2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben gebe kaldigimdan beri kol bacak göbek kremliyorum aşiri kuru cildim aciyor

Yürüyüşte benimde bebek aşağıya inmiş gibi oluyor. Kasığımda ağrı toplanma ve vajinada baskı oluyor. Ama ben ısrarla her gün yürüyüş yapmaya devam ediyorum. Mümkün olduğunca ayaktayım. Yürüyüşten sonra vücudumda ve ruhen inanılmaz rahatlama hissediyorum

Canım ikiz gebeliklerde çatlağın olması gayet normal bizler tek gebelikte bu kadar zorlaniyoruz bazen naparsan yap genetik olduğu için çatlaklar doğum sonrası oluyor inşallah senin olmaz

Cok saol canim bidaha yasatmasin Rabbim tamda dogum yapacagimiz zaman nasil artti hastalik Allah hepimizi bebeklerimizi korusun darda koymasin .. zaten bisey yapamiyorum ki canim ne oturuyorum ne kalkabiliyorum bacak aramda hissediyorum sanki aninda taş gibi oluyor uzun sure ayakta duramiyorum gece yatamiyorum herifte bikti sikayetlerimden 3.bu ne ara acemilestin diyo gunden gune iniyo karnim bakalim hayirlisi cogu gitti azi kaldi

Ohhh mis gibi olur vallahi

Bacim benim ev güney cephe cati kati bebek yokkende yangın ayşe gibiydim ben cocugumda 18 agustosta dogacak isilik olmaz insallah

Ayy cinnet geciririm ben kesin zaten vazgecirdiler lifting yaptircam
Göbek düşene kadar banyo yaptırılmıyor yoksa duşa sokardın daha rahat olurdu. Olmadı üstünü değiştirirken pamuklu bezle bir güzel siler kurularsın canım ben kız kışın doğdu küçücüktu de o zamanki ev soğuk diye öyle yapıyordum.

Sezaryen oldum ki hic yaşamadım

Genetik yatkinliktir o

Zaten.70 tanesi 1 hafta gidiyormuş.
Abooooo. Bebeler paramıza harbiden s.çıyor kız hafta da 70 ne? Hiç çıkarmayıp içimde mi tutsam
Ben biraz yürünce oluyor. Sertleşiyor karnım patlayacak gibi oluyor. Sonra hafif sancı oluyor. Ama haftaya bol bol yürüyüş yapacağım.
Benden az kilo aldı aslında, ama kaşınması çok olıyordu. Genetik belkide
Evet o da olabilir. Yani istersen im rahat etsin dersen sür tabi yine de sen bilirsin
Merhaba hanımlar Doğum sonrası korse kullananlar oldumu hiç? Öneriyormusunuz?
Bir ara bende sormuştum bunu. Delirella önermişti bir korse. Bi de temmuz annelerinde görmüştüm. Bu konseyi önermişlerdi. Ben doğumdan sonra korse tayt kullanacağım nedefit diye.

Eklentiler

• Screenshot_20220703-160508_Trendyol.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 46
20-34 haftalar arası ben de 2 - 2,5 kilo aldım ama ne olduysa 34ten sonra oldu. İştahım açıldı. Ödem değilse 2 haftada 4 kilo almış olabilirim. Ödemdir diye umuyorum. çünkü ayağım ilk defa uyandığımda bile şiş oluyor. Çok ödem sorunu yaşamamıştım şimdiye kadar. Ödem değilse üzdü

olması gereken karnını yağlarken memelerini ve bacaklarının üst kısmını da yağlaman gerekir. uzun belli bir sort giymiş gibi düşünüp bu kısımları yağlayın diyor doktorlar. e yine de genetik de devreye giriyor. kimisi çok dikkat ediyor çatlıyor, kimisi salıyor, yine aynı. Ben kalçalarımı ve ön baldırlarımı yağlıyorum

Ahahah sorma, buradaki annelere danistim öyle dediler. Temizleyici 5 dakika sonra pisleyltmeleri dahil etmedim hesaba

Çocuklara ilk öğreneceğimiz şey bezden nasıl çıkılır olmalı

dr una sorma imkanın oldu mu ?

yok ya 2-3 haftaya dökülüyor zaten. onunki de o yüzden dökülmüştür. emzirirken daha hızlı dökülüyor hatta

Çok geçmiş olsun canım tansiyonun kaclarda canım benim preeklampsi 1 aydan fazla farketmeden devam etmişti inşallah 23'une kadar dayanır minik kızın
Bende bir ara ölcüyodum sonra bıraktım şimdi kilo almayınca bence doktroda şüphelendi ara ara tansiyonunu ölç ayaklarını yükselt bolca dinlen ayakta durma dedi tansiyon yükselirse beni ara dedi 14 9 görürsen dedi... 15 7/ 13 9 gördüm süreklide ölçmek istemyrm panik yapiyrm iyce pek kötü oluyrm kaygım artıyor ay inşallah 23 e dayaniruz analı kızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…