettirdin mi?
Bebek bezi stoklamanin doğru olduğunu düşünmüyorum hiç stoklamadim Prima premium aldım ama bununla devam ederim alerji etmezse kızımda da bunu kullandim bebeğin cildi hangi bezi kabul edecek bilmiyoruz en iyi bez bile bazen alerji yapabilir canbebe bile iyi gelebilirBebek bezi stoklayanlar, her numaradan kaç adet aldınız acaba :)
Yenidoğan 1 numara oluyor herhalde ondan 160 adetBebek bezi stoklayanlar, her numaradan kaç adet aldınız acaba :)
Yo ben yapmıyorum. Şu sıralar karnımı yağlamayı bile bıraktım hatta.Kızlar bacaklarınızı da yağlayıp kremliyor musunuz? Ben sadece göbeğime sürüyordum ama doğum yapan arkadaşım yazdı, sezeryandan sonra bacaklarımda çatlaklar oldu krem sürmeyi ihmal etme diye. Ben hiç sürmedim bacağıma
Ben hiç yaglamiyorum kremlemiyorumda ne göbeğimi ne bacaklarımı kızımda hiç çatlağım oluşmadı galiba birazda genetik birazda kilo alımına bağlı annenizden ya da ablanizdan doğum sonrası çatlaklar oluşmuşsa sizde de kaçınılmaz oluyor bir şekilde bizimkiler de hiç olmamış bende de olacağını düşünmüyorumKızlar bacaklarınızı da yağlayıp kremliyor musunuz? Ben sadece göbeğime sürüyordum ama doğum yapan arkadaşım yazdı, sezeryandan sonra bacaklarımda çatlaklar oldu krem sürmeyi ihmal etme diye. Ben hiç sürmedim bacağıma
Canım sadece göğüs ucunu kaplayacak ama kremle birlikte kullanma kremi kullanırsan daha sonra kapakları kullan ben günlük 1 saat takıyorum kapaklardan sonra günde en az iki defa lansinoh sürüyorum
Yalniz baktigimdan sanirim. Bir de emzirince de hormonlarin cok yogun oluyor. Tuhaf fazla abartili bi korumacilik hissediyorsun. Kapinin onune cikmiyordum basimiza bir sey gelir diye. Aylarca basinda bekledim uyurken. Odasini ayiramadim fln. Cocugum krese baslayinca bi silkelendim, aylardir kendim icon hicbir sey yapmadigimi fark ettim, gozume kasima bakmaya basladim. 10 aylikti kizim kendimin farkina vardigimda.10 ay mıkanaman çok uzun sürmüş kansız kalmadın mı? ilk defa duydum renk değiştirdiğini. Daha neler duyacağız ya sürekli yeni birşeyler öğreniyoruz burada siz tecrübeli annelerden
Kızlar bacaklarınızı da yağlayıp kremliyor musunuz? Ben sadece göbeğime sürüyordum ama doğum yapan arkadaşım yazdı, sezeryandan sonra bacaklarımda çatlaklar oldu krem sürmeyi ihmal etme diye. Ben hiç sürmedim bacağıma
Yenidoğan 1 numara oluyor herhalde ondan 160 adet
2 numaradan 336 adet
3 numaradan 136 adet aldık. Stok yapmadık gibi bir şey oldu. Duruma göre alalım dedik sonradan
Benden az kilo aldı aslında, ama kaşınması çok olıyordu. Genetik belkideYo ben yapmıyorum. Şu sıralar karnımı yağlamayı bile bıraktım hatta.Bu kilo ile alakalı olabilir. Çok kilo almıştır bir anda zayıflayınca da çatlak oluşmuştur.
Son haftalarda benim gibi kilo almaya baslayan oldu mu?
Çok geçmiş olsun canım senin beben bütün bağışıklıklari kazandı maşallah sağlıkla gelsinler inşallah kendini de çok yorma bebegin kasılmasın bugünler artık hem zor ve hem güzel günlerKizlar selam herkesin bayrami mubarek olsun Allah tekrarina eriştirsin.. 34+5 iz bugun sukur covid testim negatife dondu bunuda atlattik .. arefe günü hic yukselmeyen tansiyonum birden 14e cikti ilk defa yuksek tansiyon gordum ve baya salladi.. bayram sabahi kasik agirisi ve kasilmalarla uyandim o kadar duzenliydiki geliyo kesin dedim oyle berbat bi agriydi ki inledim resmen sancidan esim sesime uyandi hastaneye gorurcekti neyse ki oda gecti sukur.. 3 4 gundur o kdar yoruldum ki bebegin hareketlerini cok nadir hissettim bugun yine iyiyim, biraz daha hareketli oglum kurban bayrami cok yoruyor insani eşim izne ayrilcak yine kış icin hazirlik yapicam.. temmuzda masallah hizli geciyor fazla bi zmanimiz kalmadi insallah sag saglim kucagimiza aliriz
Annemin çatlağını bilmiyorum ama ablamın karnı çok kötü oldu ikiz bebek olduğu içinBen hiç yaglamiyorum kremlemiyorumda ne göbeğimi ne bacaklarımı kızımda hiç çatlağım oluşmadı galiba birazda genetik birazda kilo alımına bağlı annenizden ya da ablanizdan doğum sonrası çatlaklar oluşmuşsa sizde de kaçınılmaz oluyor bir şekilde bizimkiler de hiç olmamış bende de olacağını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?