- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Bende şimdiye kadar iyi geldim ama bundan sonrasını asla tahmin edemiyorum yemek görünce böyle olmaya başladım20-34 haftalar arası ben de 2 - 2,5 kilo aldım ama ne olduysa 34ten sonra oldu. İştahım açıldı. Ödem değilse 2 haftada 4 kilo almış olabilirim. Ödemdir diye umuyorum. çünkü ayağım ilk defa uyandığımda bile şiş oluyor. Çok ödem sorunu yaşamamıştım şimdiye kadar. Ödem değilse üzdü
Ooo iyiymiş. benimki hüsranla sonuçlandı, ne hevesle yaptırmıştım.Kiz guzel saramamiştir o elden ele farkediyor benimki cok guzel sariyir ilki 1.5 ay ikinci 4 ay üçüncü 6 7 ay gidiyor ben surekli yaptiriyorum normalde
Bende yağlamaya başlayacağım üst kısımları, zaten çatlaklarım var bacaklarda artmasını istemiyorumolması gereken karnını yağlarken memelerini ve bacaklarının üst kısmını da yağlaman gerekir. uzun belli bir sort giymiş gibi düşünüp bu kısımları yağlayın diyor doktorlar. e yine de genetik de devreye giriyor. kimisi çok dikkat ediyor çatlıyor, kimisi salıyor, yine aynı. Ben kalçalarımı ve ön baldırlarımı yağlıyorum
ooo eşin yapabildi mi ya? iyi cesaret. benimki bana sordu dedim ben zaten ağlıyorum yapılırken canımın acısına, bir de sen yapıcan iş bilmeden iyice kötü olurum.Ay ben geçen hafta eşime yaptırdım evde.. önceden lazerli olduğu için çok kıl yok sadece dudak kısmı dediğimiz yerlerde var biraz .. eşim bi çekti kanadı yırtık gibi bişey olmuş meğer valla ağda zor ya hassasiyet artıyor bu dönemde
Pek çok gidiyormuş.Ahahah sorma, buradaki annelere danistim öyle dediler. Temizleyici 5 dakika sonra pisleyltmeleri dahil etmedim hesaba
Çocuklara ilk öğreneceğimiz şey bezden nasıl çıkılır olmalı
Hm anladım.Yok hemen olmaz
Yok hiç aklıma gelmedi sormak normaldir diye düşündüm. Doktora ne sorsam nornal diyor çünkü.dr una sorma imkanın oldu mu ?
tabiii, bilgilerini yazarsan neden olmasınMirune benide listeye ekler misin
lohusa kanaması bildiğin gibi bir kanama değil ama. regl kanaması gibi değil. kahverengi kan kısmı bitiyor. sonra sarımsı akıntı geliyor. o da az az geliyordu ama bir türlü bitmedi. bıkmıştım ped takmaya. takmasan olmuyor. bazen 4-5 saat gelmiyor vs. dediğim gibi az az. sonra daha da rengi açılıyor şeffaf oluyor. derken bende tamamen bitmesi ne yazık ki zaman aldı.10 ay mıkanaman çok uzun sürmüş kansız kalmadın mı? ilk defa duydum renk değiştirdiğini. Daha neler duyacağız ya sürekli yeni birşeyler öğreniyoruz burada siz tecrübeli annelerden
Canım bende korkumdan dışarı çıkamıyorum çıkınca her dakika WC ihtiyacım oluyor öyle bir basi yapıyor ki çok kötü oluyorum ayağımda günden güne sisiyor ama çok şükür Rabbime daha tansiyonum normal seyrediyor tansiyon çok kötü etkiliyor hergun sabah uyanırken uyuyamıyorum ama kalkarken adet sancısı çekiyorum benim herif bu bebede daha iyisin maşallah diyor beni gaza getiriyorCok saol canim bidaha yasatmasin Rabbim tamda dogum yapacagimiz zaman nasil artti hastalik Allah hepimizi bebeklerimizi korusun darda koymasin .. zaten bisey yapamiyorum ki canim ne oturuyorum ne kalkabiliyorum bacak aramda hissediyorum sanki aninda taş gibi oluyor uzun sure ayakta duramiyorum gece yatamiyorum herifte bikti sikayetlerimden 3.bu ne ara acemilestin diyogunden gune iniyo karnim bakalim hayirlisi cogu gitti azi kaldi
Yine preeklemsi gibi geliyor bana cabim ellerim biraz sis ama doktor o kadarı normal dedi sabah ölçtüm 13 9 du akşamda eve gidince ölçücem umarım bir anda kötülemez bebeğim azıcık daha kilo alsa keşke dua edin bize3 öğün olma, işte, şeker düşüyorsa ara öğün sart. Meyve, sut, badem bseyler ye cnm
Sabah akşam takip et cnm, elde yüzde şişlik var mı takip et yine. Yüksek seyrediyorsa eğer doktora paylaş, preeklampsi olasılığı olmasin
Küçük tansiyon çok da yükselmemiş. Zaten haftan çok güzel risk almaya gerek yok bence. Hayırlısı olsun.Cok sağol canımm bende daha önce preeklemsi geçirdim maalesef biliyorumidrar bakmadık henüz ama tansiyon 15/7 13/9 şeklinde inip çıkıyor bakalım 2 gün daha takip edeyim doktorumla haberlesicez
Ağzından bal damlıyor inşallah inşallahAz kaldı inşallah tansiyonun yükselmez, hep kontrol ediyorsundur zaten. 12 gün kalmış bence 23ünde zamanında gelecek Masal, ben inanıyorum.
Sen de ilerde bebene bilgi gececen kız öyle demeKız dün ayakta bekliyorum otur otur sancın olmasın diyor sürekli tepemde bilgi geçiyor
uyku yok artık bize saga sola dönmek işkenceKızlar yatarken sağa sola düşünce kasıklarım ağrıyor hemde çok kötü. Artık dönemiyorum bile. Sırt üste yatamıyorum sırtım da ağrıyor sanki baskı oluyor gibi.nasıl yapacağımı uyuyacağımı şaşırdum
insanı kasan rahat ettırmeyen bır durum nasıl yarım saat ,bır saat yuruycez :))Pek çok gidiyormuş.katılıyorum bezden çıkaracağımız da bir topik oluşturup buluşalım. Malum zor oluyor anca çıkarlar bezden de
Hm anladım.
Yok hiç aklıma gelmedi sormak normaldir diye düşündüm. Doktora ne sorsam nornal diyor çünkü.
Canım bebegin beslenmesini söylemiyor mu doktorun benim doktor ilk ona bakıyor direnç var mı diye tansiyonun yükseldiğinde 1 saat dinlen tekrar ölç eğer yine aynıysa kendini ve bebeni riske atma canım sende bende daha önce preeklampsi yaşadık zorluğunu çektik Rabbim bir daha yaşatmasın ama dikkat et canım bazen tansiyona gerek kalmadan belirtileri vücutta da hissediyorsun sağ üst karinda ağrı, sırtta ağrı, gözlerde kararma bunlar artarsa hiç bekleme canım inşallah sağlıkla gelsin beben ayrıca annenler bilet tarihini öne çeksinler canım eğer bir işleri yoksaBende bir ara ölcüyodum sonra bıraktım şimdi kilo almayınca bence doktroda şüphelendi ara ara tansiyonunu ölç ayaklarını yükselt bolca dinlen ayakta durma dedi tansiyon yükselirse beni ara dedi 14 9 görürsen dedi... 15 7/ 13 9 gördüm süreklide ölçmek istemyrm panik yapiyrm iyce pek kötü oluyrm kaygım artıyor ay inşallah 23 e dayaniruz analı kızlı
Evet daha önceden de yapmıştı ama böyle olmamıştı.. bu sefer daha hassaslaşmış tabi.. Ama dediğim gibi zaten lazerli olduğu için çok bir rahatsız edici kıl tüy yok allahtanooo eşin yapabildi mi ya? iyi cesaret. benimki bana sordu dedim ben zaten ağlıyorum yapılırken canımın acısına, bir de sen yapıcan iş bilmeden iyice kötü olurum.işi bilen olunca eziyet değil aslında. işi bilmeyen olunca zor oluyor. iyi bir yer bulmak lazım.
Hamile kalmadan once lazer yaptirmadigm icn cok pismanim. Cok killi bir degilim zaten. Hemen biterdi.Evet daha önceden de yapmıştı ama böyle olmamıştı.. bu sefer daha hassaslaşmış tabi.. Ama dediğim gibi zaten lazerli olduğu için çok bir rahatsız edici kıl tüy yok allahtan
Evet. Her gün başka sebepten uyuyamıyorumuyku yok artık bize saga sola dönmek işkence
Dinlene dinlene yürürüz. Yeter ki doğsunlarinsanı kasan rahat ettırmeyen bır durum nasıl yarım saat ,bır saat yuruycez :))
Tamam canım teşekkür ederim. Korse şeklindemi kullandın. Yoksa toparlayıcı külot gibimi?Kullandim evet ..normal dogum oldugu icin zor olmadi 2 cocukta ayni korseyi kullanmistim eskidi o artik diye bundada yeni aldim cantama koydum dikis durumuma gore kullanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?