Belki genetik olabilirSezaryen oldum ki hic yaşamadım
Genetik yatkinliktir o
Zaten.70 tanesi 1 hafta gidiyormuş.
Valla ben gebe kaldigimdan beri kol bacak göbek kremliyorum aşiri kuru cildim aciyorKızlar bacaklarınızı da yağlayıp kremliyor musunuz? Ben sadece göbeğime sürüyordum ama doğum yapan arkadaşım yazdı, sezeryandan sonra bacaklarımda çatlaklar oldu krem sürmeyi ihmal etme diye. Ben hiç sürmedim bacağıma
Yürüyüşte benimde bebek aşağıya inmiş gibi oluyor. Kasığımda ağrı toplanma ve vajinada baskı oluyor. Ama ben ısrarla her gün yürüyüş yapmaya devam ediyorum. Mümkün olduğunca ayaktayım. Yürüyüşten sonra vücudumda ve ruhen inanılmaz rahatlama hissediyorummerhaba kızlar yuruyus yapıyor musunuz ben yuruyus yapmak ıstıyorum basladıktan 10 dakıka kadar sonra karnım toplanıyorve sertlesıyor ınce ınce sızlama oluyor alt karnımda benzer durum yasayan tecrube eden var mı ?
Zayıf da değilim ayrıca, yani olasılığım yüksek olurdu herkeste olsaBelki genetik olabilir
Canım ikiz gebeliklerde çatlağın olması gayet normal bizler tek gebelikte bu kadar zorlaniyoruz bazen naparsan yap genetik olduğu için çatlaklar doğum sonrası oluyor inşallah senin olmazAnnemin çatlağını bilmiyorum ama ablamın karnı çok kötü oldu ikiz bebek olduğu içinkendisi çok dikkat etti kremledi ama karnı çatlak dolu. Bende şuana kadar çatlak olmadı, olmaz diye düşünüyorum her gün kremliyorum, su bol içiyorum. Ama bacaklarımdan emin değilim umarım çatlak olmaz
Cok saol canim bidaha yasatmasin Rabbim tamda dogum yapacagimiz zaman nasil artti hastalik Allah hepimizi bebeklerimizi korusun darda koymasin .. zaten bisey yapamiyorum ki canim ne oturuyorum ne kalkabiliyorum bacak aramda hissediyorum sanki aninda taş gibi oluyor uzun sure ayakta duramiyorum gece yatamiyorum herifte bikti sikayetlerimden 3.bu ne ara acemilestin diyoÇok geçmiş olsun canım senin beben bütün bağışıklıklari kazandı maşallah sağlıkla gelsinler inşallah kendini de çok yorma bebegin kasılmasın bugünler artık hem zor ve hem güzel günler
Kullandim evet ..normal dogum oldugu icin zor olmadi 2 cocukta ayni korseyi kullanmistim eskidi o artik diye bundada yeni aldim cantama koydum dikis durumuma gore kullanicamMerhaba hanımlarDoğum sonrası korse kullananlar oldumu hiç? Öneriyormusunuz?
Göbek düşene kadar banyo yaptırılmıyor yoksa duşa sokardın daha rahat olurdu. Olmadı üstünü değiştirirken pamuklu bezle bir güzel siler kurularsın canım ben kız kışın doğdu küçücüktu de o zamanki ev soğuk diye öyle yapıyordum.Ohhh mis gibi olur vallahi
Bacim benim ev güney cephe cati kati bebek yokkende yangın ayşe gibiydim ben cocugumda 18 agustosta dogacak isilik olmaz insallah
Ayy cinnet geciririm ben kesin zaten vazgecirdiler lifting yaptircam
Abooooo. Bebeler paramıza harbiden s.çıyorSezaryen oldum ki hic yaşamadım
Genetik yatkinliktir o
Zaten.70 tanesi 1 hafta gidiyormuş.
Ben biraz yürünce oluyor. Sertleşiyor karnım patlayacak gibi oluyor. Sonra hafif sancı oluyor. Ama haftaya bol bol yürüyüş yapacağım.merhaba kızlar yuruyus yapıyor musunuz ben yuruyus yapmak ıstıyorum basladıktan 10 dakıka kadar sonra karnım toplanıyorve sertlesıyor ınce ınce sızlama oluyor alt karnımda benzer durum yasayan tecrube eden var mı ?
Evet o da olabilir. Yani istersen im rahat etsin dersen sür tabi yine de sen bilirsinBenden az kilo aldı aslında, ama kaşınması çok olıyordu. Genetik belkide
Bir ara bende sormuştum bunu.Merhaba hanımlarDoğum sonrası korse kullananlar oldumu hiç? Öneriyormusunuz?
20-34 haftalar arası ben de 2 - 2,5 kilo aldım ama ne olduysa 34ten sonra oldu. İştahım açıldı. Ödem değilse 2 haftada 4 kilo almış olabilirim. Ödemdir diye umuyorum. çünkü ayağım ilk defa uyandığımda bile şiş oluyor. Çok ödem sorunu yaşamamıştım şimdiye kadar. Ödem değilse üzdübenim kilom sabitti 28. haftadan 34 e kadar.
yarın 37+0 olcam tartılmiyorum ama karnım da büyümedi vücudumda da değişiklik yok. sadece ayaklarım şişiyor çok ayakta kalırsam.
ilk hamileligimde son haftalar hızla almıştım ama kilo. bide çok sismistim
Olabilir belki. Kanala girince hemen doğum oluyor mı ?Kizlar acaba artik kanala mi giriyo başlarıda bu kadar siddetli agrilar oluyo kontrolumde uzadida uzadi dahada 1 hafta var biseyden haberim yok
Kız dün ayakta bekliyorum otur otur sancın olmasın diyor sürekli tepemde bilgi geçiyorAnneler ne söylüyorsa doğrudur
olması gereken karnını yağlarken memelerini ve bacaklarının üst kısmını da yağlaman gerekir. uzun belli bir sort giymiş gibi düşünüp bu kısımları yağlayın diyor doktorlar. e yine de genetik de devreye giriyor. kimisi çok dikkat ediyor çatlıyor, kimisi salıyor, yine aynı. Ben kalçalarımı ve ön baldırlarımı yağlıyorumKızlar bacaklarınızı da yağlayıp kremliyor musunuz? Ben sadece göbeğime sürüyordum ama doğum yapan arkadaşım yazdı, sezeryandan sonra bacaklarımda çatlaklar oldu krem sürmeyi ihmal etme diye. Ben hiç sürmedim bacağıma
Ahahah sorma, buradaki annelere danistim öyle dediler. Temizleyici 5 dakika sonra pisleyltmeleri dahil etmedim hesabaAbooooo. Bebeler paramıza harbiden s.çıyorkız hafta da 70 ne? Hiç çıkarmayıp içimde mi tutsam
Ben biraz yürünce oluyor. Sertleşiyor karnım patlayacak gibi oluyor. Sonra hafif sancı oluyor. Ama haftaya bol bol yürüyüş yapacağım.
Evet o da olabilir. Yani istersen im rahat etsin dersen sür tabi yine de sen bilirsin
Bir ara bende sormuştum bunu. @delireönermişti bir korse. Bi de temmuz annelerinde görmüştüm. Bu konseyi önermişlerdi. Ben doğumdan sonra korse tayt kullanacağım nedefit diye.
Yok hemen olmazOlabilir belki. Kanala girince hemen doğum oluyor mı ?
dr una sorma imkanın oldu mu ?Abooooo. Bebeler paramıza harbiden s.çıyorkız hafta da 70 ne? Hiç çıkarmayıp içimde mi tutsam
Ben biraz yürünce oluyor. Sertleşiyor karnım patlayacak gibi oluyor. Sonra hafif sancı oluyor. Ama haftaya bol bol yürüyüş yapacağım.
Evet o da olabilir. Yani istersen im rahat etsin dersen sür tabi yine de sen bilirsin
Bir ara bende sormuştum bunu.Delirella önermişti bir korse. Bi de temmuz annelerinde görmüştüm. Bu konseyi önermişlerdi. Ben doğumdan sonra korse tayt kullanacağım nedefit diye.
yok ya 2-3 haftaya dökülüyor zaten. onunki de o yüzden dökülmüştür. emzirirken daha hızlı dökülüyor hattaİpek kirpiği arkadaşım da yaptırdı ben güzel bir rimel sürdü zannettim ilk sonra kendi söyledi yaptırdım diye farkını anlamadım birde hep düştü kirpikleri koptu daha yeni yaptırmış üstelik şans işi sanırım
Bende bir ara ölcüyodum sonra bıraktım şimdi kilo almayınca bence doktroda şüphelendi ara ara tansiyonunu ölç ayaklarını yükselt bolca dinlen ayakta durma dedi tansiyon yükselirse beni ara dedi 14 9 görürsen dedi... 15 7/ 13 9 gördüm süreklide ölçmek istemyrm panik yapiyrm iyce pek kötü oluyrm kaygım artıyor ay inşallah 23 e dayaniruz analı kızlıÇok geçmiş olsun canım tansiyonun kaclarda canım benim preeklampsi 1 aydan fazla farketmeden devam etmişti inşallah 23'une kadar dayanır minik kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?